מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סקטוספילנגסמור05/02/2015
היי..קראתי כל מיני תגובות לסקטוספילנגס בפורום וברור לי שלאחר ניסיון או שניים של טיפולים כושלים עדיף להוציא את החצוצרה הבעייתית.
אך עדיין, האם אין סיכויי בכל זאת להשתרשות ולהתפתחות תקינה של ההיריון?
יש לציין שאני לפני התחלת טיפול ראשון ב-IVF ..וקיים אצלי סקטוספילנגס. אני בת 22, עד כה לא הושג הריון בהזרעות. אין לי חוץ מזה כל בעיה.והזרע תקין.
הרופא מתעקש להתחיל 2-3 טיפולים לפני החלטה על ניתוח..ושאלתי היא האם אני מבזבזת את זמני, כיוון שהסיכויי הוא קלוש להשיג הריון לאור נתון זה?
ולאור נתון זה מה הם הסיכויים להיכנס להיריון (באחוזים)?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סקטוספילנגס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2015נוכחות סקטוסלפינגס מקטינה את שיעור ההשתרשות ב-50%,ומגדילה את שיעור ההפלות,הגישה העכשווית מעודדת כריתת החצוצרה עוד בטרם טיפול הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא מדשדשתמיקה05/02/2015
היום ביטא 57. שלשום (יום 12 להפרייה) ביטא 43...
כמו מה זה נראה??
רצוי ללכת לבי"ח לשלול הריון מחוץ לרחם או להמתין??
יש עוד סיכוי להריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטא מדשדשת - תגובה
פרופ` דוד בידר05/02/2015ההריון לא תקין ולא צריך ללכת לבית חולים.
תחזרי ביום א על הבדיקה ותראי לרופא המטפל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו..
מיקה05/02/2015יש איזשהו סיכוי שההריון יינצל??
אם לא, מתי אפשר לשוב למעגל ההפריות?? (להחזיר עוד עובר)?
מייד בחודש הבא או שצריך להמתין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
DINA06/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו.. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/02/2015ככל הנראה מדובר בהריון כימי ויש לעקוב אחרי ערכי הבטא. אם אין לך סמפטומים (כאבים חזקים למשל) בהחלט ניתן להמתין ליום ראשון ולבדוק שוב את הבטא.
ניתן לחזור לטיפולים מיד לאחר שהבטא תרד תהפוך לשלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוחה אחרי החזרת עובריםאור05/02/2015
שלום,
ביום ראשון עברתי שאיבת 10 ביציות
אתנול החזירו לי 2 עוברים.
קיבלתי זריקת אוביטרל אתמול ובנוסף
קרינון אחד ליום ו3 כדורי פריגנובה ביום.
מאתמול בלילה הבטן כואבת לי ונפוחה גם כשאני נכנסת לרוקן את השלפוחית יש לי תחושת כאב.
האם יש לי סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן נפוחה אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר05/02/2015זה תוצאה מגירוי יתר שחלתי.
במידה וכאב יתגבר יש להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה
אור05/02/2015האם יכול לפגוע בהשתרשות?
כי החזירו לי עוברים ממש טובים הפעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/02/2015גירוי יתר אינו פוגע בהשרשה. אם מופיעים בחילות או הקאות, קשיי נשימה או שלשול או לחילופין החמרה בכאבים ובתפיחות הבטן יש לפנות למיון. מומלץ להקפיד על שתיה מרובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםדנה05/02/2015
אני לפני החזרת עוברים. לוקחת שבועיים פרוגינובה ולפני 4 ימים הוסיפו לי מנופור 75.
האם בימים בהם אני לוקחת את התרופות אני יכולה להיכנס להיריון טבעי או שהתרופות מונעות זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
דנה05/02/2015הרירית רחם שלי לא מתפתחת היא נשארה דקה קרוב ל-4. נותנים עוד צאנס עד יום ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר05/02/2015לא מכיר דבר כזה של תוספת מנופור לפרוגינובה.
