מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוסף מזוןטליה22/04/2014
שלום,
בבית מרקחת קיים DHEA בהכנה ספציפית
ויש חברה אמריקאית Puritan's Pride
קדימה רשום טבעי
במרכיבים רשום:
Other Ingredients: Dicalcium Phosphate, Vegetable Cellulose, Vegetable Stearic Acid. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
מה מומלץ - הכנה ספציפית בבית מרקחת
או
מוכן חברה אמריקאית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף מזון - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2014שניהם לא מומלצים.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדעתך לא לקחת DHEA בכלל ?
טליה22/04/2014"שניהם לא מומלצים"
משהו אחר מומלץ
או שדעתך לא לקחת DHEA בכלל ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdhea
אור24/04/2014אני התחלתי לקחת לפני 3 חודשיים dhea
בהמלצת הפרופסור שמטפל בי
אנח בת 42 שנה וחצי בטיפולים עם הריון תאומים ללא דופק.
היום עשיתי מעקב זקיקים ויש לי 5 זקיקים שתביני שכבר חצי שנה אני בקושי משגיעה ביצית אחת א ושתיים במקרה הטוב.
להגיד לך שהמצב השתפר בזכות הdhea לא יודעת אבל עובדה שיש לי כפול ביציות.
אין לך מה להפסיד מלקחת הדעות של הרופאים חלוקות בנושא .
מה שכן העור פנים שלי הפך לחלק ...
ודרך אגב אנינקניתי בארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדעתך לא לקחת DHEA בכלל ? - תגובה
פרופ` דוד בידר26/04/2014התכשיר DHEA-S נמכר בארצות הברית כתוסף מזון ודומה לכל תוספי המזון שמפרסמים בתקשורת וממליצים לנו לקחת.
יש רופאים שמוסיפים זאת במקרים של גיל מבוגר ורזרבה שחלתית נמוכה.
אני לא תומך בזה כמו שלא תומך לקחת ויטמינים וכו׳
כמובן שאת יכולה לקחת ואין הבדל בין התכשירים שציינת מבחינתך ומה שחשוב זה מי מרוויח מהתכשיר שהוא מפיץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות עצובה גרידה או ציטוטק?ורד22/04/2014
שלום רב,
אני זקוקה לחוות דעתכם....המון תודות מראש
אני מטופלת בטיפולי Ivf עקב בעיית זרע.
ב 15/3 הוחזרו 2 עוברים בלסטוציסטים יום חמש כאשר הסבב היה ע"ב טבעי והביוץ נצפה ב 10/3.
ביצעתי בטא לאחר 12 יום ב 27/3 72.9
בטא נוספת ב 30/3 247
בטא נוספת ב 3/4 1448
לאחר מספר ימים ניגשתי לרופא והוא ראה שק הריון אחד בתוך הרחם תואם לשבוע.
הוא ביקש בטא נוספת ב 9/4 9480
לאחר כשבוע ניגשתי שוב לרופא ע"מ לראות עובר ודופק בבדיקה אצל הרופא ישנו שק שמתאים לשבוע אך אין שק חלמון אין עובר ודופק...
בגלל שהבטא ממשיכה לעלות הרופא ביקש ממני לבצע בטא נוספת למחרת ב17/4 הבטא הייתה 31516....הרופא החליט לחכות עוד מספר ימים לבצע שוב אולטרסאונד ואז אם לא יהיה שינוי במצב לשלוח אותי לבצע הפלה....
שאלותיי הן:
*כיצד יתכן שהבטא הכפילה את עצמה וממשיכה לעלות כאשר השק ריק?
*אם מחשבים שבועיים מההחזרה אני היום בשבוע 7+2 ועד שהרופא ישלח אותי כנראה שאני אגיע לשבוע 8 כיצד מבצעים הפלה בשבוע זה?האם בעזרת ציטוטק או גרידה?
*בעברי הריון מחוץ לרחם שבו עברתי גרידה וזריקה של מטרוטקסט האם יש סיכון לנזק במקרה שבו אני יעבור שוב גרידה?והאם יש סיכוי ששוב מדובר בהריון מחוץ לרחם?
אני מתנצלת על ריבוי השאלות אני פשוט נמצאת בסיטואציה בעייתית.
