מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון חוץ רחמיורד12/02/2015
נקלטתי להריון לאחר החזרת עוברים, לאחר חודש הbhcg ירדה מ580 ל188 והיה דימום חזק כעבור שבועיים היו לי כאבי בטן חזקים מאוד ובבית החולים בדקו bhcg עלה שוב ל254 אז נתנו לי זריקה מטוטרקסט.
עבר כבר חודש ו4 ימים ועדיין יש לי כתמי דם האם זה נורמלי?? ואם כן מתי זה צריך להיפסק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חוץ רחמי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/02/2015ממליצה ללכת ולהבדק כמו כן לבדוק שוב בטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאה של בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2015בפועל אין פעילות הריונית,תוך זמן קצר השחלה תתאושש ותתחיל מעגל הורמונלי ועמה יפסק הדמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל Fבתאל12/02/2015
שלום
אם הזריקות היו במקפיא במשך יום
ניתן עדין להשתמש בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל F - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/02/2015ממליצה להתקשר לקו החם של גונאל ולברר איתם במדוייק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה..אוראל12/02/2015
הייי אם הזרקתי דיקפפטיל לאחר יומיים עשו לי שאיבה ולאחר שבוע עשו לי החזרה של בלוציסט, אני עם תמיכה רחבת היקף של פרוגסטרון. אחרי כמה זמן אני יכולה לעשות בדיקת הריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/201512 יום מההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון לא תקיןDINA12/02/2015
היי.
לאחר היריון לא כל כך תקין שנוצר לאחר החזרת 2 מוקפאים, הבטא ממשיכה לעלות למרות שהתמיכה הופסקה..
שלשום 140, היום 250... האם עוד יש סיכוי שאולי משהו יתפתח במצב כזה?? (היום 3 שבועות בדיוק מההחזרה)
אם לא - מסמל כנראה היריון מחץ לרחם??
יש לציין שלא ארו שום דבר באולטרסאונד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מיקה12/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היריון לא תקין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2015בכל מקרה רמות הביטה נמוכות ומדובר בהריון לא תקין,יהיה צורך להמתין להתאפסות הביטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת פרוטוקולדנה12/02/2015
שלום,
מתחילים פרוטוקול קצר ביום שני / שלילי לווסת ?
כנ"ל פרופיל הורמונלי ביום שני / שלילי לווסת ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת פרוטוקול - תגובה
פרופ` דוד בידר12/02/2015פרופי הורמונלי רצוי ביום 3 לוסת.
לעניין הפרוטוקול הקצר אז יש כמה פרוטוקולים קצרים.
באופן עקרוני אפשר להתחיל ביום2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחצים בבטן תחתונהדנה12/02/2015
שלום
שבוע 30 מזה כשבועיים בערך יש לי לחצים בבטן תחתונה
ובאיזור הפות
זה לחץ כזה שמופיע המון פעמים ביום ושקורה ממש קשה לי ללכת מהלחץ.
העובר במצב ראש.
מה יכול להיות הגורם ללחץ??
האם מסוכן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחצים בבטן תחתונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2015הלחצים נובעים מהלחץ של החלק המתקדם על אברי האגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להמשך טיפוליםדנה12/02/2015
שלום רב.
לבעלי יש אספרמיה. ככל הנראה על רקע של פגיעה עיצבית בעקבות ניתוחים מרובים בלידתו.
1. אין אפשרות לבצע US טראנס רקטאלי לבירור, בגלל היצרות.
2. בוצעו TESA/TESE והופקו זרעונים בודדים
3. בוצעה הבססה וסירכוז לשתן, ונמצאו בודדים.
4. הוצע לנו מיון תאים בהגדלה, אך ממילא יש בודדים מאד... ביחס לכמות הביציות.
מה עוד יש לטכנולוגיה הרפואית להציע היום?
האם גירוי חשמלי שייך כאן?
האם יש דברים חדשניים אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה להמשך טיפולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2015אתם נהנים ממיטב הטכנולוגיות הרפואיות למיצוי ובחירת זרע לטיפול הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת ספירונולקטון על ביציות ב IVFליאת12/02/2015
שלום רב,
בעלי ואני אמורים להתחיל טיפול IVF בסיועה של תורמת ביציות. ממש לפני סגירת החוזה מולה נודע לנו כי היא מטופלת בספירונולקטון כטיפול לאקנה. קריאה באינטרנט העלתה לא מעט פרטים מדאיגים לגבי תרופה זו: טרטוגנית, בעלת אפקט אנטי-אדרנרגי על העובר ברחם, מעכבת ביוץ, מגדילה שיעורי לידות מת בבע״ח וכו׳..
