מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית שקטנה לאחר ביוץלי14/04/2014
שלום,
בת 29, מנסה להיכנס להריון . יש לי ילדה בת 4 מהריון טבעי. הריון שני טבעי הסתיים בגרידה בשבוע 12 כי לעובר הפסיק הדופק. מאז עברתי היסטרוסקופיה להוצאת שארית, ובהמשך גם ניתוח להסרת הידבקות, והיה לי נקב ברחם בעקבות הגרידה 1 ס"מ שהתאחה. בנוסף חצוצרה ימין שלי צונתרה בצילום רחם בעקבות חסימה. מנסה להיכנס להריון נוסף מזה שנה. 3 הזרעות עם הורמונים לא צלחו, והיו לי גם דימומים שבוע בדיוק לאחר הביוץ. כעת עוברת לטיפול ראשון של IVF עם פיוריגון בוסת הקרובה.
יש לי שחלות פוליציסטיות ומחזור לא סדיר.
עשיתי ביום רביעי (יום 26 במחזור) מעקב זקיקים ודם, על מנת לבדוק אם אני לקראת וסת טבעית או שמא לקחת פרוברה לקבלת וסת , כדי להתחיל טיפול. התוצאות היו : E2 530 ופרוגסטרון קטן מ 0.9 . רירית 7.8 מ"מ וזקיק מימין 18 מ"מ. היום (יום 32 למחזור) זקיק מימין 11 מ"מ , רירית 6 מ"מ. E2 : 438 ופרוגסטרון 13.9 . הבנתי שהיה ביוץ.
אבל מטריד אותי מאוד שעובי הרירית ירד, יכול להיות שזה מסביר את הדימומים שקרו לי שבוע אחרי הביוץ (ושנמשכו שבוע עד הוסת) בהזרעות שביצעתי? האם זה מעיד על בעיה ברירית ?
אני מודאגת מההשלכות על הטיפול IVF, . אשמח מאוד לחוות דעתכם.
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית שקטנה לאחר ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2014כל השינויים ברירית הינן בטווח הסביר בהתאם לתקופת המחזור והשינויים ההורמונלים שהתרחשו,אין מקום לחשש בקשר להמשך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסורים יקריםעמית14/04/2014
שיהיה חג שמח וכשר לכולכם!
תודה רבה לכם אתם עושים עבודת קודש ואותי אישית הצלתם הרבה מאוד פעמים אז תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופסורים יקרים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2014תודה רבה מקרב הלב על הברכות,וזו ההזדמנות לאחל לכל באי הפורום הזה חג שמח פורה ,והצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וחג שמח לכולם !!!
סוניה16/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לשמוע חוו"ד של המומחים***14/04/2014
חג שמח :)
עשיתי הזרעה שנייה ולא הצליח :(
אשמח לדעת מה האחוזים להצלחה .. בשלישית? ובכלל בהזרעות?
(כל הנתונים והבדיקות טובות!!)
האם כדאי לעבור לרופא פרטי? הזרעה פרטית לעומת בי"ח מה שונה?
(יכול להיות שרק באיכות הזרע או ברופא בכלל)
בבקשה אשמח לתשובות ..
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח לשמוע חוו"ד של המומחים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2014הסיכוי בטיפול משולב להשריית ביוץ +הזרעות הינו בין 17-20% לכל מחזור טיפולי ,לפיכך ראוי לבצע מספר טיפולים לפני הפנייה לאופציות אחרות,באשר לשיקול האם לפנות לרפואה הפרטית -הייתי חושב שיש מקום לשיקול דעת נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרונה14/04/2014
ביום חמישי 10/4 E2 330, פרוג׳ קטן מ 2, LH 17.10. זקיק מוביל 12 מ״מ. היום E2 553, פרוג׳ קטן מ2 , LH 31.10. הזרעה תוכננה למחר ב 11:00, בשל אילוצי החג, כנראה שלא נוכל להגיע ובמקום קיום יחסים. האם יש טעם באוביטרל אם כבר החל כביכול ביוץ ספונטני ? האם יכול לעזור? (עושים הזרעות בדרכ בין ההפריות, כדי לא להעמיס הורמונים חודש אחר חודש). אם לאחר החג הבדיקות יראו שעדיין לא היה ביוץ, תבוצע הזרעה. השאלה, כאמור, האם רצוי להזריק אוביטרל? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2014לטעמי רצוי להזריק אוביטרל ממספר טעמים
1.קיבוע ותזמון הביוץ
2.תמיכה בגופיף הצהוב ובעקיפין סיוע בהשתרשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עירוי ivigאני13/04/2014
שלום,
האם בנוכחות השימוטו ושני הריונות שנפלו- ישנה המלצה לנסות עירוי ivig?
