מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה זה אומר0-ck31/07/2014
אני בת 26 ועברתי הרבה הפלות מתוכן 6 בגרידות.
מאחרי ההפלה האחרנוה שהיתה כוללת זיהום וגרידה-
עוצמת הדימום ירדה לרמה של יום אחד-יומיים כמעט אפסי...דימום ברמה של ניגוב.
אפילו לא מלכלך את הפד.
בעוד שבעבר היו לי דימומים עם קרישי דם ו-7 ימים מלאים!והייתי מגיעה למצב של המוגלובין נמוך בגלל עוצמת הדימום.
עם הזמן הדימום נחלש...ועכשיו הוא כמעט אפסי.
זה ממש מלחיץ אותי. בהיסטרסקופיה האחרונה שעשיתי היה כתוב שהרירית מנוונת.
מה עליי לעשות??מה זה אומר?אני רוצה לנסות הריון .
יש לציין שיש לי אנדומטריוזיס ואדנומיוזיס.-אם יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה זה אומר0- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014מצקבל הרושם שמדובר בפגיעה מהותית ברירית הרחם שאינה רברסיבילית ויתכן שהפתרון כרוך בהסתייעות בפונדקאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלחיץ ומדאיג כאחד
אני01/08/2014בכ"א תודה פרופסור על המענה.
את ההיסטרסקופיה בצעתי בזמן שהייתי -
לקראת תום טיפול דיכוי הורמנלי.
ועדיין תשובך לא תשתנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מלחיץ ומדאיג כאחד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014כמובן שתשובתי מתייחסת למצב ששום טיפול תרופתי או אחר לא סייעו להבאת רירית הרחם חטווח מינימלי הנדרש לצורך השתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוסנתאני31/07/2014
שלום ד"ר.
בבדיקה נאמר לי שהעובר גדול ביומיים . אני הייתי 12+0 והרופא אמר שהוא 12+2.
למה הפער הזה פתאום? עד עכשיו הוא תאם בימים .
יש לציין שאני אחרי הפרייה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסנת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/07/2014הבדל של עד שבוע בין גודל העובר לגיל ההריון הוא תקין לחלוטין בשלב זה ואין סיבה לדאגה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסריעלמה31/07/2014
כמה זמן אחרי ניתוח קיסרי אפשר להתרחץ במים חמים? כבר הורדתי את הסיכות לפני שלושה ימים. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/07/2014ניתן להתקלח במים נעימים ללא בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת
עלמה31/07/2014האחות שהורידה לי את הסיכות אמרה להתקלח רק במים פושרים.
אני מאד רוצה מים חמים כי כל הגוף כואב לי והגב מהזריקה הספינלית. השאלה אם מים חמים (לא רותחים ) יכולים להמיס את התפרים?
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/07/2014התפרים אינם נמסים מחום של מקלחת אך כדאי להמתין שהצלקת שעל פני העור תהיה סגורה לחלוטין, אחרת עלול לגרום לתחושה לא נעימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםme31/07/2014
שלום רב,
האם ניתן לאבחן בצילום רחם את תקינות השחלות? או שרק את החצוצרות והרחם?
ככל שיש חשש לאנדומטריומות בשחלה ובמקומות אחרים ניתן לראותם בצילום רחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/07/2014צילום רחם נועד כדי להדגים את מבנה הרחם, החצוצרות, המעבר בהן, פיזור באגן וחשד להדבקויות. אין אפשרות לראות שחלות/אנדומטריומות. לשם כך ניתן לבצע אולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מכטינגר
me31/07/2014ככל שהיה אנדומטריוזיס, לכל הפחות בשחלה הוא לא היה יוצר הידבקויות (וכאלו לא נצפו בצילום)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/07/2014אנדומטריוזיס יכול להתבטא כנגעים בודדים (לדוגמא באגן, על פני שלפוחית השתן, מעיים) או כאנדומטריומות - ציסטות שחלתיות. יש מספר דרגות חומרה לאנדומטריוזיס ולא בכל שלב יופיעו הדבקויות. גם מצב של אנדומטריומה בשחלה אינו מחייב הדבקויות. במידה וקיימות הדבקויות, ניתן לראות רמזים לכך בצילום רחם כמו חצוצרות במיקום לא רגיל או פיזור מוגבל באגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFלרה31/07/2014
שלוםף
התחלתי לעשות יעוצים ל IVF בבית חולים כרמל בחיפה (מאוד התרשמתי מהמקום וההמלצות) אך קופת החולים שלי אינה מממנת כל טיפול כולשהו בבית חולים כרמל.
לכן, ביררתי ומצאתי כי בית חולים אסותא בראשון לציון הוא אחד הביתי חולים הכי טובים היום בארץ ועם הכי הרבה סטטיסטיקה לעשות את הטיפול.