לאור המידע הנ״ל, האם יש בחשיפה הממושכת לספירונולקטון משום לפגוע בביציות התורמת? האם על התורמת להיות בתקופת צינון ללא התרופה לפני שאיבת הביציות? מה צריך להיות אורכה של תקופת צינון שכזו? או שאולי עדיף לוותר מראש על תורמת שכזו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השפעת ספירונולקטון על ביציות-תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2015ספירינולקטון- היא תרופה אנטגוניסטית לאלדוסטרון בעלת אפקט נגד הירסוטיזם- כמעכב ברצפטורים לדהידרוטסטוסטרון. תרופה זו גם מורידה רמות טסטוסטרון על ידי עיכוב פעילות ציטוכרום P450. תוצאות לרוב נראות תוך 2-5 חודשים.לתכשיר זה אין השפעה על יצירת ורמת ההורמונים בתאי הגרנולוסה השייכים לביצית ולפיכך לא צפויה השפעה על הביצית ואיכותה-להלן המאמר:
PubMedSearchClick to search
Spironolactone does not affect in vitro androgen secretion by human granulosa-luteal cells.
Authors
Pellicer A1, Palumbo A, Polan ML.
Author information
Journal
Fertil Steril. 1988 Jun;49(6):1086-8.
Affiliation
Abstract
Although spironolactone has been documented to decrease peripheral serum androgen levels in women treated for androgen excess of ovarian origin, the site of action does not appear to be the granulosa cell. In vitro cell culture studies using human granulosa-luteal cells isolated from women undergoing ovarian stimulation for IVF have shown no affect on T, delta 4A, or DHT secretion in the presence of clinically therapeutic levels of spironolactone (0-10(-6) M). In addition, neither P nor E2 production was affected by increasing concentrations of spironolactone.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוליכים לאוטרוגסטןאני12/02/2015
שלום,
הבנתי שיש אפשרות לקבל מוליכים לאוטרוגסטן בנפרד (מהצוות הרפואי במכון)..רציתי לדעת אם יש הבדל בין החדרה עם מוליך או ללא מוליך ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוליכים לאוטרוגסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2015אין הבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריגנובה אחרי החזרהאור11/02/2015
לפני 9 ימים עברתי החזרת 2 עוברים
הרירית הייתה 6 נתנו לי 3 פעמים ביום פריגנובה וקרינון אחד
היום עלעלתי בעלון של הפריגנובה וראיתי שאסור להשתמש בהריון בשום אופן אז מה זה אומר? אם אני כן בהריון אז הפריגנובה עשתה לי נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פריגנובה אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2015אין מקום לחשש,השמוש בפרוגינובה לתמיכה הורמונלית הינו בטוח,היצרן תמיד משחרר את עצמו מאחריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- dalacin C 150MGעמל11/02/2015
לרופאים שלום
לאחר דלקת ברירית הרחם
קבלתי dalacin למשך שבוע 4 כמוסות ביום
עם היום האחרון לנטילת התרופה התחלתי להרגיש לא טוב
קושי נשימה + שריפה במתן שתן + פריחה בכל הגוף .
פניתי לרופא משפחה שלי שנתן לי תרופה בשם אהיוסטון להקלה בפריחה . עברו יותר מ 3 ימים וכלום לא השתנה .
וגם עשיתי תרבית שתן שעדיין שעוד אין תוצאה מלבד לשני פרטים :
פירוט תוצאות הבדיקה Urine dipslide cult
First isolate מתגים גר.שלילים
Bact.count 1 isolate >100,000CFU/ml.
הרופא משפחה נתן לי תרופה בשם סדורל למשך שבוע
השאלה היא בעוד מספר ימים אני אמורה לקבל מחזור
ואני צריכה להתחיל מהיום השלישי ב גונל אף
האם ניתן במצב זה להתחיל את הטיפול תוך כדי נטילת אנטיביוטיקה ??
והאם הפריחה בגוף עקב נטילת הדאלאצין היא מסוכנת בשלב מסוים ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר dalacin C 150MG - תגובה
פרופ` דוד בידר12/02/2015אישית אני לא מכיר טיפול כזה בדלקת רירית הרחם.
התגובה לתרופה תחלוף.
לגבי השתן לא ברור למה לא קיבלת טיפול לדלקת ותראי את זה לרופא המטפל בך בפיריון.
הטיפול להפריה יכול להימשך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר
עמל12/02/2015הרופא נתן לי סידורל לדלקת בדרכי השתן האם לא מספיק??
ואזה תרופות נותנים לדלקת ברירת הרחם ??
אני קבלתי אופלודקס 2 קדורים ביום + הדאלאצין 4 כדורים ביום ושניהם למשך שבוע
אתה לא רואה בזה טיפול ברירת הרחם ??!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר12/02/2015סזדורל זה נגד כאבים במתן שתן.
האופלודקס זה באמת נגד הדלקת בשתן.
דלצין מיותר לחלוטין וזה לא טיפול לדלקת רירית הרחם.
האופלודקס מספיק ולא צריך יותר.
תחזרי על תרבית שתן לאחר גמר הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאופלדוקס
עמל12/02/2015פרופ' בידר
האופלדוקס מספיק לטיפול בדלקת רירית הרחם ??
או דלקת בדרכי השתן?
מצרפת תמונה לתרבית השתן
הרופא נתן אנטיביוטיקה דיספטיל פורטה למשך 10 ימים האם מתאים
והאם ניתן להתחיל גונל אף עם מתן האנטיביוטיקה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאופלדוקס - תגובה
פרופ` דוד בידר12/02/2015האופלודקס זה לדלקת בשתן.
