מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופיל הורמונליטליה16/04/2014
שלום פרופ', בת 29
בדיקות יום 15 לווסת
אסטרודיול - 237
פרוגסטרון - 10.7
LH - 8.1
FSH -6.6
DHEA - 0.69 טווח נורמה 90-11.60
TESTOSTERONE- TOTAL - 0.5
1. ליום 15 לווסת - בדיקות נחשבות תקינות / לא ?
2. שלב שידוע על ביוץ או עוד לא ?
3. מה המשמעות של DHEA נמוך מהנורמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2014קודם כל לא עושים בדיקות אילו ביום 15.
הבדיקות בסדר ואין לבדיקת DHEA שום משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר הזרעהדנה16/04/2014
מתי מומלץ? לפי מה מחליטים האם לתת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2014הדעות חלוקות ביחס לצורך ,אם להתחיל לעשות זאת למחרת ההזרעה האחרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי נובעת מהעובדה שעשיתי שתי
סקרנית17/04/2014הזרעות: בראשונה הוסת פשוט הגיעה בזמן ללא סימנים מקדימים, ובשנייה הרגשתי מעין השתרשות( כי שבוע אחר ההזרעה החלה הפרשה חומה ממש קטנה שנמשכה מס ימים בלווי תחושה שצריכה לקבל) ולבסוף הופיעה הוסת (בזמן).
בשתי ההזרעות לא לקחתי תמיכה.
1. האם ייתכן כי בהזרעה השנייה תמיכה הייתה מצליחה להשריש הריון?
2. יש קשר בין מתן תמיכה לרמת ההורמונים בטרם ההזרעה?
3. אני עומדת בפני הזרעה 3- האם לבקש תמיכה? זה יכול להזיק? מה החסרונות?
אבקש תשובה על כל שאלותיי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה18/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
סקרנית18/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלתי נובעת מהעובדה שעשיתי שתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/04/20141.קרוב לודאי שתמיכה הורמונלית לא היתה משנה את התוצאה ביחס להשתרשות
2.אין קשר ישיר
3.אני אינני נוהג לתת ,אולם מתן כזה אינו יכול להזיק פרט למטרד שהוא מהווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ יקר- תודה על התשובה, אבל
דנה19/04/2014לא הבנתי מה כתבת בסעיף 3, לא יכול להזיק פרט ל...
איזו תמיכה כדאי? אוביטרל או נרות פרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- התכוונת למטרד??
דנה21/04/2014מה בדבר סוג התמיכה? נרות פרוגסטרון או משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ יקר- תודה על התשובה, אבל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014נרות פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר מלצר סמיון- מכירות?אשמח למידעדנה16/04/2014
אודותיו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסים, וחכם! מטפל בברזילי אשקלון
חסוי16/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעוד המלצות..
דנה16/04/2014חסוי- את פרטי אצלו? עושה הזרעה או הפריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה בברזילי הפריות בחינם כמובן
חסוי16/04/2014כי זה מגיע לנו מהמדינה...הוא מטפל בי מייעץ לי וכו... בהתחלה הוא טיפה קשוח לאחר מכן משתחרר ובאמת שהוא מקסים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מלצר הוא בסדר
תמר16/04/2014טיפלתי אצלו הוא די מיקצועי השאלה בת כמה את האם את בתחילת הדרך??????. אני עשיתי טעות מאוד גדולה נישארתי באשקלון היחס שם אין ולא תימצאי בשום מקום אבל לא הלך מבחינת טיפולים עד שעברתי לתל השומר לפרופ' בידר ותודה לאל הכל בסדר בינתיים מאחלת לך בהצלחה לאן שלא תחליטי להיות חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חסוי, תמר- לא הבנתי מזה
דנה16/04/2014קשור לשלב? אני עשיתי אצלו 2 הזרעות דרך קופח ואמורה לעשות בעה שלישית ואחרונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מטופלת בברזילי??
