מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכים לאחר החזרה - האם יש סיכוי?דפי24/11/2014
שלום לכם,
ב 19.11 החזרת שני עוברים טריים.
היום 24.11 בבדיקה :
E2 4500 אבל הביטא רק 5.
האם יש עוד סיכוי כלשהו לסבב זה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכים לאחר החזרה - האם יש סיכוי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014הביטה נעשתה מוקדם מהצפוי לכן לא הייתי סומך על התשובה ששוללת היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועה לאחר החזרהאורנה24/11/2014
ערב טוב לכולם
אני שבוע ויום לאחר החזרה . מרגישה טוב . ביום חמישי הקרוב בדיקת בטא. חזה רך ובטן לא קשה. האם זה בסדר או סימנים שלא נקלט ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועה לאחר החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/11/2014אין קשר בין הרגשתך לקליטת ההריון. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי החזרת קפואיםלוני24/11/2014
שלום,
בצהריים החזירו לי שני עוברים מוקפאים, ואחרי שעה בעודי נוהגת התכופפתי להביא משהו שנפל וחשתי דקירה בבטן,אולי זו היתה התכווצות או דקירה מהרחם.... האם זה עלול לגרום לפליטת העוברים מהרחם? האם התכווצות אחת עלולה לסכן את התהליך? אשמח לדעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי החזרת קפואים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/11/2014אל חשש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב בציציטליה24/11/2014
אני חודשיים אחרי לידה . הנקתי רק שלושה שבועות .
עדיין יוצא לי חלב מהציצי האם זה בסדר?
יש לציין שטרם קיבלתי ווסת אחרי הלידה האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב בציצי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/11/2014עדיין יכול להיות בשל הורמון הפרולקטין. בכל אופן כדאי גם להבדק ע"י כירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!אני24/11/2014
אני ביום ה-10 לאחר ההזרעה והיום עשיתי בדיקת בטא ויצא-שלילי.
P-14
ו -E2 -760 נמוך בהיחס לערך ביוץ שהיה 870.
עדיין לא קיבלתי מחזור.האם תשובת השלילי להריון סופית או שיש עדיין תקווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום! - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/11/2014עדיין מוקדם מדי. כדאי לחזור על הבדיקה עוד 4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום!-המשך לשאלה-
אני25/11/2014היום -הרגשתי רע ממש!
סחרחורות כאבי ראש עזים בחילות כאבי בטן ודופק מהיר-
רכשתי בדיקת הריון ביתית -ויצא לי פס חלש בהיר מאד.
אני חוששת שאולי מדובר בהריון לא תקין. או אפילו חוץ רחמי
יש סיכוי כזה?
בעברי-דלקות באגן ואנדומטריוזיס ושני הריונות כימים
כרגע יש לי דופק מואץ ביותר וסחרחורות.
לפני ההזרעה-נרשם שיש לי ציסטה בשחלה -יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום!-המשך לשאלה- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014במקומך הייתי מבצע בדיקת דם להיריון ועוקב אחרי התפתחות ההיריון על סמך בדיקות דם ,ובכל מקרה לאור האירועים בעבר הייתי שוקל במקרה של היריון להתחיל לקחת תמיכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חנק משיעולמודאגת24/11/2014
אני בשבוע 4+4 מקוררת ומאוד משתעלת מדי פעם אני מרגשיה מין גירוד כזה בגרון כך שמתחילות לרדת לי דמעות ואני מרגישה שהפנים בוערות לי וקשה לי לנשום בכמה דקות הללו מרוב שיעול וגירוד בגרון.
האם מגיע ככה פחות חמצן לעובר כי קשה לי לנשום מהגירוי? אני דואגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנק משיעול - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/11/2014עדיין אין עובר בשלב זה כך שאין סיבה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםמלי24/11/2014
אנו לאחר החזרת מוקפאים החזרו לנו רק אחד שהתפתח ממש טוב כי השני לא התפתח ,
מהו הסיכוי שלנו להקלט ??
יותר נמוך או יותר גבוה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014הסיכוי פחת בעקבות החזרה של עובר בודד,ואינו עולה על 15%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ANDROSTENEDIONE גבוהאור24/11/2014
הי . האם ערך של 13.2 בפרופיל הורמונלי נחשב גבוה? ואם כן איך ניתן לטפל בזה? (כל השאר יצא בסדר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ANDROSTENEDIONE גבוה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014אנדרוסטנדיון הינו הורמון זכרי ממקור שחלתי וניתן להוריד את רמתו באמצעות טיפול ייעודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול בכללי מהו הטיפול היעודי?
