מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מודאגתשירלי01/01/2014
שלום
בת 24 בטיפול ivf ראשון לאחר לידה מטיפול ivf לפני 4 שנים...
ב29/12 בדיקות לאחר 5 ימים של פיוריגון 100:
אסטרדיול:245
פרוגסטרון 0.9
רירית 6.6 שחלה ימנית זקיק 13+קטנים
בדיקות מהיום לאחר הגדלת המינון ל125 מיום ראשון:
אסטרדיול:838
פרוגסטרון 1.0
רירית:7.7 שחלה ימנית זקיק 13+16 +קטנים
שמאלית: קטנים...
בטיפול לפני 4 שנים)אותו טיפול)בהפרש של 4 ימים היו לי
עוד 8 זקיקים גדולים
השאלה שלי למה יש רק 2 זקיקים גדולים?
ישאבו לי רק 2 ביציות??
כמה זמן בערך יש לי עד השאיבה??
האם יש סיכוי שיהיו יותר ביציות?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי תענו לי בבקשה
שירלי01/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מודאגת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2014יש להמשיך בטיפול ובמעקב ,האוביטרל צפוי להינתן בטווח של יומיים שלושה ,ויתכן שיתווספו עוד זקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדו'שלי01/01/2014
שלום,
האם יש קשר בין אנדומטריומה שקיימת בשחלה לבין E2 גבוה ביום 3 לווסת? יצא 316 pmol/L?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדו' - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2014אין קשר, יש לראות את כל הפרופיל ההורמונלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות והתכווצויות לאחר החזרהאדוה01/01/2014
התבצעה לי החזרה ביום שישי האחרון של 2 עוברים טריים, אתמול בלילה חשתי בכאבים ודקירות מאוד חדות ששיתקו לי את הגוף למשך שעה כמעט בבטן התחתונה, צוואר הרחם. אותה תחושה כמו שהייתה לי בדקות הראשונות אחרי השאיבה.
לקחתי אופטלגין להרגעה, וזה עבר.
השאלה שלי האם אני צריכה ללכת להבדק היום? אף פעם לא הרגשתי כאבים כאלו לאחר ההחזרה.
אשמח ליעוץ בנושא,
אדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקירות והתכווצויות לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2014במידה והכאבים ימשיכו יהייה צורך בביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויאגרה לעיבוי ריריתשני01/01/2014
האם פרוטוקול ארוך או קצר או שזה לא משנה ?
אם אני רוצה להחזיר על מחזור של מוקפאים ולא במהלך מחזור טיפול- באיזה יום של הווסת לקחת לכמה זמן ובאיזה מינון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ויאגרה לעיבוי רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2014העדפתי היא לפרוטוקול ארוך המשתרע למשך זמן יותר ארוך המאפשר השפעה מצטברת טובה יותר על רירית הרחם.
במחזור של עוברים מוקפאים הטיפול מתחיל ביום ה-3 של המחזור ככול שנדרש להגיע לרירית אופטימלית תחת בקרה של בדיקות דם המזהות עלייה צפויה ברמת הפרוגסטרון לפני שיעד הטיפולי מושג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בפעם הרביעית מנסה להעביר שאלה!!!סוניה01/01/2014
שלום רב
רציתי לדעת האם שאיפת אדי פורמלין/פורמהלדהיד למשל בהחלקות שיער, מותר בשליש ראשון של הריון?? האם בשליש אחרון, או שאסור כלל... תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בפעם הרביעית מנסה להעביר שאלה!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2014בשנת 2010, הכיר משרד הבריאות בפורמלדהיד כמסרטן ודאי בבני אדם. פורמלדהיד הוא אחד מהמזהמים הנכללים בחוק אוויר נקי, ויש לו ערך יעד וערך סביבה.
פורמלדהיד הוא כימיקל רעיל חסר צבע בעל ריח חריף, המצוי במוצרים רבים החל מלק לציפורניים, מגבונים לחים ועד למשטחי מטבח, ממרככי כביסה ועד לשטיחים ורהיטי עץ. הוא גם נמצא בחומרי בנייה ולכן קיים סיכוי גבוה לנשימת אדי פורמלדהיד בעת השהייה במבנים ואפילו בביתנו שלנו.
