מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסי מין בהריון תאומיםלולה 2607/01/2014
שלום
אני בהריון תאומים ivf-icsi..בשבוע 18+2...
מיום שנכנסתי להריון עד עכשיו לא קיימנו יחסים בהתחלה רצינו לשמור עד שבוע 13.. ואחר כך הייתה לי מטומה שנספגה בסביבות שבוע 15-14..אז השאלה שלי אם אנחנו מקיימים בזהירות זה יכול לפגוע בעוברים? האם האורגזמה פוגעת בעוברים? מה אתם אומרים מותר לקיים או לא? הייתי במעקב הריון אמרו לי שהכל בסדר ושני העוברים היו בסדר בבדיקת השקיפות וסקירה מוקדמת.. ויש לי בן ובת.. ועוד שאלה מתי אני אמורה להרגיש את התנועות שלהם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יחסי מין בהריון תאומים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2014מתקבל הרושם שהכול תקין,ואם צואר הרחם מספיק ארוך אין מניעה מקיום יחסים,כמובן שיש להיוועץ ולקבל את אישור הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטרון לפני שאיבהאלה07/01/2014
שלום רב,
ערכי בדיקות מהיום:
אסטרדיול- 7238, פרוגסטרון: 5.4
10 זקיקים, בגדלים של 11-21
אני מבינה שערך הפרוגסטרון גבוה מאוד.
מה המשמעות? האם מעיד על כשלון הסבב? האם פוגע בסיכויי השתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי פרוגסטרון לפני שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2014הערך עדיין בתחום התקין והוא נובע ממעורבותם היחסית של מספר רב של זקיקים-ישלשקול מתן אוביטרל היום לקראת שאיבה אפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בביוץ?לירז07/01/2014
בת 41 אני ביום ה-13 למחזור מעקב זקיקים מהיום נמצאו זקיק בשחלה ימנית 18 מ"מ ובשחלה שמאלית 12 מ"מ עובי רירית הרחם 8 מ"מ בבדיקת הורמונים אסטרדיול 1452 ופרוגסטרון 1 האם יש סיכוי שאני בביוץ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני בביוץ? - תגובה
פרופ` דוד בידר07/01/2014את לפני ביוץ.
כאשר הפרוגסטרון יעלה והאסטרטגי ירד אז יהיה ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוסינקסא07/01/2014
שלום
בחודש הקודם עברתי טיפול IVF והיתה תגובת יתר לכן לא החזירו לי את העוברים אלא הקפיאו אותם.
ביום שביקשו להזריק את האוביטרל לפני השאיבה ביקשו ממני להתחיל לקחת כדורי דוסינקס. קראתי בעלון של התרופה שאסור לשימוש חודש לפני הריון. האם יכולה להיות השפעה שלילית מזיקה כלשהי של התרופה גם על הזקיקים לפני השאיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דוסינקס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2014אין כל השפעה מזיקה אלא התרופה נועדה להקטין את הסכנה לגירוי יתר שחלתי חמור ,התרופה סותרת את הפעילות של פקטור הנקרא VEGF האחראי במידה רבה להיווצרות התהליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומה בערביםאנונימית07/01/2014
עשיתי החזרה ב16.12 של בלוציסט שהיה באמבריסקופ 5 ימים בעל 54 תאים. בדיקת בטא ראשונה 181 שנייה 421 קבעו לי אולטראסאונד ב14.1 על מנת לראות שק הריון. אני מטופלת ב2 אנדרומנטין בבוקר וב2 נוספים בערב... ב29.12 הייתה לי מין הפרשה חומה קטנה בשעות הערב שהפסיקה לאחר 5 דק וככה מאז כל יום עד היום רק בשעות הערב הפרשה קלה שנגמרת מאוד מהר.. רציתי לדעת מה דעתכם בנושא חשוב לי לציין שאני עברתי כבר 3 הריונות כימיים בעבר אבל אז היה דימומים ותמיד ההריון נגמר שבבדיקת בטא השנייה זה כבר לא היה מכפיל כמו שצריך... אשמח לחוות דעתכם בהקדם אני די לחוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשה חומה בערבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2014לאחר החזרה במועד שציינת ניתן כבר לזהות שק הריון ברחם-בצעי אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי אולטרסאונד
אנונימית08/01/2014צירפתי את האולטרסאונד אודה לבדיקתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אנונימית08/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזמינו אותי שוב 14 לחודש לאולטרסאונ
אנונימית08/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
אנונימית08/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה תענו לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2014הנתונים יכולים להצביע על אפשרות של הפלה מאיימת,נדרשת ביקורת אולטרסאונד חוזרת בעוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש דרך לשמר את ההריון הזה??
