מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התיעצות אשמח לקבל את תשובתכםעירית11/02/2015
ביום 18/1/15 הוחזרו 2 עוברים מוקפאים ב 30/1/15 ביטא 360 ו - 1/2/15 ביטא 740 אתמול בערב התחיל דימום די חזק נפסק בבוקר בבדיקת אולטרסאונד לא ניצפה שק הריון וביתא מהצהרים 4219 מה ניתן לעשות? נה זה אומר? תמיכה בקרינון ופרוגינון אודה לתשובה דחופה . בתודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות אשמח לקבל את תשובתכם - תגובה
פרופ` דוד בידר12/02/2015היה צריך לראות שק.
יש לחזור על בטא.
אם זה בירידה סימן שההריון נפל ויש לעקוב עד לבטא שלילי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון אחד עם 2 חלמוניםלולה11/02/2015
לאחר ivf. באולטר' וגינלי בשבוע 5.5 נצפה שק הריון אחד עם 2 חלמונים. מקריאה בפורום הבנתי שצריכה להיות מחיצה בניהם ומעוד מקום שקראתי הבנתי שכאשר נצפים 2 חלמונים בבירור זה אומר שלכל עובר יש שליה משלו.
מתי אמורים לראות את המחיצה? והאם זה תקין לשלב זה נכון לעכשיו?
ומה קורה אם לא תהיה מחיצה?
מצרפת צילום אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון אחד עם 2 חלמונים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/02/2015בשלב זה עדיין מוקדם מדי לדעת ויש לעקוב אחר האולטראסאונד בעוד שבוע על מנת לראות האם מתפתח קוטב עוברי אחד או יותר. כל עוד אין מחיצה ברורה בשק (רואים בסביבות שבוע 10) יכול להיות שמדובר בתאומים זהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להיעצות בדחיפולעירית11/02/2015
ביום 18/1/15 הוחזרו 2 עוברים מוקפאים ב 30/1/15 ביטא 360 ו - 1/2/15 ביטא 740 אתמול בערב התחיל דימום די חזק נפסק בבוקר בבדיקת אולטרסאונד לא ניצפה שק הריון וביתא מהצהרים 4219 מה ניתן לעשות? נה זה אומר? תמיכה בקרינון ופרוגינון אודה לתשובה דחופה . בתודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנסה לעזור לך
חסוי11/02/2015תלוי באיזה בטא לא ראו את השק הריון אם בטא מעל 1000 אמורים לראות כבר שק הריון ברחם. אצלי היה ככה רק שהיו כאבי תופת וזה היה הריון חוץ ריחמי אז ממליצה לך ללכת להבדק שוב בדחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
עירית11/02/2015היי
תודה על העזרה
הביטא נעשתה היום כלומר במעל 4000 לכן נראה לא תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם.אצלי..
חסוי11/02/2015שגילו שזה הריון חוץ ריחמי הבטא הגיעה ל6000 זה מסוכן את חייבת ללכת להבדק שוב. עשו לי ניתוח חירום.. כמה הבטא היתה ביום של.האולטרסאונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
עירית11/02/2015האוטלטרסאונד נעשה היום והביטא היום מעל 4000 באולטרסאונד לא רואים אם זה הריון חוץ ריחמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
חסוי11/02/2015לצערי נראה לי שזה חוץ ריחמי כי שק הריון אמורים לראות ברגע שהבטא 1000. אצלי היה ככה והגעתי למיון עם כאבי תופת. אל תחכי שזה יקרה לך תלכי שוב להבדק או לבית חולים. הרופא לא אמר לך שום דבר כזה? לא היה זכר בכלל לשק הריון ברחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ראו
עירית11/02/2015לא ראו בכלל שק הריון ברחם אבל אולי זה נפל בדימום שהיה לי
הרופאה לא אמורה לראות באולטארסאונד אם יש הריון חוץ ריחמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי11/02/2015לא נראה לי שזה הגיוני כי הבטא גבוה אבל את צריכה ללכת שוב לרופא.אני הלכתי למיון בגלל כאבים חזקים ואז אישפזו אותי וגילו שזה היה בחצוצרה. את חייבת להבדק שוב ממי זה מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה להיעצות בדחיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2015מתקבל הרושם שההריון תקין והתרחשה הפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול pgdליאור11/02/2015
שלום רב!
בבדיקות שערכנו התגלה אצלי טלסקוציה בין כרומוזם 16 ל9 .
הומלץ על טיפול pgd לאחר המלצה נקלטתי טבעי ויש לי בת בריאה.
