מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 4 ימים לפני איחורמבולבלת17/11/2014
עשיתי הבוקר שתי בדיקות ביתיות שיצאו חיוביות, פס מאוד חלש. שעתיים אחרי עשיתי בדיקת דם שהראתה בטא קטנה מ 2. פרוגסטרון 61, אסטרדיול 331. איך הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 4 ימים לפני איחור - תגובה
פרופ` דוד בידר17/11/2014בדיקת הדם קובעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר סבב הפרייה שני שנכשלגל17/11/2014
בת 30, ללא ילדים,נמצאת כשנה וארבעה חודשים בטיפולים. נשואה 4 שנים. ברקע הריון כימי שהושג בצורה טבעית. ומאז לא מצליחה להיקלט. לאחר 6 הזרעות שנכשלו ו2 סבבים של הפריות שנכשלו. אתמול קיבלתי תוצאת בטא שלילית ולא מפסיקה לבכות. אני כבר לא יודעת מה לעשות. זרע תקין, ככל הנראה הידרוסלפינקס משמאל (הרחבה דיסטלית משמאל). בשתי השאיבות שאבו נוזל משמאל. העוברים תקינים ואיכותיים, בסבב הראשון החזירו 1 מצויין ואילו בסבב השני החזירו 2 (1באיכות מצוינת והשני בינונית), רירית רחם יפה, מגיבה לטיפול ההורמונלי (סבב ראשון-נשאבו 11 ביציות, סבב שני-18)
השאלה מה אתה ממליץ לעשות בשלב הבא?
פיפל?
כריתת חצוצרה שמאל?
צריבת חצוצרה שמאל?
אני לא יכולה לסבול שלילי נוסף, קשה לי מאוד, אנא תעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר סבב הפרייה שני שנכשל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2014הבעיה שלך היא ההידרוסלפינגס המפחית את שיעור ההשרשה ב-50% ומגדיל את הסיכוי להפלה-כיום קיימת הוראה גורפת להוציא את החצוצרה הנגועה לפני כל טיפול הפריה ,ונראה לי שבעניין זה העיכוב בהחלטה להוציא את החצוצרה הנגועה הינו בעוכרייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
גל17/11/2014ראשית כל תודה על תשובתך המהירה. ושאלה נוספת- כששאלתי את הפרופ' שאני מטופלת אצלו האם בשל ההידרוסלפינקס יכרתו לי את החצוצרה הוא אמר שהוא לא ממליץ לכרות חצוצרה אך כן צורבים את החלק של החצוצרה שממנו יוצאים המים. השאלה מה ההבדל בין 2 הפעולות הללו? כריתת חצוצרה נשמעת לי פעולה מפחידה.. מה הסיכונים הכרורים בכך?
שאלה נוספת, בכל שאיבה שהייתה לי שאבו לי גם את הנוזל, אם כן מדוע זה מפריע? האם הנוזל נוצר שוב ?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/11/2014הנוזל בהחלט עלול להווצר שוב ולהפריע לקליטת העוברים. במידה והנוזל נצפה באולטראסאונד ובשילוב עם כשלונות ב-IVF מקובל לשקול הוצאת החצוצרה. הפעולה מתבצעת על פי רוב בלפרוסקופיה והחצוצרה מנותקת מן הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהם הסיכונים הכרוכים בהוצאת חצוצרה?
גל17/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מהם הסיכונים הכרוכים בהוצאת חצוצרה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2014הפרוצדורה הלפרוסקופית הינה עם סיכונים מזעריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' אשכנזי וד"ר מכטינגראלה17/11/2014
שלום
אני בהרייון שבוע חמישי. הריון יקר בגיל מבוגר, מיחסים טבעיים אחרי טיפולים.
הבטא התחילה כך -
ביום האיחור
9.11
בטא - 226
פרוגסטרון - 98
11.11
בטא - 498
פרוגסטרון - 125
13.11
בטא - 1,500
פרוגסטרון - 111
והיום - *4 ימים אחרי* -
17.11 -
בטא - 6268
פרוגסטרון - 88
כלומר הבטא התמתנה ורק ריבעה את עצמה בארבעה ימים לעומת זה ששילשה את עצמה לפני זה.
והכי חשוב - הפרוגסטרון ירד מאוד - מ125 לפני שבוע - ל-88!
ואם זה לא מספיק, הייתי היום אצל רופא נשים (שאני מאוד לא חושבת שהוא מקצועי בהמון מובנים) הוא ביצע לי א. סאונד ואמר שהוא לא רואה משהו והפנה אותי לא. סאונד במכון א. סאונד..
