מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהשירה16/04/2014
האם העוברים ישנים ברחם? אני בשבוע 13 ותוהה אם ישנים או תמיד ערים וזזים.
תודה חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/04/2014מה זה משנה העיקר שלא מעירים אותך באמצע הלילה....
בכל אופן לעוברים יש שעות שהם יותר זזים ושעות שהם לא בתנועה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחח הצחקת אותי כל כך
עלמה16/04/2014תודה פרופסור בידר. אין אין כמוך. תמיד תשובות מתובלות בהומור.
חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שבוע ההריוןאורחת16/04/2014
שלום פרופסורים,אני פוליציסטית ועברתי הזרעה ב1.4 אך המחזור התחלי לי בתאריך 3.3 לקח זמן עד שתפתחו זקיקים, היום עשיתי בדיקת בטא...השאלה שלי היא אם הבדיקה יוצאת חיובית יתכן שאני אהיה כבר בשבוע 6...או שבכל מקרה הספירה מתחילה משבועיים לפני ההזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי שבוע ההריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014הספירה בפועל תתחיל שבועיים לפני ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופסורים יקריםשיר16/04/2014
חג שמח לכם!!!!!
רציתי לשאול אם תוצאה של שקיפות עורפית עובי הנוזל בעורף 1.7 זה תקין נכון??? תודה-רבה חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום פרופסורים יקרים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014תקין יש לשקללה עם תוצאות בדיקות הדם וגילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להיריוןמנסה16/04/2014
שלום,
אני מנסה להיכנס להריון, המחזור סדיר ואורכו 27 יום. יש לי כמה שאלות בבקשה:
1. אני יודעת שההמלצה היא בדרך כלל לנסות יום כן יום לא מהיום העשירי, האם בהינתן שהמחזור 27 יום זה אומר שהביוץ כנראה ביום ה-13 ולנסות יום כן יום לא מהיום התשיעי?
2. האם היום שבו קיבלתי מחזור נספר בספירת הימים?
3. המחזור הגיע בלילה של היום ה-26, האם לספור את אותו היום בספירה?
4. האם אכן עדיף יום כן יום לא ולא כמה ימים רצופיים בחלון הפוריות (כיוון שניתן בסבירות גבוהה לדעת מתי הוא)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כניסה להיריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014יום הופעת המחזור הונו היום הראשון של הספירה ,גם אם הופעת המחזור בשעה מאוחרת.
באשר לקיום היחסים הייתי שוקל לקיים יחסים מהיום ה12 עד החמש עשרה מידי יום במידת האפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה15/04/2014
בהריון. בקיום יחסים, האם זרע הבן זוג אשר מעשן ושותה אלכוהול יכול לפגוע בהתפתחות העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014הזרע אינו משפיע על ההריון או העובר המתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור בהריוןדנה15/04/2014
שלום, אני בהריוןן בשבוע 5 כ 3 שבועות לאחר החזרת עוברים. אתמול היו לי תחושות של " כאבי מחזור" כמו התחושות של ההתכווצויות שיש במחזור. יש לי גם תחושה של דקירות קלות בבטן התחתונה. האם זה תקין? למה זה קורה?
כאבי מחזור בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014בהחלט תקין ,התחושות נובעות מתגובת הרחם להריון המתפתח בתוכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבריוסקופדריה שני15/04/2014
שלום, שמי דריה שני קרייף ובתור סטודנטית שנה ב' לשיווק טכנולוגי אני עורכת מחקר על המכשיר אמבריוסקופ, יש לי מספר שאלות בנוגע אליו במידה ותוכלו לפנות דקה מיזמכם..
1. האם אתם כמומחים משתמשים במכשיר באופן שוטף?
2. האם אתם ממליצים לקליינטים שלכם להשתמש במכשיר? מדוע?
3. כיצד המכשיר עובד?
4. העם לפי דעתכם עלותו מוצדקת? מדוע?
5. באילו בתי חולים בארץ המכשיר נמצא?
6. האם השימוש במכשיר פוגע באיכות העוברים הצעירים?
7. האם קיים תחליף בשוק לאותה הפעולה שהאמבריוסקופ מבצע?
8. האם המכשיר מזרז את תהליך ההפריה החוץ גופית?
