מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריוןרונה15/11/2014
שלום רב ,
היום בבוקר עשיתי בדיקת הריון ביתית והתוצאה היתה פס חלש אבל נראה לעין .
אני אחרי טיפול ivf
ההחזרה היתה יום רביעי 5.11 וביום ששי 7.11 קיבלתי תמיכה חצי מנה של אובטריל .
יש לי בדיקת דם יום שני .
האם יש סיכוי שאכן זה הריון ???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2014לא הייתי בומך על תוצאות הבדיקה ,יתכן והן משקפות שרידי פעילות של הורמון האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6+2אני15/11/2014
תאומים. יש סיכוי לראות היום דופק בהנחה שלפני שבוע היו כבר שקי חלמון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 6+2 - תגובה
פרופ` דוד בידר15/11/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת us ואגינלית יכולה לגרום
אני15/11/2014לגימום קל בשלב זה של ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת us ואגינלית יכולה לגרום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2014בדיקת האולטרסאונד אינה הסיבה לדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך מחזור וגודל זקיק ..אני15/11/2014
שלום רב ..
האם יש קשר בין אורך מחזור לגודל הזקיק שאמור לבייץ ..
אני מבייצת באופן טבעי ביום ה 17/18 למחזור .מחזור בן 32 יום..
האם הזקיק גודל יותר במחזורים ארוכים או אין קשר בין הדברים ?
עוד שאלה בבקשה ..
האם מקובל להזריק רק 9 ימים הורמונים ואז שאיבה ביום ה 11 למחזור..
אתמול ביום ה 8למחזור כבר יש לי זקיקים בגודל 16 .אחרי גונל 225 ל5ימים ומנופור וציטרוטייד..האם הזקיקים לא גדלו במהירות ביחס ליום המחזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך מחזור וגודל זקיק .. - תגובה
פרופ` דוד בידר15/11/2014אין קשר בין גודל הזקיק לאורך המחזור.
אפשר לתת אוביטרל אחרי 9 ימים אם הזקיקים מעל 16-17 מ״מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות...יולה15/11/2014
בוקר טוב :-)
אני יומיים אחרי שאיבה
שאבו 6 ביציות
3 הופרו בצורה תקינה
מה הסיבה שביצית לא מופרת תקין??
שאבתי בחמישי ומעוניינים לחכות לשלב מתקדם יותר כדי לראות מתי להחזיר עוברים? אני אשמח לקבל הסבר.
דבר נוסף, אני עם עודף משקל וציינו שהיה קושי בשאיבה עקב עודף משקל.
האם זה אומר שבעקבות זה יהיו סיבוכים? מה ההשלכות של קושי ומדוע הרופא ציין זאת?
כמה זמן אחרי שאיבה ניתן לקיים יחסי מין?
תודה רבה מראש לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2014בעת שאיבת ביציות חלק מהביציות אינן תקינות גנטית,וחלקן אינן בשלות ולכן חלקן אינן מופרה,קיימים נסיבות נוספות ששיעור ההפריה פוחת כמו במצב של שומניות יתר הפוגעת באיכות הביציות,מצב זה יכול להקשות על חשיפה אופטימלית של השחלות באמצעות האולטרסאונד בעת השאיבה ,וכתוצאה מכך נשאבות פחות ביציות מהצפוי.
הייתי ממליץ להמנע מיחסים לפחות ביום שבו בוצעה השאיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי15/11/2014
לפרופ' שלום,
אני לאחר הפסקת הריון IVF בשבוע 25 לפני שלושה וחצי חודשים בשל אי ספיקה שלייתית חמורה . לאחר הלידה השקטה בוצעה גרידה .מספר שבועות לאחר מכן התברר כי נשארה שארית שליה.
ביצעתי הסטרוסקופיה ניתוחית לפני מספר ימים ואותה שארית סולקה אך מתחתיה נראה צבר של כלי דם טרומבוטים (לא AVM לטענתו). המנתח לא נגע בהם וטען כי לאחר ביקורת בעוד חודש על מנת לשלול הדבקויות יתן לי אור ירוק לחזור לטיפולים.
האם אכן צבר כלי הדם החריג שנמצא שיש בו זרימת דם פעילה לא יפריע להשגת הריון , השתרשות והתפתחות העובר ? האם מוכרים לך מקרים מעין אילו ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2014לדעתי לא מדובר ב- AVM-Arterio-Venous Malformation ,אלא תוצאה של התהליך שהתרחש במהלך ההיריון באזור החיבור בין השיליה לדופן הרחם ,קרוב לודאי טרומבוזה של כלי הדם שגרמה לאי ספיקה השילייתית,ואכן לאחר סילוק שארית השיליה ,יהיה צורך לבצע ביקורת היסטרוסקופית כדי לבחון אם בעקבות ההתארגנות המחודשת של האזור לא נותרו הידבקויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
עדי15/11/2014לפרופ' אשכנזי
קודם כל תודה מקרב לב על תשובתך . כולכם באמת נהדרים ועונים ברצינות ובמקצועיות בפורום הזה ועל כך באמת תודה.