שוב המון תודות מראש....אשמח לעזרתכם ולחוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות עצובה גרידה או ציטוטק? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2014במצב העניינים הנוכחי הייתי ממליץ לנסות לעורר הפלה בשלב ראשון באמצעות ציטוטק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופור למסירהמישל21/04/2014
הי בנות,
מי שמעוניינת במנופור אשמח למסור. רשמו מייל/טלפון ואצור עמכן קשר
בשורות טובות לכולן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופור
יעלולה22/04/2014הי,
אשמח מאוד לקבללי!!!!
מחפשת גם פרוגבריס בנרות........
יעלי
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שלחי לי את המייל שלך ליצירת קשר
מישל22/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם המנופור עדיין אקטואלי? תודה!
ויקטוריה08/05/2014שלום,
אם המנופור עדין אקטואלי, אשמח מאוד לקבל אותו. (מנופור או מנוגון).
הרבה פוריות לכולם!
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר החזרת עובריםחלי21/04/2014
שלום רב,
הזרקתי אוביטרל ב 9.4 ובערב החג 14.4 עברתי החזרה של שני עוברים בני חמישה ימים ( ivf+pgd). נאמר לי שאוכל לבצע בדיקת הריון לאחר 12 ימים, כלומר ביום שישי הקרוב, האם אוכל להקדים את הבדיקה ביום ולבצעה 11יום לאחר ההחזרה, היות וביום שישי לא מבצעים בדיקות דם בקופה, האם תשובת הבדיקה תהיה מהימנה?
תודה
חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2014אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmvיולי21/04/2014
שלום,
לחברה טובה שעובדת איתי באותו משרד, נמצא cmv חיובי . אני בשבוע 9 אחרי IVF וחוששת מאוד . כיצד נדבקים ? כיצד ניתן למזער סיכון? מה לעשות ???
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
cmv - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014קודם כל בצעי בדיקת דם לנוגדנים יתכן ואת מחוסנת,אופן ההדבקה כמו בשפעת-דרך דרכי הנשימה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcmv
יולי21/04/2014הי
תודה על התשובה. אין לי נוגדנים למחלה לצערי. לא הבנתי לגבי דרך ההידבקות? האם זה באויר? האם זה בסדר להיות איתה באותו משרד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון עד שיענו
רווית22/04/2014עדיף שלא תהיי איתה באותו משרד כי CMV חס ושלום אם את לא מחוסנת עלול לגרום לצורך בהפלה יזומה (עלול לגרום למומים קראי בגוגל). הוירוס יכול להיות בחלל החדר וחבל לקחת סיכון בהריון יקר כזה ובכלל. קחי חופש או בקשי לשבת במקום אחר עד שתבריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדרשי ממנה שתתרחק ממנה
שיר22/04/2014ושהיא תיקח ימי מחלה. לא את. למה את צריכה לסבול? שהיא תשמור מרחק או שתשב בבית.
זה מטריף אותי אנשים חולים שמגיעים לעבודה. תשמרי על עצמך. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדרשי ממנה שתתרחק - ממך
שיר22/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני21/04/2014
שלום רב,
האם בזמן הפריות- ניסיונות להיכנס להריון, מותר לשלב את הויטמנים והתרופות הבאות:
האם מותר לקחת את הכל ביחד? יש להפריד משהו?
הורמונים- פיורוגון, אוגלטרון, אוביטרל.
ויטמין אי
ויטמי די
יוטירוקס
קלסן
פרדניזון
b12
b6
חומצה פולית 5 מ"ג
פרוביוטיקה
ברזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014אין כל בעיה בלקיחת כל הויטמינים והתכשירים שהוזכרו,אולי כדאי למצוא מולטיויטמין המכיל את כל הויטמינים שצויינו בכדור אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה ובלוטת התריסשירי21/04/2014
שלום, אני בת 28 עוברת טיפולי פוריות. התחלתי סבב של החזרת מוקפאים ואני שבועיים לוקחת פרוגינובה.
יש לי השימוטו אך מטופלת בדיקור. Tsh 2.9 ונוגדנים 122 רגע לפני התחלת הטיפןל. האנדוקרינולוג המליץ השבוע להתחיל לקחת יוטירוקס 50 מ״ג 6 פעמים בשבוע. אתמול (אחרי 3 ימים של יוטירוקס ושבועיים של פרוגינובה) הtsh-5.44, אני אמורה לעבור מחר החזרת עוברים. האם זה קפץ בגלל הפרוגינובה? האם זה ייסתדר במהרה או שיש להגדיל מינון? אני מפחדת שיהרוס את הסיכויים הפעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגינובה ובלוטת התריס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014בהחלט יש סיכוי שהטיפול ההורמונלי עלול לשנות את האיזון,רצוי לשמור את רמת ה-TSH בגבולות 2.5 חקראת הריון ובהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת חשובה
שירי21/04/2014אני יום לפני החזרה, מה אפשר לעשות? זה יכול להשפיע על הצלחת הסבב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תגובה
שירי21/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014המשיכי את הטיפול כמתוכנן ,והיוועצי ברופא להשיג איזון הורמונלי מירבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת מוקפאאחת האדם21/04/2014
שלום וברכה.
