מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איכותירון04/01/2014
לאחר שביצעתי בדיקת זרע הכל מצוין בכל הרמות פרט למורפולוגיה 6% (אני יודע שמעל 4% תקין גבולי ועדיין), האם יש לי סיכוי להיות תורם בבנק הזרע ולנסות להיכנס לנסות בכלל? אשמח לתשובה קצרה וכנה. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות - תגובה
פרופ' שלמה משיח04/01/2014לא קבלתי את כל פרטי הזרע אבל מורפולוגיה 6 אחוזים נורמלי זה מאפשר להיות תורם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו בענין
ירון04/01/2014ואם יש לי וריקוצלה, האם זה מוריד לי סיכוי לכך? אם כן אשמח לקצת הבנה מדוע זה עלול להוריד לי סיכוי, מה ההבדל לבין עם וריקוצלה ולבלי (במידה וכל שאר הממדים מצויינים).
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איכות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/01/2014הקריטריונים לבחירת תורם כוללים מלבד למדדי הזרע(רצוי לא מדדים גבוליים)גם מדדים אחרים,ורק לאחר עמידה בכול הדרישות ניתן האישור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםלילי03/01/2014
שלום.
למה בחו"ל עושים את ההחזרה עם יותר כבוד והאשה מכוסה בסדין בבטן והאולטרסאונד ממש מתחת לסדין
ולא כמו בארץ שהכל פתוח וחשוף וצריך להיות בלי כלום מלמטה עד כמעט חצי מהבטן שחשופה בגלל האולטרסאונד.
אי אפשר גם פה לעשות את זה? זה די מביש וגם ככה אנחנו במצב לא נעים ומלאות הורמונים. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2014את צודקת ובאמת כדאי לעשות את ההחזרה בחו״ל או לבקש במקום שאת מחזירה בארץ שידאגו לכיסוי מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיריוןיואב03/01/2014
שלום רב..
אני בן 30. נשוי מזה שנה ללא הצלחה בהשגת היריון ספונטאני.
בדיקת זרע שעברתי הדגימה את הממצאים הבאים: נפח 3, ריכוז 16 (בחזקה השישית), תנועתיות 35% ומורפולגיה- 2%.
בעקבות זה פניתי לאורולוג ששלח אותי לבדיקת US אשכים+ בדיקות דם. בדיקת הדם הדגימה פרופיל הורמונלי תקין ובדיקת ה- US אשכים הייתה תקינה.
אך בסוף לדבריו לפי הבדיקה הקלינית אצלו הוא קבע לי שיש אצלי ורקוצלה בדרגה 2-3!! והמליץ לי על ניתוח...
* יש לציין שבחודשיים האחרונות אני נוטל גם SP VITAL שהוא המליץ לי עליו (תוסף תזונה).
* במקביל פנינו אני ואשתי לרופא פוריות שהציע לנו הזרעה תוך רחמית בשלב זה עם השבחת זרע..
השאלות שלי הן באופן הבא:
- האב בדיקה קלינית לבדה אמורה לחתוך שקיימת וריקוצלה ולפיה להמליץ על ניתוח?
- האם ממליצים לי ניתוח?
- האם לפנות לאורולוג אחר לקבלת חוות דעת אחרת?
- האם לקבל את עניין ההזרעה התוך רחמית וכמה זה אמור לעזור-- מה הסיכויים??
- ובכלל האם קיימת הפרייה באופן ספונטאני בכלל??
אשמח לקבלת מענה בהתאם..
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיריון - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2014קודם כל יש סיכויים להרות ספונטנית ולא בטוח שהבעיה הקיימת היא אצלך.
לדעתי לא כדאי ניתוח וממליץ על חוות דעת נוספת, אני בכל זאת לא הייתי מנתח.
הייתי מתחיל עם טיפול הורמונלי והזרעות בשלב ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא לנתח את הגבר?
רון05/01/2014אבל פרופסור יקר,
איך אתה מסביר שאין צורך בניתוח אם יש סיכוי שיהיה זרע טוב וזה יחסוך כל כך הרבה סבל לאישה בהפריות והורמונים? ראינו בסרט של אורלי וגיא וילנאי כמה היא סבלה כי לא גילו את הוריקוצלה וניתוח היה מונע ממנה כל כך הרבה סבל.
אודה לך אם תסביר מדוע אף אחד כאן לא מעודד ניתוח עבור הגבר? למה רק הנשים צריכות לסבול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא לנתח את הגבר? - תגובה
פרופ` דוד בידר05/01/2014מה שראית אצל אורלי רק מדגיש את מה שאני אומר.שם לא היתה בעית הזרע אלא גיל מבוגר של אורלי והניתוח לא היה משנה כלום ועובדה שיש לו ילד בעברו.
הזרע של בעלך לא ישתפר יותר בעקבות הניתוח וזה לא מה שיביא את ההריון .
יש צורך לבדוק מה קורה אצלך.
