מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגסטרון 3 שבועיים + 4 לאחר החזרהדפנה20/04/2014
שלום
ב 3.4 הוחזרו 2 עוברים שהופשרו (הוקפאו ביוני 2010 עקב טיפולי כימותרפיה)
17.4 בידיקת דם הראתה בטא 330 ופרוגסטרון 28
היום 20.4 בדיקת דם הראתה בטה מעל 1651ופרוגסטרון 27.6
אני לוקחת 3 פעמים ביום אנדומטרין ו3 פעמים ביום פרוגינובה
מה משמעות הירידה ברמת הפרוגסטרון? האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון 3 שבועיים + 4 לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014הכל תקין הייתי ממליץ לקחת אנדומטרין נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן אוביטרלליאת20/04/2014
שלום רב,
אני לאחר 2 הזרעות עם הורמונים ומכיוון שיש כרגע את חג הפסח לקחתי הפסקה כי לא ניתן לעשות מעקב כמו שצריך.
ביום ה12 לווסת אני עושה מעקב זקיקים עם בדיקת דם,
אם התנאים יהיו אופטימלים האם ניתן לתת אוביטרל על מחזור טבעי ובכך לגרום לביוץ ודאי?
יש לציין אנחנו מהלא מוסברים...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתן אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014בהחלט ניתן להשתמש באוביטרל להשריית ביוץ גם במחזור טבעי כאשר הזקיק מסשיל ונגיע לגודל המתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח לפרופ' אשמח לשמוע ולקבל חוו"***20/04/2014
חג שמח ,
1. אשמח לקבל שם של רופא מאיזור המרכז שמומלץ להזרעות ושעובד עם קופ"ח מכבי .
שוקלת להחליף רופא
2. סבב שלישי שאני עושה והפעם עם תוספת של הורמונים. 75 מ"ל מהיום החמישי לוסת.
(מזריקה גונאל)
האם כדאי בעקבות חוסר הצלחה לבקש להגדיל את כמות ההרומון ע"מ שלא אצטרך לעבור הרבה טיפולים. יש קשר ?
אשמח לשמוע ..(בדיקות תקינות ופעמיים קודמות ביוץ טבעי )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חג שמח לפרופ' אשמח לשמוע ולקבל חוו" - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014בשלב זה הייתי ממליץ לך להשאר עם הרופא המטפל הנוכחי כדי להמשיך ברצף הטיפולי ללא עיכובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחווד לרופא
מילקי21/04/2014אם לא יצליח הפעם אשמח לשמוע חווד לרופא באיזור המרכז ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חווד לרופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014במקרה הצורך את יכולה להיוועץ באחד מרופאי הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. האם אתה ?
מילקי22/04/2014תודה רבה...
האם אתה עובד עם מכבי ?
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאני19/04/2014
אני ממש מתנצלת על הפניה החוזרת אבל זה חשוב לי!!
מחר אמורה להיות לי שאיבה. (היא לא בוטלה)
הפרוגסטרון שלי גבוה מאוד 13, יחד עם זאת ואין לי מושג איך
יש לי זקיקים גדולים
ברור לי שלא ניתן לעשות החזרה.
האם יש סיכוי ולו הקלוש ביותר שחלק מהביציות יעמדו בפני הפרייה במצב הנתון???
(לאחר מכן יוקפאו)
הדבר האחרון שאני רוצה זה לבטל את השאיבה מחר אבל האם יש סיכוי שחלק מהביציות באיכות סבירה להפרייה????
בבקשה רופאים יקריםםםםםםםם תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014עלייה מוקדמת של הפרוגסטרון(לפני מתן האוביטרל עלולה להסתיים בביוץ מוקדם לפני מועד השאיבה,והעדר זקיקים בשלים.
גם במידה וישאבו ביציות איכותן יורדת,שיעור ההפריה,ההשתרשות וההריון קטן במידה משמעותית.
שאיבה בתנאים אלו מחייבת שיקול דעת הלוקח בחשבון את כל הנתונים הקלינים שלך,היסטוריה קודמת,ורקע לאי פריון.
במידה ומדובר גם ברזרבה שחלתית המוכה הייתי שוקל לבטל את הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמונטאנונימית19/04/2014
שלום רב,
אני בת 40, מאובחנת עם אנדומטריוזיס בדרגה 4 כבר שנים רבות. לאחרונה עברתי טיפול IVF ראשון שלא צלח.