האם ירידת הפרוגסטרון לא בעיתית כי מצד אחד העובר גדל ומצד שני יש לו פחות פרוגסטרון להתחזק בו?
יש לי גם הפרשות שלא היו קודם, בהירות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב
אלה17/11/2014יש לי גם שתי מיומות, יש לכך השפעה על הרירית והפרוגסטרון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ' אשכנזי וד"ר מכטינגר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2014התוצאות שלך תקינות אין מקום לדאגה,ערכי הפרוגסטרון שלך הינם בתחום המצויין ואפילו גבוה מהפיסיולוגי,יש לבצע בדיקת אולטרסאונד חוזרת כדי לאבחן קיומו של שק היריון בשלב ראשון ובשלב שני שק חלמון קוטב עוברי ודופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אשכנזי וד"ר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/11/2014מסכימה לחלוטין עם פרופ' אשכנזי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. קבעתי ליום חמישי א. סאונד
אלה18/11/2014האם בגלל שהוא לא ראה שק הריון אני צריכה ללכת דחוף לא. סאונד או שיום חמישי זה בסדר?
אני דווקא לא מודאגת אני יודעת שיש שק ברחם והוא פספס.
אין לי גם דימומים או משהו מיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה. קבעתי ליום חמישי א. סאונד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2014יום חמישי זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאמודאגת17/11/2014
שלום רב,
החזרת 2 עוברים טריים בתאריך 3.11 בדיקת דם בטא היום 17.11 נתקבלה תוצאה 384. האם מדובר בעובר אחד לתוצאה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר17/11/2014כנראה עובר אחד,
את הבדיקה עשית לא ביום ה12.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 40לירי17/11/2014
לאחר הזרעה +פיוריגון+אוביטרל ידעתי את יום הביוץ בוודאות
כעת שבוע 40 להריון
מדוע אין התפתחות של לידה היום ה התאריך האחרון האם זה אמור לקרות היום כי ידוע לי היום בו נכנסתי להריון??יש לציין שאין צירונים לא פתיחה לא מחיקה שום דבר
מה ההמלצה להמתין עוד או ללכת לזירוז היש משהו לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 40 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2014מועד הלידה מבחינה פיסיולוגית מתרחש בין 40-42 שבועות,בחלק מהמקרים גם מוקדם יותר.
בהיותך מעל שבוע 40 עלייך לנהל מעקב אחרי פרמטרים עוברים המבטיחים את שלומו מידי מספר ימים עד אשר תתחיל הלידה ,השיקול אם לזקז או לו מתנה בביקורות האלו ,ואם הרופא ימצא שינוי בדפוס התגובה של העובר יוצע לך זירוז בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהילנה16/11/2014
שלום רב.
המחזורים שלי קצת ארוכים תמיד מזהה את הביוץ אחרי יום 20.
החודש לקחתי איקקלומין הזקיק הגיע ביום ה 14 ל -18 אני אמורה להזריק אוביטרול בשלישי בלילה וביום חמישי בצהוריים הזרעה .
הרירית רחם שלי 4.5.
.1 האם אפשר להיקלט עם רירית רחם זו?
.2 האם הרירית תגדל עד יום חמישי?
3.האם זה בסדר לעשות זריקת אוביטרול ביום שלישי ב 23:00 ובחמישי ב 15:30 הזרעה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2014אכן הרירית דקה ומקשה על תהליך השתרשות,היה רצוי שתקחי תכשיר אסטרוגני על מנת לעזור לרירית להתעבות-פני לרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכויים?ענבל16/11/2014
שלום רב,
בת 31, בעלת אנדו׳. לאחר כשנה של ניסיונות טבעיים עברתי 2 הזרעות ושתי הפריות שלא צלחו ולאחריהן ניתוח לכריתת חצוצרה שהתגלה בה נוזל (חצוצרה שניה תקינה). בניתוח גם נפתחו המון הדבקויות (ויש חשד גם לאדנומיוזיס).
כעת עברתי הפרייה שוב עם איקסי בגלל בעיית מורפולוגיה חמורה. מתוך 6 ביציות בשלות הופרו רק שתיים. הרופא אומר שהאנדו׳ פגע ברזרבה השחלתית ובאיכות הביציות ובגלל זה רק שתיים הופרו. העוברים הוחזרו ביום השני, שניהם 4 תאים עם 5% שברים ו15% שברים.
מה סיכויי ההריון במקרה הנ״ל?