גם כתבתי לך להתייעץ עם עוד רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיו לו 7 זרעים
רון05/01/2014לגיא היו 7 זרעים ובטח הם גם לא היו תקינים מורפולוגית. לה היו מספיק ביציות ובדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיו לו 7 זרעים - תגובה
פרופ` דוד בידר05/01/2014זה לא נכון וגם לא יכול להיות.
אבל אני המלצתי לך מה שהמלצתי ולדעתי בזרע כזה אין צורך בניתוח.
המלצתי, לפי בקשתך, על יעוץ נוסף.
באיזה קופת חולים את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחות בהריוןלולה 2603/01/2014
שלום
אני בהריון תאומים שבוע 17+5 .. רציתי לשאול אם מותר לי למרווח קרם לחות על הבטן ועל החזה..זה לא יפגע בעוברים? ובאיזה משחה או קרם אתם ממליצים.. ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרם לחות בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/01/2014באופן כללי ניתן לומר שמרבית הקרמים אינם יכולים להזיק לאם או לעובר ,בעיני מומלץ ביותר שמן התינוקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלהאני03/01/2014
שלום רב
לפני מספר ימים דיממתי והיום הבטא ירדה ל-81. הונחתי להפסיק עם התמיכה והרופאה אמרה שבטח יגיע הדימום. חשוב לציין שביום רביעי נראה שק ברחם. האם כדאי לחכות שהכול ייצא לבד? או שכדאי ללכת להוציא את השק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/01/2014בערכי ביטה שציינת השק כבר איננו ,ההליך כבר בסיומו אין מקום לדאגה,ואין צורך בכול מעורבות טיפולית נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה- רק עוד שאלה. איך
אני04/01/2014יכול להיות שביום שלישי בלילה היה דימום, ביום רביעי נראה שק ואח"כ כבר ביום שישי הביטא ירדה ולא היה דימום בין רביעי לשישי? הגיוני?
איך אז השק יצא?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על המענה- רק עוד שאלה. איך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/01/2014קרוב לודאי שזהו סדר האירועים שהתרחש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירלי03/01/2014
שלום,
מזריקה פיוריגון 100 מה 24/12 המינון הועלה ל125 ב29/12
בדיקות מהיום:
רירית 7.7
ימין:20,16,11
שמאל:9
אסטרדיול:1450
פרוגסטרון:0.9
ההנחיות הן להמשיך עם הזריקות היום ומחר בלילה שבין שבת
וראשון לעשות 2 זריקות אוביטרל(עדיין לא כמרו לי בדיוק מתי) וביום שני השאיבה...
כמה ביציות ישאבי להערכתך 4?
האם ההנחיות סבירות?אני יודעת שבדרכ מזריקים אוביטרל אחד..
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/01/2014הונחית מצויין ,נקווה שאת לשאיבה גם הזקיקים הקטנים יתפתחו במידה מסויית וישאבו ימעל ל-2 ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל דחוףשירלי03/01/2014
צריכה אוביטרל דחוף גרה בחולון למישהי יש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מקרית גת אם תרצי
נ03/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
דניאלה03/01/2014אני בגבעתיים אם את רוצה. כתבי מייל ואחזור אלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירלי03/01/2014תודה רבה לשתיכן..
בעלי נסע לאסותא לקחת מרשם
שתיהיה שבת שלום!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה דחוףדנהה03/01/2014
כמה עוברים מומלץ להחזיר כדי שיהיה יותר סיכוי להיקלט?
והאם שמעתן על כאלה שהצליחו להכנס להריון כבר בטיפול הראשון??
הבעיה שלנו זה זרע מועט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2014אם את צעירה וזה טיפול ראשון אז 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני עוברים?
דנה04/01/2014אפשר שני עוברים?
אני צעירה, בת 25, לקראת טיפול IVF ראשון ונאמר לי שאין לי אפשרות בחירה בטיפול הראשון ושמחזירים רק עובר אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שני עוברים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/01/2014לפי דף העמדה של האיגוד ההמלצה בטיפול הראשון לא להחזיר יותר מעובר אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני עוברים? - תגובה
פרופ` דוד בידר05/01/2014אנחנו מחזירים 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רופאים יקריםשיר03/01/2014
ותודה על הפורום הנפלא והחשוב הזה. אתם מצילים אותנו!!!!
השאלה שלי: אני צריכה להחזיר מוקפאים.
אני אמנם פוליציסטית אבל יש ביוץ פעם בכמה זמן.
כדאי לעשות החזרה על בסיס טבעי או הורמונלי? מה מוצלח יותר?
הבעייה אצלי זו ההשתרשות. העוברים טובים מאד ברוך השם. בת 35.
מה עם פיפל? מומלץ?
אגב המוקפאים הם בלסטוליסטים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רופאים יקרים - תגובה
פרופ` דוד בידר03/01/2014כדאי להחזיר על מחזור תחליפי עם טיפול של הורמונים.
