מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בצקת ברגליים שבוע 33לולה 2622/04/2014
שלום אני בהריון תאומים מivf..icsi.. בשבוע 33+2.. לפני כמה ימים התחילה לי נפיחות ברגליים .. הם נפוחים בצורה מוגזמת אני לא יכולה לדרוך על הרגל לפעמים וברגל ימין זה יותר קשה מצד שמואל.. הייתי במיון ובדקו בדיקת לחץ דם וחלבון בשתן ואמרו שאין רעלת הריון.. אבל הרגלים שלי ממשיכים בנפיחות.. מה לעשות אני מרימה אותם אבל זה לא עוזר ומנסה ללכת אבל לא יכולה בגלל שהם מאוד גדולים וקשה לי לדרוך.. אין פתרון.. אני לא יוצאת מהבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללולה 26..
לולי22/04/2014היי קראתי את הפוסט שלך,ולבת דודנ של בעלי קרה אותו דבר רק שלה זה התחיל כבר מחודש חמישי ובסוף זאת הייתה דלקת אז אני מציעה לך ללכת לבדוק זאת.
שיהיה בהצלחה והמשך הריון קל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצקת ברגליים שבוע 33 - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2014התוצאה של הנפיחות , כאשר לחץ דם תקין, נגרם עקב לחץ הרחם על הוריד התחתון המוביל דם ללב.
עקב כך יש זרימת נוזלים החוצה ויש נפיחות.
יש גרביים אלסטיות מיוחדות למצב ואת יכולה לקבל מרשם של הקופה שלך דרך רופא מטפל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת נואשות פרוגבריס גם במחיר עלותיעלולה22/04/2014
שלום,
מחפשת נואשות פרוגבריס, מוכנה גם לקנות במחיר בית מרקחת. פשוט האישור לתרופות ל-IVF שלי פג תוקפו לפני כמה ימים ולא יכולתי לעשות את הטיפול עד מחר ואני לא יודעת מה לעשות!!!!
בבית מרקחת מוכנים למכור לי במחיר ללא השתתפות וזה 350 שח לאמפולה!
אשמח מאוד למי שיש,בבקשההההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את עדיין צריכה פרגובריס?
אור23/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגובריס
יעלולה23/04/2014כן,יש לך למסור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי החזרת 4 עובריםשירה22/04/2014
שלום- בטא ראשונה אחרי ההחזרה 52, אחרי יומיים 87 ואחרי יומיים נוספים 128....הפרוגסטרון בהתאמה - 56, 48, 54 . אסטדריול בהתאמה - 142,147, 243 .....מה פשר הנתונים? אני מדממת אגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא אחרי החזרת 4 עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2014ההריון לא תקין
יש לעקוב אחרי ההורמון ולראות מה קורה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפול באיקקלומיןנויה22/04/2014
אחרי שלושה חודשים עם איקקלומין ואוביטרל, ללא הצלחה, אני מפסיקה הכל וחוזרת לנסות טבעי, למרות גילי המאוחר- 39.
בעלי לא מוכן לטיפולים מעבר לזה (כי יש לנו ילדים).
בכל אופן, האם מה שלקחתי עד כה צפוי להשפיע בהמשך? האם הביוץ יתעכב, הערכים יהיו אחרים מהרגיל, בגלל שמשך שלושה חודשים לקחתי את התרופות הנ"ל? האם יש טעם ככלל לעשות מעקבי זקיקים במצב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת טיפול באיקקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2014כל התנאים יחזרו למצב טרום הטיפול,בהחלט ניתן לבצע מעקב זקיקים גם במחזור טבעי על מנת לתזמן את היחסים למועד האופטימלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתאיילת22/04/2014
אודה לקבלת מידע בנוגע לתרומת ביצית (מסלולים, עלויות, השתתפות קופת חולים מכבי, רופאים מומלצים, הכנה לנתרמת מבחינת תרופות וכו').
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר בהצלחה ממליצה בחום על פרופ'
תמר23/04/2014בידר אני מטופלת שלו יש החזר ממכבי על שתי סבבים העובריים מגיעים טריים כך שזה חוסך לך לטוס לקייב !!!בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית - לתמר
איילת23/04/2014היי תמר,
אשמח לשוחח איתך בפרטי...
