מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היתייעצותענת23/01/2014
אני בשבוע 9 אחרי טיפולים...השבוע היו לי דימומים...הלכתי למיון..עשו לי בדיקות והכל בסדר ותקין...וצריכה להיות בעוד שבוע בביקורת.
אני אמורה לטוס בעוד שבועיים לאילת...האם מומלץ לטוס במצבי...או לוותר על הנופש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היתייעצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2014אין כל בעיה אם טיסה בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער בהריוןלולה 2623/01/2014
אני בהריון תאומים ivf..icsi.. בשבוע 20+4
רוצה לצבוע את השיער שלי.. כי יש לי כמה שערות לבנות באזור מסוים בראש.. כשהלכתי לקנות צבע.. ראיתי שכל הצבעים שמצאתי מכילים אמוניה?! מה לעשות האם מותר לצבוע?! או צריך לחפש צבע ללא אמוניה.. וגם יש לי שאלה בקשר לצביעת שיער הגוף.. לפני ההריון הייתי עושה לייזר ועכשיו הפסקתי בגלל ההריון.. ורוצה לשאול בקשר לצביעת שער הגוף.. שגם הוא מכיל אמוניה.. מה המלצתכם?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צביעת שיער בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2014הייתי ממליץ על תכשיר שאינו מכיל אמוניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החוק החדשמיט22/01/2014
היי רציתי לשאול האם החוק החדש של ה8 הפריות תקף לרפואה הפרטית וגם לציבורית ? במידה ואני מטופלת באופן פרטי באסותא... אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החוק החדש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014הערכתי חוזר משרד הבריאות משליח הן לגבי הטיפול באסותא או במסגרת ציבורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf מנצחעמית22/01/2014
שלום לרופאים, יש לי מספר שאלות ברשותכם
1. עד מתי ממשיכים להחדיר אנדומטרין?
2. לאחר בטא שניה נאמר לי עוד שבועיים לבצע אולטרסאונד ביחידה כדי לראות שק הריון ולאחר מכן להשתחרר מהיחידה. אז מתי בעצם אמורה להתחיל מעקב אצל רופא נשים?
3. ואיזה בדיקה מבצעים אחרי?
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ivf מנצח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014המשיכי בתמיכה עד לביקורת הרפואית ,לאחר מכן פני לרופא למעקב הריון היות ויש מכלול שלם של בדיקות שעלייך לבצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזוספרמיהזוג22/01/2014
לאחר שנה של נסיונות ושלוש בדיקות זרע בן זוגי (34) התברר כאזוספרמי. בדיקות US והורמונים יצאו תקינות. יש לו ילד בן 11 מנישואין קודמים ולי ילד בן שש. אני בת 38 ועכשיו מציעים לנו ניתוח TESE למציאת זרע באשכים, ובמקביל שאיבת ביציות שלי. שאלתי היא האם יש דרך אחרת או שהוא חייב ניתוח זה, וכמו כן אם לא יימצא זרע אז אני עוברת את השאיבה לשווא. מה ההשלכות של השאיבה? עד כמה ההורמונים מסוכנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אזוספרמיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014לדאבוני לא קיימת שיטה אלטרנטיבית,אין כל נשלחות שליליות לשאיבה,בס״ה פרוצדורה עם סיבוכים נדירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילולמירי22/01/2014
שלום
האם דילול עוברים זה מסוכן?
האם לכל אישה ניתן אישור לדילול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דילול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014יש סיכון בדילול להפלה,לדימום,לפגיעה בעובר הנותר,השיקול לדילול הוא לגופו של מקרה באישור הועדה להפסקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר הזרעהשחר22/01/2014
שלום לרופאים,
ביום ראשון האחרון עברתי הזרעה (שלישית), לאחר טיפול בפיורגון+אוביטרל.
ביום שישי האחרון נצפו 4 זקיקים מובילים בשחלות בגדלים 16-17 מ"מ, וכן עוד זקיקים קטנים.
