מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למסירה-פיומישל17/04/2014
בנות יקרות,
אני רוצה למסור את מה שברשותי:
מנופור מולטידוז 600IU
ועט פיורגון+ תמיסות להזרקה.
מי שמעוניינת שתשלח לי פרטי התקשרות.
בהזדמנות זו אאחל לכל הבנות בפורום הרבה הצלחה בתהליך הלא קל, המתיש והלא פשוט שאהו עוברות. לפני כשנה הייתי חלק בלתי נפרד מפורום זה וכבר חששתי שלא אהיה אמא בשנית. אך המתוק שלי נולד לפני כ3 חודשים והפך אותי לאמא בשנית.
תחזיקו מעמד- בסוף הכל מסתדר.
תודה גם לרופאים המדהימים שעושים פה עבודת קודש- זה לא ברור מאליו ולצערי לא כל הרופאים רגישים כמוכם.
שנצא לדרך חדשה של חירות.
חג שמח:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חיידק בשתןעדי17/04/2014
שלום ד"ר
רציתי להתייעץ ; אני בשבוע 10 תאומים לאחר IVF . בתרבית שתן שנלקחה על ידי הרופאה נמצאה צמיחה של 100,000 חיידקי א.קולי . אני לא מרגישה כלל סימנים . רופאת הנשים שלי בחופש ורופאת המשפחה טענה כי חייבים טיפול אנטיביוטי ולהתחיל כעת ולא לחכות בגלל ההריון. רשמה לי זינת פעמיים ביום אך ביקשה שרופאת נשים תקבע לכמה זמן .שאלותיי :
א. האם באמת אני חייבת אנטיביוטיקה ? אי אפשר לחכות ?
ב. האם זינת בטוחה בשבוע ההריון שלי?
ג. לכמה ימים הייתם ממליצים לקחת ?
תודה וסליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק בשתן - תגובה
פרופ` דוד בידר18/04/2014האנטיביוטיקה שניתנה לך היא נכונה, תקחי לשבעה ימים וגם תתמידי בשתיה ,במיוחד חמוציות.
לאחר גמר האנטיביוטיקה אחרי מספר ימים תחזרי על התרבית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחםשירלי17/04/2014
שלום
נמצאת בטיפולי ivf
רירית הרחם לא מתעבה מעל 7 עם הזריקות
מה ניתן להוסיף לזריקות על מנת לעבות את רירית הרחם???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית הרחם - תגובה
פרופ` דוד בידר18/04/2014עברת איזה שהן פעולות חדרניות לרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שירלי18/04/2014עברתי לידה לפני 3 שנים לידה רגילה הריון מivf
עשיתי היסטרוסקופיה לפני חודשיים והכל תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/04/2014אז לא צריך לעבות יותר את הרירית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירלי20/04/2014בטיפול של ההריון הראשון הריגית הייתה 9.5
אז למה עכשיו היא כל כך דקה?
אגב במוקפאים היא מגיעה אפילו ל12 ממ והיא תלת שכבתית....