כרגע מנסים מעל שנה ללא הצלחה ושוב הפנו אותי לpgd .
יש לי מספר שאלות:
1. האם יש איזושהי בדיקה שיכולה לבדוק האם העוברים בריאים ולא התגלו בעיות התפתחות כגון: אוטיזם או בעיות התפתחויות אחרות.
2. האם הליך יכול לפגוע בעוברים בטווח הקצר או הרחוק.
3. האם הליך מעלה באופן משמעותי את הבעיות שציינתי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול pgd - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/20151.אין כיום בדיקות למה ששאלת פרט לצים גנטי,אך הדבר לא מגלה אוטיסם.
2.ההליך לא פוגע בעוברים.
3.לא מעלה סיכויים לל יותר בעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעDINA11/02/2015
היי.
אשמח לדעת את ההבדל באחוזים בין הפריה עם זרע טרי להפריה עם זרע קפוא...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2015אם מדובר בהפריה חוץ גופית אז אין הבדל.
בהזרעות של זרע קפוא הסיכויים להריון יורדים משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובלנה11/02/2015
שלום,חודש שעבר לקחתי הורמונים גונאל אף אך ההזרעה לא בוצעה בגלל ריבוי זקיקים ..אחרי נפילת הורמונים קיבלתי מחזור לפני הזמן ב 26.1 היום אני ביום ה 17 למחזור אתמול עשיתי בדיקת אולטרסאוד לבדוק באיזה צד זקיק יש לי בעיה מכאנית מצד ימין וביוץ בדרך כלל ביום ה 21,23 .עכשיו בבדיקה אתמול הרופא ראה זקיק בגודל 10 ורירית יפה בגודל 9 ,השאלה שלי האם הרירית תמשיך לגדול אם הזקיק ?
והאם זה נורמאלי שיש לי רגישות בשדיים כמו לפני מחזור אולי זה עדיין בהשפעת. ורמונים ..? אני קצת מהול
מבולבלת אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר ,תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2015את צריכה לבצע בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון כדי שנומר לך מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שהקדיםרויטל11/02/2015
קיבלתי בתאריך 16.1 אחריי גונל ואוביטרל עשינו הזרעה ב30.2 היום 11 יום אחריי פתאום התחיל דימום אדום בהיר בהיר. לאחר שבוע וחצי של כאבים בפטמות וחזה נפוח וכאבים בבטן וגב תחתון. יש לציין כי המחזורים שלי סדירים מאוד מאוד 28 יום מדוייק. מה הסיבה שיש וסת 25 יום אחריי. שלושה ימים לפניי הזמן. ביום חמישי הייתי אמורה לעשות בדיקת דם לגילוי הריון אם יש. האם ללכת כבר מחר? האם יש סיכוי שזה השרשה או דימום אחר. כי אין את הקרישים כמו בכל מחזור (סליחה על התאור) מחזור לא אמור להגיע 14 יום אחריי הזרעה? יכול להיות שהקדים בגלל ההורמונים? או שלא סביר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שהקדים - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2015דימום מגיע בין 11 ל 14 יום מהאוביטרל.
הוסת הנוכחית היא בעקבות טיפול ואין להשוות בינה לבין הוסת הרגילה שלך.
בדרך כלל דימום מרמז על כישלון הטיפול אך אם לוסת מאפיין לא ברור כגון דמם קל ולא רגיל יש לבצע בדיקת דם להריון.
ולעניין שמם של השרשה אז אני לא חושב שיש דבר כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פוריותספיר10/02/2015
שלום רב
אני כבר שלושה ימים מקבלת איקקלומין 100.
האם ייתכן שיהיו בחילות ממש חזקות מהתרופה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2015יכול להיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחהדנה10/02/2015
שלום
בשבוע 29
יש לי כבר יותר מחודש נפיחות ואדמומיות
באצבע מהטבעת.
זה לא עובר גם שאני מורידה את הטבעת
מגרד ושורף
מה מותר למרוח במקום??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פריחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2015אין בעיה להשתמש במשחה על בסיס סטרואידים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה10/02/2015תודה רבה..
איזה משחה לדוגמא??
צריך מרשם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2015נרידרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לפני בטאשיר10/02/2015
היי
עברתי החזרת עוברים לפני 10 ימים.. מחכה לבדיקת הבטא בעוד יומיים..