והאם האנדו׳ מפחית את סיכויי ההריון גם מרגע ההחזרה? כלומר, אילו היו מוחזרים אותם עוברים למישהי ללא אנדו׳ האם סיכוייה להיקלט היו טובים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה הסיכויים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2014התשובה לשאלתך מורכבת היות וישנם מספר גורמים הלוקחים חלק בסיכוייך להרות ומשפיעים על ההצלחה-האנדומטריוזיס שפוגעת ברזרבה השחלתית,ובאיכות הביציות המתקבלות,האדנומיוזיס ? ,התגובה השחלתית הפושרת,איכות הזרע הפגומה (רצוי לבצע בדיקת הלוספרם על מנת לבחון את שיעור השברים ב-DNA של הזרע ולפעול בהתאם),בכל מקרה סיכוייך בתחשב בגילך ,\ולאור הניתוח שעברת הינם די סבירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת המשך
ענבל17/11/2014אני מבינה שקשה לאמוד באחוזים, אבל פשוט אמרו לי בהתייעצות לאחרונה שבגלל האנדו׳ סיכויי בכל סבב הם 10%. על מה זה מבוסס? זה ממש דיכא אותי.
בהנחה שחלל הרחם שלי תקין (היסטרו יצאה תקינה), האם גם לדעתך הסכוי רק 10%?
תודה שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלת המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2014הערכה שלי מדברת על סיכויים טובים בהרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנהלות לאחר החזרהדפי16/11/2014
שלום רב,
כמה שאלות לגבי התנהלות לאחר החזרה:
1. האם מותר לעסוק בספורט? כולל פעילות אינטנסיבית המעלה דופק?
2. האם מותר לעשות נסיעה ממושכת - של כשעה וחצי לכל כוון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהלות לאחר החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/11/2014ניתן לנסוע נסיעה ממושכת אך לא מומלץ לעשות פעילות ספורטיבית מאומצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל ובטאאני98716/11/2014
כמה בטא "מכניסה" זריקת אוביטרל אחת לגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל ובטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/20146500 יחידות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי וקרשיות יתראני16/11/2014
אחרי הריון כימי (טבעי לראשונה מזה כ 6 כשלונות חוזרים באייויאף)ואחרי בדיקות קרישיות עקב כשלונות חוזרים מצאו לי שאני הומוזיגוטית ל MTHFR מסוג A1298C
אשמח לדעת האם זה הגורם להריון הכימי? והאם עליי לקחת מהביוץ או מההחזרה קלקסן או שמספיק חומצה פולית 5 מ"ג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון כימי וקרשיות יתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2014האפשרות שזו הסיבה להפלה הכימית אפשרית אם כי לא ודאית,כדאי לקחת כל התקופה ח.פולית בנתונים שציינת זה מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימיאני16/11/2014
אחרי הריון כימי והיום בטא ירד ל 93 בשבת קיבלתי דימום וכאבי בטן מאוד חזקים , האם הדימום זה מחזור או דימום של הפלה? ומתי אני אקבל מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון כימי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2014למעשה הדמם הנוכחי את להתאפסות הביטה יכול להחשב כמחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ורדרדות בניגוביעל16/11/2014
שלום,
שבוע 12 עם תאומים - IVF
עם תמיכה של נרות אנדומטרין עד היום...
ככל הנראה יש עצירויות עקב השימוש בנרות ובכל פעם, בעת מאמץ בשירותים, יש הפרשות דמיות... (שלא מגיעות מהרקטום)...
האם זה תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות ורדרדות בניגוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2014יכול להתרחש ,בכל מקרה שווה ביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המתנהל ביטאמיקי16/11/2014
בת 30, ניסיון החזרה 2 של עובר מצויין שהופשר.
רירית טובה וכל התנאים אופטימליים לפי הרופא (כבר הריתי וילדתי פעמיים בעבר.. תמיד בניסיון שני)
1. מה סיכויי להרות הפעם?
2. איך אפשר להמתין 14 יום?? אין לי סבלנות והמתח הורג (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המתנהל ביטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2014הסעכוי הינו בגבול ה-20%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברידנה16/11/2014
שלום
אני בשבוע 17 צריכה לעשות השבוע חלבון עוברי
רציתי לדעת מה אתם ממליצים את את הבדיקה המשולשת של הקופה או המרובעת??
סקירה תקינה שקיפות 1:610 אני בת 26.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חלבון עוברי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2014מספיקה הבדיקה המשולשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהדקלה16/11/2014
בתרומת ביצית- האם יש הבדל בין החזרה על בסיס מחזור טבעי או על בסיס הורמונים, מבחינת יתרונות, חסרונות וסיכויים?
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2014הסיכוי להצלחה בטיפול הורמונלי תחליפי הינו טוב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)