עברתי כבר 5 נסיונות של מוקפאים ואחד טרי אני בת 26* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ מאוד לאכול סלק אדום
תמר20/04/2014ובנוסף תשתי את המים שאת מרתיחה אותו בהצלחה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שירלי21/04/2014אשמח לקבל תשובה לשאלה למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014כוונתי לפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2014היא לא דקה
7 זה בסדר גמור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהטלי17/04/2014
שלום,
אני ובעלי מנסים להרות מזה שנתיים. כיום אני אחרי שני IVF בהם לאחר שאיבה ראשונה לא היתה החזרה מפאת פרוגסטרון גבוה ועל כן היתה לי החזרה אחת של טריים ושניים של מוקפאים שלא הניבו הריון. אני פוליציסטית בת 30.5 (פרופיל הורמונלי תקין, יש מראה פוליציסטי בא.ס+ עודף משקל BMI28,פצעים מעטים בפנים שלא היו בעת נטילת גלולות). ובעלי בן 31 עם נתוני זרע לא מדהימים (ריכוז נמוך של זרע כמו גם תנועה ומורפולוגיה גבולית) בפעם האחרונה שהייתי אצל הרופאה שלי (לפני החזרת המוקפאים האחרונה) נאמר לי ע"י הרופאה כי היא רואה משהו ולא בוודאות ברירית.. היא לא היתה בטוחה אם זה פוליפ או שמא כפל עור, אך אמרה כי אם סבב זה לא יצלח עלי לבצע היסטרוסקופיה. אני הייתי מופתעת מהממצא כי מעולם לא העירה לי על כך ותמיד נאמר לי (גם ע"י רופאים וטכנאים אחרים) כי הרירית בסדר גמור.... גם שאלתי אותה אם ראתה את זה אצלי כבר בעבר והיא אמרה שלפעמים ראתה ולפעמים לא (אך אפעם לא ציינה זאת לפני)...בעקבות השאלה פה שנשאלה לגבי הבדיקה הנ"ל והאם היא חיונית או לא... והאם יש כבר צורך לבצע אותה או לא...
פתאום אני חוששת האם זה מוקדם מידי לבצע את הבדיקה? אולי כדאי שתיהיה בטוחה שהיא רואה משהו ברירית קודם כל? האם להתייעץ עם רופא נוסף? אני חוששת לבצע סתם בדיקה מיותרת...
חשוב לציין כי ביצעתי צילום רחם שיצא תקין לפני שנה
תודה על הקריאה עד כאן.... אשמח לחוות דעתכם היקרה
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפספסתי בבקשה פרופ בידר או אשכנזי
טלי18/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התפספסתי בבקשה פרופ בידר או אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2014המלצתי היא לבצע את הפעולה שהיא מאוד פשוטה ובעלת ערך מוסף לשלילת גורמים המריעים להשתרשות כמו פוליפ אנדומטריאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסהמישהי17/04/2014
שלום רב,
ביום שבת האחרון היה לי דימום קל, הלכתי למיון ובסיכום כתוב 'הפלה מאיימת'.
הדימום פסק באותו יום וב"ה לא חזר מאז.
האם יש סיכון בלטוס? מדובר בטיסה בת 4 שעות.
האם אתם ממליצים לא לטוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיסה ביום ראשון הקרוב
נטע17/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2014בלטוס אין סיכון רק שאם יהיה דימום בחו״ל
תצטרכי לעבור טיפול בחו״ל.
כל דימום בהריון נקרא הפלה מאיימת והכוונה שזה יכול לקרות.
את צריכה לקחת בחשבון אפשרות זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור קצראלונה17/04/2014
מועדים לשמחה!
לאחר 3 מחזור גונל F עם הזרעות שלא צלחו -פניי כעת לIVF,
שאלתי היא: מרגע שהתחלתי עם ההורמונים-(הזרקה אחרונה חודש שעבר,) המחזור שלי ממש קצר, כיומיים. האם הדבר מוכר? אני מעט חוששת מכך-אציין שהנני בת 39 ,מחזורים סדירים כל 28-30 יום. ביוצים תקינים. אשמח למענה .תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור קצר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2014מחזור בן יומיים נחשב כמחזור קצר-צריך להעריך את מצב רירית הרחם שלך והתפקוד הביוצי ולשקול לבצע בירור לגבי מצב חלל הרחם שלך(צילום רחם,היסטרוסקופיה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלונה17/04/2014תודה על המענה.
ביצעתי צילום רחם -תקין.
אציין שעד כה,מחזוריי תקינים,פרופיל הורמונלי תקין,עליית אסטרוגן לקראת ביוץ הינה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2014מה עם מאפייני רירית הרחם-עובי,מורפולוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיון17/04/2014חודש שעבר הרירית הייתה תלת שכבתית.
אינני יודעת מה הפירוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2014נחשב תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
סיון19/04/2014אז מה הסיבה למחזור קצר?
האם ההורמונים מחודש שעבר משפיעים?
האם דימום כהה של סוף המחזור נחשב מחזור?