רציתי לדעת אם זה מומלץ. אם מישהו עשה טיפול שמה ויכול להמליץ על המקום ועל רופא.
כמו כן, בגלל שאני גרה באזור של חיפה היתי רוצה לשמוע גם אם מישהו עשה טיפול בבית חולים רמב"ם וגם על בית חולים כרמל עצמו (במידה ובסוף האעשה את זה שמה).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014כל בתי החולים המוזכרים הינם ברמה אופטימלית לטיפולי הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותאני31/07/2014
שלום.
בת 36. התחלתי טיפולי ivf לפני שש שנים עקב בעיית זרע. אצלי הכל היה תקין.
בהפריה הראשונה נקלטתי עם תאומים אך ההריון לא התפתח?. בשבוע 9 קיבלתי כדורים להפלה. כעבור שבוע בביקורת היה חומר הריוני ובוצעה גרידה. מאז הגרידה רירית רחם מאוד דקה כארבעה ממ. אחרי חודשים עם נסיונות לעיבוי הרירית. היסטרוסקופיה וכו נקלט הריון עם רירית שעשה ממ. נולד ילד בניתוח קיסרי וכעבור שבעה חודשים הריון ספונטני לא מתוכנן עם רירית ארבע ממ. נולד עוד בן בניתוח קיסרי וכשישה שבועות אחרי הלידה הכנסתי התקן מירנה.
הוצאתי את ההתקן לפני כשנה וחצי בתקווה להכנס להריון. לא הולך. הזרע גבולי. הרירית לרוב דקה אבל כל זה מוכר לנו. יש לי תופעה חדשה. במעקבים לקראת ביוץ יש לי באופן קבוע מעט נוזל ברחם. אציין שהמחזור סדיר אבל דליל. הדימום פוסק ואז חוזר קצת. לפני חודש עשינו הפרייה וביום ששאבו את הביציות שאבו גם את הנוזל הזה שהיה פשוט מעט דם. במועד ההחזרה לא נצפה נוזל ואגב גם צילום רחם תקין. החודש מנסים להחזיר מוקפאים. אני כבר שבוע אחרי תחילת המחזור. כבר יום שלישי ללא דימום אך האולטראסאונד עדיין נצפה מעט נוזל ברחם. נראה שהמחזור שלי, כלומר הדימום לא מתרוקן לגמרי. מה ניתן לעשות במקרה הזה? מה הטיפול? מה הסיכויים להרות? אציין שאין לי הדבקויות או שום בעיה ברחם פרט לרירית מעט דקה. איך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת? ומה יכול להיות הגורם לזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014יתכן שבעקבות הניתוחים הקיסריים נוצרה גומחה באיזור הצלקת הניתוחית הגורמת להצטברות של ריר צוארי המחלחל לרחם,לעיתים יש צורך בצריבה מקומית של הרירית המפרישה את הריר ,כמו כן יש לשלול פתולוגיה חצוצרתית הגורמת לזליגת נוזל שמצטבר בחזרה לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אני01/08/2014מה הכוונה ריר צוורי? הריר של הביוץ או שזה דם?
שללנו נמצא חצוצרתי. דתי החצוצרות מתנקזות באופן תקין והיסטרוסקופיה גם היתה תקינה.
קצת מפחדת לעשות פעולת צריבה לרירית הרחם עקב פגיעה קשה בה במהלך הגרידה היא איננה מתעבה כראוי. האם זאת האופציה היחידה? האם ניקוז של השארית בחודש נתון יכולה להיות פתרון זמני? והאם המצב הזה באופן חד משמעי מפריע לקליטת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
אני02/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2014הכוונה היא ריר המיוצר ע״י רירית צואר הרחם ומתרכז שם וזולג לרחם,צריבת רירית צואר הרחם ולא הרחם עשויה להפחית ולהעלים את התופעה,האחטרנטיבה היא לבצע שאיבת הנוזל עם קטטר המשמש להזרעות ביום מתן האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשולמית31/07/2014
היי, מכיוון שאני בלחץ עקב ההריון היקר לו חיכיתי שנתיים רציתי לשאול אם בטא 90,000 בסוף שבוע שמיני היא תקינה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014ביטה תקין,אולם יש לעשות גם הערכה סונוגרפית לקביעת תקינות ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שולמית01/08/2014תודה רבה ד״ר על התשובה. האם הערכה סונוגרפית הינה אולטראסונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הילהאני31/07/2014
הי
האם בדיקת אולטרסאונד פעם בשבוע החל מרגע גילויי ההריון שבןע 6 ועד כה שבוע 12 מסוכנת? עלולה לפגוע בהתפתחות העובר בשלב זה או מאוחר יותר?