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עירוי ivig - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2014צריך לבצע ברור להפלות ולא להתחיל בטיפול שכתבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירוי ivig - תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה בירור פרופסור בידר? תודה
אני14/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירוי ivig - תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירוי ivig - תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ברור? תודה מראש
אני14/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ברור? תודה מראש - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2014כמו קרישיות יתר
בדיקת קריוטיפ וכו׳
יש רשימה מסודרת לכל רופא העוסק בפריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות אכילהirle13/04/2014
שלום, שאלה לי.
אנחנו זוג בני 27 מנסים כבר שנה (הורמונים תקינים, מחזור תקין ומדוייק צילום רחם תקין.זרע תקין. ).. אנחנו לא מוסברים... 3 הזרעות לא עבדו הועברנו לטיפולי IVF.
פרוטקול ארוך, 10 ביציות הופרו ברמה הכי גבוה..
2 הוחזרו אחרי 3 ימים של השאיבה.. ללא הצלחה.. דימום התחיל עשרה ימים אחרי .
עכשיו הוחזרו 2 מוקפאים.
בעברי הייתי עם הפרעות אכילה (הקאות) במשך מספר שנים, ללא נזקים שניתן לראות לעין.. למרות ששכמובן יש נזק, נפשי, וגם פיזי ...
האם יכול להיות שאין השרשה בעקבות זה? האם יכול להיות שיש נזק כלשהו שלא רואים? בכל הבדיקות? אם הייתן ממליצים על עוד בדיקה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ענו לי
ANONI14/04/2014???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרעות אכילה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2014סביר להניח שלא נגרם כל נזק ולאור התוצאות הטובות קרוב לודאי שתהרי בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום בשבוע חמש וחמישה ימים היוםתמר13/04/2014
התאמצתי מידיי הלכתי די הרבה ברגל וניקיתי את הבית ועכשיו הרחם שלי אני מרגישה שהוא חם מאוד האם עשיתי איזה נזק חלילה????????. תודה מראש וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצוצ
תמר14/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום בשבוע חמש וחמישה ימים היום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2014אין סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק במפשעהלירי13/04/2014
שלום
האם אי מציאת דופק במפשעה יכול להעיד על בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דופק במפשעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2014העניין כרוך בתפקוד עורקים חשובים ,קרוב לודאי שמדובר בטעות ויש לבדוק זאת היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנעם13/04/2014
שלום
ילדתי (ילד ראשון) לפני חמישה חודשים. אני מניקה באופן מלא. קיבלתי מחזור פעם ראשונה מאז הלידה לפני שבוע. אני מאוד רוצה להכנס להריון היות וההריון האחרון היה אחרי שנה וחצי טיפולים ואני בת 38. אני מבינה שהורמוני ההנקה מפריעים לביוץ. האם עכשיו שקיבלתי מחזור זה אומר שאוכל להכנס להריון ועדיין להניק? או אולי המחזור היה חד פעמי ולאו דוקא העיד על ביוץ מלא?
מה ההמלצה שלך בשבילי שאכנס להריון בהקדם ובתקווה ללא טיפולים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2014להפסיק הנקה וליזום פנייה מהירה לרופא כדי לזרז דברים במיוחד לאור הגיל המתקדם שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום בהריוןשירי13/04/2014
שלום, בשבוע 8 אחרי IVF, מהבוקר סובלת מקצת שלשולים, חולשה כללית וחום 38.
האם יש סיבה לדאגה?
