מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופסור אשכנזי היקראור26/01/2014
היי אני בת 42 רזרבה שחלתית נמוכה 0.16
FSH 6.7
אחרי 6 סבבי IVF
כאשר בטיפול הרביעי היה הריון תאומים בו פסק דופק בשבוע 10
מטופלת פרטי אצל אחד הפרופסורים הידועים
הוא המליץ לי לקחת DHEA
אני יודעת כי הדעות חלוקות לגבי התוסף אך אני נאחזת בכל מה שיכול לעזור...
אני לוקחת כבר 17 ימים ומהרגע שהתחלתי כואב לי הראש
חשוב לי לשמוע את דעתך האם זה מסוכן?
והאם במהלך השנים הרבות בו אתה מטפל ראית שיפור אצל מטופלות בעקבות לקיחת התוסף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופסור אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014התכשיר אינו מסוכן ואין בעיה בלקיחתו,אולם המרחק גדול בין לקיחת התכשיר ושיפור בתוצאות,מנסיוני בטיפול התכשיר הוא לא מילא את הציפיות שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמוניםליז26/01/2014
שלום, בת 40. אילו תוצאות בדיקות הדם מהיום -ביום ה- 16 למחזור:
ESTRADIOL (E-2) 392 pmol/L
TSH 0.59 mIU/L
LH 16.20 IU/L
FSH 7.10 IU/L
PROLACTIN 289.5 mIU/L
PROGESTERONE 5.0 nmol/L
רציתי לדעת מה אומרות התשובות? האם תקין? והכי חשוב האם היה ביוץ או שלפני ביוץ?
שנים כבר נמצאת בטיפולי ivf ועדיין בתקווה שאצליח לבד. מה הסיכוי?
לעזרתכם בנושא אודה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014העליה מפרוגסטרון מעידה שאת בהליך לקראת ביוץ ,בדיקת האולטרסאונד היתה אמורה לתת מידע נוסף ביחס לזקיקי המוביל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן זה לקראת ביוץ?
ליז26/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לתשובה מהירה
ליז26/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמה זמן זה לקראת ביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2014שעות בודדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות הורמונים
ליז27/01/2014למה לא עונים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2014שעות בודדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות שעשו הזרעה- האם זה כואב??שלומית26/01/2014
האם צריך מנוחה למחרת? אשמח לקבל הסבר וחוויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
שלומית26/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
גלי27/01/2014שלומית. .
כעיקרון הזרעה לא אמורה לכאוב.. עברתי שישה כאלו..לא נורא ..פעם אחת קצת הציק
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה היטב
טל27/01/2014הענין של הזרעות זה לא הכאב אלא העקביות והזמינות למקבים מיום 10 למחזור בדיקת דם ואולטרסאונד ואחרי יום-יומיים שוב. ואז לפי הוראת הרופא הזרעה בבוקר. ההזרעה לא כואבת בכלל והדבר היחידי שלא נעים זה המפסק שמרחיב את פתח הנרתיק... וזהו. עדיף לשלב הורמונים בזריקות שבכלל לא כואבות אך יזרזו הריון.. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי לתאומים....שאלהמיקי26/01/2014
שלום,
אני בת 39 ומתלבטת לגבי ה"דרך" להתעבר מתרומת זרע, כי מצב של תאומים גדול עליי כאם יחידנית, האם הסיכויים לתאומים גדול יותר בהזרעה עם ליווי הורמונלי או בהחזרת שני עוברים? או שבעצם בשתי הדרכים הסיכויים דומים?
או לחלופין, באיזה מקרה יש יותר הצלחה להריון עם עובר אחד, בהחזרה של עובר אחד או בהזרעה ללא ליווי הורמונלי? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי לתאומים....שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014החזרה של עובר אחד מגלמת סיכוי של מעל 10% להריון,העולה על הזרעה במחזור טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני26/01/2014
שלום רב,
מצטערת על אורך השאלה:
היה לי מחזור ב-01/12/2013. באותו חודש הייתה לי החזרה. נכנסתי להריון והיו לי דימומים.
לאחר הדימומים עשיתי בטא- בהתחלה היה נראה שיש עלייה אך לאחר מכן עשיתי שוב והבטא התחילה לרדת. לאחר הדימום הראשון, עוד דימום אחרי שבוע ומהדימום הראשון עד לאיפוס הבטא עברו כמעט שבועיים.
הבדיקות שהיו לאחר כמעט שבועיים היו:
אסטרדיול 186, פרוגסטרון 1.13.
