מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה זה אומר?אני16/11/2014
עשיתי צלום רחם-
בחלל הרחם בצמוד לחצוצרה הימנית הודגם פגם מלוי קטן, התעבות רירית?
מה זה אומר התוצאה הנ"ל?יומיים לפני עשיתי היסטרסקופיה ונכתב שרק הרירית במראה אטרופי.
את שני הבדיקות הנ"ל עשיתי בתום טיפול -דיכוי בזריקת לוקרין (כטיפול לאנדומטריוזיס)
מאז אני מנסה להרות עשיתי שני הזרעות שכשלו.
יש טעם לחזור על הבדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה זה אומר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2014בדיקת ההיסטרוסקופיה שללה כל ממצא חריג ברחם,כך שלממצא בצילום הרחם אין כל משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר מכטינגרמרב16/11/2014
שלום
לפני כמה ימים עשיתי צ.רחם
מצרפת קובץ עם התוצאות.
היום עשיתי מעקב זקיקים
יש זקיק מוביל 16 בצד שמאל
האם לעשות הזרעה החודש או שלא צריך
לאור התוצאות של צילום רחם?
האם אני יכולה להרות כאשר הביוץ בצד שמאל
אני ממש מבולבלת אשמח לתשובה.
יש לציין שעשיתי לפרוסקופיה
להסרת ציסטה חיצונית על החצוצרה בצד שמאל
כי הציסטה לחצה כל החצוצרה וגרמה לחסימה.
תודה מראש על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מרב16/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/11/2014נראה כי בכל זאת יש מעבר כלשהו משמאל, כך שקיים בהחלט סיכוי להרות. הצורך בהזרעה תלוייבאיכות הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות בשחלותאור16/11/2014
בבואי לבדיקה לקראת סבב זריקות חדש ביום ה 3 למחזור נאמר לי כי באותה שחלה שבה היו הזקיקים הבשלים חודש שעבר יש ציסטות קטנות ואחת גדולה ולכן לא ניתן להתחיל סבב חדש.לא הבנתי בבירור האם זה מעיד שלא היה בעצם ביוץ? זה קרה בגלל גירוי יתר ? האם יש משהו שאני יכולה לעשות בנתיים כדי לזרז את היעלמותן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות בשחלות - תגובה
פרופ` דוד בידר16/11/2014הציסטות הן תוצאה של גירוי שחלתי קודם והן תעלמנה והן תוצאה של ביוץ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור.
אור16/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב אפשר שלא היה ביוץ בכלל?
אור16/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אור16/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב אפשר שלא היה ביוץ בכלל? - תגובה
פרופ` דוד בידר16/11/2014כאשר מגיע וסת זה תמיד אחרי ביוץ.
אם רוצה לדעת מה קורה החודש יש לעשות מעקב אולטרה-סאונד ובדיקות דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ברור אבל יש בעיה אחרת
אור16/11/2014יש ספק קל אם יש ביוץ.בדיקות הדם יוצאות תקינות אבל עדיין המראה פוליצסטי ויש סימפטומים חיצונים כמו השמנה בטנית פצעים ומעט שיעור -כל אלו בצורה קלה באך עדיין קיימים. כתבת לי בעבר שעצם העובדה שבדיקות הדם מראות שיש ביוץ לא בהכרח מראות שהוא התרחש.לכן שאלתי האם הציסטה הזו יכולה היתה להתרחש בגלל שהזקיק לא התפוצץ אלא המשיך לגדול?
סליחה על האורך מקווה שהבנת את ההסבר המעט מסורבל שלי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה ברור אבל יש בעיה אחרת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2014מצב שאת מתארת יכול לקרות וקרוי persistent corpus luteum ,כמו כן קיים מצב נוסף שלמרות נתונים הורמונלים של ביוץ ,בפועל לא מתרחש ביוץ והביצית נשארת כלואה במבנה ציסטי-מצה הקרוי - the luteinized unrupture follicule
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואז מה ...ללכת להפריות?
אור17/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה-הפריות או להמשיך זריקות?