האם הדבר מדאיג?סליחה על השאלות.אני מאוד מודאגת שמא המחזור שלי מסתיים.
בבדיקות האסטרוגן עולה יפה לאחר הזרקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/04/2014לא ציינת מה היה עובי רירית הרחם לפני הביוץ,הטיפול ההורמונלי יכול להשפיע על אופי המחזור,כל דימום נוסף לאחר הדמם החזק בצורת דמם אדום או חום נחשב לצורך העניין כמחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובי רירית
סיון19/04/2014תודה לך!
עובי הרירית הינו 9.תלת שכבתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עובי רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014עובי תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור קצר
סיון21/04/2014כאמור אם עובי הרירית תקין.צילום רחם תקין.
מה הסיבה למחזור מועטת הבנתי כאשר הריריץ עבה צחזור אמור להיות מוגבר.מגיבה היטב להורמונים.האם יש קשר לגילי.האם לבצע בדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישת יעוץ
סיון21/04/2014פרופסור יקר!
אני יותר ממוקירה את תשובותיך-ועוד בחג.
אשמח לתאם לפגישת יעוץ מכוון,כיצד?
בברכת מועדים לשמחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרהנעמי16/04/2014
שלום רב, אודה לעצתכם...
רקע- בת 31, פרופיל הורמונלי תקין, בדיקת זרע תקינה, מנסים מזה כשנה + בעזרת מעקב זקיקים. לפני חצי שנה הפלה בשבוע 5 לאחר שנצפה שק קטנטן ברחם, עוד הריון כימי ועוד הריון מחוץ לרחם שהביא לטיפול ב mtx. לפני כמעט שנה עשיתי היסטרוסקופיה שהייתה תקינה למעט רירית מעט מאוד פיברוטית באזורים מסויימים (לדברי הרופא נראתה כמו לאחר הידבקות) מאז הרירית השתקמה מעט ומגיעה לעובי של 6.5-7 בביוץ טבעי לגמרי (לאחר שנקלט הריון הגיעה גם ל 10).
האם כדאי לעבור ברור להפלות?
האם יש מקום לבצע גם צילום רחם?
האם כדאי להתחיל בטיפולים/הזרעות וזה יכול לשפר את הרירית?
האם כדאי ליטול אספירין?
כמה זמן צריך להמתין אחרי ה mtx?
האם בכלל קיים סיכוי להריון תקין בנתונים שציינתי?
אודה מאוד לתשובתכם... מאוד מיואשת מכל ההפלות שעברתי בחצי שנה האחרונה ומתחילה לאבד תקווה...
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח לעזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2014רצוי לבצע בירור הפלות,בהחלו יש מקום לבצע צילום רחם ולאחריהם להתחיל בטיפול פריון,בהחלט לאחר הבירור אפשר לשקול טיפול באספירין כנוסף לטיפול על מנת לשפר את תגובת רירית הרחם,יש להמתין כ-6 חודשים לאחר הטיפול בMTX על מנת להרות בשנית,בהחלט הבדיקות והטיפולים עשויים לקדם אותך לקראת כניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורחת16/04/2014
האם חש איזה שהיא בעיה לעשות בניית ציפורניים בזמן ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2014אינני סבור,להימנע משימוש בתכשיר המכיל אמוניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהאני16/04/2014
האם אחרי 4סבבי ivf ורק באחד נקלטתי. האם היסטרוסקופיה מתבקשת בשלב זה ?
צילום רחם תקין מלפני שנה וחצי עוד לפני ההפריות.
האם צריך לעשות צילום רחם חוזר ...או שעדיף להמנע מחדירות רבות לרחם?
האם אפשר לעשות היסטרו' באותו חודש שמתכננים החזרת מוקפאים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2014בהחלט יש מקום לשקול ביצוע היסטרוסקופיה בחודש נפרד מכל טיפול הפריה כולל מוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2014עדיף להימנע מחדירה לרחם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני מבולבלת
אני17/04/2014אז אם צילום רחם תקין והיו שני הריונות כימים הגיעו עד בטא 500
האם הסיכון בחדירה עולה על הסיכוי למצוא משהו שיעזור בתעלומה.?