9. האם המכשיר מגביר את סיכויי ההצלחה בהפריה חוץ גופית?
10. מ-1 עד 10 עד כמה אתם מרוצים מהאמבריוסקופ? מדוע?
תודה רבה לכם שהקדשתם מזמנכם.
דריה שני קרייף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמבריוסקופ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/20141.בשלב זה השימוש במכשיר זה נעשה בהתוויה לבחירת העוברים הטובים ביותר על סמך התוצאות המתקבלות מהמכשיר
2.בהחלט
3.המכשיר מאפשר מעקב רציף אחרי העוברים המתפתחים ללא הוצאתם מהאינקובטור. מצלמת וידאו מצלמת ועוקבת אחר כל ביצית מופרית בנפרד,התצלומים נעשים באופן שוטף ומתעדים את התחלקות התאים של העובר,ובאופן זה ניתן להעריךאת איכות העובר המתפתח. מערכת Time-lapseבאמבריוסקופ מפיקה סרטונים קצרים בפרקי זמן קצובים.
4.העלות בהחלט מצדקת כדי לשפר את הפרוגנוזה להצלחה ולמנוע החזרה של עוברים רבים ובכך למנוע הריונות מרובה עוברים הכרוכים בסיבוכים שעלותם גבוה יותר.
5.אני מודע לקיומו של המכשיר בבלינסון ,ובאסותא ת"א
6.לא ידועה פגיעה של המכשיר בעוברים אדרבא בשימוש באמברי וסקופ נמנע הצורך להוציא את העוברים מהאינקובאטור לצורך בדיקתם מיידי פעם דברהפוגע בעוברים עקב רגישותם לשינויים הסביבתיים
7.לא ידועה לי על תחליף לאמבריוסקופ ולאופן פעולתו
8.לא מזרז את תהליך ההפריה החוץ גופית
9.עדיין קשה לקבוע בוודאות בגלל מיעוט הנתונים ועבודות רחבות ומבוקרות
10.(10)מרוצה-כלי עזר נוסף המסייע בבחירת העוברים האופטימלים עם פוטנציאל להעלות את שיעור ההריונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובותיך
דריה שני16/04/2014תודה רבה!! עזרת לי מאוד!
דריה שני קרייף,
סטודנטית לשיווק טכנולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתשובותיך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2014בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לאמבריוסקופ
נאור05/05/2014נדרשתי במסגרת קורס ביו רפואי במסגרת לימודי למצוא שם חדש למכשיר האמבריוסקופ . הקורס הינו בשיווק וקם המוצר אמור להועיל ולכל הפחות לא להזיק לדעת המטופלים והרופאים לגביו. השם שבחרתי הוא:fertilIVF, האם לדעתך שם זה יתפוס שיווקית מבחינת קהל הרופאים והמשתמשים.
בברכה,
נאור סטודנט לשיווק טנולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם לאמבריוסקופ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2014אני הייתי בוחר בשם EMBRYO-SORTER
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב וסתמילקי15/04/2014
האם חישוב של הוסת נחשב מהיום שיש הפרשות חומות או מהיום שיש דימום אמיתי ?
שאלה נוספת מה הסיכוי להצלחה בהזרעה כאשר מקבלים הורומונים חמישה ימים חאחר הוסת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חישוב וסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014הוסת נחשבת החל מהיום הראשון לדימום הויסתי ,ולא מההפרשה הדמית הטרום וסתית.הסיכוי להריון בטיפול משולב בהשריית ביוץ+הזרעות הוא כ-20% למחזור טיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןמיטל15/04/2014
חג שמח פרופסורים,
התחלתי לקחת קרינון היום כתמיכה אחרי IUI
השאלה שלי היא אם לקחתי היום בעשר בבוקר (הבנתי שצריך שעה קבועה)
יש דבר כזה כמו עם הזריקות שמותר שעה קדימה ושעה אחורה לחרוג?
אם לא אפשר להחליף מחר לשעה מוקדמת יותר ואז לשמר את הקבועה איתה?
תודה רבה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014אין כל משמעות לשעה ,מה שחשוב הוא לקחת את המינון היומי הנדרש,אין כל בעיה לשנות את השעה של לקיחת הקרינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן אחרי שאיבהדפנה15/04/2014
שלום,
ביצעתי שאיבה של 10 ביציות ביום ראשון שאת רובו ישנתי והרגשתי מאוד חלשה.
