מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נוזל בריריתשני22/01/2014
שלום רב,
אני לוקחת ויאגרה 25 מ"ג ויטמין אי וקרטיה מהיום השני לוסת (קיבלתי ווסת ביום 11.1.2014). בבדיקה היום כעשרה ימים בערך מיום קבלת הווסת ונטילת התרופות נמצאו זקיקים בגודל 11,14 ורירית 5.9 מתוכה נוזל בעובי 2 מ"מ.
זו הפעם הראשונה שנמצא אצלי נוזל ברירית מה המשמעות של כך?
והאם יכול להיות שזה כתוצאה מהויאגרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוזל ברירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014נוזל כזה יכול להצביע על בעיה חצוצרתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שזה מהויאגרה ?
שני23/01/2014לא היתה לי בעבר בעיה של נוזל ברירית או של חצוצרות או ציסטות הכל היה תקין. החודש התחלתי עם הויאגרה ואז הופיע הנוזל - האם ניתן לראות קשר או שחד משמעית אין קשר.
מה כוותך בעיה בחצוצרה - זה יכול להיות משהו רציני????
מה עליי לעשות כדי לבדוק זאת או שכדאי קודם לחכות עוד מחזור בלי הויאגרה ואז לבדוק אם שוב הופיע הנוזל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם יכול להיות שזה מהויאגרה ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2014יותר סביר שהבעיה נובעת מאותה סיבה שגרמה לפגיעה באיכות רירית הרחם שלך מאשר מהויאגרה,לעיתים שקיימת גם בעיה מיכנית חצוצרתית ,והידבקויות,תיתכן הצטברותו של נוזל ממקור חצוצרתי ברחם,הנצפה בעת ביצוע האולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עליי לעשות??
שני25/01/2014הסטרוסקופיה מלפני חצי שנה תקינה אפילו שהרירית היתה דקה גם אז . איזה בדיקות כדאי לבצע עכשיו כדי לבדוק את החצוצרות או את מקור הנוזל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה עליי לעשות?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2014צילום רחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מובןאנונימית22/01/2014
שלום, נשאבו 13 ביציות מתוכם 8 הופרו והוחזר 1 בלטוציסט... ביום של ההחזרה קיבלתי מכתב מפורט בדיוק כפי שציינתי בשורה הקודמת... נכנסתי להריון .. אבל כימי שנפל מהר מאוד... בשיחה שלי היום מול האחיות במחלקה להמשך טיפול העלתה בפניי כי צריך להתחיל הכל מהתחלה .. הסברתי לה שנשארו לי עוד 7 מוקפאים!! חישוב מאוד פשוט 8 הופרו אחד הוחזר 7 הוקפאו... היא אמרה שלא הוקפא שום דבר וכי הם ״ לא היו ראויים״ להקפאה... דבר שאף אחד לא אמר לי או הזכיר את זה בכלל... בטופס אצלי מצויין כי נשארו 7... אני לא מבינה מה יכל לקרות... רצים לי כל מיני רעיונות בראש שמלחיצים אותי... מחר בבוקר אני אצלם אני לא יודעת מה קרה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מובן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014יתכן שכל שמונת העוברים גודלו לבלסטוציסטים ורק אחד התפתח והשאר הפסיקו להתפתח ולא נמצאו ראויים להקפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מובן
אנונימית22/01/2014כן אני גם חשבתי על זה בצורה הזאת... אבל לא מין הראוי שיעדכנו אותי בנושא? אני עברתי הריון כימי מספר 4 עשינו את כל בדיקות הגנטיקה והקרישיות יתר והקריוטיפ... לא מובן לי למה זה כל הזמן נופל רגע לפני שנצפה שק הריון... אלו עוד בדיקות ניתן לעשות? ( נכנסנו לתהליך עקב ספירת זרע נמוכה) האם ניתן לתת איזה זריקה או משהו על מנת שיחזיק סוף סוף תהריון הזה?? משהו שעלו עליו זה שכל הזמן שאני ״נקלטת״ רמת הפרוגסטרון מאוד נמוכה... ואז פשוט מעלים תמינון של הנרות אנדרומנטין מ2 ביום ל-4 ביום דבר שלא תורם הרבה כי הפרוגסטרון עולה אבל ההריון עדיין לא מחזיק ומתמסמס כל פעם מחדש..אשמח לחוות דעתכם מה ניתן לעשות לדעתכם?? אודה לעצתכם אני כבר ממש מיואשת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגניל?
