מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 3 ימים אחרי החזרת עוברים שאלהליאת28/01/2014
שלום אני בת 31 ואני אחרי החזרת עוברים
רציתי לדעת אם מותר להתקופף או במיטה לישון על הצד אני מפחדת להתאמץ ושכול הטיפול יכשל
רציתי לדעת מה מותר לעשות אחרי החזרה אם להתנהג רגיל בחיי היום יום או לשמור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
3 ימים אחרי החזרת עוברים שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014מותר להתנהג באופן שגרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש בהריוןבוקר אור28/01/2014
בוקר טוב לרופאים,
אני בשבוע 8+2 ברוך השם לאחר הזרעה.
לוקחת קרטיה 100 מ"ג פעם ביום.
כבר יומיים סובלת מכאבי ראש חזקים. אקמול לא עוזר.
מה עוד ניתן לקחת? אציין שאני שותה ליטר וחצי עד 2 ליטר מים ביום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר טיפות אופטלגין?? תודה
בוקר אור28/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם מותר טיפות אופטלגין?? תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014ניתן לנסות טיפות אופטלגין -השימוש בתרופה בזמן הריון מוגבל. מומלץ להימנע משימוש ממושך וממינון גבוה, ויש להיוועץ ברופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה מוקפא על בסיס טבעימרים28/01/2014
שלום רב,
החודש הטיפול היה החזרת מוקפא על בסיס טבעי.
באותו שבוע שהתרחש ביוץ קיימנו יחסים ושלושה ימים אחרי הביוץ הייתה החזרה של מוקפא אחד.
האם מותר לקיים יחסים בשבוע של הביוץ ולהסתמכם רק על ההחזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה מוקפא על בסיס טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014בהחלט אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שלא מגיעאירה28/01/2014
שלום רב,
בת 24, עם שחלה פוליציסטית אחת (השנייה נכרתה בגיל ילדות בשל תסביב).לאחר הכנה לטיפול IVF ראשון עם גונל ואורגלוטרן שנכשלה בעקבות צניחה באסטרודיול הוחלט על ידי הרופא להפסיק את הטיפול ולחכות למחזור. מאז הפסקת הטיפול עבר שבוע ולא קיבלתי מחזור. מאחר ואני מאובחנת כפוליציסטית ואין לי מחזורים סדירים הרופא המליץ לקחת גלולות ל10 ימים.
עתה אני כבר 7 ימים לאחר סיום הגלולות ועדיין אין מחזור. מזה 3 ימים בשעות הבוקר יש תחושה שהנה הוא מגיע אך לא.
האם זה מצביע על בעיה? מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור שלא מגיע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014בצעי בדיקת אולטרסאונד-אם הזקיקים קטנים ורירית הרחם דקה ניתן להתחיל נסיון טיפולי חוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה- דחוף מאודלירז27/01/2014
היום עשיתי הזרעה, בסיומה, ישר קמתי ולא נשארתי לשכב ע"מ שהזרע יחלחל עוד קצת.
כשהלכתי לשירותים, אחרי שעתיים, ראיתי שהתחתונית רטובה ויש הכתמה קלה.
יכול להיות שהזרע נפלט החוצה וההזרעה לא הייתה יעילה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצההה
דנה28/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצההה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014אין שום סיכוי כזה,באופן טבעי הנוזל שהוחדר עם חלוף השעות יוצא ,אבל תאי הזרע פנו לדרכם ונעים באותה עת לקראת המטרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוק חדש- רק 8 טיפוליםאורנה27/01/2014
האם זה נכון שיצא חוק חדש ומותר רק 8 טיפולים ? מי מתי סופרים ? האם כמות ילדים משנה הכול ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוק חדש- רק 8 טיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר28/01/2014זה לא חוק, זוהי תקנה שבה מבקש משרד הבריאות לגבי המלצות במקום שבה את מטופלת איך להמשיך הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה מוקדמת- חזרה לטיפוליםאורנה27/01/2014
שלום רב
אני ילדתי תאומים ב- 5.11 בשבוע 23 לצערי הם מתו , סיבה ללידה מוקדמת זה החידק ליסטריה שגרם לי בלגן בגוף. אחרי לידה היתי שבועיים עם אנטיביוטיקה . שאלה שלי מתי אפשר לחזור לטיפולים ? האם צריך לעשות בדיקות נוספות ? חידק היה רק בכל מהשיצא מימני , לא היה בדם. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
אורנה28/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ליסטריה
אני28/01/2014דעי שאם תינוקך נפגע כתוצאה מליסטריה, יתכן שמדובר ברשלנות רפואית ורצוי להיוועץ עם עורך דין הבקיא בתחום לבדיקת האפשרות של הגשת תביעת רשלנות רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליסטריה
אורנה28/01/2014הם אומרים שזה חיידק של מעיים ושנדבקתי דרך האוכל. יש לך מישהו שאפשר להתעייץ איתו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליסטריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014את יכולה להתייעץ עם הגניקולוג שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לידה מוקדמת- חזרה לטיפולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014בצעי בדיקת אולטרסאונד-אם הזקיקים קטנים ורירית הרחם דקה ניתן להתחיל נסיון טיפולי חוזר כמובן לאחר בירור שאת עדיין לא נשאית של החיידק -בבדיקת דם וצואה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהחגית27/01/2014
היום ביצעתי הזרעה, בסיומה פשוט אמר שנקווה לטוב. קראתי פה שנותנים תמיכה או זריקות אחרות. האם זה בסדר לא לקחת כלום ופשוט להמתין? למה נועדה התמיכה? הריכוז של הזרע היה 1.5 מיליון( לאחר השבחה). זה מאוד נמוך? יש סיכוי?
