מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אולטרסאונד אחרי גרידהלילי26/01/2014
שלום,
IVF ראשון, עובר לא התפתח משבוע 6. בשבוע שמיני,לפני כחודשיים, קיבלתי ציטוטק, שהוביל לפליטה של שק הריון ודימום משמעותי, אבל לא ניקה את הרחם לגמרי.
לפני שבוע עברתי גרידה (היסטרוסקופיה) להסרת שארית הריון (די גדולה ועם זרימת דם), לאחר שסבב נוסף של ציטוטק לא הוביל אפילו לדימום.
מתי הכי מוקדם שאני יכולה ללהגיע לבדיקת אולטרסאונד אצל רופא הנשים שלי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטרסאונד אחרי גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014כשבועיים שלושה לאחר הגרידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה- דחוףףחגית26/01/2014
אני לקראת הזרעה עם גונאל במינון 50 כבר 10 ימים. היום זה יום 12 לוסת , הבוקר עשיתי אולטראסאונד וראו בשחלה ימין 2 זקיקים מובילים: גודל 21, גודל 16. כל השאר לא מובילים בערך 10, רירית בעובי 9.מס שאלות:
1. מתי ההזרעה? אני מפחדת לפספס את המועד.
2. האם התוצאות טובות?
3. האם כדאי לקיים יחסים בימים הקרובים בנוסף להזרעה כדי להגביר סיכויי או שזה יחליש את בזרע? חשוב לציין שעושים גם השבחה עי מורפולוגיה 2.
אבקש לענות על כל שאלותיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה- דחוףף - תגובה
פרופ' שלמה משיח26/01/2014ראשית, כדאי להתקשר עם הרופא המטפל לתאום שעות ביצוע ההזרעה.
יש לקבל זריקת אוביטרל כ-30-36 שעות לפני ההזרעה.
לא רצוי לקיים יחסים לפני ההזרעה.
כדי למקסם את הסיכויים כדאי לבצע את ההזרעות פעמיים-יום אחרי יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה-
חגית26/01/2014האם ניתן לצבוע שיער עם אמוניה היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התוצאות לשביעות רצונך?
חגית26/01/2014אם האוביטרל היום אז לא נפספס את הביוץ? כי יש זקיק שממש לפני פיצוץ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה..
חגית26/01/2014אשמח אם תענו על כל מה ששאלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014הייתי ממליץ להימנע מצביעת השיער עם תכשיר המכיל אמוניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםליאת26/01/2014
שלום שמי ליאת בת 32 ,
1. רציתי לדעת אם יש סיכוי להריון בטיפולי ivf ניתן לציין לי יש שחלות פלצצטיות ולבעלי בעיה בזרע עקב ניתוך השאך תמיר בגיל קטן מאוד הבעיה בזרע זה הכול מפחנת איכות כמות מורפולגיה וגם צורה ותנועה ,, ואני גם לחוצה מפחנת הגיל אם יש מצב להריון ?
תודה רבה מראש ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014את בעלת סיכויים מצויינים למרות השחלות הפוליציסטיות ובעיית הזרע-בעיות אלו נפתרות ללא קושי בטיפול IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לרופאים - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014את בעלת סיכויים מצויינים למרות השחלות הפוליציסטיות ובעיית הזרע-בעיות אלו נפתרות ללא קושי בטיפול IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
ליאת26/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה תענו לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014ענינו לך
בבקשה תענו לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014ענינו לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דייט עם אולטראסאונד לאחר גרידהלילי26/01/2014
שלום,
IVF ראשון, עובר לא התפתח משבוע 6. בשבוע שמיני, לפני כחודשיים, קיבלתי ציטוטק, שהוביל לפליטה של שק הריון ודימום משמעותי, אבל לא ניקה את הרחם לגמרי.
לפני שבוע עברתי גרידה (היסטרוסקופיה) להסרת שארית הריון (די גדולה ועם זרימת דם), לאחר שסבב נוסף של ציטוטק לא הוביל אפילו לדימום.
מתי הכי מוקדם שאני יכולה ללהגיע לבדיקת אולטרסאונד אצל רופא הנשים שלי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דייט עם אולטראסאונד לאחר גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014תוך שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגנילאנונימית26/01/2014
היי בוקר טוב ושבוע טוב :)
הייתי רוצה לדעת מה בדיוק תפקיד הפרגניל והאם הוא יכול לסייע בשמירת הריון שבתחילתו היה מחסור בפרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרגניל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014מלבד היותו מחולל ביוץ הוא תומך בגופיף הצהוב ובמובן זה מגביר את יצירת בפרוגסטרון התומך בהשתרשות ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם- עזרה בתוצאותמיטל26/01/2014
שלום, בתאריך 16.1.14 הייתי בצילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך ולהלן התוצאות:
רחם במבנה תקין
מילוי הומוגני של חלל הרחם
מעבר ופיזור משני הצדדים
הדגמת הפיזור הצריכה הזרקה סלקטיבית לפתחי החצוצרות משני הצדדים
נחוץ לחץ משמעותי להדגמת הפיזור (חסימה חלקית?)