אנונימית22/01/2014אשמח גם לדעת מה זה פרגניל והאם הוא יועיל לשמר תהריון עקב מחסור בתחילת ההריון בפרוגסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אנונימית23/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מובן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2014כדאי לבצע בדיקת הלוספרם כדי לבחון את שיעור השברים ב-DNA של הזרע של בעלך ויתכן שמיון זרע בשיטת ה-IMSI לצורך הפריה ב-ICSI יפיק עוברים איכותיים שהשתרשו היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחםמרים22/01/2014
שלום רב,
ביום הביוץ לאיזה עובי הרירית צריכה להיות?
האם 7 מ"מ זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014בגבול התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציותמנסה22/01/2014
קבוע מידי חודש, מחזורים סדירים ו FSH 13 בטיפולי הזרעה עם גונאל נוצרו מספר זקיקים, בהזרעה היו 3 בשלים מעל 17. האם יכול להיות שבIVF יגלו שהזקיקים ריקים ? בנוסף איך יודעים ב IVF מה איכות הביציות ? לפי מה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014הכול אפשרי ,אולם זו אפשרות נדירה,באשר לביציות ניתן לזהות את בשלותן ואיכותן המורפולוגית בעת השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות וזקיקיםמנסה22/01/2014
אצל אישה שמבייצת קבוע מידי חודש, מחזורים סדירים ו FSH 13 בטיפולי הזרעה עם גונאל נוצרו מספר זקיקים, בהזרעה היו 3 בשלים מעל 17. האם יכול להיות שבIVF יגלו שהזקיקים ריקים ? בנוסף איך יודעים ב IVF מה איכות הביציות ? לפי מה ?
ביציות וזקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014הכול אפשרי ,אולם זו אפשרות נדירה,באשר לביציות ניתן לזהות את בשלותן ואיכותן המורפולוגית בעת השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלון הפוריות-שאלהמאור22/01/2014
אני בת 33 ואנחנו מנסים להיכנס להריון, אנשים בריאים
למיטב ידיעתי יש חלון פוריות שהוא לערך שבוע ימים, באיזה תדירות הכי טוב לקיים יחסי מין? אם לדוגמא החודש מראה לי במחשבון ביוץ שמהתאריך 23/1 עד 29/1
ובתאריך 27/1 אני אמורה לבייץ....
יש לציין שהמחזור לי הוא לא כל 28 יום (לפעמים אחרי 25, 26,27,28) כל פעם זה שונה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חלון הפוריות-שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014קיימי יחסים לסירוגין החל מיום 11-15 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מאור24/01/2014תודה על תשובה מהירה
אתמול היה היום ה 9 למחזור ויצאה לי הפרשה דביקה שקופה מהנרתיק
למיטב ידיעתי זה טוב כי זה עוזר לזרע להישמר וקיימנו יחסי מין, זה בסדר להתחיל כמו שאמרת רק במקום היום ב 11 אז להתחיל ביום ה 9??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2014אין כל בעיה ,אולם המשיכי בקיום ייחסים לפי ההמלצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנהלות IVFמנסה22/01/2014
שלום לקבל מענה למספר שאלות : האם צריך להתנזר לפני שאיבה ואם כן כמה ימים ? האם צריך להיות במנוחה לאחר שאיבה ואם כן כמה שעות / ימים לפני שחוזרים לעבודה ? האם ניתן לקיים יחסי מין לאחר שאיבה ולאחר החזרה ? האם צריך להיות במנוחה לאחר החזרה ? תודה
התנהלות IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014רצוי להתנזר 3-4 ימים לפני השאיבה,לאחר השאיבה,פרט ליום השאיבה אין צורך במנוחה,לאחר ההחזרה אין צורך במנוחה,קיום יחסים מותר לטעמי כ6-7 ימים לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת רופאאני רק שאלה22/01/2014
הי אני בת 29 מבייצת כשורה , בדיקת זרע תקינה, מחזורים סדירים וללא דימום חריג.
במחזור האחרון הרופא החליט לתת לי כדורי השראת ביוץ (איקקלומין)סיימתי את הכדורים ביום רביעי האחרון והתבקשתי ע"י הרופא נשים שלי להתחיל לקיים יחסים מיום חמישי (האחרון)יום כן יומיים הפסקה. רק ששלשום בבוקר התחילו לי כאבים בבטן התחתונה ממש מעל איבר המין, כאבים תמידיים שהפכו די חריפים שהפכו את כל ענין קיום היחסים לממש לא נעים ואף כואב.