אור26/11/2014כמובן שאתייעץ עם הרופא שלי אבל אשמח לקבל עוד דעה כיוון שהוא נוטה להיות קצר בתשובות וחסר סבלנות לצערי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר לשאול בכללי מהו הטיפול היעודי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014אם המטרה היא להוריד את רמת ההורמון בלבד,ניתן לרבל תכשיר הקרי ציפרוטרון אצ׳טט-אנדרוקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אור26/11/20142
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידת תאומיםדנה24/11/2014
בשבוע 37 תאומים, מצג ראש מקדים, מתאים ללידה טבעית, עד איזה שבוע "מושכים" לידת תאומים במידה ואין צירים או ירידת מים? מתי נהוג לתת זירוז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לידת תאומים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014אין צורך לזרז אם ההיריון ממשיך ללא כל סיבוכים ויש להמתין להתפתחות הטבעית -בשלב זה זהו יתרון המאפשר הבשלב טובה יותר של מערכות העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהחסוי24/11/2014
אני אמורה לקבל מדבקות אוורל לעיבוי רירית בהחזרה מתרומת ביצית. האם מותר לתת את המדבקות הללו ללא פרוגסטרון, כי שמעתי שאסור.
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2014למטרת הטיפול הייעודי אין כל בעיה בנטילת המדבקות המכילות אסטרוגן בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה להשיב לתגובה שלישירה24/11/2014
אני בת 28
קיבלתי את הטיפול בפרוגילוטון מאחר והיו לי מחזורים שהתחילו להגיע באופן מאוד חריג (מה שלא הכרתי בעבר! בעבר היה מגיע המחזור בממוצע של 35יום)
המחזורים האחרונים שלי לפני נטילת הכדורים הגיעו ב-48,63,93,52 יום למחזור..
לא היו סדירים וחריגים מאוד!! לכן פניתי לרופאה.
הרופאה אמרה שזה בגלל שאין ביוץ ולכן נתנה לי את הטיפול כדי להסדיר את המחזור והביוץ
ואכן לאחר נטילת הכדורים הוא הסתדר והוא הופיע כמו שעון כל 29 יום!
שאלתי: האם לאחר שסיימתי את הכדורים המחזור ימשיך להיות סדיר ויופיע כל 29 יום -או- יסטה טיפה ביום-יומיים אבל עדיין יהיה בגדר סדיר?
(כי הבנתי שנותנים פרוגילוטון במשך 3 מחזורים כדי להסדיר את המערכת ההורמונלית ולהביאה לסדר)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה להשיב לתגובה שלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2014יתכן שלפרק זמן המחזורים יסתדרו,אולם אם הבעיה נובעת מנתונים הורמונלים שלך הרי שהתופעה תחזור(כמו במצב של שחלות פוליציסטיות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre:
שירה24/11/2014תודה על המענה.
1. הבנתי מכם שנוהגים לתת פרוגילוטון דווקא 3 חפיסות כדי להביא את המערכת ההורמונלית לסדר וכך עשיתי!- כך שאני אמורה להבין שהמחזור שלי עכשיו צריך להיות סדיר, אולי לא כל 29 יום בול כמו שהיה בגלל הכדורים, אבל סדיר, ככזה שמגיע כל פעם בהפרש זהה ובהפרשים סבירים.
(הרופאה אמרה שעד 32 מכסימום נחשב סדיר, זה נכון?)
האם גם כל 35 נחשב סדיר?
2. בדיקת דם יכולה לגלות אם יש בעיות במערכת ההורמונלית (זכור לי ששנה שעברה עשיתי והכל היה תקין, רק לא ברור למה נהיו לי חריגות במחזור פתאום- והרופאה אמרה בגלל חוסר ביוץ, וזה לא ברור לי כי עשיתי מעקב זקיקים וראו התפתחות של הזקיק -
כל יומיים גדל ב-3 מ"מ. ביום ה-16 כבר הגיע לגודל של 19 מ"מ) ?
3.איזה פתרון יש כדי שהמערכת תמיד תהיה סדירה ומאוזנת? ולא טיפול שהוא זמני.
אודה למענה על כל השאלות. איזה שיש אתכם כאן. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
re: - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014כאמור אם מדובר בהפרעה זמנית מסיבות כאלו או אחרות הרי שהפרוגילוטון יאפס את המערכת והמחזורים ישובו להיות סדירים,אולם אם קיימת הפרעה הורמונלית המשבשת באורח קבוע את הביוצים שלך הרי שהטיפול יפעל רק באופן זמני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre:
שירה26/11/2014שלום רב,
היום אחרי הטיפול בפרוגילוטון המחזור הגיע ביום ה-32.