אך תחת טיפול זה לא יהיה לך הריון טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאני05/02/2015
בוקר טוב
יום 13 למחזור, טיפול במחזור טבעי במעקב זקיקים מהיום שני זקיקים אחד בימין אחד בשמאל בגודל 16 מ"מ, רירית - 8 ומעט נוזל באגן, אתמול במעקב רירית 9 ללא נוזל זקיק מימין 15 וקטן מ-10 בשמאל בבדיקות דם אתמול פרוגרסטרון קטן מ-0.64 אסטרדיול 680 לא נבדק LH. האם ייתכן שהנוזל מעיד על ביוץ? התחלת ביוץ?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2015לטעמי טרם התרחש הביוץ ,למרות מעט הנוזל באגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון שלא יתפתחדנה05/02/2015
בת 40 וחצי לפני כשלושה שבועות התבשרתי שאני בהריון , אולם הבטא משום מה
לא הכפיל את עצמו, כרגע הבטא הוא 771, הרופא אמר להפסיק את עם התמיכה
ולראות שהבטא יתאפס.
יש לי שני עוברים מוקפאים מהסבב הזה בני חמישה ימים , מה הסיכוי שאחד מהם יקלט?
סה"כ שני IVF ושני החזרות אשר לא הניבו הצלחה.
חובקת בן שנה וחודש מIVF ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון שלא יתפתח - תגובה
פרופ` דוד בידר05/02/2015זה שילדת לפני זמן קצר וזה שהיה הריון עכשיו נותנים סיכויים טובים למוקפאים.
הסיכויים תלויים באיך הם יצאו מההפשרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בטוסיקדליה05/02/2015
אני בשבוע 31+4 יש לי כאבי בטן עמומים כמו כאבי מחזור ולחץ בטוסיק כאילו אני רוצה לשירותים האם מסוכן? האם צריך ללכת להבדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בטוסיק - תגובה
פרופ` דוד בידר05/02/2015בעקרון זה כנראה קשור להריון.
בביקורת הקרובה תבקשי את בדיקת הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיובית ודימוםאלי04/02/2015
שלום, ב 23.1 הוחזרו לי שלושה עוברים שמתוכם אחד היה יפה ובעל סיכוי. היום עשיתי בדיקת בטא ולהפתעתי יצא 156 אבל....... משלשום בערב אני עם הפרשות חומות ומאתמול בערב כבר הופיע דימום טרי פה ושם. אין קרישי דם או משהו אבל יש הפרשות ויש דימום ובא והולך.
עכשיו צריך להמתין לעוד יומיים להכפלה. השאלה שלי היא האם יש סיכוי להריון תקין או שזה בטח כימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא חיובית ודימום - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/02/2015בהחלט יש סיכוי להריון תקין. הרבה הצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליית בטא
אלי06/02/2015בהמשך להודעתי לפני יומיים- הבטא היתה 156 והיו דימומים התחלתי לקבל זריקת גסטון בנוסף לתמיכת קרינון.
היום יש עלייה אבל לא תקינה - 219 (1.4%) שזה מתחת להכפלה הצפוייה, אני יודעת.
הדימום נחלש אבל מדי פעם עדיין יש
ביום ראשון אלך שוב.
האם עדיין יש סיכוי לדעתך המקצועית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליית בטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/02/2015הסיכוי אינו גבוה לפי הבדיקה האחרונה אך עדיין יש מקום להמשך מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת טיסהDINA04/02/2015
היתה לי אתמול ביטא 43 (11 וחצי ימים לאחר החזרה של עובר 6 תאים). מחר בבוקר אעשה ביטא נוספת לראות האם יש הכפלה או האם יש בעיה..
אני אמורה לטוס מחר אחה"צ לאירופה ל6 ימים.. האם המצב מאפשר את הנסיעה??
במצב הכי שלילי שמשהו לא בסדר - צריך לפעול מיידית או שמחכים?
מה יכולה להיות הפעולה הנדרשת?
כמובן שעדיין כולי תקווה שזה סתם השרשה מאוחרת ושהכל יהיה תקין (-:
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת טיסה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/02/2015כל עוד הכל תקין אין מניעה מטיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הזרעה שלא צלחהצ'יפופו04/02/2015
8 ימי מונופור (ממש כמו חנוכה...) בבוקר . אח"כ ביום השמיני -אחה"צ אוביטרל , ולמחרת הזרעה .
חשיבה שלילית מאד , וצורך להסתיר מהמשפחה
והשאלות
1. למה המחזור הקדים ? הגיע 24 ימים .
2. למה הוא שונה במרקמו -מימי כזה .
3. כמה זמן לוקח לגוף להשתחרר מההורמונים.
4. האם יש השפעה של ההורמונים על הביוץ הבא.