אפשר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה להמלצהוולא22/04/2014
שלום לכם רופאים יקרים
אני בת 25 מטופלת ב ivf ,, עם רקע בעיית זרע ,,ועשיתי ב 8/4 (לפני שבועיים ) את הטיפול החמישי שלי,, הוחזר לי עובר אחד מוקפא,, וגם הטיפול לא הצליח הפעם,, ניסתי בכל מיני פרוטוקולים ארוך ורגיל והפעם לקחתי 3 אסטרופם ביום ו 4 אנדומטרין,, הבעיה שאני עם רקע של מום לב ולכן הוחלט שאני לא יכולה להרות בתאומים אלה רק באחד,, לכן לא מחזירים לי יותר מעובר,, מה אפשר לעשות לפעם הבא??? איזה טיפול הייתם ממלצים לעשות?? דרך אגב נשאר לי 2 עוברים במקפיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקשה להמלצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2014ניתן להפשיר את השניים ולגדל אותם לבלסטוציסטים ולהשיב את הטוב מבינהם(כמובן בהכנה אופטימלית של רירית הרחם לקליטת הריון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי עם ההמלצה שלך פרופ' אשכנזי
וולא28/04/2014היום התחלתי את הטיפול ואמרתי לרופא שקיבל אותי את המלצתך והוא היה מרוצה והסכים עם מה שאמרת,, ושאלתי אותו אם אחרי שמפשירים את שני העוברים וגדלו לבלוציטיס יכולים להחזיר למקפיא?? אמר לי שכן!!! האם זה נכון?? אני חושבת שכך יפגעו אם מפשירים ומקפיאים ,, מה דעתך?? מה היית עושה במקרה ששני העוברים גודלים טוב וצריך להחזיר רק אחת ,, מה עושה עם השני??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הלכתי עם ההמלצה שלך פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2014המדק הוא עם הרופא שלך,אם אכן שני העוברים יתפתחו לבלסטוציסטים,והטוב מבינהם יוחזר,והשני ימצא ראוי להקפאה,הרי שניתן לבצע זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף מזוןטליה22/04/2014
שלום,
בבית מרקחת קיים DHEA בהכנה ספציפית
ויש חברה אמריקאית Puritan's Pride
קדימה רשום טבעי
במרכיבים רשום:
Other Ingredients: Dicalcium Phosphate, Vegetable Cellulose, Vegetable Stearic Acid. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
מה מומלץ - הכנה ספציפית בבית מרקחת
או
מוכן חברה אמריקאית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף מזון - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2014שניהם לא מומלצים.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדעתך לא לקחת DHEA בכלל ?
טליה22/04/2014"שניהם לא מומלצים"
משהו אחר מומלץ
או שדעתך לא לקחת DHEA בכלל ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdhea
אור24/04/2014אני התחלתי לקחת לפני 3 חודשיים dhea
בהמלצת הפרופסור שמטפל בי
אנח בת 42 שנה וחצי בטיפולים עם הריון תאומים ללא דופק.
היום עשיתי מעקב זקיקים ויש לי 5 זקיקים שתביני שכבר חצי שנה אני בקושי משגיעה ביצית אחת א ושתיים במקרה הטוב.
להגיד לך שהמצב השתפר בזכות הdhea לא יודעת אבל עובדה שיש לי כפול ביציות.
אין לך מה להפסיד מלקחת הדעות של הרופאים חלוקות בנושא .
מה שכן העור פנים שלי הפך לחלק ...
ודרך אגב אנינקניתי בארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדעתך לא לקחת DHEA בכלל ? - תגובה
פרופ` דוד בידר26/04/2014התכשיר DHEA-S נמכר בארצות הברית כתוסף מזון ודומה לכל תוספי המזון שמפרסמים בתקשורת וממליצים לנו לקחת.
יש רופאים שמוסיפים זאת במקרים של גיל מבוגר ורזרבה שחלתית נמוכה.
אני לא תומך בזה כמו שלא תומך לקחת ויטמינים וכו׳
כמובן שאת יכולה לקחת ואין הבדל בין התכשירים שציינת מבחינתך ומה שחשוב זה מי מרוויח מהתכשיר שהוא מפיץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות עצובה גרידה או ציטוטק?ורד22/04/2014
שלום רב,
אני זקוקה לחוות דעתכם....המון תודות מראש
אני מטופלת בטיפולי Ivf עקב בעיית זרע.