(בזמן לקיחת הכדורים המחזור בא כל 29 יום)
אילו סיבות יכולות להיות שגרמו לאי סדירות במחזורים שהיו לי?? זה לא היה מחזור אחד שחרג, אלא כמה! זה התחיל ב: 48 אח"כ 63 והשיא 93 ואז ירד ל42 ואז התחלתי את הטיפול בפרוגילוטון.
לפני כשנה עשיתי בדיקות כלליות שיצאו תקינות..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לאחר החזרה דחוף!!מודאגת24/11/2014
בוקר טוב,
ב-3.11 עברתי החזרה של 2 עוברים טריים. בטא אחרונה בתאריך 23.11 עומדת על 4148
הבוקר קמתי עם כאבים חזקים בבטן התחתונה דמוי כאבי מחזור שחלפו לאחר שעה אבל ישנן הפרשות חומות ורדרדות מעטות ועדיין חשה מעט התכווצויות בבטן התחתונה.
אולטראסאונד לדופק נקבע לעוד כשבועיים.
ממה נובעות ההפרשות האלו והאם תקין או שמא יש לחשוש? ההריון חשוב לי מאוד אחרי נסיונות רבים
תודה על המענה הדחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות לאחר החזרה דחוף!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2014מאחר ועברת החזרה לפני שלושה שבועות כדאי להיבדר ולראות האם נצפה בשלב זה שק היריון כצפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריון בסיכון בבקשה תשובהמיכל23/11/2014
שלום רב וערב טוב,
יש לי 3 ילדים בריאים בבית.
לאחר הילד השלישי עברתי 4 הפלות טבעיות + הריון חוץ ריחמי
אני אישה פורייה,מעולם לא השתמשתי בתמיכה או עזרה תרופתית.
שלחו אותי לכל בדיקה אפשרית לא נמצאה סיבה לכל ההפלות וההריון החוץ ריחמי .
היום אני בהריון שבוע 5 לפי בדיקת דם +בדיקה ביתית.
והרופא רוצה שאתחיל לקחת PREGNYL .אני לא מבינה למה אני צריכה
לפי מה שקראתי זה נותן תמיכה לביוץ להצלחת היקלטות או למטרת הפרייה.
האם אני צריכה לקחת את ההורמונים האלה? כמה זמן לוקחים את זה??
אני מרגישה שפן ניסיונות
אני ממש לא יודעת מה לעשות אשמח לתשובה מהירה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחילת הריון בסיכון בבקשה תשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014תמיכה בהיריון באמצעות פריגניל מבוססת על תמיכה בגופיף הצהוב הטבעי ,דבר העשוי לשפר את תנאי ההשתרשות של העובר,במיוחד לאור עברך,לכן המלצתי שתפעלי לפי המלצת הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור על התשובה
מיכל26/11/2014תודה
אמשיך בזריקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפ גנטי לעומת מי שפירשיר23/11/2014
עשיתי בדיקת מי שפיר ב-27.10 לפני כשבוע התבשרתי טלפונית שתודה לאל הציפ הגנטי תקין. רופא המעקב שלי אמר לי היום שחסרה בדיקת מי השפיר ונלחצתי מה הכוונה אם הציפ הגנטי תקין יכול להיות מצב שמי השפיר לא תקינים?
חשבתי שאם קיבלתי תשובה לגבי הציפ אזי הכל בסדר מבחינת הכרומוזומים.
מה ההבדל והאם עליי להתקשר מחר לבלינסון לבירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפ גנטי לעומת מי שפיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2014ההודעה שהצ'יפ הגנטי תקינה הינה בפועל הודעה שהכול תקין ברצף הגנטי של הכרומוזומים,התשובה הנוספת באה לאשר את תקינות מספר ומבנה הכרומוזומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפ גנטי ומי שפיר
שיר24/11/2014לצערי נאמר לי שהיה כתוב לבדוק רק ציפ גנטי. אני עם מום לעובר אומפלוצלה. מה עושים עכשו אם לא בדקו את מי השפיר????????????
האם עדיין ניתן לתקן חודש אחרי הבדיקה? אני בלחץ אם כך מספר ומבנה הכרומוזומים לא נבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ציפ גנטי ומי שפיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014הכול נבדק כולל כל הכרומוזומים שלך -אין מקום לדאגה אם הכול יצה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברידנה23/11/2014
שלום אני לקוחה של כללית שבוע שעבר עשיתי חלבון עוברי איך אני מקבלת את התוצאה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/11/2014דרך רופא הנשים המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)