מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ירידת איכות הזרע helpאני23/04/2014
מה יכול לגרום להדרדרות באיכות הזרע
בשנה שעברה בעת השבחה זרע עם abnormal 56% תאים
ולפני חודש 100% abnormal תאים, בעת הפריה .
מה ניתן לעשות האם לבדוק עניין הימצאות וריקוצלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה מענה
אני24/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה מענה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2014בהחלט מומלץ לפנות לרופא על מנת לברר את פשר ההידרדרות והרקע שלה,כדי לתת מענה הולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
אני24/04/2014היום נבדק בעלי אצל מומחה באורולוגיה כירוגית ..בבדיקת מישוש הכל יצא תקין
הפנה לצילום אשך כדי להרגיע את בעלי ולא כי נחוץ ..מה לדעתך הסיבה לירידה באיכות בשני סבבי הטיפולים ..והאם הירידה הזאת היא הסיבה לאיכות עוברים בינונית .
האם אתה ממליץ על בדיקת זרע רגילה החודש ..או לחכות כי שני הסבבים היו ב חודש ינואר ובמארס , להבנתי הזרע מתחדש אחרי 3חודשים נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על המענה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2014הייתי ממליץ להמתין לתוצאות הבדיקות של בעלך כדי להבין את פשר ההידרדרות שבהחלט עלולה להפשפיע לרעה על איכות העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- USשילת23/04/2014
שלום פרופ', ברצוני לבצע US זקיקים
התחלתי גלולות למטרת הורדת FSH (הרופא החליט לנסות)
התחלתי חפיסה ביום 10 לווסת
כרגע
אני ביום 30 לווסת
וביום 21 לגלולות
האם מחר יום מתאים לUS זקיקים או מתי ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר US - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2014למה הכוונה להוריד FSH?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםאני23/04/2014
היי
אני ביום ה-3 למחזור. לקראת התחלת סבבה.
האם הערכים תקינים?
אסטרדיול 155.8
פרוגסטרון 1.29
LH 8.64
תודה רבה!
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2014תקינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תוכלו לעזור לי להבין את הדוחאני23/04/2014
מה זה עובר 4.2.2
מצורפת תמונה לדוח.
המון תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם תוכלו לעזור לי להבין את הדוח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2014למיטב הבנתי מדובר בעובר בינוני,המחולק ל-4 תאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופק לאחר IVFאלה23/04/2014
שלום פרופסור,
נאמר לי שמומלץ לבצע בדיקת דופק אחרי שבוע 7.2 וקרוב ככל האפשר ל-8 כך זה בטוח יותר. האם בדיקת דופק בשבוע 6.6 מוקדם מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה לבצע
מישהי23/04/2014אני עשיתי בשבוע 6+2 וב"ה נצפה דופק (:
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דופק לאחר IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2014אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיה לעובריםשני23/04/2014
יש לי 9 עוברים מוקפאים לפני ביופסיה בגילאים שונים.
האם כדאי לגדל אותם לבלסטוציסטים לפני ההחזרה.
באיזה שלב כדאי לעשות ביופסיה לעוברים? האם כדאי קודם לגדל לבלסטוציסטים ואז ביופסיה או הפוך קודם ביופסיה ואז להמשיך לגדל לבלסטוציסטים?
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביופסיה לעוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2014ניתן לבצע את הבדיקה ביום 3,או 5-הבדיקה ביום 5 שהעובר הוא בין 100-150 תאים מדייקת יותר כי ניתן לבודד מכל עובר מספר תאים ולהגיע לרמת דיוק רבה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליטת הריוןאלה23/04/2014
אני עשיתי כבר ארבע טיפולי אי וי אף, בפעם ראשונה נקלט הריון כימי ומאז כלום, אני מגיבה טוב לטיפול יש לי הרבה ביציות והרבה הפריות.בפעם אחרונה הוחזרו שלושה עוברים שבוצע בהם חלון עוברי ועדיין הריון לא נקלט.האם יש איזשהם בדיקות או תרופות שיכולים לעודד את הקליטה של ההריון לאחר החזרה.או אולי להכין את הרחם בצורה טובה יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קליטת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2014הייתי מבצע בדיקת אולטרסאונד על מנת לבחון את תקינות הרחם,כמו כן יתכן שלאור העובדה שהתקבלו הרבה עוברים כדאי לגדל אותם לבלסטוציסטים ולהחזירם בתור שכאלה דבר הנותן מענה גם לאיכות העוברים ,וגם מאפשר בחירה טובה יותר של עוברים להחזרה ,ובעיתוי האופטימלי של מוכנות רירית הרחם לקליטת הריון והשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהאני22/04/2014
שלום,
עשיתי היסטרוסקופיה ומצאו לי פוליפ.