אור17/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה-הפריות או להמשיך זריקות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2014הייתי ממליץ לך לפעול לפי הוראות הרופא המטפל המכיר את הנתונים שלך היטב וידע כיצד לנתב אותך לטיפול הראוי-חזקה עליו שהוא ידע כיצד להתמודד עם הבעיה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לזהות הריון ע"י מדידת חוםשירה16/11/2014
בוקר טוב,
הבנתי שאפשר לחשוד בהריון לפי מדידת חום השחר.
אחרי ביוץ החום עולה (לא יודעת בכמה מעלות) וצריך להשאר באותם המעלות במשך זמן מסויים (לא יודעת כמה) או לעלות עד למספר מסויים?
לדעתי הביוץ שלי התרחש בשבוע שעבר. לפני הביוץ החום שלי חום השחר היה 35.9 וראיתי שעולה ל-36.1 ועכשיו לאחר כשבוע הוא 36.3
זה יכול להעיד משהו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזהות הריון ע"י מדידת חום - תגובה
פרופ` דוד בידר16/11/2014החום אינו מדד מדוייק אך הוא גבוה מעט אחרי הביוץ ובוסת יורד.
לא הייתי ״משקיע״ במעקב בדיקת היום אלא אפשרי לעשות בדיקה ביתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביטאמיקי16/11/2014
אני עוברת היום החזרת עובר שהוקפא בן 3 ימים.
ההמלצה לפי הבנתי לבצע ביטא ביום שישי, בגלל שהקופ״ח סגורה, האם ניתן לבצע כבר ביום חמישי או שלא יהיה אמין??
ממש מעדיפה לא לעבור עוד סופ״ש בחוסר ודאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד ביטא - תגובה
פרופ` דוד בידר16/11/2014אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משתגעת מדאגהשיר16/11/2014
גילו לי אומפלוצלה לעובר בשבוע 15 האומפלוצלה קטן לפי מה שהרופא אומר אבל מטריד אותי כי קראתי באתר של ד"ר רון בליק שלרוב האומפלוצלים הקטנים יותר, עשויים להיות מלווים בבעיות כרומוסומליות (בכ- 40% מהמקרים).כאשר יש ממצא של אומפלוצלה וגם מומים נוספים הרי שהסיכון לבעיות כרומוסומליות מלוות הוא גבוה (כ 60%). כאשר האמפלוצלה הוא הממצא היחיד הסיכון לבעיות כרומוסומליות מלוות הוא כ – 9%. האם זה נכון? אצלי בסקירה אמרו שרק המעיים בחוץ. עשיתי ציפ גנטי ועדיין אין תשובה . אנא הבהרה
1. האם ככל שהאומפלוצל קטן כך יש יותר בעיות?
2. האם במידה וציפ גנטי תקין וסקירה שניה תהיה תקינה אפשר לישון בשקט ולהנות מההיריון?
3. האם בכלל יש ילדים שנולדים בריאים למרות האומפלוצלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משתגעת מדאגה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/11/2014ברור שיש ילדים ברורים עם אומפלוצלה.
בכל מקרה יש צורך בתשובות הבדיקות שעשית כדי להיות רגועה ואם זה הממצא היחיד בסקירה אז קרוב לודאי שזה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתגעת מדאגה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/11/2014בריאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתגעת מדאגה
שיר16/11/2014קיבלתי הודעה טלפונית שהציפ הגנטי תקין אבל עדיין היועצת הגנטית מדכאת אותי וזה מפחיד היא אומרת שלא להיות באופוריה כי גם כשהציפ תקין עדיין נשארים עם 20% סיכוי למומים.ולתסמונות. מתי יהיה לי שקט? אשמח לחוות דעת. בסקירה ראשונה ראו רק את המום הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משתגעת מדאגה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2014העובדה שנמצא רק המום הנדון ,והצ'יפ הגנטי תקין יוצרת ציפיות אופטימיות בהרבה,והסיכוי שלך למומים נוספים בתנאים אלו אינו שונה בהרבה מהאוכלוסיה הכללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינון לקראת שאיבהדפי15/11/2014
הי,
אמורה לעבור שאיבה ביום שני הקרוב.
לצערי, אני מצוננת מזה כשלושה ימים.
האם עלול לפגוע בשאיבה באופן כלשהו?