לא מוסברים 5 שנים נישואים בלי אמצעי מניעה.3 הזרעות 4 הפריות ..הריון כימי ספונטני לפני הטיפולים ...הפלה אחרי הריון מהפריה 3.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני מבולבלת - תגובה
פרופ` דוד בידר18/04/2014בהיסטרוסקופיה לא ימצאו כלום.
אם רירית הרחם תקינה במהלך טיפולים , ביצוע
בהיסטרוסקופיה מיותרת , וכל חדירה לרחם יש בה סיכון לזיהום.-לא ממליץ!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליטליה16/04/2014
שלום פרופ', בת 29
בדיקות יום 15 לווסת
אסטרודיול - 237
פרוגסטרון - 10.7
LH - 8.1
FSH -6.6
DHEA - 0.69 טווח נורמה 90-11.60
TESTOSTERONE- TOTAL - 0.5
1. ליום 15 לווסת - בדיקות נחשבות תקינות / לא ?
2. שלב שידוע על ביוץ או עוד לא ?
3. מה המשמעות של DHEA נמוך מהנורמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2014קודם כל לא עושים בדיקות אילו ביום 15.
הבדיקות בסדר ואין לבדיקת DHEA שום משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר הזרעהדנה16/04/2014
מתי מומלץ? לפי מה מחליטים האם לתת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2014הדעות חלוקות ביחס לצורך ,אם להתחיל לעשות זאת למחרת ההזרעה האחרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי נובעת מהעובדה שעשיתי שתי
סקרנית17/04/2014הזרעות: בראשונה הוסת פשוט הגיעה בזמן ללא סימנים מקדימים, ובשנייה הרגשתי מעין השתרשות( כי שבוע אחר ההזרעה החלה הפרשה חומה ממש קטנה שנמשכה מס ימים בלווי תחושה שצריכה לקבל) ולבסוף הופיעה הוסת (בזמן).
בשתי ההזרעות לא לקחתי תמיכה.
1. האם ייתכן כי בהזרעה השנייה תמיכה הייתה מצליחה להשריש הריון?
2. יש קשר בין מתן תמיכה לרמת ההורמונים בטרם ההזרעה?
3. אני עומדת בפני הזרעה 3- האם לבקש תמיכה? זה יכול להזיק? מה החסרונות?
אבקש תשובה על כל שאלותיי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה18/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
סקרנית18/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלתי נובעת מהעובדה שעשיתי שתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/04/20141.קרוב לודאי שתמיכה הורמונלית לא היתה משנה את התוצאה ביחס להשתרשות
2.אין קשר ישיר
3.אני אינני נוהג לתת ,אולם מתן כזה אינו יכול להזיק פרט למטרד שהוא מהווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ יקר- תודה על התשובה, אבל
דנה19/04/2014לא הבנתי מה כתבת בסעיף 3, לא יכול להזיק פרט ל...
איזו תמיכה כדאי? אוביטרל או נרות פרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- התכוונת למטרד??
דנה21/04/2014מה בדבר סוג התמיכה? נרות פרוגסטרון או משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ יקר- תודה על התשובה, אבל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014נרות פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר מלצר סמיון- מכירות?אשמח למידעדנה16/04/2014
אודותיו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסים, וחכם! מטפל בברזילי אשקלון
חסוי16/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעוד המלצות..
דנה16/04/2014חסוי- את פרטי אצלו? עושה הזרעה או הפריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה בברזילי הפריות בחינם כמובן
חסוי16/04/2014כי זה מגיע לנו מהמדינה...הוא מטפל בי מייעץ לי וכו... בהתחלה הוא טיפה קשוח לאחר מכן משתחרר ובאמת שהוא מקסים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מלצר הוא בסדר
תמר16/04/2014טיפלתי אצלו הוא די מיקצועי השאלה בת כמה את האם את בתחילת הדרך??????. אני עשיתי טעות מאוד גדולה נישארתי באשקלון היחס שם אין ולא תימצאי בשום מקום אבל לא הלך מבחינת טיפולים עד שעברתי לתל השומר לפרופ' בידר ותודה לאל הכל בסדר בינתיים מאחלת לך בהצלחה לאן שלא תחליטי להיות חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חסוי, תמר- לא הבנתי מזה
דנה16/04/2014קשור לשלב? אני עשיתי אצלו 2 הזרעות דרך קופח ואמורה לעשות בעה שלישית ואחרונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מטופלת בברזילי??