התחיל לי קצת דימום אתמול בערב... ורדרד כזה ממש קצת (סליחה על התיאור) ונעלם.. במהלך היום חזר שוב טיפונת ונעלם.. זה אומר שהטיפול לא הצליח??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום לפני בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2015כל עוד לא הופיעה וסת של ממש,תמיד יש סיכוי גם להריון,כמובן שעדיף היה שלא יהיה גימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפעת או וירוס אחרי החזרהעדי10/02/2015
שלום
ביום חמישי 5.5 עברתי החזרה של עובר אחד. בשישי שלאחר מכן חליתי, המחלה היתה מלווה בחום 8.3, כאבי בגוף ובגרון, אולי סוג של שפעת אולי וירוס.
1.האם המחלה עלולה להפריע להשרשה של העובר?
2. האם אפשרי/נכון יהיה לעשות בדיקת הריון שבוע אחרי החזרה? קשה להמתין עד לבדיקת הדם שבועיים אחרי החזרה:-)
תודה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת או וירוס אחרי החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/02/2015מרבית הווירוסים אינם פוגעים בהשרשת ההריון. על מנת לקבל תשובה אמינה מומלץ לבצע בדיקת הריון 12-14 יום לאחר ההחזרה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר היריון לא תקיןDINA10/02/2015
האם אתם באים להמתין בין היריון לא תקין (ביטא לא עלתה בצורה תקינה והטיפול הופסק) לבין החזרה נוספת של עוברים או שאפשר לעשות זאת בצורה רציפה??
האם יש ירידה בסיכויים לקליטת היריון לאחר היריון שכזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר היריון לא תקין - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/02/2015כל עוד הבטא ירדה וכעת שלילית, אין צורך להמתין לאחר הריון צעיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת עוברמוריה10/02/2015
הי,
אמורה לעבור החזרת עובר ביום א.
אתמול בערב הכנסתי טבלית של אגיסטן, אחרונה מתוך שלוש.
היום היה פתאום דמם קל.
אציין כי אתמול בבוקר נבדקתי, הרירית היתה 8.1 , תלת שכבתית ואחידה. לוקחת כרגע 3 אסטרופם ביום , ומיום חמישי שלוש אנדומטרין.
מה עושים עם הדימום?
האם להיבדק שוב לפני ההחזרה או לבטל וזהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני החזרת עובר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/02/2015דימום קל עלול להופיע לאחר ההחדרה של הנרות. אין סיבה כעת לבטל את ההחזרה וחשוב לעקוב אחר רמות הפרוגסטרון ועובי הרירית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדימום נמשך.. מה עושים? אנא תשובתכם
מקפיצה11/02/2015האם האגיסטן הוגינלי גרם לכך??
הדימום נמשך, הרירית 9.4 אך אינה סדירה, נצפה מעט נוזל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדימום נמשך.. מה עושים? אנא תשובתכם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/02/2015אם הרירית אינה סדירה והדימום נמשך הייתי שוקלת בהתייעצות עם הרופא המטפל לדחות את ההחזרה לחודש הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית בהריוןאפרת10/02/2015
שלום,
בהריון תאומים מטיפול IUI, שבוע 22.
נטלתי חומצה פולית (0.4 מ"ג) כחצי שנה לפני ההיריון ועד שבוע 14.
משבוע 14 הרופא המליץ על פרנטאל פלוס שמכיל 1 מ"ג חומצה פולית.
בדיקת דם בשבוע 20 הראתה חוסר ברזל והרופא המליץ על פיריפול (בנוסף לפרנטאל פלוס) שגם הוא מכיל חומצה פולית במינון 0.4 מ"ג.
ז"א אני לוקחת באופן יומי 1.4 מ"ג חומצה פולית.
האם מינון זה תקין?
אם המינון גבוה, על מה זה יכול להשפיע? על התפתחות העוברים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חומצה פולית בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2015המינון היומי הנדרש הינו כ-400 ורצוי לא לקחת מנה עודפת,כדאי שהרופא יסתםק בתכשיר ברזל נוסף ללא ח.פולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחילה טיפול ivfreutoo10/02/2015
הי
אני אחרי השבחות אני מתחילה טיפול ivf החודש בבית חולים אסותא אני מאד פוחדת מההרדמה מאד לכן הלכתי לבית חולים פרטי .זה משנה ?בית חולים פרטי או רגיל?
יש לבעלי וריקוצלה סוג 2 ולכן הספירה נמוכה אצלי הכל בסדר
וזה פעם ראשונה יש סיכוי להצלחה, אני בת 24?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתחילה טיפול ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2015סיכוייך להרות מצויינים,אין הבדל מהותי בין טיפול פרטי או במערכת הציבורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)