אציין כי אין לי חום, משטח גרון נקי, ולא לקחתי תרופות כלשהן, מלבד תרופות הפריון.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינון לקראת שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/11/2014לא יפגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל ומונפוראופיר15/11/2014
אני אמורה להתחיל פרוטוקול קצר, נרשם לי דקקפטיל מהיום השני של הוסת ואח"כ דקפפטיל ומונפור, האם נהוג לקבל דקפפטיל כל כך הרבה זמן? האם מטרתו לא רק ביטול הביוץ העצמוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקפפטיל ומונפור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2014הטיפול שאת מקבלת אינו חריג ,פרוטוקל זה מיועד להמל את סגולותיו של הדקפפטיל שבשלב ראשון גורם לעליה בהורמוני ה-FSH וה-LH שמצידם מעוררים תגובה שחלתית הפועלת בעוחות משותפים עם המנופור לגיוס זקיקים,ובשלב השני הדקפפטיל פועל מאוחר יותר לדיכוי הורמונים אלונובכך מאפשר הבשלה טובה יותר של הזקיקים שגויסו לצורך שאיבת הביציות והפריתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות, פרוטוקול קצראופיר15/11/2014
ערב טוב,
התחלתי פרוטוקול קצר בלקיחת גלולות גינרה, לפני 5 ימים לקחתי את האחרונה, ומזה כשבוע יש לי הכתמות, אך זו לא הווסת, האם יתכן כי יש בעיה? האם זו תכונה אופיינית לגלולות גינרה? בעבר השתמשתי בגלולות יסמין ומרסילון שלא גרמו לדימום בן וסתי.
מה גם שמטריד אותי כי עוד לא קיבלתי את הוסת, וחוששת שמשהו במחזור טיפול ישתבש.
האם יש סיבה לדאגה? והאם יש מה לעשות על מנת לוודא שהכל בסדר?
רופא הנשים טען כי הדימון הבן וסתי נובע מבדיקה היסטרוסקופיה שעשיתי ולא עשה שום בדיקה נוספת.
לעזרתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות, פרוטוקול קצר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/11/2014ההכתמות בהחלט יכולות להיות כתוצאה מההסטרוסקופיה כמו גם מנטילת הגלולות. אין קשר בין ההכתמות ליעילות הטיפול ואין סיבה שיפגעו בסיכויי ההצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום !אני15/11/2014
ביום שישי האחרון עשיתי הזרעה הנתונים:
נפח,1.5
רכוז זרעונים-30 מילון
אחוז זרעונים בתנועה 40%
אחוז זרעונים בתנועה מתקדמת-20%
לאחר ההזרעה-
נפח-0.8
רכוז זרעונים בתנועה מתקדמת- 9 מליון
סה"כ זרעונים בתנועה מתקדמת-7.2.
האם הבדיקה תקינה?
יש לציין שכשעתיים לאחר ההזרעה חשתי בכאבי בטן עזים ביותר עד קושי בלעמוד.
רק משכחי כאבים חזקים עזרו לי.מה הסיבה?יש לציין שנמצאו בבדיקה תאי אפיתל ושאני נוטלת דוקסילין כי בהזרעה הקודמת היה לי חום-(לאחר ההזרעה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום ! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2014ההשבחה תרינה,כאבים בבטן תחתונה אינם תופעה נדירה וקורים לעיתים קרובות,באשר לאפשרות הדלקתית בעקבות ההזרעה-בהחלט כדאי לעקוב כי זוהי תופעת הלואי הרצינית ביותר בעקבות הזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.אבל-האם -
אני15/11/2014הזרע לאחר ההשבחה תקין?
נתוני הזרע לפני השבחה הינם 2% בתנועה מתקדמת ולא-20% כפי שרשמתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה.אבל-האם - - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2014בגבול התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התצאות מתאימות ג"כ להריון טבעי?
אני17/11/2014יש לציין שעברו כבר שלושה ימים מההזרעה
ועדיין יש לי כאבי אגן!תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התצאות מתאימות ג"כ להריון טבעי? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/11/2014יכולה להיות תחושת אי נוחות באגן. חשוב לעקוב כי לא מדובר בכאבים חזקים וכי לא מופיע חום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים וכאבים בשדייםאני98715/11/2014
אני אחרי החזרת קפואים על מחזור טבעי. לוקחת תמיכת אוטרוגסטן מיום ההחזרה.