לדעתי לפיפל אין ערך מוסף אך את צריכה להתייעץ עם הרופא המטפל ,יתכן והוא כן דוגל בשיטה.
בכל אופן הפיפל לא מזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פריון שהצליח בזכות קורן אליהודנה02/01/2014
שלום,
רציתי לשתף אתכן במה שעברתי,
אחרי שנים רבות של נסיונות כושלים,
הצלחתי בשעה טובה להיכנס להריון,
לדעתי זה בזכות הטיפול של קורן אליהו מקליניקת מעגלים ברעננה ששינה לי את התזונה,
ובזכות הדיקור שחיזק אותי ואת הרחם שלי,
ממליצה בחום!!!קורן אדם מאוד מבין, תומך ומקסים שתמיד היה זמין לכל השאלות שלי
גם אם הן היו טפשיות לפעמים.
כמו כן,
את הטיפול עברתי בהילל יפה מקום מעולה עם אנשי צוות מקסימים שלא פגשתי במקומות אחרים,
לפני ההחזרה גם עברתי פיפל שגם יכול מאוד לעזור להצלחה.
בהצלחה לכולכן, ובעזרת השם כל החלומות שלכן יתגשו כבר השנה.
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פריון שהצליח בזכות קורן אליהו - תגובה
פרופ` דוד בידר03/01/2014זה מדור פירסומי פה.
זה עלול להטעות נשים רבות.
אני שמח שהצלחת וזאת בזכות הטיפול הרפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותsamanta02/01/2014
ערב טוב
חמישה ימים אחרי החזרת עוברים ומקבלת אוביטרל כל 4 ימים. האם הפרשה רגילה כמו בימים רגילים קצת לבנה . במהלך השבוע עם כאבי עדינים של כמו לחץ בבטן התחתונה. האם ההפרשה הינה טבעית והאם היא לא מעידה על כלום כרגע?
אודה לתשובתכם
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2014ההפרשה אינה חריגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר להפריהבטי02/01/2014
בת 38,
פרופיל תקין עם FSH 8, צילום רחם תקין.
האם לדעתכם יש לי סיכוי טוב שיווצרו מספר ביציות בגדלים טובים כשאתחיל הפריות?
בניסיון ראשון להזרעה עם הורמונים היה כך: עם גונל 125 החל מיום חמישי למחזור, ביום 11 היו מימין זקיקים בגודל 15, 17, 10, 10 ומשמאל אחד 14 וקטנים. חוששת שאתחיל מעבר להפריות ולא יהיו מספיק ביציות בשלות, מה דעתכם הסיכוי שיהיו מספיק לפי הפעם הראשונה שקיבלתי הורמונים? גם השערה בלבד תעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעבר להפריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2014הסיכוי שלך סביר ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירלי02/01/2014
שלום בת 24 בטיפול ivf ראשון לאחר לידה מטיפול ivf לפני 4 שנים... ב29/12 בדיקות לאחר 5 ימים של פיוריגון 100: אסטרדיול:245 פרוגסטרון 0.9 רירית 6.6 שחלה ימנית זקיק 13+קטנים בדיקות מאתמול לאחר הגדלת המינון ל125 מיום ראשון: אסטרדיול:838 פרוגסטרון 1.0 רירית:7.7 שחלה ימנית זקיק 13+16 +קטנים שמאלית: קטנים... בטיפול לפני 4 שנים)אותו טיפול)בהפרש של 4 ימים היו לי עוד 8 זקיקים גדולים השאלה שלי למה יש רק 2 זקיקים גדולים? ישאבו לי רק 2 ביציות?? כמה זמן בערך יש לי עד השאיבה?? האם יש סיכוי שיהיו יותר ביציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2014הערכת שאת נדרשת לטיפול לפחות עוד יומיים,ואז לשקול את מועד האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעירון02/01/2014
רציתי בבקשה לדעת, האם כאשר מעוניינים לתרום זרע (בנק הזרע) וכל הבדיקות מדדים וכו' מצויינים, כמה מומלץ כתורם איכותי שיהיו אחוזי התאים התקינים (מורפולוגית)? התייחסו בבקשה לענין המורפולוגיה בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2014בבדיקה לפי שיטת קרוגר רצוי שהמורפולוגיה תהייה מעל 4% ואידיאליו בטווח שמעל 14%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלטוציסיטים לביופסיה חוזרתשני02/01/2014
שלום רב ,
יש לי 2 עוברים בלטוציסטים שהוקפאו אחרי שבביופסיה לא היתה לגביהם תשובה וצריך לעשות להם ביופסיה חוזרת.
מה הסיכוי של עוברים כאלה שעברו פעמיים הקפאה פעמיים הפשרה ופעמיים ביופסיה? עד כמה הם איכותיים/לא איכותיים והאם יש בכלל להיכנס להריון בנסיבות אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלטוציסיטים לביופסיה חוזרת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2014ברור שנזקי ההקפאה וההפשרה וה ביופסיה החוזרת עלולים להפחית את סיכויי הקליטה של בעוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)