מאז ההזרעה ועד עכשיו אני מרגישה התכווצויות בבטן, ולפעמים כאבים חזקים - בעיקר במעבר בעמידה לישיבה.
יש לציין במחזור טיפולים זה לא ניתנו לי נרות תמיכה, אלא רק הזרקת אוביטל ביום ה6 להזרעה, ככה שזה לא תופעות של תמיכה...
האם זה תקין? זה יכול לפגוע בהקלטות? מצריך בדיקה?
אני ממש חוששת...
אודה לכם מאוד על תשובתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף...
שחר22/01/2014לא ציינתי קודם, אך בנוסף לכאבים יש נפיחות שלא יורדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאבים לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014כנראה מדובר בכאבים הנובעים מהתגובה השחלתית שלך ,ובמיוחד לאחר הזרקת אוביטרל נוספת,אם הנפיחות והכאבים יתגברו עלייך לפנות לביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF לפי החוק החדש לנשים מגיל 39לוני22/01/2014
שלום,
שמעתי על החוק החדש שהתקבל הבוקר שמאפשר לנשים שמלאו להן 39 לקבל התחייבות לטיפול IVF ללא נסיונות של הזרעות קודמות, האם זה מסוייג או שכל אישה בריאה בת 39 ומעלה שרוצה להרות זכאית לקבל התחייבות מקופת החולים שלה? ואם כן, במקרה ושקלתי לעשות שאיבה לשימור פריון והקפאת עוברים ולהחזיר ישר שני עוברים טריים שזה בעצם טיפול IVF לכל דבר ואת השאר להקפיא זה בעצם היינו הך? אשמח לשמוע, תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם על השאלה לגבי סרטן השד
רויטל23/01/2014בבקשה, אודה לכם אם תרשמו דעתכם לכתבה, הרי בנות שנפגשו באונקולוגית שאלו אחת את השניה וגילו שחלקן עברו הפריות, אני שואלת האם אגדל ילד מהפריה ואחלה פתאום חס ושלום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי הפריות וסרטן השד? - תגובה
פרופ` דוד בידר23/01/2014אין קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
IVF לפי החוק החדש לנשים מגיל 39 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014אכן לפי ההוראה החדשה אם מלאו לך 39 את יכולה להתחיל ישר טיפול הפריה,וכמובן בשיקול אם הרופא המטפל שלך לבצע החזרה ואם יוותרו עוברים להקפיא אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציותיעל22/01/2014
הייתי אמורה להתחיל טיפול להקפאת ביציות. התחלתי לפני כשבועיים להזריק גונל f900 מינון 225 מ"ג ביום הראשון לטיפול ובגלל סיבות אישיות החלטתי להפסיק את הטיפול ולדחות אותו לוסת הבאה. האם כבר בוסת הבאה אני יכולה לעשות את תהליך הקפאת הביציות הטיפול התרופתי המלא והשאיבה? האם הזריקה הבודדת שהזרקתי לפני כשבועיים של גונל f900 מינון 225 מ"ג לא תשבש לי כעת את הוסת שצריכה להגיע בימים הקרובים או תשבש את מהלך הטיפול כך שאצטרך לחכות וסת נוספת עד להתחלת הטיפול להקפאת ביציות?
כלומר האם למרות שהזרקתי רק זריקה אחת במינון כמפורט לעיל לפני כשבועיים והפסקתי את הטיפול אני יכולה להתחיל בטיפול שוב בוסת שאני צריכה לקבל בעוד מספר ימים בודדים?