אנונימית09/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אנונימית09/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובתכם
אנונימית09/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אודה לתשובתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2014אני מתאר לעצמי שאת נוטלת בשלב סה תמיכה הורמונלית שאותה יש להמשיך עד לביקורת האולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור וסתבת 37 פלוס07/01/2014
אשמח לשמוע תשובה לשאלתי.
האם נטילת פרוגינובה ואנדומטרין יכולה לעכב את הוסת בשבוע ויותר?
תודה לכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור וסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2014בהחלט אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן זוגי ואני מנסים להכנס להריון. קי07/01/2014
בן זוגי ואני מנסים להכנס להריון.
קימנו יחסיי מין ליפני יומיים, והמחזור שלי הופעי אתמול. ויש לי בחילות
בדרך כלל יש לי מחזור כול 28 ימים אבל הוא לא סדיר.
מתי יתקיים הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בן זוגי ואני מנסים להכנס להריון. ק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2014הביוץ מתרחש בד"כ כ-12-14 יום לפני הופעת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות על תשובתך.
י07/01/2014אני רואה כמה אתה משקיע פורום,
עונה עלהתשובות יום יום, ובוודאי בתור פרופסור זה ממש לא מובן מאילו.
מי שכותב כאן , מצפה לתשובה כי משהו מסקרן אותן, או מדאגה.
יישר כוח
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורפולוגיהיפעת06/01/2014
אני רואה שהנושא החם בפורום זה מורפולוגיה ויש לי שאלה:
1. אם המורפולוגיה של בעלי 2 אז זה כבר משקלל את אחוזי הראש, זנב? כלומר היא 2% לאור אחוזי הראש, זנב...
2. אם הכל תקין אצלי ואצלו המורפולוגיה נמוכה, אך יתר הבדיקות תקינות- כדאי ישר לעבור להפרייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מורפולוגיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2014מדובר על 2% של תאים תקינים בלבד במראה המורפולוגי שלהם(ראש,צואר,וזנב)כשהשאר פגומים באחד מהמרכיבים(ראש,צואר,וזנב).
אם שאר מדדי הזרע תינים כדאי להתחיל בטיפולים הכוללים השריית ביוץ +הזרעות תוך רחמיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל ואנדומטרין למסירהאורית06/01/2014
חברות יקרות, יש לי 4 מזרקים של דקפפטיל 0.1 מ"ג וקופסא וחצי של אנדומטרין למסירה. אפשר להשאיר פה הודעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי.הצעתך רלוונטית?תודה רבה.
מאמינה15/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה רופא רשאי לבצע דיקור מי שפיר?שי06/01/2014
שלום,
הנני בהריון שני, בת 35. שוקלת לבצע דיקור מי שפיר. הרופא המטפל הציע שהוא ידקר אותי אך לא הצלחתי למצוא המלצות ולא הצלחתי להבין האם יש הגדרה איזה רופא יכול לבצע? האם כל גניקולג? הוא אינו מומחה אולטרסאונד אלא מדקר ביחד עם טכנאי אולטרסאונד... האם זו דרך לגיטימית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזה רופא רשאי לבצע דיקור מי שפיר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2014דיקור מי שפיר הינה פרוצדורה פשוטה המבצעת ע"י כל גניקולוג במיומנות מקצועית גבוהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העדר ווסתמ06/01/2014
שלום,
בחודש שעבר עברתי טיפול ב gonal f והזרעה שבעקבותו נותרו 2 ציסטות. לכן המתנתי חודש ללא טיפול.
עברו 35 ימים מאז הווסת האחרונה ולא הגיע דימום.
