מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקיםמאיה05/08/2014
שלום לכם, רציתי לשאול.. ביצעתי מעקב זקיקים לאחר נטילת הורמונים.
בשחלה השמאלית היו זקיקים רבים ואת השחלה הימנית הרופא לא מצא.
זאת פעם ראשונה שלא מוצאים לי את השחלה הימנית.. האם עליי לדאוג? מה הסיבה שלא נצפתה שחלה ימנית..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2014יתכן והיא ממוקמת גבוה באגן,יתכן שטרם השחלה הגיבה,רצוי לבצע גם אולטרסאונד דרך דופן הבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2014אין מצב שאם יש שחלה אז לא נראה אותה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה השתרשות?חסוי05/08/2014
עברתי החסרה ביום שלישי לפני 13 יום , יום אחרי היו חי כאבים חזקים בבטן ממש כמעט והתקפלתי לא יכלתי לזוז , ביום שלישי - 6 ימים אחרי ההחזקה ביה לי המון דם שלא פסק עד יום ראשון הטיפות האחרונות , מחזור שלי זה 5 ימים לכל היותר , מה שכן בטיפולים אחרים מעולם לא היה לי דם אחרי 6 ימים רק בסוף לקראת התוצאה של בדיקת הדם , מחזור יכול להופיע ככה באמצע טיפול??עשיתי טיפול בזריקת מונופור והחזרתי 2 עוברים , מה אצן חושבים על כך? ובדיקת דם יש לי ביום ראשון העשירי לחודש , האם נעתן לגלות בבדיקה ביתית תוצאה לפני ואם כן מתי? אשמח לקבל תשובות לשאלותיי תודה שני !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם זה השתרשות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2014יתכן בהחלט שמקור הדימום אינו מתוך הרחם ,הייתי ממליץ לך עדיין לא להספיד את סיכוייך בטיפול הנוכחי,ולבצע את בדיקת הדם במועד שנקבע לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה השתרשות? - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2014אם היה לך דימום 6 ימים אחרי החזרה אז משהוא לא היה בסדר.
זה לא השתרשות.
11 יום לאחר החזרה ניתן לבדוק בשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא השתרשות?
חסוי05/08/2014מה זה אומרת משו לא בסדר? אז אין סיכוי להתעברות? אתה קוצה להגיד שהטיפול לא בוצע כראוי? וכן היה דימום מזיבי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור בידר
חסוי05/08/2014הורדת לי תמצב רוח קצת , אם זה לא השתרשות מתי כן נוצרת השתרשות ואיך יודעים אותה? קקאתי שתוך שבוע זה נוצק ואמור להיות דם...רצל כל אחת זה שונה היו מקקים שבנות שקראתי באינטרנט שהיה להם ככה בדיוק דם כמו מחזור והם גילושהם מעוברות בסוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/08/2014בדרך כלל כאשר יש איזשהוא דימום קל באמצע החודש מיחסים זאת להשתרשות אך כל העניין לא בדוק ולא ברור.
כמעט רוב הנשים שהרות לא מספרות על דימום וכאשר אין הסבר אחר לדמם קל באמצע החודש אז אומרים ״השתרשות״.
אני לא חושב בכלל שעש דבר כזה!
אצלך זה בכלל סיפור אחר, את מתארת ממש דימום אחרי 6 חמים.
השתרשות העובר מופיע ביום בעובר בין 5 ימים.
ככה שמה שהופיע אצלך זה לא תקין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה11 ימין זה לא יראה תוצאה נכונה
חסוי05/08/2014אצלי זה לא ivf רגיל זה pgd ואני גם נוטלת 3 תמיכה ביום אהדומטרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
11 ימין זה לא יראה תוצאה נכונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/08/2014כאמור הייתי ממליץ להמתין עד לתוצאות הביטה ,ולא לאבד בינתיים תקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה11 ימין זה לא יראה תוצאה נכונה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/08/2014אחרי החזרה ביום 4-5 בגלל PGD
אפשר כבר אחרי 10 ימים לדעת אם יש הריון או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזירו 2 עוברים בני 9 תאים
חסוי06/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור בידר
חסוי06/08/2014אז רגע , אתה פוסל כל אפשרות שלא התבצעה השתרשות דוקטור בידד ושאין הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון אחרי החזרת עובריםענבר05/08/2014
בוקר טוב, ב 24.7.14 הוחזרו לי 2 עוברים. היום בבוקר (יום 13 לאחר ההחזרה) הסקרנות הכריעה אותי והחלטתי לעשות בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. מחר אני צפויה לעשות בדיקת דם.