מאתמול בבוקר אני חווה כאבי בטן באיזור הקיבה גזים בחילות וחוסר תיאבון.
האם ישנו קשר? והאם ניתן לבצע החזרה מחר?
תודה רבה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי בטן אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014בהחלט האפשרות לתחושותייך הינה התגובה לאחר השאיבה,במידה והכאבים גוברים יש להפנות לכך את תשומת ליבו של הרופא המטפל.להערכתי לא תהייה בעיה לבצע החזרה במועד שנקבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי15/04/2014
שלום וחג שמח
היום קיבלתי מחזור
ביום חמישי יש לי היסטרוסקופיה ניתוחית
האם זה בסדר לעשות את ההליך בזמן מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/04/2014לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
מירי15/04/2014אסור לעשות?
אז למה לא נאמר לי דבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא אמר לי
מירי15/04/2014הרופא שמנתח אמר שמותר ונעשה
עכשיו אני ממש מפחדת
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא אמר לי - תגובה
פרופ` דוד בידר16/04/2014הרופא שלך לא צודק.
לא עושים בוסת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת וברצינות אי אפשר לסמוך על הרופ
אבגדהוזחטיכלמ19/04/2014הרופאים שמטפלים בנו .
כמו במקרה הזה שהרופא של הגולשת. אמר לה משהו מוטעה.
איך אפשר לדעת אם אפשר לסמוך על הרופא?
קראתי על הרופא שמטפל בי באינטרנט, שהוא המליץ למטופלת שלא חייבים לקחת חומצה פולית . דרך כדור אלה אפשר מפרי .
זה עניין מטריד , כי זה הבראיות שלנו, ושל הילוד
מה אתם חושבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עושים בזמן מחזור? מתי מומלץ
אני19/04/2014לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה לא עושים בזמן מחזור? מתי מומלץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014לאחר המחזור ולפני הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בעצם? כי לא רואים טוב את הרחם?
אני21/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בעצם? כי לא רואים טוב את הרחם? - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2014לא מצב אידאלי לראות וגם סכנה לזיהום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בעצם? כי לא רואים טוב את הרחם? - תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בעצם? כי לא רואים טוב את הרחם? - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2014לא מצב לראות טוב וגם סכנה לזיהום.!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עושים בזמן מחזור????
שיר22/04/2014את רצינית בשאלה??
את מרגישה בנוח להגיע עם דימום של מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני רצינית ששאלתי- יש לך בעיה עם
אני22/04/2014זה שאני מעוניינת לדעת את הסיבה?
מה את קובעת מה נוח לי ואיך עשיתי את הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי לפני שבועיים בזמן מחזור
11123/04/2014היי,
גם אני לא הצלחתי למצוא תאריך בגלל החג, והאופצייה היתה לדחות בחודש
הרופא שביצע אמר שזה בסדר.
לא נעים בזמן דימום - אבל לא נורא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת בנות
מירי23/04/2014אני הקשבתי לפרופ בידר
וביטלתי
העברתי לתאריך אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי לפני שבועיים בזמן מחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2014הרופא שעשה לך בוסת -עשה בניגוד להמלצות.
מה עוד שאין שום ערך לבדיקה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנצלת ושואלת
אני24/04/2014למה אתה אומר שאין ערך מוסף להיסטרוסקופיה ?
האם בעקבות שני הריונות כימים אין המלצה לראות מה קורה שם בפנים ?
או שעצם התרחשות הריון גם אם הוא כימי אומר שהכל בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מנצלת ושואלת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2014הכוונה של פרופ׳ בידר היא לא שאין ערך מוסף לבדיקה,אולם ביצועה בזמן מחזור מפחית מיעילותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרגוסטןמעיין15/04/2014
אני אחרי ביוץ לוקחת אוטרגוסטן 100 פעמיים ביום נר אחד בבוקר ואחד בלילה. היום החדרתי נר בשעה 9 בבוקר וב12:30 התקלחתי ושטפתי רגיל גם בסבון את האזור האינטמי...האם היה מספיק זמן להספג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרגוסטן - תגובה
פרופ` דוד בידר15/04/2014מספיק זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מוזרנעה15/04/2014
שלום לכולם,
ב31/3 קיבלתי תשובה שלילית לאחר ש12 יום קודם לכן הוחזר לי בלסטוציט.