קיבלתי וסת מאוד מאוד קשה שלוותה בכאבים מאוד מאוד חזקים בכל האגן, כולל דימום רקטלי. כאבים חזקים ודימום רקטלי היו גם בפעמיים הקודמות שקיבלתי וסת אבל אז הדימום הרקטלי פסק אחרי יום יומיים. הפעם הדימום כבר נמשך 4 ימים (למרות שהוסת ממש נחלשה).
מיד עם קבלת הוסת רופא הפריון ביקש שאתחיל לקחת הרמונט כהכנה לטיפול הבא. זו הפעם הראשונה שאני משתמשת בהרמונט (בעבר לפני הטיפולים השתמשתי בויזאבל כשנה וחצי ולפני כן ביסמין במשך הרבה מאוד שנים, כמובן שברצף).
אני תוהה אם הדימום הרקטלי אולי קשור להרמונט. בכלל אני מרגישה שהגוף עוד לא ממש חוזר לעצמו ורמת האנרגיה בגוף נמוכה מהרגיל.
האם יכול להיות קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרמונט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014להערכתי יש לברר בדחיפות את הרקע לדימום הרקטלי לפני כל התערבות נוספת-יש חשלול שהרקע אנדומטריוזיס המערבת את המעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומה בריוןדנה19/04/2014
שלום,
אני בשבוע 7.3, היו לי דימומים קלים לפני כשבוע וחצי, הלכתי למיון ושם ראו שק ברחם ואמרו לי לקחת אנדומטרין פעמיים ביום.
מאז הדימומים נפסקו, מלבד החתמה חומה פעם אחת.
לפני יומיים הרופא שלי ראה עובר עם דופק והמטומה קטנה ליד השק ואמר להמשיך את תמיכת הפרוגרסטרון והחלפתי לפרוגרסטרון 500 מ"ג - ריטארד.
בלי קשר הייתי אמורה להזריק קלקסן ואיני יודעת מה לעשות בגלל ההמטומה (תוצאות הקרישיות שעשיתי שבוע שעבר יצאו תקינות), בגלל עבר של הריון עם iugr המליצו לי להזריק קלקסן.
שאלתי היא האם הקלקסן יכול להחמיר את הדימום, אשר נובע מההמטומה.
בתודה מראש
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המטומה בריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014בשלב זה שאת מדממת לא הייתי ממליץ לקחת קליקסן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני19/04/2014
שלום רב וחג שמח!
קודם כל, רוצה להודות על הנכונות ועל העזרה מהרופאים היקרים כאן! כל הכבוד! תודה!
שאלה בבקשה:
עשיתי צילום רחם לפני שנה ולדעת 7 (!!!) רופאים לא היה צורך בהיסטרוסקופיה כי בתמונות עצמן היה נראה שהכול תקין אך בממצאים היה רשום שיש פגם במילוי (משהו כזה) + רחם קשתי.
לאחר 2 הריונות שנפלו בשבוע ה-5 עשיתי היסטרו' ניתוחית ונמצא פולי אנדומטריאלי.
בנוסף- נמצא שאני הומוזיגוטית ל-mthf (ההומוסיצטאין בטווח הנורמלי- 9).
האם אלו הסיבות שאולי גרמו להריונות ליפול?
ייתכן שהריתי עם הפוליפ פעמיים בהפריות וזה פעמיים נפל מהפוליפ?
או מה-mthf.
הוספתי את הצילום רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת חשובה: כאשר נכנסתי פעמיים
אני19/04/2014להריון (ולפני בירור הקרישיות) נטלתי פרדניזון 10 מ"ג + קלקסן במינון של 80 מ"ג.