האם יש סיכוי עדיין לתשובה חיובית בבדיקת דם או שזה הזמן להכין את עצמי נפשית לכישלון של הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2014הסיכוי נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול IVF לחולות HCVענת05/08/2014
שלום,
אני נשאית HCV בת 36, מצב בריאותי תקין ונמצאת במעקב רופא גסטרו.
אני זקוקה לטיפול IVF בשל בעיית איכות זרע. כפי שאתם ודאי יודעים, לפי הנחיות חדשות של משרד הבריאות, בשום מקום בארץ (כולל היחידה הויראלית ברמ"בם) לא מקבלים אותי בלי לעבור קודם טיפול להפטיטיס.
נוצר כאן מצב בלתי אפשרי ומייאש של "מלכוד 22" בשבילי:
יש היום טיפולי הספטיטיס חדשים שאינם בסל הבריאות, ואני לא זכאית להם כי מצבי הבריאותי טוב.
לעבור טיפול שכן בסל הבריאות רופא הגסטרו אינו ממליץ בשום אופן מכיוון שסיכויי ההצלחה שלו נמוכים יותר, תופעות הלוואי קשות יותר ומשך הטיפול (ותקופת המתנה אחריו לפני הריון) ארוך יותר.
מה אתם ממליצים לי לעשות?
ולמי אפשר לפנות לייעוץ בנוגע לאפשרות טיפול IVF בחו"ל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול IVF לחולות HCV - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2014יש לפנות ליחידה במדינה ובעיר לפי בחירתך ולספק לה את נתונייך ולקבל מענה לגבי האפשרויות שלך,לטעמי לא תהיה בעיה לטפל ביחידה בחו"ל לאחר שטיפת הזרע באופן הראוי גם במצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריית ביציתאורי04/08/2014
שלום רב,
כמה זמן מרגע שאיבת הביצית אופטימלי לבצע הפרייה? עד כמה שעות לאחר השאיבה ניתן לעשות זאת? האם קיים סטנדרט בינלאומי שהמעבדות נדרשות לעמוד בו?
תודה רבה
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
רימונה05/08/2014כוונתי היתה לביצוע ICSI. מרגע שנשאבה הביצית תוך כמה זמן צריך להפרותה במיקרומניפולציה? מה משך הזמן המקסימלי שניתן להמתין בלי להפרותה?
בן זוגי בחו״ל ויגיע כמה שעות אחרי השאיבה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפריית ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2014רצוי לבצע זאת בטווח של 3-6 שעות,אין סטנרט לגבי מועד ביצוע הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיובל04/08/2014
שלום רופאים יקרים וסליחה על השאלה המביכה שאני הולכת לשאול עכשיו...אני שבעה ימים לאחר החזרת עוברים בני 72 שעות (טריים) היום אחר הצהריים לאחר שנאמר לי כי ניתן לקיים יחסי מין כחמישה ימים לאחר החזרה עשיתי את האמור ...
עכשיו כשהלכתי לשירותים היה לי דימומון ממש ממש מהול ביותר בניגוב... אני בלחץץ שגרמתי נזק ובא לי לבכותתתת...
יכול להיות שעשיתי טעות???!!
אשמח לתשובתכם ומצטערת על השאלה המביכה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2014אין סיכוי שהיחסים גרמו לפגיעה בסיכוייך להרות ,לכן אל תאשימי את עצמך ,]יש כמובן לבדוק שהסיבה לדמם אינה מקומית הקשורה בצואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר הביוץמירי04/08/2014
שלום, אני ובעלי מנסים להרות כבר למעלה משנה. לאחר מעקב זקיקים והזרעה רגילה עברו לגונאל ואוביטרל, כרגע ללא תוצאות. כבר חודשים רבים, לפני שהתחלנו טיפולים כלשהם, מספר ימים לאחר הביוץ מתחילים לי כאבים בבטן התחתונה, הדומים בתחושה לכאבי מחזור. הכאבים מתגברים עם הזמן ומפסיקים בדרך כלל יום-יומיים לפני המחזור, ולפעמים ביום השני של המחזור עצמו.