היה רשום במאקרו שהיו 3 פירורים בקטור 0.2-2 ס"מ. הבנתי שזה אומר שהפירורים הוצאו בחלקים.
1. האם יש סיכוי שלא יצאו כל הפירורים?
2. אם ראו שיש לי מיומה בא.ס ולא בהיסטרו'- אז סביר להניח שהמיומה לא מפריעה להריון?
תודה!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2014סביר להניח שתחת ההסתכלות האופא ביצע כריתה שלימה של הפוליפ למרות שהוא הוצא בחלקים,קרוב לודאי שהמיומה המדוברת אינה מעוותת את חלל הרחם ואינה משפיעה על קליטת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני22/04/2014
שלום רב,
הבנתי שאנדומטריוזיס לא רואים בהיסטרוסקופיה ניתוחית אך אדנומיוזיס כן רואים.
במידה ולא ראו אדנומיוזיס- זה אומר שרוב הסיכויים שאין לי גם אנדומטריוזיס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2014לא אומר,הבדיקה האמינה היא MRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת ברגליים שבוע 33לולה 2622/04/2014
שלום אני בהריון תאומים מivf..icsi.. בשבוע 33+2.. לפני כמה ימים התחילה לי נפיחות ברגליים .. הם נפוחים בצורה מוגזמת אני לא יכולה לדרוך על הרגל לפעמים וברגל ימין זה יותר קשה מצד שמואל.. הייתי במיון ובדקו בדיקת לחץ דם וחלבון בשתן ואמרו שאין רעלת הריון.. אבל הרגלים שלי ממשיכים בנפיחות.. מה לעשות אני מרימה אותם אבל זה לא עוזר ומנסה ללכת אבל לא יכולה בגלל שהם מאוד גדולים וקשה לי לדרוך.. אין פתרון.. אני לא יוצאת מהבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללולה 26..
לולי22/04/2014היי קראתי את הפוסט שלך,ולבת דודנ של בעלי קרה אותו דבר רק שלה זה התחיל כבר מחודש חמישי ובסוף זאת הייתה דלקת אז אני מציעה לך ללכת לבדוק זאת.
שיהיה בהצלחה והמשך הריון קל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצקת ברגליים שבוע 33 - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2014התוצאה של הנפיחות , כאשר לחץ דם תקין, נגרם עקב לחץ הרחם על הוריד התחתון המוביל דם ללב.
עקב כך יש זרימת נוזלים החוצה ויש נפיחות.
יש גרביים אלסטיות מיוחדות למצב ואת יכולה לקבל מרשם של הקופה שלך דרך רופא מטפל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת נואשות פרוגבריס גם במחיר עלותיעלולה22/04/2014
שלום,
מחפשת נואשות פרוגבריס, מוכנה גם לקנות במחיר בית מרקחת. פשוט האישור לתרופות ל-IVF שלי פג תוקפו לפני כמה ימים ולא יכולתי לעשות את הטיפול עד מחר ואני לא יודעת מה לעשות!!!!
בבית מרקחת מוכנים למכור לי במחיר ללא השתתפות וזה 350 שח לאמפולה!
אשמח מאוד למי שיש,בבקשההההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את עדיין צריכה פרגובריס?