אינטרוויציה משנית לצינתור
1. מה משמעות הבדיקה?
2. מה משמעות ההערות "נחוץ לחץ משמעותי להדגמת הפיזור (חסימה חלקית?)
אינטרוויציה משנית לצינתור"
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם- עזרה בתוצאות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014מבחינה מעשית חשובה השורה התחתונה -רחם תקין ומעבר דו צדדי.הצורך בהפעלת לחץ יכול להיות גם בגלל התכווצות(ספזם) תגובתית להזרקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל בתעלת צוואראני26/01/2014
היום במסגרת מעקב זקיקים בהערות נרשם: מעט נוזל בתעלת צוואר
ביום שישי במעקב לא היה כתוב כלום בנושא
מה זה אומר? מה זה הנוזל הזה? ומה ההשלכות שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוזל בתעלת צוואר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014הנוזל הוא ריר מוארי כתגובה להליך השריית הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץרחל26/01/2014
מרגע הביוץ, תוך כמה זמן צריך לקיים יחסים? כמה זמן הביצית ממתינה - מרגע שהיא בוקעת מהזקיק? תודה
ושאלה שנייה -
בהחזרה של מוקפאים. יום לפני או יום אחרי בהחזרה - זה מהותי?
ההחזרה על בסיס ביוץ טבעי.
תודה שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2014כדי לענות על שאלתך אציין מספר נתונים פיסיולוגיים העולים ממאמרים מחקריים על הפיסיולוגיה של הרבייה:
1.משך החיות הממוצע של תאי הזרע באברי הרבייה הנשיים נע בין- 24-40 שעות,בעוד שטווח הביוץ לאחר עליית הורמון הביוץ או זריקת האוביטרל לעיתים יכול להתרחש גם יותר מ-34-40 שעות
2.בפועל רק 10% מתאי הזרע עשויים להימצא באתר ההפריה בחצוצרה בעת ההפריה של הביצית ולכן ההזרעה או קיום היחסיםחייבים להתבצע לכל היותר מספר שעות מועט לפני הביוץ.
3.הביצית רוכשת את כושר ההפריה כ-6 שעות לאחר הביוץ ,כושר זה נשמר לה לפרק זמןשל 18 שעות נוספות
4.ביוץ יכול להתרחש לעיתים גם לפני שניתן לזהות בבדיקת ביוץ את הורמון ה- LH.
5.כאשר ניתן אוביטרל להשראת ביוץ על בסיס מעקב הזקיקים ,גודל הזקיקים לא משקף תמיד נאמנה את מועד הביוץ בגלל הוריאביליות בגודל הזקיקים הטרום ביוציים-
הביוץ יכול להתרחש תוך 22-47 שעות אחרי זריקת האוביטרל ,ולאור העובדה שאחרי הביוץ עומדים לרשותנו עוד 24 שעות בהן נשמר כושר ההפריה של הביצית הרי שעומדים לרשותנו כ-71 שעות ממועד זריקת האוביטרל שהינן אפקטיביות לצורך הפרית הביצית.
המסקנה המתבקשת היא שכדאי לקיים יחסים או הזרעת עוקבות(פעמיים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין dשיר25/01/2014
שלום לרופאים היקרים. תודה על כל העזרה שלכם.
עשיתי בדיקת דם לויטמין d.
יצא לי 24.7
כאשר ערכי הנורמה הם בין 72 ל 250.
אני רחוקה מאד מהנורמל.
זה יכול להפריע להשתרשות?
קניתי ויטמין d של אלטמן. כל טיפה מכילה = 400 יחב"ל.
מה אתם ממליצים? כמה טיפות ליטול כל בוקר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה פרופסור. בבקשה שאלה נוספת
שירה26/01/2014קניתי ויטמין d של אלטמן. כל טיפה מכילה = 400 יחב"ל. אז כמה מומלץ לקחת? כמה טיפות?
תודה רבה רבה!!! והאם זה באמת מפריע להשתרשות? החוסר הזה בויטמין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופסור. בבקשה שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/20142-3 טיפות ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהאורלי25/01/2014
ד"ר שלום
9 ימים לאחר החזרת מוקפאים של יום 3, האם התכווצויות של הרחם בעקבות גירוי מיני חיצוני (לא יחסי מין מלאים), יתכן שהרס את הטיפול?
אציין שמאז יש לי כאבים בעוצמה בינונית- קלה בבטן תחתונה.
כמו כן-
האם ניתן כבר לעשות בטא מחר יום 10 במקום יום שלישי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
פרופ' שלמה משיח25/01/2014הסבירות שיחסי מין 9 ימים לאחר ההחזרה, קטנה ביותר, כי העובר משתרש ברחם אחרי 2-3 ימים.באשר לבטא, רצוי לחכות 12 יום מאז ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר היסטרוסקופיה אבחנתיתרומי25/01/2014
שלום רב,
לפני כחודש עברתי הפלה טבעית בשבוע 5+5.