אני פשוט בחרדה ...זה הריון יקר לאחר טיפולים ממושכים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הילה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014אינה מסוכנת במיוחד שמדובר בביקורות אולטרסאונד קצרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי31/07/2014
האם יתכן שבהקפאת זרע אחת -לשם תרומת ביצית- היו לויקוציטים- 5 כפול 10 בחזקת 6, ושבועיים אחר כך בהקפאה נוספת -בלי טיפול כלשהו -היו רק לויקוציטים בודדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014הראה לי שמדובר בנתונים לא מדויקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל וחומצה פוליתדורה31/07/2014
שלום רב,
שבוע 10+5 נוטלת ברזל (שבועיים)
וחומצה פולית מתי עלי להפסיק ליטול את הויטמנים ? באיזה שבוע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל וחומצה פולית - תגובה
פרופ` דוד בידר31/07/2014את יכולה להמשיך רק ברזל כדור ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן שבוע 12 פלוס 2לירי31/07/2014
שלום
ביום ג עברתי שקיפות עורפית, שתודה לאל, היתה תקינה.
אך מאז יש לי כאבי בטן תחתונה. בעיקר בצד שמאל של הבטן לכיוון המפשעה.
האם עליי לגשת לבדיקה? הרי רק לפני יומיים הייתי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן שבוע 12 פלוס 2 - תגובה
פרופ` דוד בידר31/07/2014אם זה מתגבר או לא חולף יש להבדק.
באופן כללי זה לא משהוא רציני בשבועות כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת עובריםלוני31/07/2014
שלום רב,
קראתי שמומלץ לקיים יחסים בתקופת IVF ללא כל מניעה, אבל טכנית רציתי להבין,
האם אישה שעוברת שאיבה יכולה להכנס להריון יום או יומיים אחריה, ממש לפני החזרת העוברים, מזקיקים שהיו בדרך להבשלה? ואם כן, האם הפרוצדורה של ההחזרה לא פוגעת בהריון שהתקבל לפניה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2014באופן תאורטי האפשרות הזו קיימת ,החזרת עוברי ה-IVF תעשה בטרם תהייה שהות לעובר שהופרה להגיע לרחם(הוא אמור לשהות 5-6 ימים לאחר הפרייתו בחצוצרה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר31/07/2014איפוה קראת שמומלץ לקיים יחסים בזמן תהליכי הפריה.!?
זה נכון שמותר אך להמליץ במיוחד אין דבר כזה.
באופן עקרוני אם שואבים ביציות אז לא קורה שקודם יש הריון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי שיניים בתחילת הריוןלילך30/07/2014
שלום ,
שבוע 11. האם מותר לעשות טיפול שורש בתחילת הריון או לחכות לשליש השני ?
האם מותר לעשות צילום שיניים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי שיניים בתחילת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2014אין בעיה לבצע כל טיפול שיניים בכל מועד בהריון,באשר לצילום רנטגן יש ללבוש חלוק עופרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמביריוסקופדנה30/07/2014
שלום
בת 28
יום שבת שאיבה יש לי 14 זקיקים אני רוצה להחזיר 3-4 עוברים האם זה ניתן גם כאשר משתמשים באמבריוסקופ??
או שבאמבריוסקופ בוחרים עובר טוב אחד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמביריוסקופ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2014האמבריוסקופ כשוי לעזור בבחירת העוברים,ועוד יותר אם מגדלים אותם חבלסטוציסטים,בכל מקרה מספר העוברים להחזרה,ומועד ההחזרה הינם החלטה שהרופא המטפל שלך יבצע בהתאם לגילך,מספר הטיפולים שעברת,ההיסטוריה הרפואית שלך,ובהתאם להמלצת האיגוד הגניקולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המתנה להפלהאורין30/07/2014
שלום!
לפני 4 ימים הבנתי כי הריון אינו מתפתח, הונחיתי להפסיק תמיכה, ולהמתין להפלה טבעית.
שאלתי היא כמה ימים אוכל להמתין עד אצטרך להסתייע בכדורים?
מנסיוני בעבר, לקחתי "מיפג'ין" וחוויתי טראומה, הכאבים איומים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המתנה להפלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/07/2014באיזה שבוע את? האם נצפה כבר שק הריון/עובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיון30/07/2014אני שבוע 7.נצפה שק הריון, שק חלמון. ודופק מהבהב. מפחדת מאוד מהפלה ע"י כדורים.
רוצה לדעת עד מתי אוכל להמתין להפלה טבעית.
רב תודות לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/07/2014קודם כל חשוב לעקוב אחר הדופק המהבהב. באם הדופק מפסיק ואין כאבים, חום או דעמום, ניתן בד"כ להמתין כשבוע ולאחר מכן יש צורך להעריך את המצב שוב אצל הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)