אתמול כבר לא הצלחתי לספוג את זה יותר
קבעתי תור לנשים למען הסר ספק ולשקט הנפשי שלי.
הוא החליט לעשות לי אולטרסאונד ביטני הסתכל והחליט שלא רואה דבר , אז עשה לי בדיקה וגינאלית שגם כאן ראה על גבי המסך וגם הראה לי :" הינה שחלה ימין שלך והינה שמאל"
כן, כנראה שאת מבייצת לאילו הכאבים העזים,לכו לעבוד!~
אז אמרתי לו שע"פ בדיקות הסטיק אותם עשיתי ראיתי 2 פסים כבר 3 ימים לערך הגיוני?
מה שהרגיע אותי היה זה שאמר שלא רואה ציסטות כלל.
נתן לי מרשם של הכדורים גם לחודש הבא במידה ולא אקלט , בעזרת השם שכן אקלט
אמן, ואמן!
האם תקין , או שמא הוחסרו ממני פרטים אודות הביוץ הכואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת רופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014כנראה שהיה ביוץ כמצופה מלווה בכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים, מה זו ההחלטה הזו להגבילרחל21/01/2014
את הטיפולים ל 8 בלבד??
זה באופן גורף או כל מקרה לגופו??
באמת, הרי מי כמוכם יודע שלפעמים זה ניסוי וטעייה ויש המצליחות בטיפול 9 או 10.
זה גורף ההחלטה הזו?
ממש מלחיץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רופאים, מה זו ההחלטה הזו להגביל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2014אינני חושב שההוראה כבר מיושמת בפועל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי21/01/2014
קיבלתי מהרופא שלי בפעם הראשונה
להזריק פיוריגון 100
100
75
75
75
מהיום ה3לוסת
המינון נראה לי מאוד גבוה
בעבר הריתי עם תאומים והרופא התחיל
איתי מ50ואז ראה שזה לא משפיע אז עבר ל75
ועכשיו הרופא המטפל מתחיל במינון כזה גבוהה
מה דעתכם ? האם זה בסדר
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2014על פניו נראה שהמינון נותן מענה ראוי לאור תגובתך בעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה והחזרה התלבטותלוני21/01/2014
שלום,
אני בת 39, רווקה בלי ילדים, עם פרופיל הורמונלי תקין, בריאה ומקפידה על אורח חיים בריא. הקפאתי חמישה עוברים לשימור פריון מתרומת זרע ואני לקראת הקפאת עוברים שניה, לילד שני מאותו תורם אם אצטרך, ועכשיו אני ושוקלת החזרה להבאת ילד ראשון לעולם. אני בהתלבטות גדולה אם להחזיר שני עוברים או אחד כי אני רוצה להימנע ממצב של תאומים, שבתור הורה יחידדנית יהיה לי קשה מכל הבחינות. האם להחזיר עובר אחד בגילי ובמצבי זה חסר סיכוי להריון ועליי להחזיר שניים? הרי שמצד שני יש את האפשרות שישתרשו שני עוברים....מה ההסתברות לתאומים בנסיבות שלי? אני יודעת שלנסות בהזרעות ללא לווי הורמונלי יאפשר לי "לכוון" הריון של עובר אחד, אבל לפי התייעצויות עם מומחים בגיל שלי ההסתברות ללא לווי הורמונלי בהזרעות היא כמעט וחסרת סיכוי, והזרעות עם לווי הורמונלי כמעט זהות להחזרת שני עוברים. אשמח לשמוע את דעתך המושכלת בעניין, תודה וברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבה והחזרה התלבטות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2014בנסיבות המקרה אם משקללים את גילך העובדה שהעוברים מוקפאים,ושיעורי ההפלה בגי הזה לא הייתי מתלבט פעמיים ובוחר להחזיר 2 עוברים(אגב סיכוייך להרות בגילך משני עוברים שהוקפאו אינו עולה על 10-15% ובניקוי סיכויי ההפלה הסיכוי ללדת הוא בסביבות 8-10%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניסחתי נכון את השאלה
לוני21/01/2014השאלה היתה לגבי החזרת עוברים טריים והקפאה של השאר, במילים אחרות IVF בעצם....אשמח לדעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ניסחתי נכון את השאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2014גם אז הייתי ממליץ להחזיר שניים,הסיכון המחושב לתאומים קטן מאוד אל מול הסיכוי להרות וללדת,וכמו כל דבר בחיים no pain no gain
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב אחר החזרהרחל-לי21/01/2014
היי. ביום שבת עברתי פעם ראשונה שאיבה ואתמול החזירו לי עובר אחד. היום בצהריים התחילו לי כאבים חזקים בבטן התחתונה ממש ברחם. כאבים כמו של מחזור מאין לחץ על האזור. האם זה טבעי או שצריך להדאיג?