על מה יכולים להעיד כאבים מסוג זה? האם זה יכול להצביע על בעיה בדופן הרחם וכתוצאה מכך בעיה בהשרשת העובר ברחם?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר הביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/08/2014הכאבים יכולים לנבוע מגופיף צהוב בשלב הזה של מחזור הוסת. אין קשר בין הכאבים לבעייה בדופן הרחם או השרשת העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופאוזה מוקדמת אצל אמאאני04/08/2014
שלום לכם…
אחד הפרופסורים בצפון העלה את הטענה שיש קשר בין איכות הבציות שלי לבין מנופאוזה מוקדמת אצל אמי בגיל 37..האומנם זה יכול להיות תורשתי ואני בסכנה ..
בת 29 לא מוסברים כבר 5שאיבות ואכן הבציות והעוברים לא הכי מצטיינים .
לפני שנה tsh 7 היום הוא 11 .
הוא שלח אותי לבדיקת amh .והורה על נטילת CO Q10 וtricardia מה תפקיד האחרונה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה התכוונתי ל fsh
אני04/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנופאוזה מוקדמת אצל אמא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/08/2014נונו שלום רב,
גיל 37 הוא אכן גיל צעיר למנופאוזה מוקדמת ורצוי לברר את הגורם לכך היות ובחלק מהמקרים מדובר בבעיות גנטיות שעלולה לעבור בין הדורות כגון תסמונת X שביר או קריוטיפ שאינו תקין. במידה ומאובחנת בעיה כזו, כגון נשאות ל-X שביר, ניתן כיום לבצע גם אבחון טרום השרשתי על מנת למנוע הריון ולידה של עוברים/ילודים בעלי אותה בעייה גנטית.
טריקרדיה הוא קומפלקס המכיל ויטמין B12, B6 וחומצה פולית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממטרת האבחון
אני04/08/2014האם רק כדי לא להעביר את הבעיה אם קיימת ,או זה עוזר בהשגת הריון .כלומר האם עצם קיום הבעיה מהווה מכשול להתפתחות העובר והריון תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממטרת האבחון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/08/2014המטרה בעיקר לנסות ולאבחן ככל האפשר אין הבעייה. אבחון של הנ"ל קרוב לודאי לא ישנה את אופן הטיפול בך . עם זאת, אם כן מוצאים משהו, אפשר למנוע לדורות הבאים.
בכל מקרה כדאי לחשוב על בדיקת קריוטיפ אם לא עשיתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנופאוזה מוקדמת אצל אמא - תגובה
פרופ` דוד בידר04/08/2014לא יודע אם זה גנטי אצלך, זה לא כל כך ברור בטח לא בגיל 29
ה q-10 הוא אנזים הפועל נגד חמצון יתר בגוף, כאילו נגד תופעת כמו ״ חלודה״״.
זה לא בטוח יעיל ורוב הרופאים לא נוהגים לתת אך הרופא שלך נתן במחשבה שזה יעזור לטיס הביציות, מה שאני חושב שלא יהיה.
צריך להמשיך בהפריה ולנסות פרוטוקול מתאים שיתן עוברים טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
אני04/08/2014זו דעתו של רופא לחוות דעת אחרת .
העמדה של הרופא שלי כמו העמדה שלך ,שיש להמשיך בטיפולים
והוא מתכוון לנסות הפעם פרוטקול ארוך ..
יש לציין שבשני סבבים נקלטתי אבל באחד נפל בשבוע 6 ובסבב האחרון היהי כימי .האם אתה ממליץ לי על ברורים מעמיקים יותר ?
צילום רחם תקין
זרע תקין
קרישיות יתר תקין
תת פעילות של התריס אבל מאוזנת .
נעשה החודש הסטרוסקופיה על אף דעתו של הרופא שלי שזה מיותר והרחם שלי כמו הספר ואף יותר טוב.
מגיבה טוב מאוד לטיפולים ולפי המינונים בדיוק ,אחוז הפריות נמוך לדעתי
4/6
11/12
3/9 -הריון נפל בשבוע 6
8/15
4/7 -כימי ,בטא 17 ביום ה 12 ואחרי יומיים 10
בכל הסבבים פרוטקול קצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך - תגובה
פרופ` דוד בידר08/08/2014בהיסטרוסקופיה מיותרת.