ב 15/3 הוחזרו 2 עוברים בלסטוציסטים יום חמש כאשר הסבב היה ע"ב טבעי והביוץ נצפה ב 10/3.
ביצעתי בטא לאחר 12 יום ב 27/3 72.9
בטא נוספת ב 30/3 247
בטא נוספת ב 3/4 1448
לאחר מספר ימים ניגשתי לרופא והוא ראה שק הריון אחד בתוך הרחם תואם לשבוע.
הוא ביקש בטא נוספת ב 9/4 9480
לאחר כשבוע ניגשתי שוב לרופא ע"מ לראות עובר ודופק בבדיקה אצל הרופא ישנו שק שמתאים לשבוע אך אין שק חלמון אין עובר ודופק...
בגלל שהבטא ממשיכה לעלות הרופא ביקש ממני לבצע בטא נוספת למחרת ב17/4 הבטא הייתה 31516....הרופא החליט לחכות עוד מספר ימים לבצע שוב אולטרסאונד ואז אם לא יהיה שינוי במצב לשלוח אותי לבצע הפלה....
שאלותיי הן:
*כיצד יתכן שהבטא הכפילה את עצמה וממשיכה לעלות כאשר השק ריק?
*אם מחשבים שבועיים מההחזרה אני היום בשבוע 7+2 ועד שהרופא ישלח אותי כנראה שאני אגיע לשבוע 8 כיצד מבצעים הפלה בשבוע זה?האם בעזרת ציטוטק או גרידה?
*בעברי הריון מחוץ לרחם שבו עברתי גרידה וזריקה של מטרוטקסט האם יש סיכון לנזק במקרה שבו אני יעבור שוב גרידה?והאם יש סיכוי ששוב מדובר בהריון מחוץ לרחם?
אני מתנצלת על ריבוי השאלות אני פשוט נמצאת בסיטואציה בעייתית.
שוב המון תודות מראש....אשמח לעזרתכם ולחוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות עצובה גרידה או ציטוטק? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2014במצב העניינים הנוכחי הייתי ממליץ לנסות לעורר הפלה בשלב ראשון באמצעות ציטוטק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופור למסירהמישל21/04/2014
הי בנות,
מי שמעוניינת במנופור אשמח למסור. רשמו מייל/טלפון ואצור עמכן קשר
בשורות טובות לכולן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופור
יעלולה22/04/2014הי,
אשמח מאוד לקבללי!!!!
מחפשת גם פרוגבריס בנרות........
יעלי
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שלחי לי את המייל שלך ליצירת קשר
מישל22/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם המנופור עדיין אקטואלי? תודה!
ויקטוריה08/05/2014שלום,
אם המנופור עדין אקטואלי, אשמח מאוד לקבל אותו. (מנופור או מנוגון).
הרבה פוריות לכולם!
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר החזרת עובריםחלי21/04/2014
שלום רב,
הזרקתי אוביטרל ב 9.4 ובערב החג 14.4 עברתי החזרה של שני עוברים בני חמישה ימים ( ivf+pgd). נאמר לי שאוכל לבצע בדיקת הריון לאחר 12 ימים, כלומר ביום שישי הקרוב, האם אוכל להקדים את הבדיקה ביום ולבצעה 11יום לאחר ההחזרה, היות וביום שישי לא מבצעים בדיקות דם בקופה, האם תשובת הבדיקה תהיה מהימנה?
תודה
חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2014אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmvיולי21/04/2014
שלום,
לחברה טובה שעובדת איתי באותו משרד, נמצא cmv חיובי . אני בשבוע 9 אחרי IVF וחוששת מאוד . כיצד נדבקים ? כיצד ניתן למזער סיכון? מה לעשות ???
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
cmv - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014קודם כל בצעי בדיקת דם לנוגדנים יתכן ואת מחוסנת,אופן ההדבקה כמו בשפעת-דרך דרכי הנשימה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcmv
יולי21/04/2014הי
תודה על התשובה. אין לי נוגדנים למחלה לצערי. לא הבנתי לגבי דרך ההידבקות? האם זה באויר? האם זה בסדר להיות איתה באותו משרד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון עד שיענו
רווית22/04/2014עדיף שלא תהיי איתה באותו משרד כי CMV חס ושלום אם את לא מחוסנת עלול לגרום לצורך בהפלה יזומה (עלול לגרום למומים קראי בגוגל). הוירוס יכול להיות בחלל החדר וחבל לקחת סיכון בהריון יקר כזה ובכלל. קחי חופש או בקשי לשבת במקום אחר עד שתבריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדרשי ממנה שתתרחק ממנה
שיר22/04/2014ושהיא תיקח ימי מחלה. לא את. למה את צריכה לסבול? שהיא תשמור מרחק או שתשב בבית.