תודה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חום בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2014רצוי לקבל טיפול מתאים ,היות ובהריון עלולה להיות החמרת יתר של מחלה ותסמונות נילווים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים ואוביטרלמיטל13/04/2014
שלום רב פרופסורים וחג שמח,
בת 30 מטופלת בגונל 75 וצטרוטייד - סבב שלישי IUI
אתמול היו לי זקיק 21 בימין וזקיק 22 בשמאל
הזרקתי אוביטרל 250 בשעה 15:00 בצהריים.
האם האוביטרל גורם לשניהם לבייץ או רק לזה שיותר גדול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי הביוץ - מתי הוא אמרו להתרחש?
מיטל13/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לא ענו לי
מיטל14/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זקיקים ואוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2014סיכוי סביר להתביצות כפולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בטא שלילית יום 11 להחזרהאני13/04/2014
היא תשובה סופית .....
שאר הערכים עדיין גבוהים
אסטרודיל 1160
פרוגסטרון 50* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בטא שלילית יום 11 להחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2014צריך היה להיות כבר חיובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפה מבולבלת.. אשמח לתשובה!לולי13/04/2014
כבר מבולבלת.. כל אחד אומר לי משהו אחר
מאיזה שבועות עד מתי זה חודש 9???
תודה רבה על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה???
לולי13/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפה מבולבלת.. אשמח לתשובה! - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2014הי, אל תהיה מבולבלת וזה נורא פשוט.
כל שבוע שעובר מהיום הראשון של הוסת האחרון הוא שבוע הריון.
כלומר אם קיבלת וסת היום בעוד שבעה ימים יגמר שבוע הריון ראשון וב 7+ 1 יתחיל שבוע שני וכך הלאה .
כשיהיה שבוע 8 מלא ויתחיל 8+ יום זה מתחיל שבוע 9.
וכשזה שמונה + שבעה ימים זה 9 מלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהההההחסוי13/04/2014
שלום אני 10 ימים לאחר החזרת 2 עוברים 8 תאים מוקפאים, הייתי במיון כי התייבשתי ובדקו לי בטא היא יצאה 2.5 ורירית 18 מ״מ... מה הסיכוי שעוד 4 ימים ביום ה14 להחזרה זה יהיה חיובי???? אני עצובה מעכשיו..:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסוי13/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי אל תיהיי עצובה
תמר13/04/2014יהיו לך בשורות טובות מותק חג שמח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בבקשההההה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2014סיכויים קטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בבקשההההה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2014סיכויים קטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לווי הורמונלי לקראת הזרעה..שאלהלוני13/04/2014
שלום ד"ר,
אני לקראת הזרעה שניה, ומקבלת וסת כל 24 יום בערך. אני יודעת שרצוי להתחיל לקחת הורמונים ביום השני או השלישי למחזור, אבל לפנינו החג, וקיבלתי הבוקר. האם באופן כללי לקראת הזרעה זה בסדר להתחיל את לקיחת ההורמונים עם מעקב הזקיקים ביום הרביעי למחזור? במיוחד שיש לי מחזור קצר והביוץ הוא ביום ה- 12 בערך?
אשמח לתשובה בהקדם, תודה וחג אביב שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לווי הורמונלי לקראת הזרעה..שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2014אין בעיה לקחת את ההורמונים החל מהיום הרביעי למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה אחרונה....
לוני14/04/2014האם התמיכה ההורמונלית עשויה להקדים את מועד ההזרעה, או שכמו בהזרעה ללא הורמונים היא תתרחש ביום הביוץ הרגיל שלי? שהרי מנופור גורם להבשלת ביציות, כך שאם ביום התשיעי או העשירי, לצורך העניין, יבשילו שלוש ביציות, אוכל לגשת כבר להזרעה? חשוב לי להבין איך זה עובד...תודה רבה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה אחרונה.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014תפקיד השריית הביוץ באמצעות הורמונים הינה בגיוס הזקיקים ,הבשלתם והכנתם לביוץ שתזמונו נקבע לפי גודל הזקיקים ,ההתגובה ההורמונלית ,מועד זה עשוי להשתנות בנסיבות הטיפול ביחס למחזור הטבעי
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)