אור23/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגובריס
יעלולה23/04/2014כן,יש לך למסור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי החזרת 4 עובריםשירה22/04/2014
שלום- בטא ראשונה אחרי ההחזרה 52, אחרי יומיים 87 ואחרי יומיים נוספים 128....הפרוגסטרון בהתאמה - 56, 48, 54 . אסטדריול בהתאמה - 142,147, 243 .....מה פשר הנתונים? אני מדממת אגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא אחרי החזרת 4 עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2014ההריון לא תקין
יש לעקוב אחרי ההורמון ולראות מה קורה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפול באיקקלומיןנויה22/04/2014
אחרי שלושה חודשים עם איקקלומין ואוביטרל, ללא הצלחה, אני מפסיקה הכל וחוזרת לנסות טבעי, למרות גילי המאוחר- 39.
בעלי לא מוכן לטיפולים מעבר לזה (כי יש לנו ילדים).
בכל אופן, האם מה שלקחתי עד כה צפוי להשפיע בהמשך? האם הביוץ יתעכב, הערכים יהיו אחרים מהרגיל, בגלל שמשך שלושה חודשים לקחתי את התרופות הנ"ל? האם יש טעם ככלל לעשות מעקבי זקיקים במצב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת טיפול באיקקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2014כל התנאים יחזרו למצב טרום הטיפול,בהחלט ניתן לבצע מעקב זקיקים גם במחזור טבעי על מנת לתזמן את היחסים למועד האופטימלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתאיילת22/04/2014
אודה לקבלת מידע בנוגע לתרומת ביצית (מסלולים, עלויות, השתתפות קופת חולים מכבי, רופאים מומלצים, הכנה לנתרמת מבחינת תרופות וכו').
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר בהצלחה ממליצה בחום על פרופ'
תמר23/04/2014בידר אני מטופלת שלו יש החזר ממכבי על שתי סבבים העובריים מגיעים טריים כך שזה חוסך לך לטוס לקייב !!!בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית - לתמר
איילת23/04/2014היי תמר,
אשמח לשוחח איתך בפרטי...
אפשר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה להמלצהוולא22/04/2014
שלום לכם רופאים יקרים
אני בת 25 מטופלת ב ivf ,, עם רקע בעיית זרע ,,ועשיתי ב 8/4 (לפני שבועיים ) את הטיפול החמישי שלי,, הוחזר לי עובר אחד מוקפא,, וגם הטיפול לא הצליח הפעם,, ניסתי בכל מיני פרוטוקולים ארוך ורגיל והפעם לקחתי 3 אסטרופם ביום ו 4 אנדומטרין,, הבעיה שאני עם רקע של מום לב ולכן הוחלט שאני לא יכולה להרות בתאומים אלה רק באחד,, לכן לא מחזירים לי יותר מעובר,, מה אפשר לעשות לפעם הבא??? איזה טיפול הייתם ממלצים לעשות?? דרך אגב נשאר לי 2 עוברים במקפיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקשה להמלצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2014ניתן להפשיר את השניים ולגדל אותם לבלסטוציסטים ולהשיב את הטוב מבינהם(כמובן בהכנה אופטימלית של רירית הרחם לקליטת הריון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי עם ההמלצה שלך פרופ' אשכנזי
וולא28/04/2014היום התחלתי את הטיפול ואמרתי לרופא שקיבל אותי את המלצתך והוא היה מרוצה והסכים עם מה שאמרת,, ושאלתי אותו אם אחרי שמפשירים את שני העוברים וגדלו לבלוציטיס יכולים להחזיר למקפיא?? אמר לי שכן!!! האם זה נכון?? אני חושבת שכך יפגעו אם מפשירים ומקפיאים ,, מה דעתך?? מה היית עושה במקרה ששני העוברים גודלים טוב וצריך להחזיר רק אחת ,, מה עושה עם השני??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הלכתי עם ההמלצה שלך פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2014המדק הוא עם הרופא שלך,אם אכן שני העוברים יתפתחו לבלסטוציסטים,והטוב מבינהם יוחזר,והשני ימצא ראוי להקפאה,הרי שניתן לבצע זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)