זה מטריף אותי אנשים חולים שמגיעים לעבודה. תשמרי על עצמך. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדרשי ממנה שתתרחק - ממך
שיר22/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני21/04/2014
שלום רב,
האם בזמן הפריות- ניסיונות להיכנס להריון, מותר לשלב את הויטמנים והתרופות הבאות:
האם מותר לקחת את הכל ביחד? יש להפריד משהו?
הורמונים- פיורוגון, אוגלטרון, אוביטרל.
ויטמין אי
ויטמי די
יוטירוקס
קלסן
פרדניזון
b12
b6
חומצה פולית 5 מ"ג
פרוביוטיקה
ברזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014אין כל בעיה בלקיחת כל הויטמינים והתכשירים שהוזכרו,אולי כדאי למצוא מולטיויטמין המכיל את כל הויטמינים שצויינו בכדור אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה ובלוטת התריסשירי21/04/2014
שלום, אני בת 28 עוברת טיפולי פוריות. התחלתי סבב של החזרת מוקפאים ואני שבועיים לוקחת פרוגינובה.
יש לי השימוטו אך מטופלת בדיקור. Tsh 2.9 ונוגדנים 122 רגע לפני התחלת הטיפןל. האנדוקרינולוג המליץ השבוע להתחיל לקחת יוטירוקס 50 מ״ג 6 פעמים בשבוע. אתמול (אחרי 3 ימים של יוטירוקס ושבועיים של פרוגינובה) הtsh-5.44, אני אמורה לעבור מחר החזרת עוברים. האם זה קפץ בגלל הפרוגינובה? האם זה ייסתדר במהרה או שיש להגדיל מינון? אני מפחדת שיהרוס את הסיכויים הפעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגינובה ובלוטת התריס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014בהחלט יש סיכוי שהטיפול ההורמונלי עלול לשנות את האיזון,רצוי לשמור את רמת ה-TSH בגבולות 2.5 חקראת הריון ובהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת חשובה
שירי21/04/2014אני יום לפני החזרה, מה אפשר לעשות? זה יכול להשפיע על הצלחת הסבב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תגובה
שירי21/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014המשיכי את הטיפול כמתוכנן ,והיוועצי ברופא להשיג איזון הורמונלי מירבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת מוקפאאחת האדם21/04/2014
שלום וברכה.
בת 37. ברקע 3 הריונות ספונטניים שהופסקו לאחר סיסי שיליה.
כיום: שבוע לאחר החזרת עובר מוקפא (IVF לצורך PGD). 2 עוברים טריים לא נקלטו.
נתמכת ב4 נרות אנדומטרין + 3 טבליות אסטרופם ליום.
בשלושת הימים האחרונים מצטברות תחושות של כאבים ונפיחות בשדיים, מעט בחילות, כאבי ראש, רגישות לריחות, רעב תכוף, כאבי גב ובטן תחתונה כמו טרום מחזור.
שאלת מיליון הדולר: עד כמה ניתן ליחס תופעות אלה לתמיכה ההורמונאלית? עד כמה להעלות ציפיות לבטא חיובית?
זה המתח הזה שמשבש את שיקול הדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסון עד שיענו
טל21/04/2014אני הרגשתי בדיוק ככה לפני ביצוע בדיקת בטא, הייתי בטוחה שהינה המחזור מגיע במיליון אחוז ואזלמחרת הוא לא הגיע אך התחושות השארו ואז התוצאה הגיעה חיובית. הרופאים בדר״כ אומרים שאין להתייחס לתופעות כמדד וודאי אך הכל עדיין אפשרי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאחר החזרת מוקפא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014לא הייתי סומך על תסמינים קלינים כמדד להריון או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאחסוי20/04/2014
שלום ד״ר חג שמח! אני בהריון תאומים ivf שבוע 8 יש לי כאבים בבטן כמו כאבי מחזור הולכים ובאים האם זה תקין? אני ממש מודאגת ! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014תחושות המדמות כאבי מחזורהאופייניות,בצנאי שאינן מלוות בדמם,בכל מקרה רצוי להיבדק
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)