רציתי לשאול שאלה נוספת
האם הטרומבוזה הזו דורשת התייחסות כלשהי או שמצופה כי תקטן כעת לאחר הוצאת שארית השליה ? האם היא מסכנת אותי או את ההריון הבא שיהיה ?
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2014קרוב לודאי שיתבקש בירור נרחב הקשור בתופעה-קרישיות יתר,APLA,אפשרות זיהומית וכו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין צורך להוסיף צטרוטייד??baby714/11/2014
יום 14 למחזור עם מונופור יש לי כ8-7 זקיקים גדולים (מ16 עד 20 מ"מ) E2980 P2.9 LH0.5
נאמר כי השאיבה תהיה בשני או בשלישי (במוצש הרופא יעדכן אותי בהמשך הזריקות) לבינתים לא קבלתי להזריק צטרוטייד... האם תקין??
בפעמים הקודמות התחלתי צטרוטייד ביום ה6 למחזור.. (אצל רופא אחר...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך להוסיף צטרוטייד?? - תגובה
פרופ` דוד בידר15/11/2014כבר מאוחר לקבל צטרוטיד ואם הרופא שלך לא אמר לך אז או שהוא שכח או שלא התכוון לתת.
יכול לקרות ביוץ מוקדם אך רק ב 20%.
נקווה שלא יהיה ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםחסוי14/11/2014
שלום ברוך השם בהריון שבוע 5+1 עשיתי אולטרסאונד ונצפה שק הריון ויש לי תור עוד עשרה ימים בעה לראות דופק. יש לי כאבי בטן כאלה בכל הבטן תחושה לפעמים ששורף כזה ושכאילו צריכה לקבל מחזור וכאבי גב תחתון . האם זה בסדר שעדיין יש כאבי בטן? במיוחד שאני קמה בבוקר ושאני אוכלת . הרופא אמר שזה נורמלי אבל עדיין מוטרדת. תודה ושחכתי לציין שזה הריון מivf והכאבי בטן האלה התחילו ישר אחרי ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2014אכן הרופא שלך מודק,תחושות אלו מלוות את הנשים בתחילת ההיריון,כתגובה להתכווצויות הרחם בעקבות ההיריון המתפתח בתוך הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםחסוי14/11/2014
שלום ברוך השם בהריון שבוע 5+1 עשיתי אולטרסאונד ונצפה שק הריון ויש לי תור עוד עשרה ימים בעה לראות דופק. יש לי כאבי בטן כאלה בכל הבטן תחושה לפעמים ששורף כזה ושכאילו צריכה לקבל מחזור וכאבי גב תחתון . האם זה בסדר שעדיין יש כאבי בטן? במיוחד שאני קמה בבוקר ושאני אוכלת . הרופא אמר שזה נורמלי אבל עדיין מוטרדת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
פרופ` דוד בידר15/11/2014זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - הזרעהשירה14/11/2014
האם יש משמעות לתנועתיות טרם ההשבחה? נתונים לפני: נפח 2.5, ריכוז 48 מיליון, תנועתיות 35% . אחרי ההשבחה : ריכוז 38 מיליון, תנועתיות 84% , total motile count 16 מיליון. בדר״כ הריכוז לפני הרבה יותר גבוה וכך גם התנועתיות סביבות 60% ואז אחרי ההשבחה מעל 90%.
השאלה אם הנתונים טרם ההשבחה משמעותיים מאד? יודעת שרצוי שהתנועתיות תהיה מעל 40%.
בנוסף, האם הנתונים המצ״ב יכולים להביא להריון המיוחל אם התנאים אצלי אופטימליים מבחינת הרירית (קרובה ל 9 מ״מ), ערכי האסטרדיול וגודל הזקיקים? אשמח לתשובה, כי יצאתי דאוגה..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/11/2014כל הנתונים טובים כולל ההשבחה ובהחלט יוצרים תנאים המספיקים להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות אנא אני מבולבלתVika14/11/2014
שנה אחרי הפלה של הריון שני במספר שלא התפתח גרידה סביב שבוע שמונה
מאז כשבע סבבים של הזרעות על ביוץ טבעי, צילום רחם, בדיקה הורמונלית, הטרוסקופיה , (הכל תקין), הזרעה אחרונה עם גונאל ואין הריון
באישה שלב עוברים לטיפול ״אגרסיבי״ יותר כמו הפריה חוץ גופנית?
בת 35.9 אמא לילד אחד הריון תקין ולידה רגילה
חברה בקופת כללית
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פוריות אנא אני מבולבלת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/11/2014לאור הכשלון עד כה יש לשקול מעבר להפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6+1, תאומיםאני14/11/2014
אחרי ivf. לפני שבוע נצפו שני שקי הריון עם שק חלמון בכל אחד.