בבדיקה שנעשה נמצא ממצא ועברתי לפני יומיים היסטרוסקופיה אבחנתית ואכן נמצא ממצא של 1 ס״מ והומלץ על היסטרו׳ ניתוחית.
לאחר הבדיקה היה לי יום של דימום קל מאוד בניגוב.
היום בצהריים ראיתי הכתמה של דם כהה מאוד מאוד ובניגוב שאריות קטנות כהות.
אני לא יודעת האם מדובר במחזור או בתגובה להיסטרוסקופיה.
האם מדובר כנראה בתגובה?
איך ניתן לדעת במה מדובר?
תודה מראש ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' שלמה משיח25/01/2014לא ברור אם עשית כבר היסטרוסקופיה ניתוחית?
מדובר קרוב לודאי בשארית שליה לאחר הפלה. במקרים אלו רצוי מאד לבצע, בהקדם, היסטרוסקופיה ניתוחית לסילוק השארית כי יש שתי סכנות: דימום רחמי ואפילו ניכר. 2. היוצרות היתדבקויות תוך רחמיות שעלולות לפגוע ואפילו קשות, בפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רומי25/01/2014תודה על התגובה המהירה!
בחמישי האחרון עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית, טרם נקבע לי מועד לניתוחית.
אני מניחה שאי אפשר לעשות זאת במחזור ולכן חשוב לי לוודא שהדימום איננו מחזור.
איך אפשר לדעת במה מדובר?
ראוי לציין שמאז ההפלה טרם קיבלתי מחזור, אבל הדימום שיש כרגע לא מרגיש לי כך ולא נראה (בצבע) כמו מחזור רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2014אם אכן נתגלה בהיסטרוסקופיה האבחנתית ממצא הרי שכעת לא משנה מקור הדימום וסת או דמם בעקבות הפרוצדורה צריך לתת מענה לממצא שהתגלה על מנת להסיר כל בעיה העלולה להוות גורם להדבקויות ואולי לדמם המתרחש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץ?רחל25/01/2014
אסטרדיול 525 ופרוגסטרון 2.6
זקיק 17. רירית 9.
מתי ביוץ ומתי לקיים יחסים?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי ביוץ? - תגובה
פרופ` דוד בידר25/01/2014צריכה לחזור על הבדיקה בעוד יומיים.
בגדול, אם את צעירה, אז הביוץ יהיה בעוד כ 4 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת ווסת אחרי אוביטרלחורוס25/01/2014
שלום. לפני השאיבה קיבלתי אוביטרל. לאחר ההחזרה קיבלתי אוביטרל. האם ספירת הימים עד קבלת הווסת מתחילה מאוביטרל הראשון או השני. תודה רבה, לידנקסא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קבלת ווסת אחרי אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2014מהאוביטרל הראשון-12-14 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך ועזרתך!!
אבישג25/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית חיובית לאחר החזרהדנה25/01/2014
סבב IVF -החזרת 3 עוברים לפני 12 ימים, מחר הביטא אך היום לא התאפקתי ועשיתי בדיקת שתן ביתית שיצאה חיובית.
האם ייתכן כי מושפעת מאוביטרל (שנלקח ב- 8.1)? האם ייתכן שלקרינון יש השפעה על התוצאה?
כל כך מפחדת להתאכזב מחר בבדיקת ביטא.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
מנסה25/01/2014אוביטרל לרוב יוצא אירי 10 ימים, המחמירים אומרים אחרי 14. קרינון לא משפיע על תוצאה חיובית. מאחלת לך בטא מהממת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה ביתית חיובית לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/01/2014לקרינון ואוביטרל אין השפעה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסטרוסקופיהשרון25/01/2014
עברתי גרידה בשבוע 9 לפני כחצי שנה ומאז לא מצליחה להרות למרות שיש לי ביוץ סדיר.
הרופא הפנה אותי להסטרוסקופיה וקבעו לי כבר תור. התור יוצא בדיוק בתאריך שבו אני אמורה לבייץ. הבנתי שעדיף לבצע לפני ביוץ אז זה התור שנקבע ואי אפשר לשנות...
האם זו בעיה משמעותי לבצע בזמן ביוץ? האם יכול להיגרם נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה בבקשה
שרון25/01/2014ייתכן שההסטוקרפיה ייצא אף יום אחרי הביוץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסטרוסקופיה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/01/2014לא הייתי עושה מיד היסטרוסקופיה אלא עוקב במחזור הטבעי אחרי הרירית ואם תקין ההיסטרוסקופיה מיותרת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר'- המשך שאלה...
שרון25/01/2014בכל זאת מה לגבי הבדיקה במועד הביוץ או יום לאחריו?? יכול להזיק?
דר'- המשך שאלה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2014אם לא תקיימי יחסים אין בעיה בביצוע הבדיקה בכל מועד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר'- המשך שאלה... - תגובה
פרופ` דוד בידר26/01/2014לא יזיק ,רק תעשי אולטרה -סאונד ואם נראה יפה אל תעשי היסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)