בת 44 , ללא בעיות פוריות. נצפו 3 זקיקים יפים ובשלים לאחר הטיפול. הרופא לא בדק אם יש או אין ביוץ בכלל, אלא מפאת הגיל התחלנו ישר טיפול הורמונאלי ללא בדיקות דם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הזרעה שלא צלחה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/02/2015המחזור מגיע כשבועיים לאחר הביוץ באם אין הריון ועל כן הקדים הפעם. יכול להופיע מחזור במרקם שונה וחשוב לבדוק כי בדיקת ההריון אכן שלילית במקרה כזה. הגוף משתחרר מההורמונים מיידית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
צ'יפופו04/02/2015המחזור הגיע 12 יום לאחר מתן האוביטרל. לפי זה כנראה שהביוץ היה מיד עם מתן הזריקה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה אבל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2015קבלת המחזור מתרחשת בין 12-14 יום מקבלת האוביטרל,האירוע הביוצי מתרחש תוך 24-36 שעות ממתן האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשדדנה04/02/2015
שלום רב,
האם תאושר לי הפרייה עם ציסטה בשד?
אם כבר אושרה הפרייה והתגלתה ציסטה, האם ההפרייה תבוטל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשד - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/02/2015עלייך להיבדק על ידי כירורג שד. ההחלטה תהיה ע"י הרופא הכירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרה!אמורה03/02/2015
שלום,
אני חושבת שפורומים מסוג זה הם הכתובת שהרופא נשים האישי לא מספיק ברור, החברות לא ממש יודעות והאמהות אולי טיפה פרימיטיביות.. אני בת 23, סיימתי ליטול גלולות לפני כחצי שנה באופן יזום- לאחר שנה של נטילתם. מנסה להיכנס להריון ולצערי עוד אין דבר ממשי. מחזור אחרון היה ב9 ל12 ובד"כ לא מאחר לי בכלל - כל 32 יום בערך עשיתי בדיקות שתן בתחילת האיחור שליליות בדיקת דם שבוע אחר מכן יצא בטא קטן מ3 וביום שלישי האחרון הייתי אצל הרופאה ביצעה בדיקה ואגינלית שללה הריון ונתנה לי כדורי פרוברה והמליצה על בדיקת פרופיל הורמונלי. סיימתי את נטילת הפרוברה פעמיים ביום למשך חמישה ימים ועדיין אין מחזור. כמה שאלות:
1. למה זה קורה?
2. איך אדע בודאות שאני יודעת איך לחשב את ימי הביוץ שלי?
3. מה זה הפרוברה הזה?
4. האם עליי לדאוג? אני כבר רוצה קטנצ'יקק
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה! - תגובה
פרופ` דוד בידר04/02/2015חבל מאוד שלא קיבלת הסבר מקיף מה קורה איתך ולמה נתנה לך את הכדורים.
היות והרופאה לא עשתה לך בדיקות דם שהיו מסבירות מה קורה היא נתנה לך כדורי פרוגסטרון שלאחר לקיחתם יכול לבוא דימום אחרי 3-7 ימים מגמר הכדורים.
אם אין דימום יש לבצע בדיקות הורמונליות ולהסביר לך איך העסק עובד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליה נמוכה מכסהחסויה03/02/2015
היי...אחרי טיפול ivf שבוע 15 ..
סקירה מוקדמת הרופא אמר כי הכל ברוך השם תקין חוץ מזה שנמצא שיליה נמוכה מכסה...
הוא עשה לי בדיקה וגנילית שמאוד הכאיבה לי ולא הייתה נעימה בכלל... יום למחרת נצפתה הפרשה קטנה של דם בזמן הניגוב לא משהו מיוחד או מוגבר במיוחד...כבר יומיים מאז הבדיקה ולא במשך כל היום ...יש שעות שאין שום דימום...
לפני הבדיקה לא היה לי בכלל דימום ...
השאלה היא .. האם זה יכול להיות עקב הבדיקה שכאבה או שזה בגלל השיליה נמוכה שמכסה..?
מה הסיכון בשיליה נמוכה מכסה? חשוב לציין שאני סוג דם A-
אודה לתשובתכם בהקדם זה הריון מאוד חשוב לי אחרי 3 שנים קשות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיליה נמוכה מכסה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/02/2015הדימום עקב הבדיקה.
בדרך כלל לא בודקים ידנית אם שליה נמוכה ולא ברור בכלל הצורך בבדיקה.
את צריכה לקבל זריקת אנטי D דחוף.