תמשיכי בטולים, סך הכל זה בסדר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת כמו בידר שזה לא גנטי , אנ
היי07/08/2014אנדומטריוזיס יותר הגיוני, בכל אופן פרוטוקול נכון יכול להניב עוברים יפים, בסך הכל גם אם המשק של הביציות דל עדיין הביציות צעירות, הגיל הוא הפקטור הכי חשוב.. כך שהסיכויים סבבה תעשי מה שבידר אמר ותנסו פרוטוקול שטנה או אפילו החלפת מעבדה ורופא עוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי מה התכוונת לאנדו
אני07/08/2014יש בציות ויש עוברים ותמיד התפוקה לפי המינון… אבללללל החשש מכרסם
את הסבב האחרון נגמר בבטא 10 והתמיכות הפסקנו ופתאום אחרי 3ימים בטא 60… .הכל מתפקשש .
פרופ' בידר והרופא שלי באותו ראש בדיוק… .משמעו
לא צריך לבדוק הרבה אלה צריך להמשיך בנסיונות להשגת הריון כלומר להמשיך בטיפולים… וזאת המטרה בסוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
היי07/08/2014גם באנדומטריוזיס יש ביציות ועוברים מושלמים, את טענת שאולי יש בעיה גנטית ע״י העוברים לא מצטיינים אז הסברתי שסביר להניח שלא מדובר במשהו גנטי למזלך כי אחרת זה הופך למסובך יותר. ואמרתי לך שאת צעירה כך שאפשר להחליף פרוטוקולים להשיג עוברים טובים יותר, והוספתי שסביר להניח שתקלטי בקרוב.. המון נשים נקלטות עם עוברים שהם לא משהו ולהפך אפשר למצוא נשים שלא נקלטות עם עוברים מושלמים. סתם נכנסת ללחץ מאמי, להפך רציתי לעודד אותך שזה יקרה בקרוב ואין לך מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שבאת להרגיע
אני07/08/2014רק חשבתי שאת חושבת שיש לי אנדו ..ורציתי לדעת איך הגעת לזה אולי זה נכון ולא מאובחו ..חחחחח ,אני היסטירית או שהטיפולים הפכו אותי לכזאת .
בהצלחה לכולנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח יכול להיות שהטיפולים הפכו אותנו
היי07/08/2014אין צורך לבדוק את זה כי בתאכלס את כבר מטופלת, אם עשית היסטוסקרופיה ויצא תקין ואת מגיבה סבבה להורמונים אז הכל בסדר... לפעמים שמחפשים מוצאים ועדיף להמשיך עד שתקלטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןאני04/08/2014
אני בעיצומו של סבב הזרעה רביעי.
בשני הסבבים האחרונים אני סובלת הרבה מכאבים בבטן התחתונה,ממש תחושה של שריפה ודקירות, ובימים האחרונים עם הקרנה לגב תחתון, כמו התכווצויות של מחזור.
הכאבים מופיעים מס' ימים לאחר התחלת הזריקות (פיוריגון במינון מאוד נמוך) ומתעצמים בזמן המחזור. אחרי המחזור הם נעלמים וחוזרים שוב לאחר תחילת ההזרקה.
אין חשש לגירוי יתר ואין דלקת בשלפוחית השתן. שני הדברים נבדקו בחודשיים האחרונים.
האם יש קשר לטיפול ולזריקות שאני מקבלת?
זה ממש מציק ויש ימים שממש קשה לי לתפקד.