הסוכנות הבינ"ל לחקר הסרטן IARC, מחשיבה את פורמלדהיד כמסרטן ודאי באדם. לפי מדעני ממשלת ארה"ב, פורמלדהיד גורם לסרטן האף והגרון, וייתכן שגם ללוקמיה.
לכן יש להימנע במיוחד בטרימסטר הראשון של ההריון לחשיפה משמעותית לאיד הפורמאלדהיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המקיפה ו...
סוניה01/01/2014המקצועית!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום הרביעי לאחר החזרת עובר 1אלינור01/01/2014
היי,ביום חמישי היתה לי שאיבה של ביצית אחת וביום ראשון לפני 4ימים החזירו לי עובר אחד לרחם שהרופא קרא לו בשם עובר קומפקטי(מה זה?)ביום השני לאחר ההחזרה כשניראה אכלתי משהו לא טוב שגרם לי להקיא,האם זה יכול לשבש לי את התהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום הרביעי לאחר החזרת עובר 1 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2014עובר קופקטי מצוי בשלב חלוקה מתקדם ובמחינה פרוגנוסטית נחשב לעובר טוב יותר,להקאה לא תהייה משמעות לגבי הסיכוי להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עובר קומפקטי
אלינור01/01/2014תודה רבה, האם לעובר קומפקטי יש סיכויי הצלחה רבים יותר מעובר רגיל להשתרשות ברחם?ואם הזרקתי כתמיכה ביום של ההחזרה במקום חצי כמות אוביטרל כמעט את כולו יש סיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרת עובר קומפקטי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2014אכן הסיכוי יותר טוב ,לא נגרם כל נזק מהזרקת כמות כפולה של אוביטרל אדרבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה אחרונה!!
אלינור01/01/2014תודה רבה שאלה אחרונה
קיבלתי הנחייה להזריק כל 3 ימים מהחזרה חצי מנה של אוביטרל
מתי אוכל לעשות בטא ואקבל תוצאה אמיתית שלא מה אוביטרל ?
ההחזרה הייתה בתאריך ב29.12.13?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ושאלה אחרונה!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2014כדי לבטל את השפעת האוביטרל יש להמתין לפחות 9 ימים מההזרקה האחרונה של האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות במינון--דחגלי01/01/2014
שלום,
הרופאה הנחתה לקחת שתי נרות אנדומטרין 100 מ"ג פעמיים ביום . הייתי בטוחה שהנרות שיש לי בבית זה אותו דבר אבל היום שמתי לב שכתוב עליהם אטרוגסטן 200מ"ג. אני מרגישה ממש טיפשה.
זה אותי חומר? ואם כן לרדת במינון זה לא יפגע בהליך התמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
גלי01/01/2014100 מ"ג - נר אחד פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2014מינון של 200 זה בסדר.
אם זה לא במסגרת הפריה חוץ גופית אז זה לא משנה אם לוקחים או לא את הכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות במינון--דח - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2014זה אותו הדבר וזה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה???אני31/12/2013
שלום רב
בשבוע 4+ 6 ימים. יש לי התכווצויות ברחם והיה לי בניגוב דם עם גוש דם. האם זה יכולה להיות הפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדימום ממשיך-
אני01/01/2014האם זה נורמלי???
יש ממש דימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלכי למיון למה את מחכה? בהצלחה
נ.01/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תלכי למיון למה את מחכה? בהצלחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2014מדובר בהפלה מאיימת המחייבת ביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהחנה31/12/2013
האם הפרייה חוץ גופית זה הזרעה? אני מיועדת להזרעה והשבחה ועל ההפניה של הרופא לבעלי למתן זרע כתוב: הפרייה חוץ גופית, הפרייה מלאכותית.