הפסקתי תמיכה וקלקסן, וקיבלתי ווסת לאחר 3 ימים, שהיה קצר מאוד וקל ביותר ללא דימום מאסיבי
(למרות שהרירית הייתה יפה ביום ההחזרה,
אתמול, שבוע אחרי, קיבלתי שוב ווסת ושוב, קליל מאוד וללא דימום מאסיבי...
מה קורה לגוף שלי
? האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מוזר - תגובה
פרופ` דוד בידר15/04/2014לפעמים זה קורה בלקיחת תמיכה.
עם הזמן זה יסתדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתאני15/04/2014
אחרי הפלה טבעית בשבוע 5 ,ivf
הבטא התאפסה אחרי שבוע בדקנו קטן משלוש
אחרי סיום הדימום ניסינו טבעי היה ביוץ (אנחנו לא מוסברים) וקבלתי מחזור אומנם איחר והיה שונה .
התחלנו סבב חדש, לפני השאיבה ב4 ימים בדקנו הורמונים ובטעות האחות גם בדקה בטא..ולתדהמתי הייתה בטא 10 ,הרופא שלי לא התייחס אמר שאוליי טעות מעבדה ..אבל במעבדה אמרו שבדקו פעמיים ...
האם היה הריון כימי בתקופה בין ההפלה להתחלת הטיפולים ?
הטיפול לא הניב הריון האם נוכחות הבטא בזמן הטיפול יכולה להפריע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
פרופ` דוד בידר15/04/2014אם הזקיקים בסדר ועלית ההורמונים עד השאיבה בסדר אז לבטא אין שום משמעות.
אם מהלך הגירוי לא תקין אז זה משהוא אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהלך הגירוי היה תקין
אני15/04/2014זקיקים מובילים בגודל 20, e2 7500 ביום מתן הדקאפפטיל ועוד כמה יותר קטנים
נשאבו 15 ביציות .8הפריות .הוחזרו 2 .הוקפאו 3 ......פעם ראשונה שיש לי מוקפאים
שאיבה 4.
אז יכול להיות הריון כימי כאשר התחלנו בגירוי
האם הדקאפפטיל משפיע על העוברים והשתרשות ,התמיכה נספגה היטב בבטא שלילית הפרוגסטרון היה 50 והאסטרודיל 1160?
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהלך הגירוי היה תקין - תגובה
פרופ` דוד בידר16/04/2014לא היה שום הריון כימי ולבטא 10 אין חשיבות ואני חושב שהיה כתוב >10 שזה קטן מ10 וזה שלילי.
במתן דקפפטיל לביוץ צריך לתת כמויות גדולות יותר של תמיכה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא יקר
אני16/04/2014לא טעיתי ובאמת הייתה בטא 10 ולא קטן מ 10 , והמעבדה אישרה
והתמיכה שניתנה לי הייתה רחבה ...עובדה שרק אחרי שהפסקתי אותה ביומיים קבלתי מחזור .
מה אני שואלת הוא כזה האם ידוע באופן ודאי שהדקא משפיע על העוברים והסיכויי שלהם להשתרשות ? האם למוקפאים מאותו סבב יש סיכוי ?
ואיזה דרך הכי מוצלחת לנחזרת קפואים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא יקר - תגובה
פרופ` דוד בידר16/04/2014עצם העובדה שהגירוי היה תקין אזי לבטא אין משמעות.
הדקפפטיל לא משפיע על עוברים ולא על השרשה!
עוברים קפואים אפשר להחזיר במחזור טבעי או תחליפי וזה לפי המלצת הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ביוץמעיין14/04/2014
אני מנסה להיכנס להריון והיום בארוחת הסדר אכלתי חרוסת שאחר כך קראתי במרכיבים כי מכילה יין אדום וגו תחמוצת הגופרית (אין לי מושג מה זה) ואכלתי גם מעט כבד קצוץ אחר כך נלחצתי מכך שאם ישנו הריון - אני ארבעה ימים אחרי ביוץ- אולי גרמתי לנזק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר15/04/2014אין שום נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)