מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוטקול ארוךאני02/08/2014
עד עכשיו נסינו 5 פעמים פרוטוקול קצר, ורק באחד נקלט הריון שנפל בשבוע 6 .
לא מוסברים אבל הבציות לא משהו והעוברים נעים בין בינוני לטוב .
בת 29 ה fsh לפני שנה היה 7 היום הוא 10 .אני מגיבה טוב לטיפולים אבל אחוז ההפריות קצת נמוך למשל בסבב שנקלטתי 3 הפריות icsi מ 9 בציות ,הן היו באיכות ירודה .
האם פרוטקול ארוך מתאים לי ,האם יש יותר הריונות /לידות בעקבותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטקול ארוך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/08/2014סוג הפרוטוקול בהחלט יכול להשפיע על איכות הביציות, איכות העוברים, שיעור ההריונות ולידות החי. גם פרוטוקול אנטגונטיסט (בשילוב של צטרוטייד או אורגילוטרן) שהוא קצר יותר וגם פרוטוקול אגוניסט ארוך (דקפפטיל או סינרל החל מהיום ה-21 לוסת) הם פרוטוקולים מומלצים בנשים צעירות, בעלות תגובה שחלתית טובה.
עבודות רבות בספרות משוות את שני הפרוטוקולים. חלקן מצאו ששיעור ההריונות והלידות בפרוטוקול אגוניסט גבוה יותר ואחרות טוענות כי התוצאות בשני הפרוטוקולים דומות.
היתרוות הגדולים בשימוש בפרוטוקול האנטגוניסט הוא היכולת למנוע גירוי יתר שחלתי בנשים בסיכון לכך והיותו קצר יותר מבחינת משך הטיפול ולכן נוח יותר לאשה. לפי הנתונים שהצגת, נראה כי בהחלט שווה לנסות גם פרוטוקול ארוך, כמובן בהתייעצות עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטרוטייד למסירהסיון01/08/2014
שבת שלום
יש לי חבילת צטרוטייד שלמה למסירה ,כמובן ללא תשלום.
גרה בתל אביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל
אני02/08/2014אפשר פרטי קשר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת01/08/2014
אמורה לעבור שאיבה ביום רביעי..כידוע בד"כ ההחזרה מבוצעת שלושה ימים אחרי השאיבה, כלומר ההחזרה אמורה להיות ביום שבת..אבל מאחר שביום שבת אין החזרות...ההחזרה תהיה רק ביום ראשון...האם הדבר לא פוגע באיכות העוברים...בטיב העוברים..???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014אפשר להחזיר גם כעבור יומיים באותה מידת יעילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותנ ט01/08/2014
שלום,
ביצעתי בדקת דם ביום האחרון לווסת, על מנת לבדוק פרופיל הרומונלי עקב בעיה של אי סדירות בקבלת מחזור. תוצאות הבדיקה הראו: LH- 9.90 כמו כן קיבלתי תוצאה של FSH-5.60. יש לציין כי ביצעתי סונר זקיקים שהראה כי שחלה שמאל "עם זקיקים קטנים במראה פוליציסטי " ברצוני לדעת מה אומרת התוצאה של בדיקת הדם למדדים אלו שציינתי? כל שאר הבדיקת דם הייתה תקינה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שחלות פוליציסטיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014התמונה ההורמונלית והסונוגרפית מתאימה לשחלות פוליציסטיות ,רמת ה-LH גבוה פי שתיים מזו של ה-FSH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים וחום אחרי הזרעהמאיה01/08/2014
שלום, אני בת 29. בטיפולי פוריות כבר 9 חודשים.
התחלתי מאיקוקלמין ועליתי שלב לזריקת גונאל אף 150 מ"ל.
עשיתי כבר 3 הזרעות תוך רחמיות כאשר בשתיים הראשונות לא כאב לי כלל לאחר מיכן וכעת, בהזרעה השלישית, יש לי דקירות בבטן התחתונה שמתגברות וחום של 37.5
(לא יותר מיזה)
הרופא אמר לי לקחת אנטיביוטיקה- אוגמנטין.