זה נקרא הזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013הזרעה אינה הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שההפנייה להשבחה היא כמו
חנה31/12/2013להפרייה? כלומר- הפעולה גם בהזרעה וגם בהפרייה מבחינת הזרע תהייה זהה? בהפרייה גם משביחים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יכול להיות שההפנייה להשבחה היא כמו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013כדי לעבור הפריה יש תהליך מקדים שהיית חייבת להיות מודעת לו ,כנראה שהכוונה היא להשבחת זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק בשבוע 8חגית31/12/2013
האם יכול להיות מצב שבהריון של ivf
שהוא כל כך מדויק
יראו דופק רק בשבוע 8?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דופק בשבוע 8 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013מצב זה לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 27ב31/12/2013
נמצאת כרגע בשבוע 27+3 ולאחר בדיקת אולטרסאונד הרופא אמרה לי שהראש של הילד למטה...מה זה אומר...?יש צורך לדאוג...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו מתפללות להגיע לשבוע 8 חחח...
טלי31/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנילי
ב31/12/2013נילי זה ממש לא מצחיק גם אני עברתי5 טיפולי פוריות ועד שנקלטתי לקח הרבה זמן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צחקתי - חלילה
טלי31/12/2013הכוונה היתה שפה זה פורום לפוריות והמומחיות של הרופאים פה היא בשלבים ההתחלתיים והבעייתיים שלנו בכניסה להריון.
לדעתי פורום הריון ולידה יתן לך מענה מרופאים ממוחים בשלבים אלו של ההריון.
מבלי לפגוע במקצועיותם של הפרופסורים פה.
בהצלחה בכל מקרה
לא התכוונתי לצחוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שבוע 27 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013הכוונה שהעובר במצג ראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתכם המהירה בבקשהמיטל31/12/2013
שלום רב,
לאחר שלא נמצאה בעיה אצל אשתי, הומלצה בדיקת הלוספרם עקב וריקוצלה ו 3 הריונות כימיים והפלה בשבוע 7. בבדיקה נמצאו 14% שברי DNA , אודה לעצתכם וכיוון האם ייתכן שזה שזה גם עלול לגרום להריונות הללו שלא צלחו? או שזה דווקא משהו בתוצאות האחרות למטה:
הימנעות 3 ימים
נפח 4ml
Ph 8
Sperm concentration (10^6/ml) 56
Total sperm number (10^6) 224
Motility(%spermatozoa) 60%
Vitality(% live) /
Morpology normal(%) 6%
Morpology head defects 77%
Morpology neck 4%
Morpology borderline 10%
Morpology tail 3%
אודה לכם אם תציעו עצתכם בנושא האם לעבור ניתוח או לעבור להפריות (אך חוששים שגם הן יניבו הפלות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרתכם המהירה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013כל הממצאים של בדיקות הזרע תקינים לחלוטין,ההפלות אינם על רקע בעיה בזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
מיטל01/01/2014אבל המורפולוגיה במשך כמה חודשים עומדת על 6%-3% תקינים בלבד והסבירו לי שייתכן שזה קשור לכך כיוון שכל הבדיקות צילום רחם וכו' הכל היה תקין ושכאשר רמת צורות מורפולוגיות לא תקינים זה מעלה סיכון לעוברים שלא מתפתחים כיאות, אודה לדעתכם בענין הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגו עליי?
מיטל31/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה דילגו עליי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013בקשתך נענתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך
מיטל01/01/2014אבל המורפולוגיה במשך כמה חודשים עומדת על 6%-3% תקינים בלבד והסבירו לי שייתכן שזה קשור לכך כיוון שכל הבדיקות צילום רחם וכו' הכל היה תקין ושכאשר רמת צורות מורפולוגיות לא תקינים זה מעלה סיכון לעוברים שלא מתפתחים כיאות, אודה לדעתכם בענין הזה
שאלה בהמשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2014ממצאי בדיקת הזרע הינם בגבול התקין,לכן יש להניח שההפלות אינן נובעות מאיכות הזרע,יחד עם זאת ניתן לבצע בדיקת זרע ל"הלוספרם" לקביעת רמת השבירות של ה-DNA של תאי הזרע העלולה להוות רקע אפשרי להפלות חוזרות ,במיוחד עם בן הזוג מעשן ,נוטל תרופות מסויימות ,חשוף לטמפרטורות גבוהות יותר באשך בגלל מקצועו,חשוף לקרינה אלקטרוסטטית ,עבר זיהום באברי הרבייה,קיימים ורידים מורחבים באשך,שותה אלכוהול בכמות חריגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מוזר
מיטל01/01/2014חצי שנה אחרונה מורפולוגיה תאים תקינים נעה בין 3% ל 6% (כמעט 80% צורת ראש לא תקינה), וריקוצלה, תוצאת הלוספרם יצאה 14% שברי DNA, האם השילוב הזה לא יכול להוות את הגורמים להריונות הללו שאינם מתפתחים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר המשך לתשובה ?