לאחר 4 ימים עשיתי שוב בדיקת דם: אסטרדיול 85, פרוגסטרון 1.32, LH 12.34.
מאותו יום התחלתי לקחת אסטרופם- לשם החזרה.
האם זה נשמע בסדר לעשות את ההחזרה כשבעצם לא היה עוד מחזור לאחר שההריון נפל?
כן היו דימומים והרירית הייתה דקה (לדעתי בין 2-4 מ"מ) ביום שבדקתי שהבטא התאפסה.
3 ימים לפני ההחזרה היה לי: אסטרדיול 720.5, פרוגסטרון- קטן מ-0.67, LH 33.82.
רירית 11 מ"מ.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014הטיפול ראוי ומצוין והתנאים ההורמונלים,ורירית הרחם הינם הולמים לקראת החזרת עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד בשבוע 5עמית26/01/2014
שלום לכם, אני אחרי ivf עם בטא חיובית
מחזור 24.12
שאיבה 5.1
החזרה 7.1
אחרי בדיקת בטא שהכפילה את עצמה היה לי קצת דימום ביום שישי האחרון ומחר אני עושה שוב בדיקת דם ולבקשת הרופא גם בדיקת אולטרסאונד. זה לא מסוכן לעשות בשלב הזה בדיקת אולטרסאונד? אמורה להיות בשבוע 5
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטרסאונד בשבוע 5 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014בדיקת האולטרסאונד אינה מסוכנת כלל ,ויש לה חשיבות לזהות שמדובר בהריון קליני(שק הריון),תוך רחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם לד"ר בידר - שיטת IMSIרווית26/01/2014
שלום,
מצאתי תשובתו של ד"ר בידר על שיטת IMSI וקצת דואגת לגבי זה כי הציעו לנו את השיטה הזו עקב מורפולוגיה נמוכה. ההודעה שלו התפרסמה ב 2011 ורציתי לדעת האם היום בשנת 2014 עדיין תשובתו בעינה, תודה רבה, באמת זה חשוב לי לא סתם לבזבז כסף.
תשובתו מ 2011:
שיטת ברטוב זה לא טיפול זה פשוט מראה מיקרוסקופי גדול שבו רואים זרעונים ואז ממליצים למעבדות הפריה חוץ גופית לקחת את הזרעונים אך זה קצת בעיה להעביר ורוב היחידות בעלות הניסיון הרב הן צריכות לבחור את הזרעונים ולא אנשים שלא מתעסקים בהפריה יום יומית.
מה שמפריע לי זה שכל הזמן צריך להתפלל וגם מזכירים את השם.
זה נעשה בבר אילן שהיא אוניברסיטה עם אורינטציה דתית ולכן יש פרסומת למוצר.
חוות דעתי חד משמעית כמי שעוסק בהפריה יום יום שאין לזה שום יתרון לזוג המטופל אלא רק יתרונות לבודקים באוניברסיטה .המטופלות משלמות ולכן יש לזה זכות קיום בבר אילן ויש הרבה דילים עם אנשי הדת המסתובבים באיזור ונותנים עצות פרסומיות לנשים.
עדיף שרופאים יטפלו בנשים ולא אנשי עסקים או פרסומאים.
השם יודע על מה אני מדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו
רווית27/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגו - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2014כיום רוב הבדיקות שנעשות נותנות רמה נמוכה של מורפולוגיה.
כאשר הספירה תקינה והתנועה תקינה ויש מספיק זרע לא צריך עוד בדיקות להפריה.
אם את הולכת להפריה חוץ גופית לא צריך עוד בדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IMSIרון26/01/2014
שלום, האם בשיטת IMSI מתייחסת גם לשברי DNA שיש בזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IMSI - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014בחירת תאים בעלי מורפולוגיה תקינה בהגדלה פי 6000 מאתרת תאי זרע ששיעור השברים בDNA אפסי-(קיימת קורילציה גבוה בין תאים שהם מורפולוגית נורמלים בשיטתצ הIMSI לבין העדר שברים ב-DNA של הזרע)תאים כאלו מיצרים עוברים איכותיים יותר ושיעור הפלות נמוך יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייתכןשירה26/01/2014
האם ייתכן שאולי היה כבר ביוץ
אבל התנאים בגוף עדיין לא אופטימליים להחזרה של המוקפאים?