התחלתי אתמול בערב ועדיין אין שיפור..
כמה שאלות:
1. מדוע זה קרה? האם אני רגישה לנוזל הזרע? למרות שבפעמיים הקודמות לא הייתי רגישה?
2. האם אני עלולה לסכן את ההריון (אם בכלל זה נקלט הפעם) אם אני לוקחת אנטיביוטיקה ואופטלגין לשיכוך הכאבים?
3. מתי אני אמורה להרגיש שהאנטיביוטיקה עוזרת..? כי נראה שכלל לא משפיע.
4. האם הכאבים מעידים על הצלחת\ אי הצלחת הטיפול?
5. האם זה דבר שכיח אחרי הזרעה?
בבקשה תענו לי! ממש בלחץ וכבר מתחילה לאבד את זה.. לצערי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים וחום אחרי הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014עליית החום עלולה להיגרם בעקבות מספר אפשרויות:
1.זיהום בעקבות ההזרעה
2.תגובה לעליית הפרוגסטרון בעקבות הביות העוצמתי
3.תגובה לזרע המוזרק תוך רחמית
4.תגובה לאנטיביוטיקה.
בכל מקרה נטילת האנטיביוטיקה והאופטלגין אינם משבשים את תהליך ההשתרשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהמשך
מאיה02/08/2014תודה רבה ובהמשך..
האם ההטיפול האנטיביוטי (אוגמנטין 875 פעמיים ביום במשך 5 ימים) אמור לרפא את כל מה שציינת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ובהמשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2014הטיפול עשוי לעזור במקרה של זיהום בחבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדה ו..
מאיה02/08/2014כיצד ניתן לקבוע איתך פגישת יעוץ באופן פרטי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת גסטוןFf01/08/2014
שלום אשמח עם תעזרו לי אני אחרי החזרת מוקפאים אני לוקחת 4 אנדונטרין ו4 אסטורפם ואתמול הרופא הוסיף לי בנוסף זריקת גסטון.
השאלה שלי את הזריקה צריך לקחת כל יום באותה השעה?
או שזה לא משנה עם לוקחים בבוקר ויום למחרת בערב
תודה רבה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקת גסטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014אין בעיה,מה שישוב היא החקיחה השומרת על רמת הפרוגסטרון הראויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת עובריםאני31/07/2014
שלום,
האם יש סיכוי שהעוברים ישרדו כאשר מעבירים אותם מביה"ח אחד לאחר?
מדובר על שעה וחצי נסיעה- בכלי מיוחד שיתנו בביה"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העברת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014העברת עוברים מבית חולים אחד למישנהו נעשית האמצעות מיכל המכיל חנקן נוזלי השומר אותם בהקפאה עמוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר0-ck31/07/2014
אני בת 26 ועברתי הרבה הפלות מתוכן 6 בגרידות.
מאחרי ההפלה האחרנוה שהיתה כוללת זיהום וגרידה-
עוצמת הדימום ירדה לרמה של יום אחד-יומיים כמעט אפסי...דימום ברמה של ניגוב.
אפילו לא מלכלך את הפד.
בעוד שבעבר היו לי דימומים עם קרישי דם ו-7 ימים מלאים!והייתי מגיעה למצב של המוגלובין נמוך בגלל עוצמת הדימום.
עם הזמן הדימום נחלש...ועכשיו הוא כמעט אפסי.
זה ממש מלחיץ אותי. בהיסטרסקופיה האחרונה שעשיתי היה כתוב שהרירית מנוונת.
מה עליי לעשות??מה זה אומר?אני רוצה לנסות הריון .
יש לציין שיש לי אנדומטריוזיס ואדנומיוזיס.-אם יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה זה אומר0- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014מצקבל הרושם שמדובר בפגיעה מהותית ברירית הרחם שאינה רברסיבילית ויתכן שהפתרון כרוך בהסתייעות בפונדקאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלחיץ ומדאיג כאחד
אני01/08/2014בכ"א תודה פרופסור על המענה.
את ההיסטרסקופיה בצעתי בזמן שהייתי -
לקראת תום טיפול דיכוי הורמנלי.