אודה לך אם תשיב לי תשובה ברורה כי אני לא יודעת מה לעשות אולי קילקלתי לעצמי בכך שהזרקתי זריקה אחת במינון כמפורט לעיל והפסקתי את הטיפול אולי זה שיבש לי את הוסת הצפויה או את המערך ההורמונלי וכו' ושיבש לי את הטיפול הצפוי כך שעליי לעשות פסק זמן ארוך יותר עד לתחילת הטיפול להקפאת ביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקפאת ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014לא סביר שזריקה בודדת תהיה בעלת השפעה מזיקה לגבי חודש הטיפול הנוכחי-לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל בריריתשני22/01/2014
שלום רב,
אני לוקחת ויאגרה 25 מ"ג ויטמין אי וקרטיה מהיום השני לוסת (קיבלתי ווסת ביום 11.1.2014). בבדיקה היום כעשרה ימים בערך מיום קבלת הווסת ונטילת התרופות נמצאו זקיקים בגודל 11,14 ורירית 5.9 מתוכה נוזל בעובי 2 מ"מ.
זו הפעם הראשונה שנמצא אצלי נוזל ברירית מה המשמעות של כך?
והאם יכול להיות שזה כתוצאה מהויאגרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוזל ברירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014נוזל כזה יכול להצביע על בעיה חצוצרתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שזה מהויאגרה ?
שני23/01/2014לא היתה לי בעבר בעיה של נוזל ברירית או של חצוצרות או ציסטות הכל היה תקין. החודש התחלתי עם הויאגרה ואז הופיע הנוזל - האם ניתן לראות קשר או שחד משמעית אין קשר.
מה כוותך בעיה בחצוצרה - זה יכול להיות משהו רציני????
מה עליי לעשות כדי לבדוק זאת או שכדאי קודם לחכות עוד מחזור בלי הויאגרה ואז לבדוק אם שוב הופיע הנוזל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם יכול להיות שזה מהויאגרה ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2014יותר סביר שהבעיה נובעת מאותה סיבה שגרמה לפגיעה באיכות רירית הרחם שלך מאשר מהויאגרה,לעיתים שקיימת גם בעיה מיכנית חצוצרתית ,והידבקויות,תיתכן הצטברותו של נוזל ממקור חצוצרתי ברחם,הנצפה בעת ביצוע האולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עליי לעשות??
שני25/01/2014הסטרוסקופיה מלפני חצי שנה תקינה אפילו שהרירית היתה דקה גם אז . איזה בדיקות כדאי לבצע עכשיו כדי לבדוק את החצוצרות או את מקור הנוזל??
מה עליי לעשות?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2014צילום רחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מובןאנונימית22/01/2014
שלום, נשאבו 13 ביציות מתוכם 8 הופרו והוחזר 1 בלטוציסט... ביום של ההחזרה קיבלתי מכתב מפורט בדיוק כפי שציינתי בשורה הקודמת... נכנסתי להריון .. אבל כימי שנפל מהר מאוד... בשיחה שלי היום מול האחיות במחלקה להמשך טיפול העלתה בפניי כי צריך להתחיל הכל מהתחלה .. הסברתי לה שנשארו לי עוד 7 מוקפאים!! חישוב מאוד פשוט 8 הופרו אחד הוחזר 7 הוקפאו... היא אמרה שלא הוקפא שום דבר וכי הם ״ לא היו ראויים״ להקפאה... דבר שאף אחד לא אמר לי או הזכיר את זה בכלל... בטופס אצלי מצויין כי נשארו 7... אני לא מבינה מה יכל לקרות... רצים לי כל מיני רעיונות בראש שמלחיצים אותי... מחר בבוקר אני אצלם אני לא יודעת מה קרה?!