ביום ראשון- דימום חזק מסיבי וגושי שהפסיק לחלוןטין אחרי מספר שעות ולאחריו נצפו 2 שקים. במהלך השבוע כאבי גב דמויי מחזור שהבנתי שהם תקינים אבל בנוסף יש גם כאבים ודקירות חזקות לכל רוחב הבטן התחתונה. מין תחושה של דוקר/שורף. בנוסף, ביום רביעי אחרי התקף חזק של כאבים היה גם דימום קל, חום, בניגוב. מאז ללא דימומים. רופא הנשים לא מצא בעיה ובדיקת תרבית שתן נמצאה שלילית.. האם יש קשר לדימום הראשון שהיה? האם הגוף מנסה לפלוט את ההריון ובגלל התמיכה המאסיבית שאני מקבלת זה פשוט נדחה? מה משמעות הדקירות החזקות האלה? אני ממש בחרדות .. בנוסף ביום ראשון יש לי בדיקת דופק, האם אמור להיות כבר בהתחשב בעובדה שלפני שבוע כבר ראו שק חלמון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגתם עלי??
אני14/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שבוע 6+1, תאומים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/11/2014מה שחשוב זוהי בדיקת האולטרסאונד ביום ראשון אם ימצא דופק והתפתחות היריון תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם הכאבים האלה נורמאלים?
אני14/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל האם הכאבים האלה נורמאלים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/11/2014בשלבי היריון מוקדמים קיימים התכווצויות של הרחם המסבים כאבים,עוד יותר שמדובר בהיריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל להרגיע אותך
אושרית17/11/2014גם אני בהריון תאומים ורציתי להרגיע אותך שגם לי יש את הכאבים האלה בבטן התחתונה ואני בשבוע16
זה כנראה ההתפתחות של הרחם
שיהיה הריון קל :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לינעמה14/11/2014
ביום ראשון הקרוב יש לי בדיקת בטא לאחר החזרת עוברים טריים סבב שני. ראיתי היום מעט דם. השאלה האם יש טעם ללכת לבדיקת הדם ביום ראשון? האם זה מעיד באופן ודאי על כישלון הטיפול? הוחזרו 2 עוברים ואחד מהם היה מצויין והשני בינוני וכל שאר התנאים היו אופטימליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעזרו לי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/11/2014בוודאי ללכת לבדוק. אין זה מעיד על כישלון הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותמעיין14/11/2014
אתמול גיליתי שאני בהריון אחרי ניסיונןת רבים ואף טיפולים, ולכן אני קצת חרדה לשלומו ולתקינותו.
יש לי כמה שאלות:
האם ריח של אקונומיקה וחומרי ניקוי יכול להזיק בשלב הזה? ניקיתי שירותים היום בזמן שהחלון היה פתוח ובאותו הקשר- ניסיתי לנשום כמה שפחות את הריח הזה ומדי פעם עצרתי את הנשימה לכחצי דקה האם במקרה זה העובר קיבל פחות חמצן? האם יכול להיגרם נזק?
שאלה נוספת- האם מכה באזור האגן ( אני מדברת על מכה למשל מעגלה של סופר שמישהו לא שם לב והכניס לי אותה בבטן התחתונה בטעות) יכולה לגרום לנזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר14/11/2014לא האקונומיקה ולא המכה יגרמו לבעיה כלשהיא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותם שירלי נופר
מרב14/11/2014דייי עם זה כבר הבינו שאת אותה אחת שבכוונה
מציקה מספיק עם זה
לפני יומיים היית שירלי עכשיו את רותם
תקליטי כל פעם שאת משנה שם השאלה הקודמת שלך
גם משנה את השם אם את אותו אדם
אז די להציק
בכוונה הקפצתי את השירשור הקודם שלך
שתראי ותביני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבאנונימית14/11/2014
אני ובעלי מנסים להרות כבר שנה וחצי. אני בעלת מבנה של שחלות פוליציסטיות עם מחזורים סדירים אך ביוצים ארוכים (ביום 20-25 למחזור). החודש התחלתי להזריק פיוריגון 50 יחידות. אתמול, ביום ה9 למחזור זקיק 22, רירית 8.8 , פרוגסטרון 2.3 ואסט׳ 642. נקבעה לי הזרעה ליום ראשון, יום 12 למחזור. האם אפקטיבי לשלוח להזרעה עם זקיק כזה גדול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/11/2014בהחלט, בגודל זה של זקיק בדרך כלל יש ביצית בעלת פוטנציאל להפרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מחשבים?אור14/11/2014
שלום
עברתי שאיבה ב30/10 החזרה ב2/11
הזרקתי אוביטרל חצי מזרק בתאריכים 2/11 5/11 8/11 11/11
וסת אחרונה ב17/10
שתי שאלות:
מתי לבצע בדיקת הריון כדי שתצא אמינה?
בהנחה ואני לא בהריון הווסת אמורה להגיע ב15/11 כמתוכנן או שבעקבות הטיפול זה משתנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מחשבים? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/11/2014את אמורה לבצע בדירת הריון כשבועיים לאחר ההחזרה, זאת אומרת 16.11.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)