4 ימים אחרי החזרה (שבוע אחרי ביוץ) התחילו כאבים חזקים בחזה.
איזה הורמון אחראי על הכאבים הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים וכאבים בשדיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2014המצב לאחר הביוץ בצוספת הפרוגסטרון מגבירים את הרגישות והגודש שאת חשה בשדיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור בהיריוןמיקי15/11/2014
האם זה בסדר לעשות פדיקור 4ימים לאחר החזרת העוברים? (זה כולל השריית הרגליים במים חמים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פדיקור בהיריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2014איני רואה בכך כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד בדיקת ביטאדנית15/11/2014
שלום,
עברתי החזרה ב -7.11.
הזרקתי חצי מנה אוביטרל ב - 9.11
וחצי מנה ב - 11.11.
מתי ניתן לעשות בדיקת ביטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מועד בדיקת ביטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2014במעי זאת לפחות 10 ימים לאחר הזרקת האוביטרל האחרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריוןחסוי15/11/2014
יום חמישי עשיתי אולטרסאונד ראשון ונצפה שק הריון בגודל 6 מ"מ אבל חוץ מזה הרופא לא אמר כלום רק קבע לי תור לדופק עוד שבוע וחצי. אני בשבוע 5+2 מivf. קראתי שיש דברים מעבר לשק הריון והרופא שלי לא אמר שמשו לא בסדר רק שיש שק הריון 6 מ"מ . האם ניתן להבין מזה שעד עכשיו הכל בסדר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברצוני להוסיף
חסוי15/11/2014גילתי שאני בהריון בחמישי שעבר לפני שבוע ויומיים בטא ראשונה בחמישי היתה 153 בטא שנייה ביום ראשון היתה 628 ומאז לא עשיתי עוד בטא. חמישי האחרון עשיתי אולטרסאונד נצפה שק הריון בגודל 6 ממ ומעבר לזה הרופא לא אמר כלום. האם עליי לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שק הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2014הערכתי היא שהרופא לא רעה משהו חריג ,אחרת הוא היה מתריע ומזמין אותך מוקדם יותר לביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי15/11/2014בעיקרון אם משו לא תקין הרופא נשים אמור להגיד לי באותו רגע? אמר ורשם שק הריון בגודל 6 ממ ללא ממצאים באגן משו כזה. האם נשמע לך בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/11/2014בשבוע 5+2 להריון רואים שק הריון ובמהלך אותו שבוע יופיע שק חלמון. קוטב עוברי יופיע בשב 6 להריון ואחר כך דופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה בסדר..
חסוי15/11/2014לעשות שוב אולטרסאונד עוד שבוע וחצי כמו שהרופא אמר? קבעתי לשני הבא האם יש סיכוי שיראו דופק ואת כל הדברים ובעה שיהיה הריון תקין? אני כל כך פוחדת.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה בסדר.. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/11/2014בסדר גמור, בעוד שבוע וחצי צריך להיות כבר קוטב עוברי ברור וקיים סיכוי בהחלט לראות דופק (תלוי באיכות וברזולוציה של מכשיר האולטראסאונד בו בודקים).
בוודאי שיש סיכוי להריון תקין.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההרגעה
חסוי15/11/2014אין על כולכם אתם עושים עבודת קודש!!! וכל כך עוזרים ומרגיעים אז שוב תודה רבהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר לידהאלה15/11/2014
במידה ועדיין אין ירידת מים, מאיזה פתיחה מאשפזים או נשארים בבית החולים? בלידת תאומים? מאיזה פתיחה מכניסים לחדר ניתוח?
חדר לידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2014מאשפזים ברגע שהלידה הינה אקטיבית וקיימים צירים סדירים בעוצמה תדירות ומשך מתגברים,באשר לשיקול מתי חנתח כדאי חהשאיר זאת חצוות הרפואי בהתאם לנסיבות הקיימות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)