הבוקר עשיתי בדיקות:
192 אסטרוגן
3.4 פרוגסטרון
רירית 5.6
זקיקים קטנים
בטא קטנה מ 2
שאלתי היא- מה קרה למחזור? מה הסיבה למצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק אציין שבדרך כלל המחזור מאוד סדיר
מ06/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רק אציין שבדרך כלל המחזור מאוד סדיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2014השיבוש נובע בגלל הפעילות ההורמונלית של הציסטות,והכול יסתדר בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבור פרופ' אשכנזי היקראפרת06/01/2014
שלום לך פרופ' אשכנזי, יש לי שתי שאלות:
1. האם אתה מטפל גם באסותא?
2. מה קורה במצב של IVF כאשר השאיבה/החזרה נדרשת בשישי/שבת, האם IVF עובדים גם בשישי ושבת עבור מטרות אלה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עבור פרופ' אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2014את טיפולי ה-IVF אני מבצע באסותא ככול שנדרש גם בימי שישי וגם בשבתות לפי הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן הכי טוב
אפרת08/01/2014עם איזו קופה אתה עובד? הכי משתלמת שאפשר (חשוב לי העלות) תודה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היכן הכי טוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2014הטיפול באסותא נעשה במימון הביטוחים המשלימים של כל הקופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי והייתי מטופלת שלך..
אפרת08/01/2014אין סבלנות כזו היום, אוהבת אותך בלי להכיר אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא מלאך האיש הזה. תשובות ארוכות
שירה08/01/2014ומנומקות והכול ברוגע. משהו! כמה טוב שיש רופאים כאלה.
כל הרופאים פה זה הרופאים הכי טובים שיש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2014מודה לכל הבנות על הפירגון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטות טיפול מתאימותרונה06/01/2014
שלום,
קראתי על שיטות בהפריה בשם ICSI וגם אחת בשם IMSI
האם הייתם ממליצים על אחת משיטות אלה לאור תוצאות בדיקת הזרע מטה?
אלה התוצאות לפני הקפאת הזרע והטיפולים יעשו לאחר הפשרתו:
Ph – 8
Volume 1.5ml
Concentration – 53 million/ml
Motility: 1 hr after ejaculation – 50%
Grade of motility 1 hr after ejaculation: II III
Vitality: 1 hr after ejaculation: 72%
Normal morphology (who 1999): 4%
Leukocytes: no* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
רונה06/01/2014בנוסף וריקוצלה 3 ושברים 14%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטות טיפול מתאימות - תגובה
פרופ' שחר קול06/01/2014הזרע יכול לתת הפריות טובות ב - IVF פשוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה יהיה מספק
רונה07/01/2014האם ב IVF פשוט עדיין יהיו מספיק זרעים תקינים מורפולוגית? איך נפטרים מהלא תקינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת צריכה עזרה בבקשה !!!ליאת06/01/2014
שלום שמי ליטל , יש לי שחלות פלציצטיות והמחזורים שלי לא סדירים אני לקראת ivf הרופא נתן לי דופסטון כדורים לקחתי במשך חמישה ימים ויום שבת אחרון הזה הופעה בניגוב מין דימום חלש והוא לא התגבר כול היום וככה גם ביום א' בבוקר אתמול דימום מאוד חלש על ידי ניגוב ולא התגבר יש לציין שביום שבת ואתמול אחרי שראיתי דימום אחר כך לא היה שום דימום אחרי ניגוב במשך היום . והיום התחיל ממש דימום די חזק . אז רציתי לדעת אם לחשב יום מחזור לפי יום שבת שז היה יום 1 לווסת או שהיום זה יום 1 של המחזור בתודה מראש ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
ליאת06/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת צריכה עזרה בבקשה !!! - תגובה
פרופ' שלמה משיח06/01/2014אם יש לך שחלות פיליציסטיון ואינך מדבלת וסת אז לא משנה אם תתחילי את הטילול ביום 3 או 4 או 5 של. וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טובי06/01/2014
בן זוגי ואני מנסים להכנס להריון.
קימנו יחסיי מין ליפני יומיים, והמחזור שלי הופעי אתמול.
בדרך כלל יש לי מחזור כול 28 ימים אבל הוא לא סדיר.
מתי יתקיים הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוקר טוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2014המחזור אמור להופיע 12-14 יום לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)