תודה,
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- בבקשה
אני19/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוספת חשובה: כאשר נכנסתי פעמיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014הממצא המהותי ביותר הקשור להפלות הינו הפוליפ האנדומריאלי,באשר ל-MTHFR המטופל במתן פולט וויטמין b12,אינני מאמין שזו הסיבה להפלות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור- האם כוונתך לגבי
אני21/04/2014הקרישיות שיש ליטול חומצה פולית ו-b12?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופסור- האם כוונתך לגבי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת תשובה דחופההילה19/04/2014
אני בהריון לוקחת כל יום 3 עפמים ביום אדמטרין + פרוגינובה
יש לי את כל התופעות בחילות סחרחורות כאבי ראש
לפני כשבועיים התחילו לי שלשולים כל מה שאני אוכלת זה יוצא לא מיידי אחרי כמה שעות אני דואגת האם זה יכול לפגוע בעובר ומה לעשות
כמו כן
(ווסת ב- 29/1/14 החזרת מוקפאים ב-27/2/14 אבקש לדעת איזה שבוע אני
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חייבת תשובה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014את בשבוע 10+,תעברי לכלכלה עוצרת,תפסיקי לקחת בינתיים את תכשירי הברזל כדי להקל על השילשול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
הילה21/04/2014אני לא לוקחת תוספת ברזל רק חומצה פולית
וכל יום 3 פעמים ביום אדמטרין נרות + פרוגינובה
אתמול עשיתי בדיקת שתן בקופת חולים לראות עם יש התייבשות כלשהי ויצא שלא
זה קצת מדאיג השאלה האם זה אופייני להריון בשלבים מוקדמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתשובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014שילשול אינו מאפיין של הריון בשום שלב,יש לברר את הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להבין מבחינה פיזיתirle19/04/2014
שלום
רציתי לנסות להבין, אני ביום ה9 אחרי ההחזרה (11 אחרי הביוץ) לפני יומיים הזרקתי אוביטרל בשביל תמיכה. רציתי להבין מה זה אומר פיזית תמיכה. אם אני מבינה נכון, זה מונע מהרירית להתפרק (כלומר מונע מהמחזור לבוא) אבל מצד שני איך זה יכול להיות שלהרבה נשים יש את הסימפטומים של המחזור... אני לא כלכך מבינה, אשמח להבהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעוניינת להבין מבחינה פיזית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/04/2014לאחר הביוץ ישנה הפרשת אסטרוגן ופרוגסטרון החיוניים לצורך ההשתרשות התקינה ומחוללים את כל השינויים ברירית הרחם המכשירים אותה לקליטת ההריון,אחד מהסיבות לכשל בהשתרשות הינה רמת הורמונים בלתי מספקת בתקופה זו הנובעים מתפקוד לקוי של הגופיף הצהוב(אי ספיקה של הגופיף הצהוב)התמיכה ההורמונלית בצורת כדורים ונרות באה להשלים את החסר,מתן אוביטרל משפיע על הגופיף הצהוב בצורה ישירה ומגביר את תפקודו להפרשה מוגברת של אסטרוגן ופרוגסטרון ,ובמובן זה משפרת את מערך התגובה לקראת ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
irle19/04/2014אז איך יכול להיות שאישה תרגיש תחושת של מחזור, כאבי בטן וכו' אבל לא תקבל מחזור בגלל שהזריקה אוביטרל למשל ?
כלומר האם יכול להיות עיכוב במחזור בגלל תמיכה, אבל עדין להרגיש את כל הסימפטומים של מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה המהירה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוה לפני שאיבה - האם יש טעם לשאוב?פרופ` דוד בידר19/04/2014
שלום לך
אני יום לפני שאיבה
הפרוגסטרון שלי הוא 13 ( אין לי מושג איך הגעתי לנתון הזה בעבר לא היו לי בעיות )
רירית הרחם 9
זקיקים גדולים .
ולשאלתי: האם יש טעם לשאיבה???
קראתי שאיכות הביציות במצב כזה היא ירודה.
מה ניתן לעשות על מנת לא להגיע למצב כזה??
האם יש דרך לטפל בפרוגסטרון גבוה?
אציין שהייתי במעקב יום יומי של אולטרסאונד ובדיקות דם
כואב לי הלב שזה יורד לטמיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון גבוה לפני שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/04/2014פרוגסטרון 13 זה לא טוב.
אין דרך כרגע להוריד את הפרוגסטרון והייתי מבטל השאיבה.
יש פרוטוקולים שאפשר להגיע איתם לתוצאה טובה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת וחשובה
אני19/04/2014תודה על מתן התשובה המהירה.
שאלה נוספת:
יש אפשרות לבצע שאיבה ולהקפיא את הביציות ללא החזרה.
האם יש איזה סיכוי שחלק מהביציות יהיו במצב תקין להקפאה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת וחשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014במצב זה קיימת בעיה כפולה:
1.חלק מהביציות עלולות להתבייץ לפני מועד השאיבה
2.איכותן של הביציות המתקבלות במצב זה פחות טובה עם שיעור הפריה נמוך יותר,שיעור השתרשות נמוך יותר,ושיעור הריונות נמוך באופן משמעותי.