חסוי16/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, דרך קופח לאומית
דנה16/04/2014מה המייל שלך למס שאלות, אם לא אכפת לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא, דרך קופח לאומית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2014רופא מצויין עם נסיון רב בתחום הפוריות וההפריה החוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל אנדו לגברדנה16/04/2014
שלום
בעלי ואני מנסים להיכנס להריון מעל שנה ללא הצלחה
בעלי בן 30 בריא ולא נוטל תרופות
ביצענו בדיקת פרופיל אנדוקרינולוגי לבעלי:
LH נמוך 0.5 IU/L
והפרולקטין גבוה 393 mIU/L
Fsh ו Tsh וטסטסטרון תקינים
אנחנו ממתינים לבדיקת ספירת הזרע.
האם תוצאות אלו מצביעות על פגיעה בפוריות של בעלי?
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל אנדו לגבר - תגובה
פרופ` דוד בידר16/04/2014אין משמעות לבדיקות דם הגבר לפני בדיקת הזרע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור בהריוןדנה16/04/2014
אני בהריון בשבוע ה3 לאחר החזרת עוברים. אתמול היו לי כאבי בטן תחתונה מעין התכווצויות כמו במחזור. האם זה תקין? האם זה שכיח בתחילת ההריון? מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי מחזור בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2014התכווצויות אלו הן חלק מתגובת הרחם להריון המתפתח בתוכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה בשבוע 7לי16/04/2014
שלום, אני בהריון בשבוע 5 אחרי זריקות של פיורגון, אוביטרל, וכרגע עם נרות אנדומטרין. זהו הריון אחרי 3 הפלות. הפלה ראשונה לפני כשנה באמצעות גרידה ו2 הפלות נוספות באופן טבעי (היה דימום) בשבוע 5 בערך. לפני כשבוע ראיתי הכפלה בבטא. עוד לא בוצע אולטרסאונד. בעוד שבועיים אני אמורה לטוס לאילת וחוששת נורא (מהקרינה במטוס וגם מלחץ האוויר) יש לציין שבהריון הראשון שלי, לפני שנה, נצפה ״תחילה של דופק״, טסתי לאילת וכשחזרתי לא היה דופק ועברתי גרידה. האם יכול להיות קשר בין הטיסה להפלה? הריון מאוד יקר אחרי כל מה שעברתי ולכן אשמח לתשובה. תודה רבה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לי17/04/2014שלום, אני בהריון בשבוע 5 אחרי זריקות של פיורגון, אוביטרל, וכרגע עם נרות אנדומטרין. זהו הריון אחרי 3 הפלות. הפלה ראשונה לפני כשנה באמצעות גרידה ו2 הפלות נוספות באופן טבעי (היה דימום) בשבוע 5 בערך. לפני כשבוע ראיתי הכפלה בבטא. עוד לא בוצע אולטרסאונד. בעוד שבועיים אני אמורה לטוס לאילת וחוששת נורא (מהקרינה במטוס וגם מלחץ האוויר) יש לציין שבהריון הראשון שלי, לפני שנה, נצפה ״תחילה של דופק״, טסתי לאילת וכשחזרתי לא היה דופק ועברתי גרידה. האם יכול להיות קשר בין הטיסה להפלה? הריון מאוד יקר אחרי כל מה שעברתי ולכן אשמח לתשובה. תודה רבה וחג שמח
טיסה בשבוע 7 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2014אין כל קשר בין טיסה והפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה16/04/2014
האם העוברים ישנים ברחם? אני בשבוע 13 ותוהה אם ישנים או תמיד ערים וזזים.
תודה חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/04/2014מה זה משנה העיקר שלא מעירים אותך באמצע הלילה....
בכל אופן לעוברים יש שעות שהם יותר זזים ושעות שהם לא בתנועה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחח הצחקת אותי כל כך
עלמה16/04/2014תודה פרופסור בידר. אין אין כמוך. תמיד תשובות מתובלות בהומור.
חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שבוע ההריוןאורחת16/04/2014
שלום פרופסורים,אני פוליציסטית ועברתי הזרעה ב1.4 אך המחזור התחלי לי בתאריך 3.3 לקח זמן עד שתפתחו זקיקים, היום עשיתי בדיקת בטא...השאלה שלי היא אם הבדיקה יוצאת חיובית יתכן שאני אהיה כבר בשבוע 6...או שבכל מקרה הספירה מתחילה משבועיים לפני ההזרעה?
שאלה לגבי שבוע ההריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014הספירה בפועל תתחיל שבועיים לפני ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופסורים יקריםשיר16/04/2014
חג שמח לכם!!!!!
רציתי לשאול אם תוצאה של שקיפות עורפית עובי הנוזל בעורף 1.7 זה תקין נכון??? תודה-רבה חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום פרופסורים יקרים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014תקין יש לשקללה עם תוצאות בדיקות הדם וגילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להיריוןמנסה16/04/2014
שלום,
אני מנסה להיכנס להריון, המחזור סדיר ואורכו 27 יום. יש לי כמה שאלות בבקשה:
1. אני יודעת שההמלצה היא בדרך כלל לנסות יום כן יום לא מהיום העשירי, האם בהינתן שהמחזור 27 יום זה אומר שהביוץ כנראה ביום ה-13 ולנסות יום כן יום לא מהיום התשיעי?
2. האם היום שבו קיבלתי מחזור נספר בספירת הימים?
3. המחזור הגיע בלילה של היום ה-26, האם לספור את אותו היום בספירה?
4. האם אכן עדיף יום כן יום לא ולא כמה ימים רצופיים בחלון הפוריות (כיוון שניתן בסבירות גבוהה לדעת מתי הוא)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כניסה להיריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014יום הופעת המחזור הונו היום הראשון של הספירה ,גם אם הופעת המחזור בשעה מאוחרת.
באשר לקיום היחסים הייתי שוקל לקיים יחסים מהיום ה12 עד החמש עשרה מידי יום במידת האפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה15/04/2014
בהריון. בקיום יחסים, האם זרע הבן זוג אשר מעשן ושותה אלכוהול יכול לפגוע בהתפתחות העובר?
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014הזרע אינו משפיע על ההריון או העובר המתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור בהריוןדנה15/04/2014
שלום, אני בהריוןן בשבוע 5 כ 3 שבועות לאחר החזרת עוברים. אתמול היו לי תחושות של " כאבי מחזור" כמו התחושות של ההתכווצויות שיש במחזור. יש לי גם תחושה של דקירות קלות בבטן התחתונה. האם זה תקין? למה זה קורה?
כאבי מחזור בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014בהחלט תקין ,התחושות נובעות מתגובת הרחם להריון המתפתח בתוכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבריוסקופדריה שני15/04/2014
שלום, שמי דריה שני קרייף ובתור סטודנטית שנה ב' לשיווק טכנולוגי אני עורכת מחקר על המכשיר אמבריוסקופ, יש לי מספר שאלות בנוגע אליו במידה ותוכלו לפנות דקה מיזמכם..
1. האם אתם כמומחים משתמשים במכשיר באופן שוטף?
2. האם אתם ממליצים לקליינטים שלכם להשתמש במכשיר? מדוע?
3. כיצד המכשיר עובד?
4. העם לפי דעתכם עלותו מוצדקת? מדוע?
5. באילו בתי חולים בארץ המכשיר נמצא?
6. האם השימוש במכשיר פוגע באיכות העוברים הצעירים?
7. האם קיים תחליף בשוק לאותה הפעולה שהאמבריוסקופ מבצע?
8. האם המכשיר מזרז את תהליך ההפריה החוץ גופית?
9. האם המכשיר מגביר את סיכויי ההצלחה בהפריה חוץ גופית?
10. מ-1 עד 10 עד כמה אתם מרוצים מהאמבריוסקופ? מדוע?
תודה רבה לכם שהקדשתם מזמנכם.