נא לענות על הכל, מאוד עצובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/01/2014לא צריך תמיכה.
זרע 1.5 נמוך אך נקווה שתצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תאומים ותודה לדר אשכנזימיקי27/01/2014
באיזה מקרה הסיכוי לתאומים גדול יותר, בהזרעה עם ליווי הורמונלי או בהחזרת שני עוברים? שוב תודה על תגובותיך המהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון, לפרופסור אשכנזי
מיקי27/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תיקון, לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014בהחזרת שני עוברים שנוצרו בטיפול הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באיקאקלומיןאגדה27/01/2014
בת 37, עם תסמונת שחלות פולציסטיות, והתחלתי עכשיו טיפול ראשון עם איקוקלאמין כדור אחד חמישה ימים. ולא קרה כלום...לא התפתחו זקיקים.
מאוכזבת שהגוף בכלל לא הגיב לכדורים...
מישהי חוותה את זה ? מה זה אומר? מה יהיה הלאה?
אשמח לשמוע
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באיקאקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר28/01/2014זה נקרא שבמינון הזה יש כשלון ויש לעלות מינון.
אם גם במינון עולה אין תגובה יש לעבור לזריקות הורמונליות, שם בטוח יהיו תוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שלא מגיעאירה27/01/2014
בת 24, עם שחלה פוליציסטית אחת (השנייה נכרתה בגיל ילדות בשל תסביב).לאחר הכנה לטיפול IVF ראשון עם גונל ואורגלוטרן שנכשלה בעקבות צניחה באסטרודיול הוחלט על ידי הרופא להפסיק את הטיפול ולחכות למחזור. מאז הפסקת הטיפול עבר שבוע ולא קיבלתי מחזור. מאחר ואני מאובחנת כפוליציסטית ואין לי מחזורים סדירים הרופא המליץ לקחת גלולות ל10 ימים.
עתה אני כבר 6 ימים לאחר סיום הגלולות ועדיין אין מחזור. מזה 3 ימים בשעות הבוקר יש תחושה שהנה הוא מגיע אך לא.
האם זה מצביע על בעיה? מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור שלא מגיע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014בצעי בדיקת אולטרסאונד-אם הזקיקים קטנים ורירית הרחם דקה ניתן להתחיל נסיון טיפולי חוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץme27/01/2014
האם ניתן לשער ביוץ רק על פי מעקב זקיקים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר28/01/2014ניתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים לקראת הזרעהענבל27/01/2014
יום 12 לוסת עם 9 ימי גונאל במינון 50:
אסטודיל-1275, פרוגסטרון- 1.71
האם תקין ? האם מחר צריך לבצע הזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה דחוףףףף
דנה28/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה דחוףףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014כדאי לדעת מה מצב הזקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 זקיקים מובילים: 16,21
דנה28/01/2014האם פספסתי את הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
דנה29/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה בהקדם- הזמן אוזל
דנה29/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה תענה בהקדם- הזמן אוזל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2014בהחלט תנאים הולמים למתן אוביטרל היום והזרעה מחר ומחרתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עוד שאלה פרופ אשכנזיליאת27/01/2014
אחרי החזרה אם ניתן להמשיך הכול כרגיל
אני מפחדת להתקופף להסתובב באמצע שינה במיטה על הצד
מפחדת מכול דבר שלא היה מאמץ
מה אסור לעשות אחרי החזרה ומה מותר מפחדת להרוס הכול ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תגובה?? פרופ אשכנזי
ליאת27/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה תגובה?? פרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014מותר לעשות הכול ,אם כי בגלל מצב הגירוי של האגן אני מציע תמיד לא לבצע פעילות אירובים ,יחסים מותר לאחר 3-4 ימים מההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עלייה תקינה של של hcgשירי27/01/2014
שלום.
בדיקת hcg מיום שישי (12 ימים מההחזרה של עובר אחד) זה 250.
בדיקה מהיום (יום 15 מההחזרה) 878. האם תקין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם עלייה תקינה של של hcg - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2014תקין.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)