לא מובן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014יתכן שכל שמונת העוברים גודלו לבלסטוציסטים ורק אחד התפתח והשאר הפסיקו להתפתח ולא נמצאו ראויים להקפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מובן
אנונימית22/01/2014כן אני גם חשבתי על זה בצורה הזאת... אבל לא מין הראוי שיעדכנו אותי בנושא? אני עברתי הריון כימי מספר 4 עשינו את כל בדיקות הגנטיקה והקרישיות יתר והקריוטיפ... לא מובן לי למה זה כל הזמן נופל רגע לפני שנצפה שק הריון... אלו עוד בדיקות ניתן לעשות? ( נכנסנו לתהליך עקב ספירת זרע נמוכה) האם ניתן לתת איזה זריקה או משהו על מנת שיחזיק סוף סוף תהריון הזה?? משהו שעלו עליו זה שכל הזמן שאני ״נקלטת״ רמת הפרוגסטרון מאוד נמוכה... ואז פשוט מעלים תמינון של הנרות אנדרומנטין מ2 ביום ל-4 ביום דבר שלא תורם הרבה כי הפרוגסטרון עולה אבל ההריון עדיין לא מחזיק ומתמסמס כל פעם מחדש..אשמח לחוות דעתכם מה ניתן לעשות לדעתכם?? אודה לעצתכם אני כבר ממש מיואשת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגניל?
אנונימית22/01/2014אשמח גם לדעת מה זה פרגניל והאם הוא יועיל לשמר תהריון עקב מחסור בתחילת ההריון בפרוגסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אנונימית23/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מובן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2014כדאי לבצע בדיקת הלוספרם כדי לבחון את שיעור השברים ב-DNA של הזרע של בעלך ויתכן שמיון זרע בשיטת ה-IMSI לצורך הפריה ב-ICSI יפיק עוברים איכותיים שהשתרשו היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחםמרים22/01/2014
שלום רב,
ביום הביוץ לאיזה עובי הרירית צריכה להיות?
האם 7 מ"מ זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014בגבול התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציותמנסה22/01/2014
קבוע מידי חודש, מחזורים סדירים ו FSH 13 בטיפולי הזרעה עם גונאל נוצרו מספר זקיקים, בהזרעה היו 3 בשלים מעל 17. האם יכול להיות שבIVF יגלו שהזקיקים ריקים ? בנוסף איך יודעים ב IVF מה איכות הביציות ? לפי מה
ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014הכול אפשרי ,אולם זו אפשרות נדירה,באשר לביציות ניתן לזהות את בשלותן ואיכותן המורפולוגית בעת השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות וזקיקיםמנסה22/01/2014
אצל אישה שמבייצת קבוע מידי חודש, מחזורים סדירים ו FSH 13 בטיפולי הזרעה עם גונאל נוצרו מספר זקיקים, בהזרעה היו 3 בשלים מעל 17. האם יכול להיות שבIVF יגלו שהזקיקים ריקים ? בנוסף איך יודעים ב IVF מה איכות הביציות ? לפי מה ?
ביציות וזקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014הכול אפשרי ,אולם זו אפשרות נדירה,באשר לביציות ניתן לזהות את בשלותן ואיכותן המורפולוגית בעת השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלון הפוריות-שאלהמאור22/01/2014
אני בת 33 ואנחנו מנסים להיכנס להריון, אנשים בריאים
למיטב ידיעתי יש חלון פוריות שהוא לערך שבוע ימים, באיזה תדירות הכי טוב לקיים יחסי מין? אם לדוגמא החודש מראה לי במחשבון ביוץ שמהתאריך 23/1 עד 29/1
ובתאריך 27/1 אני אמורה לבייץ....
יש לציין שהמחזור לי הוא לא כל 28 יום (לפעמים אחרי 25, 26,27,28) כל פעם זה שונה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חלון הפוריות-שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014קיימי יחסים לסירוגין החל מיום 11-15 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מאור24/01/2014תודה על תשובה מהירה
אתמול היה היום ה 9 למחזור ויצאה לי הפרשה דביקה שקופה מהנרתיק
למיטב ידיעתי זה טוב כי זה עוזר לזרע להישמר וקיימנו יחסי מין, זה בסדר להתחיל כמו שאמרת רק במקום היום ב 11 אז להתחיל ביום ה 9??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2014אין כל בעיה ,אולם המשיכי בקיום ייחסים לפי ההמלצה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)