דריה שני קרייף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמבריוסקופ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/20141.בשלב זה השימוש במכשיר זה נעשה בהתוויה לבחירת העוברים הטובים ביותר על סמך התוצאות המתקבלות מהמכשיר
2.בהחלט
3.המכשיר מאפשר מעקב רציף אחרי העוברים המתפתחים ללא הוצאתם מהאינקובטור. מצלמת וידאו מצלמת ועוקבת אחר כל ביצית מופרית בנפרד,התצלומים נעשים באופן שוטף ומתעדים את התחלקות התאים של העובר,ובאופן זה ניתן להעריךאת איכות העובר המתפתח. מערכת Time-lapseבאמבריוסקופ מפיקה סרטונים קצרים בפרקי זמן קצובים.
4.העלות בהחלט מצדקת כדי לשפר את הפרוגנוזה להצלחה ולמנוע החזרה של עוברים רבים ובכך למנוע הריונות מרובה עוברים הכרוכים בסיבוכים שעלותם גבוה יותר.
5.אני מודע לקיומו של המכשיר בבלינסון ,ובאסותא ת"א
6.לא ידועה פגיעה של המכשיר בעוברים אדרבא בשימוש באמברי וסקופ נמנע הצורך להוציא את העוברים מהאינקובאטור לצורך בדיקתם מיידי פעם דברהפוגע בעוברים עקב רגישותם לשינויים הסביבתיים
7.לא ידועה לי על תחליף לאמבריוסקופ ולאופן פעולתו
8.לא מזרז את תהליך ההפריה החוץ גופית
9.עדיין קשה לקבוע בוודאות בגלל מיעוט הנתונים ועבודות רחבות ומבוקרות
10.(10)מרוצה-כלי עזר נוסף המסייע בבחירת העוברים האופטימלים עם פוטנציאל להעלות את שיעור ההריונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובותיך
דריה שני16/04/2014תודה רבה!! עזרת לי מאוד!
דריה שני קרייף,
סטודנטית לשיווק טכנולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתשובותיך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2014בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לאמבריוסקופ
נאור05/05/2014נדרשתי במסגרת קורס ביו רפואי במסגרת לימודי למצוא שם חדש למכשיר האמבריוסקופ . הקורס הינו בשיווק וקם המוצר אמור להועיל ולכל הפחות לא להזיק לדעת המטופלים והרופאים לגביו. השם שבחרתי הוא:fertilIVF, האם לדעתך שם זה יתפוס שיווקית מבחינת קהל הרופאים והמשתמשים.
בברכה,
נאור סטודנט לשיווק טנולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם לאמבריוסקופ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/05/2014אני הייתי בוחר בשם EMBRYO-SORTER
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב וסתמילקי15/04/2014
האם חישוב של הוסת נחשב מהיום שיש הפרשות חומות או מהיום שיש דימום אמיתי ?
שאלה נוספת מה הסיכוי להצלחה בהזרעה כאשר מקבלים הורומונים חמישה ימים חאחר הוסת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חישוב וסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014הוסת נחשבת החל מהיום הראשון לדימום הויסתי ,ולא מההפרשה הדמית הטרום וסתית.הסיכוי להריון בטיפול משולב בהשריית ביוץ+הזרעות הוא כ-20% למחזור טיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןמיטל15/04/2014
חג שמח פרופסורים,
התחלתי לקחת קרינון היום כתמיכה אחרי IUI
השאלה שלי היא אם לקחתי היום בעשר בבוקר (הבנתי שצריך שעה קבועה)
יש דבר כזה כמו עם הזריקות שמותר שעה קדימה ושעה אחורה לחרוג?
אם לא אפשר להחליף מחר לשעה מוקדמת יותר ואז לשמר את הקבועה איתה?
תודה רבה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014אין כל משמעות לשעה ,מה שחשוב הוא לקחת את המינון היומי הנדרש,אין כל בעיה לשנות את השעה של לקיחת הקרינון
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)