כאב אחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2014יתכן והכאב נובע מהתגובה השחלתית בעקבות הטיפול והשאיבה,אולם אם הוא יתגבר ולא יעבור תידרש ביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת fsh 12.3קרן21/01/2014
שלום רב,
רציתי לדעת האם יש קשר בין רמת fsh גבוהה (12.3) לבין מצב נפשי בעייתי המלווה בלחץ חריג מאד ודכאון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמת fsh 12.3 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2014לא קיים קשר כזה,עדיין אינך בתקופת הבלות שמסימניה הם גם מצבי רוח ודיכאון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי המצב בזה כולו מכניס לדיכאון
רוית21/01/2014הכל הסדר , יהיה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםשירה21/01/2014
בהחזרה מוקפאים על בסיס טבעי, בלי הורמונים - גם צריך לקחת קרינון כמה ימים לפני ההחזרה?
וצריך תמיכה אחר כך?
תודהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2014מרבית הרופאים נוהגים לתת תמיכה הקרינון או תכשיר אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם לפני ההחזרה יגידו לי
רחל21/01/2014לקחת קרינון? אפילו שזה סבב טבעי?
וגם לפני ההחזרה יגידו לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2014כנראה שכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמירי21/01/2014
מטופלת באיקקלומין +אוביטרל והזרעה
כל פעם שבוע אחרי ההזרעה היה לי דימום הפרשה חומה
אז קיבלתי קרינון.
יש לציין שאני בת 32אין לי מחזורים בכלל
מגיל 25 .
עכשיו עשינו הפסקה של חודש
ופתאום 23יום אחרי המחזור (קי
בלתי עקב טיפולים) יש לי הפרשה חומה
וכמה פעמים היה טיפה דמם בניגוב
זה נמשך כבר 5ימים
מה זה יכול להיות?האם זה מחזור?
אני ממש לחוצה שיש לי משהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2014יש להניח שמדובר במחזור לא סדיר,בדיקת אולטרסאונד תדגים רירית דקה והעדר זקיקים ,המלצתי להתחיל טיפול עם זריקות של גונדוטרופינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
מירי22/01/2014תודה רבה על התשובה
היום הייתי אצל הרופא ואמר לי שהרירית עבה
ושזה לא היה מחזור
כששאלתי מה זה האם יש לי ממה לחשוש
לא ענה לי אמר שהוא לא יודע להסביר מה זה
אני ממש מפחדת
איזה בדיקה עוד עליי לעשות כדי להירגע שאדע שבאמת
לא מדובר במשהו רציני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014בצעי בדיקות דם לאסטרוגן ,פרוגסטרון,וביטה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
מירי23/01/2014אני באתי לעשות בדיקה
האח שעושה בדיקות לא מוצא במחשב
אסטרטגן רק e2
האם זה אותו דבר ?
האם לזה התכוונת?
או שיש עוד משהו?
אם כן אז מה בדיוק להגיד לאח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2014הכוונה ל-E2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי היקר
מירי23/01/2014איני מכירה אותך אישית
אבל אתה פשוט מלאך ץאין מילים בפי
להודות לך על היחס העזרה והתמיכה שאתה
נותן .
תודה תודה ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2014תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי תוצאות מה דעתך
מירי23/01/2014עשיתי ב.דם
תוצאות פרוגסטרון27.55
E2 333
מה זה אומר?
תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ אשכנזי תוצאות מה דעתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2014הנתונים מרמזים שאת אחרי ביוץ,אולם בצעי גם בדיקת ביטה כדי לראות שאת לא בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי אם הבדיקה
מירי23/01/2014שלילית האם כדאי להתחיל טיפול
כאשר יש הפרשה דמית -חומה
או לחכות שזה יסתיים?
הרוםא אמר לי שזה חא משנה
ואני קצת חוששת להתחיל טיפול כשיש דמם
מה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ אשכנזי אם הבדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2014ערך הפרוגסטרון גבוה להתחלת טיפול הוא צריך לרדת לערך נמוך יותר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)