ועדיין תשובך לא תשתנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מלחיץ ומדאיג כאחד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014כמובן שתשובתי מתייחסת למצב ששום טיפול תרופתי או אחר לא סייעו להבאת רירית הרחם חטווח מינימלי הנדרש לצורך השתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוסנתאני31/07/2014
שלום ד"ר.
בבדיקה נאמר לי שהעובר גדול ביומיים . אני הייתי 12+0 והרופא אמר שהוא 12+2.
למה הפער הזה פתאום? עד עכשיו הוא תאם בימים .
יש לציין שאני אחרי הפרייה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסנת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/07/2014הבדל של עד שבוע בין גודל העובר לגיל ההריון הוא תקין לחלוטין בשלב זה ואין סיבה לדאגה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסריעלמה31/07/2014
כמה זמן אחרי ניתוח קיסרי אפשר להתרחץ במים חמים? כבר הורדתי את הסיכות לפני שלושה ימים. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/07/2014ניתן להתקלח במים נעימים ללא בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת
עלמה31/07/2014האחות שהורידה לי את הסיכות אמרה להתקלח רק במים פושרים.
אני מאד רוצה מים חמים כי כל הגוף כואב לי והגב מהזריקה הספינלית. השאלה אם מים חמים (לא רותחים ) יכולים להמיס את התפרים?
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/07/2014התפרים אינם נמסים מחום של מקלחת אך כדאי להמתין שהצלקת שעל פני העור תהיה סגורה לחלוטין, אחרת עלול לגרום לתחושה לא נעימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםme31/07/2014
שלום רב,
האם ניתן לאבחן בצילום רחם את תקינות השחלות? או שרק את החצוצרות והרחם?
ככל שיש חשש לאנדומטריומות בשחלה ובמקומות אחרים ניתן לראותם בצילום רחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/07/2014צילום רחם נועד כדי להדגים את מבנה הרחם, החצוצרות, המעבר בהן, פיזור באגן וחשד להדבקויות. אין אפשרות לראות שחלות/אנדומטריומות. לשם כך ניתן לבצע אולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מכטינגר
me31/07/2014ככל שהיה אנדומטריוזיס, לכל הפחות בשחלה הוא לא היה יוצר הידבקויות (וכאלו לא נצפו בצילום)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/07/2014אנדומטריוזיס יכול להתבטא כנגעים בודדים (לדוגמא באגן, על פני שלפוחית השתן, מעיים) או כאנדומטריומות - ציסטות שחלתיות. יש מספר דרגות חומרה לאנדומטריוזיס ולא בכל שלב יופיעו הדבקויות. גם מצב של אנדומטריומה בשחלה אינו מחייב הדבקויות. במידה וקיימות הדבקויות, ניתן לראות רמזים לכך בצילום רחם כמו חצוצרות במיקום לא רגיל או פיזור מוגבל באגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFלרה31/07/2014
שלוםף
התחלתי לעשות יעוצים ל IVF בבית חולים כרמל בחיפה (מאוד התרשמתי מהמקום וההמלצות) אך קופת החולים שלי אינה מממנת כל טיפול כולשהו בבית חולים כרמל.
לכן, ביררתי ומצאתי כי בית חולים אסותא בראשון לציון הוא אחד הביתי חולים הכי טובים היום בארץ ועם הכי הרבה סטטיסטיקה לעשות את הטיפול.
רציתי לדעת אם זה מומלץ. אם מישהו עשה טיפול שמה ויכול להמליץ על המקום ועל רופא.
כמו כן, בגלל שאני גרה באזור של חיפה היתי רוצה לשמוע גם אם מישהו עשה טיפול בבית חולים רמב"ם וגם על בית חולים כרמל עצמו (במידה ובסוף האעשה את זה שמה).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014כל בתי החולים המוזכרים הינם ברמה אופטימלית לטיפולי הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותאני31/07/2014
שלום.
בת 36. התחלתי טיפולי ivf לפני שש שנים עקב בעיית זרע. אצלי הכל היה תקין.