בת 37. ברקע 3 הריונות ספונטניים שהופסקו לאחר סיסי שיליה.
כיום: שבוע לאחר החזרת עובר מוקפא (IVF לצורך PGD). 2 עוברים טריים לא נקלטו.
נתמכת ב4 נרות אנדומטרין + 3 טבליות אסטרופם ליום.
בשלושת הימים האחרונים מצטברות תחושות של כאבים ונפיחות בשדיים, מעט בחילות, כאבי ראש, רגישות לריחות, רעב תכוף, כאבי גב ובטן תחתונה כמו טרום מחזור.
שאלת מיליון הדולר: עד כמה ניתן ליחס תופעות אלה לתמיכה ההורמונאלית? עד כמה להעלות ציפיות לבטא חיובית?
זה המתח הזה שמשבש את שיקול הדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסון עד שיענו
טל21/04/2014אני הרגשתי בדיוק ככה לפני ביצוע בדיקת בטא, הייתי בטוחה שהינה המחזור מגיע במיליון אחוז ואזלמחרת הוא לא הגיע אך התחושות השארו ואז התוצאה הגיעה חיובית. הרופאים בדר״כ אומרים שאין להתייחס לתופעות כמדד וודאי אך הכל עדיין אפשרי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאחר החזרת מוקפא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014לא הייתי סומך על תסמינים קלינים כמדד להריון או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאחסוי20/04/2014
שלום ד״ר חג שמח! אני בהריון תאומים ivf שבוע 8 יש לי כאבים בבטן כמו כאבי מחזור הולכים ובאים האם זה תקין? אני ממש מודאגת ! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014תחושות המדמות כאבי מחזורהאופייניות,בצנאי שאינן מלוות בדמם,בכל מקרה רצוי להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון 3 שבועיים + 4 לאחר החזרהדפנה20/04/2014
שלום
ב 3.4 הוחזרו 2 עוברים שהופשרו (הוקפאו ביוני 2010 עקב טיפולי כימותרפיה)
17.4 בידיקת דם הראתה בטא 330 ופרוגסטרון 28
היום 20.4 בדיקת דם הראתה בטה מעל 1651ופרוגסטרון 27.6
אני לוקחת 3 פעמים ביום אנדומטרין ו3 פעמים ביום פרוגינובה
מה משמעות הירידה ברמת הפרוגסטרון? האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון 3 שבועיים + 4 לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014הכל תקין הייתי ממליץ לקחת אנדומטרין נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן אוביטרלליאת20/04/2014
שלום רב,
אני לאחר 2 הזרעות עם הורמונים ומכיוון שיש כרגע את חג הפסח לקחתי הפסקה כי לא ניתן לעשות מעקב כמו שצריך.
ביום ה12 לווסת אני עושה מעקב זקיקים עם בדיקת דם,
אם התנאים יהיו אופטימלים האם ניתן לתת אוביטרל על מחזור טבעי ובכך לגרום לביוץ ודאי?
יש לציין אנחנו מהלא מוסברים...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתן אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014בהחלט ניתן להשתמש באוביטרל להשריית ביוץ גם במחזור טבעי כאשר הזקיק מסשיל ונגיע לגודל המתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח לפרופ' אשמח לשמוע ולקבל חוו"***20/04/2014
חג שמח ,
1. אשמח לקבל שם של רופא מאיזור המרכז שמומלץ להזרעות ושעובד עם קופ"ח מכבי .
שוקלת להחליף רופא
2. סבב שלישי שאני עושה והפעם עם תוספת של הורמונים. 75 מ"ל מהיום החמישי לוסת.
(מזריקה גונאל)
האם כדאי בעקבות חוסר הצלחה לבקש להגדיל את כמות ההרומון ע"מ שלא אצטרך לעבור הרבה טיפולים. יש קשר ?