לכן אני מצטרף להמלצתו של פרופ' בידר לשקול לבטל את הטיפול -במיוחד אם הינך גם בעלת רזרבה שחלתית נמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם מקרב לב על מתן התשובות !!!
אני21/04/2014בוצעה שאיבה והופרו 3 ביציות שנשלחו להקפאה
אני יודעת שהסיכויים לא גבוהים
אבל אין לי מה להפסיד
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה לכם מקרב לב על מתן התשובות !!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2014בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופקאלה18/04/2014
באיזה שבוע ויום זה אופטימלי לעשות בדיקת דופק? האם בדיקת דופק בשבוע 6.6/ 7.0 יכול להיות גבולי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דופק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2014בשבוע זה בדיקת הדופק בטוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד כמה העובר מוגן בתחילת הריון ממשמעיין18/04/2014
האם הוא אכן מוגן מאחורי עצמות האגן? ביתי תפסה לי את הבטן התחתונה כמו מעין צבטה בצביטה גדולה האם יכול להיגרם נזק לעובר בשבוע 4??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עד כמה העובר מוגן בתחילת הריון ממש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2014העובר מוגן לחלוטין,אין כל סיכוי שבאירוע המדובר נגרם נזק לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורי אחרי החזרת מוקפאיםNaya18/04/2014
שלום רב,
אחרי החזרת מוקפאים, תמיכה של אטרוגסטן 3* 200 + 3 פרוגינובה ביום.
האם אני אמורה לקבל מחזור בזמן אם לא אכנס להיריון? או שזה מאחר עוד כמה ימים אחרי הפסקת הכדורים?
אני 11 ימים אחרי החזרת מוקפאים, בדיקה ביתית[באמצע היום, לא השתן הראשון] שלילית, כאבי מחזור כבר יותר משבוע .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזורי אחרי החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2014במידה ואת לא בהריון המחזור יופיע יומיים שלושה לאחר הפסקת הטיפול התמיכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעaya123418/04/2014
שלום רב,
אני בת 29 ובעלי בן 30 ואנחנו מנסים להרות כחצי שנה ללא הצלחה.
אני ביצעתי בדיקת פרופיל הורמונלי שהייתה תקינה ובעלי עשה בדיקת זרע שלהלן תוצאותיה:
נפח 4.5 מ״ל,
ריכוז 11 מיליון במ״ל,
ph7.8,
מספר תאי זרע בדגימה 49.5 מיליון,
בתנועה 5 מיליון - 45%, סוג תנועה 3-4,
התנזלות מלאה,
צבע לבנבן,
לויקוציטים בודדים,
מורפולוגיה 1% תאי זרע
בעלי ראש צוואר וזנב תקינים (פתולוגיות ראש תאי הזרע 71%, פתולוגיות mid piece 26% פתולוגיות זנב 2%).
האם עם דגימה כזו ניתן להיכנס להיריון ספונטני או שצריך לעבור לטיפולי פוריות ולאיזה מבינהם: הזרעה או IVF?
תודה רבה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2014בדיקת הזרע אינה תקינה ומחיבת התיחסות ,בירור ,וטיפול בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה בהמשך
aya123419/04/2014לשאלתי, האם אתה חושב שאין מצב להיכנס להיריון ספונטני לאחר בדיקת זרע אחת שהראתה כך?
בד"כ ידוע לי ששולחים לשתי בדיקות זרע לפני שעוברים לטיפולים ושולחים לבדיקת פרופיל הורמונלי גם אצל הגבר...
יחד עם זאת, מה כוללים טיפולים להשראת ביוץ? האם ניתן פשוט לעשות הזרעה ללא התערבות בצד של האישה? כיוון שאני מבייצת כל חודש במועד קבוע ובזה אין בעיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על התשובה המהירה בהמשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014הריון ספונטני תמיד אפשרי,אולם כדי למקסם את הסיכוי להרות יש לתת טיפול משולב בהשריית ביוץ והזרעות כדי להגדיל את סיכוייך פי 3 מטיפול במחזור ספונטני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה שבוע עושים סקירה מוקדמת?שיר18/04/2014
תודה וחג שמח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשיר
לולי18/04/2014עד שיענו לך ..
עושים את זה בשבועות 13-17 בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאיזה שבוע עושים סקירה מוקדמת? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2014משבוע 14
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)