היום ככל הנראה בייצתי, לפי הבדיקות כי היה זקיק גדול שכבר איננו
אבל הרופא ביקש שאגיע מחר לבדיקות שוב.
אני בציבורי ואין לי את מי לשאול. אודה לכם מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ייתכן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014העובדה שמדובר בעוברים מוקפאים שהוקפאו בשלב חלוקה מאפשרת החזרה מספר ימים לאחר הביוץ לפי יום ההקפאה של העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי. אבל
עלמה26/01/2014בייצתי כבר היום אז למה הרופא רוצה שאגיע מחר שוב לבדיקות? למה לא נותן מועד להחזרה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבנתי. אבל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014יתכן שהרופא רוצה לבסס את האבחנה ובנוסף לשקול את הצורך בתמיכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים החמודים - תודה שאתם כאןשירה26/01/2014
בשבילנו!!!!!!!
אתם ממש משקיעים כאן את זמנכם היקר ואתם הרופאים הכי טובים שיש לנו בארץ אז זה בכלל כבוד גדול. תודה לכם שאתם מלווים אותנו ותומכים בנו. ובהצלחה לכולנו ושנהיה אמהות בקרוב מאד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפה דנה,אהבתי מה שרשמת!בהצלחה לכולן
סוניה26/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יפה דנה,אהבתי מה שרשמת!בהצלחה לכולן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014תודה על המילים החמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ וויאגרהשני26/01/2014
שלום רב,
אני ביום ה- 15 לווסת . נוטלת ויאגרה לעיבוי רירית 4 פעמים ביום 25 מ"ג מהיום השני לווסת (החזרת מוקפאים).
רציתי לשאול האם מבייצים כרגיל בעת נטילת הויאגרה או שצריך לקחת אוביטרל או משהוו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ וויאגרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014הויאגרה אינה משבשת את ההליך הביוצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתונים לפני הזרעהליאת26/01/2014
שלום רב,
יום 12 למחזור, להלן תוצאות דם וזקיקים
שחלה ימין : 14,11
שחלה שמאל: 13,13
רירית - 8.7
E2-927 pg\ml
p-2.15 ng\ml
lh- 10.3
מתי לדעתך יש צורך להזריק אוביטרל? מתי הזרעה?
אני בלחץ כי הרופא שלי לא עונה...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נתונים לפני הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014התנאים מצויינים אולם את עדיין מספר ימים לפני הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו בדיקה עושיםליאת26/01/2014
האם ייתכן שלאחר 3 הריונות כימיים יש סיכוי שעקב החיבור בין גבר לאישה מסויימים יש פגם בעובר למרות בנישואים קודמים הוא הביא לעולם ילד מאישה אחרת ללא בעיה? איזו בדיקה עושים בכדי לוודא שזו לא הבעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזו בדיקה עושים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014לשאלתך אין תשובה פשוטה -הסיבות להפלות חוזרות מורכבת ורק חלקם נגרם עקב פגם גנטי מובנה,המתגלה בבדיקת קריוטיפ ,לעיתים מדובר למשל בשיעור שברים גבוה ב-DNA של הזרע המתגלה בבדיקת הלוספרם היכול להסביר שיעור הפלות גבוה,המלצתי לפנות למומחה פריון על מנת לבצע בירור מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חובה
ליאת27/01/2014הלוספרם יצאה תקינה 13%.
האם קריטיפ האישה לבד יכולה לעשות או שחובה שגם הגבר יעשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם חובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014שני בני הזוג צריכים לבצע את הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה. תודה תודהשירה26/01/2014
בהחזרה של מוקפאים. יום לפני או יום אחרי בהחזרה - זה מהותי?
ההחזרה על בסיס ביוץ טבעי.
תודה שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה. תודה תודה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/01/2014תלוי בגיל העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר תודה. העוברים הם
שירה26/01/2014בלסטליסטים . הוקפאו ביום החמישי שלהם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כבר היה ביוץ?שירה26/01/2014
יום חמישי -
אסטרדיול - 525
פרוגסטורון - 2.6
רירית - 9
זקיק 17.
היום -
אסטרדיול 901
פרגסטורון - 4.2
רירית - 10
זקיקים קטנים.
האם היה ביוץ ומתי הוא היה?
ומתי להערכתכם תתבצע ההחזרה של המוקפאים? זה על בסיס ביוץ טבעי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כבר היה ביוץ? - תגובה
פרופ` דוד בידר26/01/2014הזקיק נעלם כל שהיום היה הביוץ.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)