הכאב לא קבוע, הוא בא והולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/08/2014האם הכאבים מופיעים סביב ההזרעה עצמה או בכל החודש? במידה וכסביב ההזרעה הם יכולים להיות קשורים להזרעה עצמה - התכווצויות של הרחם כתגובה להזרקת הזרע. בדרך כלל זריקות במינון נמוך שאינן גורמות להתפתחות זקיקים מרובים אינן גורמות לכאבים, אך כל אחת מגיבה אחרת לטיפול ההורמונלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מתחיל כמה ימים לפני ההזרעה ונגמר
אני04/08/2014רק בסוף המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מתחיל כמה ימים לפני ההזרעה ונגמר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/08/2014את מקבלת כל פעם את אותן הזריקות? אולי שווה לנסות להחליף. לדוגמא, גונאל F ופוריגון שתיהן דומות מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אני עם פיוריגון
אני04/08/2014אדבר עם הרופא ואנסה להחליף
תודה (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות לא בשילותדועי04/08/2014
אני בת 26 יש לי ילדה מ ivf מטופלת אי פריון בלתי מוסבר עברתי 6 טיפולים היו הרבה בציות ואחוז הפריה גבוה בטיפול 7 ו 8 ההפריה היתה מאוד נמוכה החליט הרופא למיקרומנופלצי הזרק עדיין תקין התוצאות גם נמוכות 6 הפריות מ13 ביציות ו 6 הפריות מ17 ביציות ששאלתי התשובה הי רק 8 בציות בשילות ממה זה קורה ומה הפתרון כי מחצית הביציות לא בשילות וכמות עוברים נמוכה ואולי האיכות לא טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביציות לא בשילות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2014הנתונים האלו צריכים להעסיק את הרופא המטפל שלך על מנת לבחור בפרוטוקול הולם שיאפשר הבשלה טובה יותר של הזקיקים ,ומתן אוביטרל במועד שהם הבשילו במידה האופטימלית,יתכן שיהיה צורך לתת שתי זריקות של אוביטרל,ולהמתין במעבדה מספר שעות לפני ביצוע המיקרומניפולציה -ICSI כדי לאפשר שהות נוספת לביציות להבשיל.
בכל מקרה ראוי שתשוחחי עם הרופא המטפל שלך בסוגיה הזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםמלי04/08/2014
ב 1.8.14 הוחזרו שני עוברים. מאותו הרגע יש לי כאבי בטן דיי חזקים אך נסבלים...
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2014קרוב לודאי שהכאבים אינם שייכים להליך ההחזרה אלא לטיפול עצמו ,התגובה השחלתית ושאיבת הביציות,התופעה היא די שכיחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרדניזוןא03/08/2014
שלום רב,
בהריון אחרי ivf בשבוע 8. מקבלת פרדניזון 5 מג שהומלץ לי לקחת עקב רמות גבוהות של נוגדנים כנגד בלוטת התריס.
רציתי לדעת האם יש חשש במינון כזה כמו שאני לוקחת למומים בפנים של העובר? הבנתי שיש איזשהו קשר למינונים גבוהים, אם כן מאיזה מינון?
ואם אכן יש קשר האם הפסקת הפרדניזון בשלב זה של ההריון מגדילה את הסיכויי להפלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרדניזון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2014אין כל בעיה במינון זה והשפעה על העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת גיסטוןעמל03/08/2014
אני 3 ימים מזריקה גיסטון לקראת החזרת מוקפאים
אני לא מזריקה לבד אני נגשת כל יום לקופת חולים
לקבל הזריקה , היום הרגשתי כאב חד בתוסק איפו שהאחות
הזריקה לי .+ גוש קטן מתחת לעור במקום הזריקה
מה ניתן לעשות כדי להקיל על עצמי זה נורא כואב לי ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקת גיסטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2014תעשי למקום עיסוי חם כדי לפזר את גוש השמן של התרופה המצוי במקום הזריקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פיפלדנה03/08/2014
כמה זמן לאחר בדיקת פיפל (שהביאה להפלת היריון לא תקין) ניתן להתחיל טיפול פוריות נוסף לקראת שאיבה?
שאלה נוספת ביחס להשלכות הפיפל, לאחר כחמש דקות הליכה או כשהבטן מלאה לאחר אכילה, מופיע לי כאב נקודתי בבטן התחתונה. מה משמעות הדבר? האם יש דרך לבדוק פגיעה ברירית הרחם כתוצאה מהפיפל?
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2014בד"כ פיפל נעשה כשבוע לפני תחילת המחזור הטיפולי]הכאבים שאת מתארת אפשיים ואינם מצביעים על אירוע חריג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת השאלה בתקווה לתשובה בהקדםלוני03/08/2014
קראתי ששיעור הלידות המוקדמות בהחזרת קפואים גדול מזה של החזרת "טריים".
האם האחוזים ללידות מוקדמות בעקבות החזרת קפואים גבוהים, או מה הסיכוי לכך? האם זה קשור לאיכות העוברים או לא?
אשמח לתשובה בהקדם, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבהרת השאלה בתקווה לתשובה בהקדם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2014אין כל הוכחה שלידה בעקבות הריון מעוברים קפואים שונה במשך שלה מהריון מעוברים טריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)