מיטל02/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדיין מוזר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2014לא נראה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםהיי31/12/2013
עשיתי צילום רחם ובו הרחם, הגודל והמינוח תקין, כמו כן צוואר הרחם ולא הודגמו פגמי מילוי. שתי החצוצרו הודגמו. מימין רושם שהודגם פיזור תקין, משמאל אין עדות לפיזור תקין של חומר הגלם אשר הודגם לכוד ואולי עקב הדבקויות או אחר, מצריך המשך בירור. מה זה אומר? ומה יהיה המשך הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013בהחלט יש להתייחס להערה לגבי אפשרות שמדובר בהידבקויות באגן משמאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רוית01/01/2014אז זה אומר שיש חצוצרה . אחת? מה מומלץ להמשך טיפול? ניתוח, זריקות.. מה עושים במצב כזה ?
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2014ההחלטה על המשך הטיפול צריכה להעשות ע"י הרופא המטפל בהקשר לכל שאת הנתונים שבידו,מתקבל הרושם שבשלב זה יש לשקול טיפול בהשריית ביוץ עם הזרעות תוך רחמיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
היי01/01/2014האם לפי הממצאים יש חצוצרה אחת תקינה? אני מודאגת האם אפשר להכנס להריון עם אחת .. סליחה על הבורות
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2014בהחלט אפשר להרות עם חצוצרה אחת בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקהמיואשת31/12/2013
היי,
אני בת 37 עברתיי 2 קיסריים.
לפני שנה וחצי עברתי גרידה עקב הפסקת דופק בשבוע ה10.
חיכיתי לקבלת המחזור ונכנסתי שוב להריון אבל התפתח רק שק הריון ללא עובר וללא חלמון-> עברתי הפלה באמצעות ציטוטק.
בצעתי א"ס כחודש אחרי המחזור הראשון של הציטוטק כמה ימים לפני הביוץ והייתה לי רירית 8 בצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית שהייתה תקינה. מאז אין הריון, אלא רק הריונות כימיים +הפלה מאד מוקדמת( אולי גם מוגדרת כהריון כימי). בצעתי מעקב אחר הרירית בחודשים האחרונים והרירית 6-6.5 מ"מ ביום ביוץ. (וכמובן כל הבדיקות של ההפלות החוזרות תקינות חוץ מיועץ גנטי שלא הייתי בו) לאחרונה גם אין הריונות כימיים... הרופא טוען שהרירית נפגעה עקב הגרידה ... האם יש סיכוי? האם אפשר לשקם את הרירית? איך ייתכן שהרירית כחודש אחרי ההפלה השניה הייתה 8 כמה ימים לפני הביוץ ועכשיו היא דקה? לא עברתי מאז התערבויות ברחם חוץ מההיסטרוסקופיה האבחנתית.
האם כדאי לחזור על ההיסטרוסקופיה (עברה שנה) או שאין טעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית דקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013לטעמי היסטרוסקופיה נוספת הכרחית לפני המשך הטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהוגע לחוק ההפלות עד גיל 33שירה31/12/2013
על מה ולמה צריך לממן לנשים עד גיל 33 הפלות?????? למה ולמה? למה לא עד גיל 22 או 23 ואחר כך שכל אחת תתמודד ותשמור כמו שצריך אם היא לא רוצה להיכנס להיריון.
נראה לי ולעוד רבות וטובות שמעל גיל 23 זה כבר צריך להיות ממומן על ידי אותן נשים. איזה חוצפה. העיקר רוצים לגעת בעוגה של מטופלות פוריות מסכנות ואומללות שרוצות להיות אימהות.
יש מצב לדבר עם שרת הבריאות שתשנה את החוק המגוחך הזה של ההפלות????? ממש מרתיח את הדם מרוב עצבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהוגע לחוק ההפלות עד גיל 33 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013הכול עניין של סדרי עדיפות
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)