אשמח לשמוע ..(בדיקות תקינות ופעמיים קודמות ביוץ טבעי )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חג שמח לפרופ' אשמח לשמוע ולקבל חוו" - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014בשלב זה הייתי ממליץ לך להשאר עם הרופא המטפל הנוכחי כדי להמשיך ברצף הטיפולי ללא עיכובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחווד לרופא
מילקי21/04/2014אם לא יצליח הפעם אשמח לשמוע חווד לרופא באיזור המרכז ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חווד לרופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014במקרה הצורך את יכולה להיוועץ באחד מרופאי הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. האם אתה ?
מילקי22/04/2014תודה רבה...
האם אתה עובד עם מכבי ?
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאני19/04/2014
אני ממש מתנצלת על הפניה החוזרת אבל זה חשוב לי!!
מחר אמורה להיות לי שאיבה. (היא לא בוטלה)
הפרוגסטרון שלי גבוה מאוד 13, יחד עם זאת ואין לי מושג איך
יש לי זקיקים גדולים
ברור לי שלא ניתן לעשות החזרה.
האם יש סיכוי ולו הקלוש ביותר שחלק מהביציות יעמדו בפני הפרייה במצב הנתון???
(לאחר מכן יוקפאו)
הדבר האחרון שאני רוצה זה לבטל את השאיבה מחר אבל האם יש סיכוי שחלק מהביציות באיכות סבירה להפרייה????
בבקשה רופאים יקריםםםםםםםם תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014עלייה מוקדמת של הפרוגסטרון(לפני מתן האוביטרל עלולה להסתיים בביוץ מוקדם לפני מועד השאיבה,והעדר זקיקים בשלים.
גם במידה וישאבו ביציות איכותן יורדת,שיעור ההפריה,ההשתרשות וההריון קטן במידה משמעותית.
שאיבה בתנאים אלו מחייבת שיקול דעת הלוקח בחשבון את כל הנתונים הקלינים שלך,היסטוריה קודמת,ורקע לאי פריון.
במידה ומדובר גם ברזרבה שחלתית המוכה הייתי שוקל לבטל את הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמונטאנונימית19/04/2014
שלום רב,
אני בת 40, מאובחנת עם אנדומטריוזיס בדרגה 4 כבר שנים רבות. לאחרונה עברתי טיפול IVF ראשון שלא צלח.
קיבלתי וסת מאוד מאוד קשה שלוותה בכאבים מאוד מאוד חזקים בכל האגן, כולל דימום רקטלי. כאבים חזקים ודימום רקטלי היו גם בפעמיים הקודמות שקיבלתי וסת אבל אז הדימום הרקטלי פסק אחרי יום יומיים. הפעם הדימום כבר נמשך 4 ימים (למרות שהוסת ממש נחלשה).
מיד עם קבלת הוסת רופא הפריון ביקש שאתחיל לקחת הרמונט כהכנה לטיפול הבא. זו הפעם הראשונה שאני משתמשת בהרמונט (בעבר לפני הטיפולים השתמשתי בויזאבל כשנה וחצי ולפני כן ביסמין במשך הרבה מאוד שנים, כמובן שברצף).
אני תוהה אם הדימום הרקטלי אולי קשור להרמונט. בכלל אני מרגישה שהגוף עוד לא ממש חוזר לעצמו ורמת האנרגיה בגוף נמוכה מהרגיל.
האם יכול להיות קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרמונט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014להערכתי יש לברר בדחיפות את הרקע לדימום הרקטלי לפני כל התערבות נוספת-יש חשלול שהרקע אנדומטריוזיס המערבת את המעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומה בריוןדנה19/04/2014
שלום,
אני בשבוע 7.3, היו לי דימומים קלים לפני כשבוע וחצי, הלכתי למיון ושם ראו שק ברחם ואמרו לי לקחת אנדומטרין פעמיים ביום.
מאז הדימומים נפסקו, מלבד החתמה חומה פעם אחת.
לפני יומיים הרופא שלי ראה עובר עם דופק והמטומה קטנה ליד השק ואמר להמשיך את תמיכת הפרוגרסטרון והחלפתי לפרוגרסטרון 500 מ"ג - ריטארד.
בלי קשר הייתי אמורה להזריק קלקסן ואיני יודעת מה לעשות בגלל ההמטומה (תוצאות הקרישיות שעשיתי שבוע שעבר יצאו תקינות), בגלל עבר של הריון עם iugr המליצו לי להזריק קלקסן.
שאלתי היא האם הקלקסן יכול להחמיר את הדימום, אשר נובע מההמטומה.
בתודה מראש
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המטומה בריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014בשלב זה שאת מדממת לא הייתי ממליץ לקחת קליקסן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)