חסוי16/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, דרך קופח לאומית
דנה16/04/2014מה המייל שלך למס שאלות, אם לא אכפת לך
לא, דרך קופח לאומית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2014רופא מצויין עם נסיון רב בתחום הפוריות וההפריה החוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל אנדו לגברדנה16/04/2014
שלום
בעלי ואני מנסים להיכנס להריון מעל שנה ללא הצלחה
בעלי בן 30 בריא ולא נוטל תרופות
ביצענו בדיקת פרופיל אנדוקרינולוגי לבעלי:
LH נמוך 0.5 IU/L
והפרולקטין גבוה 393 mIU/L
Fsh ו Tsh וטסטסטרון תקינים
אנחנו ממתינים לבדיקת ספירת הזרע.
האם תוצאות אלו מצביעות על פגיעה בפוריות של בעלי?
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל אנדו לגבר - תגובה
פרופ` דוד בידר16/04/2014אין משמעות לבדיקות דם הגבר לפני בדיקת הזרע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור בהריוןדנה16/04/2014
אני בהריון בשבוע ה3 לאחר החזרת עוברים. אתמול היו לי כאבי בטן תחתונה מעין התכווצויות כמו במחזור. האם זה תקין? האם זה שכיח בתחילת ההריון? מה עלי לעשות?
כאבי מחזור בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2014התכווצויות אלו הן חלק מתגובת הרחם להריון המתפתח בתוכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה בשבוע 7לי16/04/2014
שלום, אני בהריון בשבוע 5 אחרי זריקות של פיורגון, אוביטרל, וכרגע עם נרות אנדומטרין. זהו הריון אחרי 3 הפלות. הפלה ראשונה לפני כשנה באמצעות גרידה ו2 הפלות נוספות באופן טבעי (היה דימום) בשבוע 5 בערך. לפני כשבוע ראיתי הכפלה בבטא. עוד לא בוצע אולטרסאונד. בעוד שבועיים אני אמורה לטוס לאילת וחוששת נורא (מהקרינה במטוס וגם מלחץ האוויר) יש לציין שבהריון הראשון שלי, לפני שנה, נצפה ״תחילה של דופק״, טסתי לאילת וכשחזרתי לא היה דופק ועברתי גרידה. האם יכול להיות קשר בין הטיסה להפלה? הריון מאוד יקר אחרי כל מה שעברתי ולכן אשמח לתשובה. תודה רבה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לי17/04/2014שלום, אני בהריון בשבוע 5 אחרי זריקות של פיורגון, אוביטרל, וכרגע עם נרות אנדומטרין. זהו הריון אחרי 3 הפלות. הפלה ראשונה לפני כשנה באמצעות גרידה ו2 הפלות נוספות באופן טבעי (היה דימום) בשבוע 5 בערך. לפני כשבוע ראיתי הכפלה בבטא. עוד לא בוצע אולטרסאונד. בעוד שבועיים אני אמורה לטוס לאילת וחוששת נורא (מהקרינה במטוס וגם מלחץ האוויר) יש לציין שבהריון הראשון שלי, לפני שנה, נצפה ״תחילה של דופק״, טסתי לאילת וכשחזרתי לא היה דופק ועברתי גרידה. האם יכול להיות קשר בין הטיסה להפלה? הריון מאוד יקר אחרי כל מה שעברתי ולכן אשמח לתשובה. תודה רבה וחג שמח
טיסה בשבוע 7 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2014אין כל קשר בין טיסה והפלה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)