בהפריה הראשונה נקלטתי עם תאומים אך ההריון לא התפתח?. בשבוע 9 קיבלתי כדורים להפלה. כעבור שבוע בביקורת היה חומר הריוני ובוצעה גרידה. מאז הגרידה רירית רחם מאוד דקה כארבעה ממ. אחרי חודשים עם נסיונות לעיבוי הרירית. היסטרוסקופיה וכו נקלט הריון עם רירית שעשה ממ. נולד ילד בניתוח קיסרי וכעבור שבעה חודשים הריון ספונטני לא מתוכנן עם רירית ארבע ממ. נולד עוד בן בניתוח קיסרי וכשישה שבועות אחרי הלידה הכנסתי התקן מירנה.
הוצאתי את ההתקן לפני כשנה וחצי בתקווה להכנס להריון. לא הולך. הזרע גבולי. הרירית לרוב דקה אבל כל זה מוכר לנו. יש לי תופעה חדשה. במעקבים לקראת ביוץ יש לי באופן קבוע מעט נוזל ברחם. אציין שהמחזור סדיר אבל דליל. הדימום פוסק ואז חוזר קצת. לפני חודש עשינו הפרייה וביום ששאבו את הביציות שאבו גם את הנוזל הזה שהיה פשוט מעט דם. במועד ההחזרה לא נצפה נוזל ואגב גם צילום רחם תקין. החודש מנסים להחזיר מוקפאים. אני כבר שבוע אחרי תחילת המחזור. כבר יום שלישי ללא דימום אך האולטראסאונד עדיין נצפה מעט נוזל ברחם. נראה שהמחזור שלי, כלומר הדימום לא מתרוקן לגמרי. מה ניתן לעשות במקרה הזה? מה הטיפול? מה הסיכויים להרות? אציין שאין לי הדבקויות או שום בעיה ברחם פרט לרירית מעט דקה. איך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת? ומה יכול להיות הגורם לזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014יתכן שבעקבות הניתוחים הקיסריים נוצרה גומחה באיזור הצלקת הניתוחית הגורמת להצטברות של ריר צוארי המחלחל לרחם,לעיתים יש צורך בצריבה מקומית של הרירית המפרישה את הריר ,כמו כן יש לשלול פתולוגיה חצוצרתית הגורמת לזליגת נוזל שמצטבר בחזרה לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אני01/08/2014מה הכוונה ריר צוורי? הריר של הביוץ או שזה דם?
שללנו נמצא חצוצרתי. דתי החצוצרות מתנקזות באופן תקין והיסטרוסקופיה גם היתה תקינה.
קצת מפחדת לעשות פעולת צריבה לרירית הרחם עקב פגיעה קשה בה במהלך הגרידה היא איננה מתעבה כראוי. האם זאת האופציה היחידה? האם ניקוז של השארית בחודש נתון יכולה להיות פתרון זמני? והאם המצב הזה באופן חד משמעי מפריע לקליטת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
אני02/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2014הכוונה היא ריר המיוצר ע״י רירית צואר הרחם ומתרכז שם וזולג לרחם,צריבת רירית צואר הרחם ולא הרחם עשויה להפחית ולהעלים את התופעה,האחטרנטיבה היא לבצע שאיבת הנוזל עם קטטר המשמש להזרעות ביום מתן האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשולמית31/07/2014
היי, מכיוון שאני בלחץ עקב ההריון היקר לו חיכיתי שנתיים רציתי לשאול אם בטא 90,000 בסוף שבוע שמיני היא תקינה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014ביטה תקין,אולם יש לעשות גם הערכה סונוגרפית לקביעת תקינות ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שולמית01/08/2014תודה רבה ד״ר על התשובה. האם הערכה סונוגרפית הינה אולטראסונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הילהאני31/07/2014
הי
האם בדיקת אולטרסאונד פעם בשבוע החל מרגע גילויי ההריון שבןע 6 ועד כה שבוע 12 מסוכנת? עלולה לפגוע בהתפתחות העובר בשלב זה או מאוחר יותר?
אני פשוט בחרדה ...זה הריון יקר לאחר טיפולים ממושכים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הילה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014אינה מסוכנת במיוחד שמדובר בביקורות אולטרסאונד קצרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)