בהמשך ההריון אפשר לראות אם השליה מפריע או לא ללידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה דחופה
חסויה04/02/2015קודם כל תודה רבה על התשובה!!
הלכתי לרופא היום לקבל את הזריקה ..ביצעו אולטרסאונד ולא ניצפה מיי שפיר כלל...דופק קיים תנועות מידות חוץ ממי שפיר..
חשוב לציין שלפני שבוע היה גם חשש כזה כשביצעו אולטרסאונד ויום למחרת הכל כבר היה תקין!!
האם זה הגיוני שבתוך יומיים מהסקירה ללא הרגשת רטיבות כלשהי נעלמו מי שפיר כלל??
והאם יש סיכויי כלשהו שהם יתמלאו מחדש..???
בבקשה התייחסותכם בהקדם
האם יש סיכוי לחור שבזמן תזוזה או פעולה כלשהי יוצאים המי שפיר ובזמן מנוחה מלאה מתמלאים שוב??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסויה05/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/02/2015זה בעיה שלא רואים כלל מי שפיר.
אין דבר כזה שלא רואים בכלל ואם זה כך יש שתי אשרויות:
או שירדו מי שפיר למרות שלא הרגשת או
שיש בעיה לעובר.
את צריכה לקבל הסבר מפורט ממי שמטפל בך וכן מה קורה לדעת מבצע האולטרה-סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת נא עזרהשרון03/02/2015
שלום לכם
בת 42.5 - בשאיבה שנעשתה השבוע נשאבו 3 ביציות אך אף אחד מהן הופרתה. פעם ראשונה שזה קורה לי.הזרע מבנק הזרע.
בפעם הקודמת לפני חודש וחצי נשאבו 5 ביציות ו - 4 הופרו.רק לפני 7 חודש היה לי הריון מ- IVF שהסתיים בהפלה נדחית.
אם נשאבו עכשיו רק 3 ביציות ואף אחד מהן לא הופרתה מה זה אומר לגבי ההמשך? הטיפול הבא? שכאילו זהו שגם בפעם הבא יקרה אותו דבר? מה הסיכויים שלי עכשיו? אני מאוד מאוד מודאגת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת נא עזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/02/2015עם עליית גיל האשה, יתרת הביציות בשחלה יורדת. היות והגבת טוב במחזורים הקודמים, יש סיכוי שבפרוטוקול אחר תגיבי טוב יותר בפעם הבאה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי המשך טיפולליה03/02/2015
שלום ,סליחה מראש על האורך....
בת 32 , סובלת מדימומים בין ויסתיים שלא נמצאו להם סיבה מלבד ( צילום רחם, היסטרוסקופיה ) מלבד חוסר איזון הורמונלי.
הרירית כל הזמן דקה מכיוון שיש דימומים ולא מתעבה מעבר ל6 ממ,
לאחר ivf 1 נשאבו 10 הופרו 6 ולא הוחזרו טריים מכיוון שהיה דימום ביום השאיבה והרירית היתה 3 ממ,
באותו סבב לאחר חודש ולצי הוחזרו 2 מוקפאים עם רירית 5.5 והריון נקלט אך לצערי נפל
בשבוע 6.
עשיתי היסטרוסקופיה אחרי ההפלה נצפה פוליפ שהוסר .
היום אני לאחר סבב מוקפאים שלא צלח לצערי.
מחכה למחזור הבא ומתחילה סבב חדש.
עד היום לעיבוי הרירית הייתי מקבלת מדבקות אוורל , אסטרופם, ויומיים לפני החזרה אוטרוגסטן 300 3 פעמים ביום.
לאחר ההחזרה קרינון או זריקות פרוגסטרון ריטהרד.
שאלתי היא כזאת:
מה אפשר לעשות בטיפול הבא על מנת לעבות את הרירית בצורה טובה יותר?
נשארה לי מבחנה אחת עם 2 עוברים ( העוברים בני יומיים בדרגה a בני 4 תאים)
אודה לתשובתכם המפורטת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ליה04/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לגבי המשך טיפול - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/02/2015חשוב להבדיל בין רירית דקה לאחר פעולה כירורגית כלשהי או רירית דקה ללא קשר לפעולה כירורגית כלשהי. יש עוד מספר דרכים לעיבוי רירית הרחם כמו ויאגרה, תוספי מזון כמו קו-אנזים 10 ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
ליה05/02/2015מדובר על רירית דקה באופן כללי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)