אם הרופא הוסיף אנטיביוטיקה זה בסדר.
אפשר לעשות טיפול הפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזות אומרת
עמל12/02/2015שהדאלאצין סי לא קבלתי טיפול לדלקת ברירית הרחם??
דאלאצין סי היה מיותר?
אם כן אזה תרופות נותנים לטיפול בדלקת רירית הרחם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזות אומרת - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2015דלקת ברירית הרחם זוהי אבחנה קשה.
האם לקחו דגימה מהרחם כדי להוכיח שיש באמת דלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן נעשה פיפל
עמל14/02/2015ונשלח לבדיקה ואחרי חודש שהגיעה התוצאה זה מה שהרופא אמר לי
שיש לי סוג של דלקת ברירית הרחם !!
יש לציין שאני בת 24 עם POCS
אשמח אם תסביר לי איזה תרופות נותנים במקרה זה?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן נעשה פיפל - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2015לא צריך לטפל בדלקת כזו שנמצאה רק בעזרת פיפל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טבעית או גרידהאני11/02/2015
לצערי ההריון לא התפתח .
בשבת שעברה היה שק הריון ושק חלמון .היום השק באותו גודל והבטא ירדה מ 4200 ל 300 פרוגסטרון 50 אסטרודיל 500.
הרופא מעדיף הפלה טבעית אני ללא ילדים .
עד מתי אפשר לחכות ללא חשש לזיהום ?יום יומיים ?
איך אדע שהדימום לא חזק מדי ? ומצריך מיון .
אם לא האם לפנות לבית החולים לעשות גרידה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה טבעית או גרידה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/02/2015הפלה תרופתית היא טיפול אפשרי ומקובל במקרים של הפלה נדחית/הריון שלא התפתח. מקובל ליטול כדורי מיזופרוסטול שיגרמו להתכווצויות ודימום ולחזור על הטיפול לאחר יומיים. תוכן ההריון אמור להפלט בתוך מספר ימים. הדימום המצופה נמשך על פי רוב בעוצמה גדולה יותר מווסת ואחר כך נחלש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל התכוונתי להפלה טבעית בלבד
אני11/02/2015האם אפשר לחכות לתהליך שיתחיל ללא כדורים או זה מסוכן .?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל התכוונתי להפלה טבעית בלבד - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/02/2015אפשר להמתין מספר ימים ללא התערבות, אין בכך סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
אני13/02/2015אתמול התחילו התכווצויות וכאבי לחץ ..הרופא הסביר שאילו צירים.
סליחה על התיאור ...... נפלטו כל מיני רקמות שאני מכירה מהוסת אבל היו יותר גדולים ועוד קרישי דם ואולי שק ההריון .
שאלתי היא שאין דימום רק הפרשה דמית כמו בסוף וסת.האם תקין ? הייתי בשבוע 6+3
מתי כדאי לבדוק שהרחם נקי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/02/2015את יכולה לבדוק כבר בשבוע הקרוב אם הרחם נקי על ידי אולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך את מקסימה
אני13/02/2015אבל האם זה בסדר שהדימום קל ביותר.? כמו בסוף מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך את מקסימה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/02/2015כן, היות והיה כבר דימום משמעותי בהחלט יתכן שכעת יהיו הפרשות דמיות מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו שלא היה דימום מההתחלה .
אני13/02/2015בגלל זה אני שואלת ..רק כאבים והתכווציות מעט דימום ופליטת רקמות וזהו .
בוסת יש לי יותר דימום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו שלא היה דימום מההתחלה . - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/02/2015עדיין יש אפשרות ששק ההריון נפלט. ניתן יהיה לוודא זאת רק באולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקהלולה11/02/2015
שלום,
האם תוצאה של 20 בFSH ביום ה4 של המחזור זה גבוהה מדי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות של בדיקה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/02/2015כן, אנו מצפים שהערכים יהיו בין 10-12.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה אומר? על מה זה מעיד?
לולה11/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז מה זה אומר? על מה זה מעיד? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2015רזרבה שחלתית ירודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול קצראני11/02/2015
שלום רב,
הבנתי שפרוטוקול קצר מתחילים ביום השני למחזור
איך מתבצע אולטרסאונד במצב כזה? (יש לי דימום די חזק במחזור)
תודה,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול קצר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/02/2015ניתן לבצע אולטראסאונד גם תוך כדי דימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצות אשמח לקבל את תשובתכםעירית11/02/2015
ביום 18/1/15 הוחזרו 2 עוברים מוקפאים ב 30/1/15 ביטא 360 ו - 1/2/15 ביטא 740 אתמול בערב התחיל דימום די חזק נפסק בבוקר בבדיקת אולטרסאונד לא ניצפה שק הריון וביתא מהצהרים 4219 מה ניתן לעשות? נה זה אומר? תמיכה בקרינון ופרוגינון אודה לתשובה דחופה . בתודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות אשמח לקבל את תשובתכם - תגובה
פרופ` דוד בידר12/02/2015היה צריך לראות שק.
יש לחזור על בטא.
אם זה בירידה סימן שההריון נפל ויש לעקוב עד לבטא שלילי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)