מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תדירות קיום יחסי מיןאני31/12/2013
בהנחה שזרע תקין, מהי התדירות המומלצת להשגת הריון?
האם בגזרת כל המרבה הרי זה משובח? או שעלול לפגוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תדירות קיום יחסי מין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013לקיים פעם פעמיים במועד הביוץ הצפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיונות של חצי שנהמור31/12/2013
צהריים טובים,
בת 29 עם ילדה בת שנתיים , הריון טבעי לאחר חצי שנה של ניסיונות
כרגע מנסה כ 7 חודשים להכנס להריון שני ללא הצלחה
בשלושה חודשים אחרונים מעקב זקיקים ובדיקות דם מאשרות ביוץ תקין
החודש ביוץ מוקדם ביום ה12 שבדרכ ביוץ בימים 15-16 מחזור סדיר כל 28-30 יום
בדיקת זרע תקינה , פרופיל הורמןנלי תקין, יש לציין שיש לי קרישיות יתר ברקע שגילתי אחרי ההריון הקודם
לדעת הרופא אין זה מונע קליטת הריון ולא רוצה להתחיל טיפול בשלב זה כי המשמעות היא לסכן אותי שלא לצורך בשלב זה
הריון קודם תקין פרט לסכרת הריון.
לא היו הפלות בעבר לא קיסרי לידה תקינה ללא סיבוכים
מה הייתם מציעים לי לעשות? האם להתחיל טיפול?
או להמתין עןד מס׳ ניסינות טבעי?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניסיונות של חצי שנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013להתחיל טיפול לאחר שעברו מעל 6 חודשים של נסיונות ללא הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם חום בהיר לאחרת החזרת עובריםסמי31/12/2013
שלום רב
ביום ראשון הוחזרו 3 עוברים (IVF) הבוקר ממש עכשיו אני רואה כתם בהיר מאוד וקטן על התחתונית, אני מרגישה קצת לחץ באיזור צידי הגוף , האם זה אומר משהו? אני מקבלת כל 3 ימים אוביטרול כתמיכה . אודה לתשובתכם המהירה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כתם חום בהיר לאחרת החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013ממצאים אלו חסרי כל ישיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפשרת עוברים PGDשני31/12/2013
כמה עוברים אתם חושבים שכדאי להפשיר ב- PGD (איקס שביר) בהנחה ואני רוצה למקסם את הסיכויים לתאומים . 6-7 נראה לכם בסדר או יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפשרת עוברים PGD - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013שניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה....
שני01/01/2014מצטערת אבל לא הבנתי את תשובתך ..אם אני רוצה שיהיה סיכויי להשתרשות תאומים מה שאומר שצריך לפחות שניים שלושה עוברים תקינים . מדוע להפשיר רק שניים שבאיקס שביר הסיכוי לעובר תקין הוא 50%?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ציינתי אבל העוברים לפני ביופסיה
שני01/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפשרת עוברים PGD - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013שניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ציינתי פרט חשוב ..
שני01/01/2014העוברים מוקפאים לפני ביופסיה ולכן ,כמה כדאי להפשיר ( PGD איקס שביר) כדי למקסם את הסיכוי לתאומים (מינימום 2 עוברים תקינים)
סליחה על ריבוי השאלות ותודה מקרב לב על כל התשובות והסבלנות- מאוד מרגיע שיש אתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ציינתי פרט חשוב .. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2014שניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 11 יום אחרי החזרת עובריםשאלה דחוף31/12/2013
שלום לרופאים יקרים
12 יום אחרי החזרת עוברים טריים יצא לי יום שישי הקרוב! אפשר לעשות בדיקת דם יום אחד לפני -ביום חמישי או שזה לא יהיה אמין? או כדאי לי לחכות ליום ראשון?
אני עם היסטוריה של הפלות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
11 יום אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013מדוע לא לבצע ביום שישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שאלה דחוף01/01/2014תודה פרופ' שהתייחסת
אני בקופת חולים כללית ולא מבצעים בדיקות דם ימי שישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן השתרשותבת 37 פלוס31/12/2013
אשמח לשמוע כמה זמן לוקח לבלסטוציסט להשתרש ברחם אחרי החזרה.
תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זמן השתרשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013תוך שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפיםעמית31/12/2013
בוקר טוב רופאים יקרים,
היום הייתי בבדיקת א.ס ביום השישי למחזור (מזריקה מנופור 375) ונאמר לי שי לי כמה פוליפים בצוואר הרחם (בגדלים 7.8.13) האם זה בעייתי? אני לקראת IVF מספר חמש ואף פעם לא היו לי פוליפים (אם זה חשוב לציין אז יש לי חצוצרה חסומה אחת)
מזה בעצם אומר<
אשמח לתשובה בהקדם
קצת לחוצה
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה-קצת לחוצה
עמית31/12/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה-קצת לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013לטעמי יש לטפל הפוליפים לפני טיפול IVF נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-המשך
עמית01/01/2014תודה על התשובה
אני נמצאת כרגע כמה ימים לפני שאיבה, בכל זאת אתה חושב שכדאי לא להמשיך עם זה? אין אפשרות לטפל בזה בזמן השאיבה אולי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה-המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2014על הרופא המטפל להתרשם אם הפוליפים חיצוניים לגמרי ונובעים רק מצואר הרחם או עלולים להיות ממקור אחר-לכן עלייך להפנות שאלה זו לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא31/12/2013
בוקר טוב, אני בשבוע 33. בבדיקה ראו שצוואר הרחם התקצר מ-4 ס"מ ל3.3.
האם זה תקין בשבוע הזה?
ועוד שאלה, האם מותר עדיין לעבוד או שכדאי כבר להפסיק? (אין לי ממש מאמץ גופני בעבודה, ואני עובדת מעט שעות, אבל לפעמים צריכה להיות על הרגליים כמה שעות ולנסוע באוטובוס כ-20 דק').
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013אורך הצואר לשבוע ההריון תקין,אין בעיה להמשיך לעבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי תודה רבה!!!
א01/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013אורך הצואר לשבוע ההריון תקין,אין בעיה להמשיך לעבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
שאלה - תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילת זקיקיםשני31/12/2013
האם יש משהו שעוזר לכל הזקיקים לגדול יחסית ביחד (אני עושה PGD) וכל זקיק חשוב לי.
אני לוקחת תרופות של 6 מנוגון ו- 450 גונאל וצטרוטייד .יוצא בין 10-15 ביציות אבל בסופו של דבר אבל תמיד מוקפאים (לפני ביופסיה) 4-5.
האם יש מקום להוריד את המינונים מלכתחילה ובהמשך להעלות לפי הצורך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובתכם בבקשה
שני31/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממתינה לתשובתכם בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013חזקה על הרופא שלך שהוא בחר לך פרוטוקול הגזור מהרקע,הגיל,והרזרבה השחלתית שלך,אם כי מתקבל הרושם שהמינון מוגבר במיוחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובתך לגבי החלק הראש בשאלה..
שני01/01/2014האם יש דרך/אופן טיפול שכל הזקיקים יגדלו יחסית יחד .. מה שקורה שיש לי כמות זקיקים יפה אבל הרבה הולכים לאיבוד כי הם קטנים מידי או גדולים מידיי .
אשמח לתשובתך לגבי החלק הראש בשאלה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2014אמצעי האיזון ההורמונלי להכוונת הטיפול והזקיקים הינם תכשירים אגוניסטים ל-GNRH או אנטגוניסטים לGNRH לפי העדפתו של הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תרופותבארשבעית31/12/2013
אני בשבוע תשע.כל הזמן חשה בחילות ומאד שונה משני ההריונות הקודמים.
הפסקתי השימוש באסטופרם ואנדונומטרין . האם כבר אפשר להפסיק או שחייב להמשיך לקחת? מה קורה אם מפסיקים התמיכה?
ואם יש ברשותי אסטטופרם 1 מג.ואני צריכה 2 מג.ניתן לקחת 2 כדורים? אהי מודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת תרופות - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2013איך הרית , בטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בארשבעית31/12/2013כן.טיפול ivf
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת זרעאסף31/12/2013
שלום רב
רציתי בבקשה לשאול אם התוצאות בבדיקה המצורפת בקובץ תמונה תקינות
אשמח לכל פירוט מעבר לתשובה כן או לא
תודה רבה,
אסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2013התנועתיות נמוכה וצורות נורמליות יצא 0 % וזה מחייב ברור הגבר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויאגרה לעיבוי ריריתמיכל30/12/2013
שלום ,
שמעתי שנטילת כדורי ויאגרה יכולה לסייע בעיבוי הרירית .
האם נכון ?
מה המינון המומלץ לכך ובאיזה שלב של המחזור ?
האם ניתן ליטול במקביל לטיפול הורמונאלי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטיה ופיפל במקביל לויאגרה
שני31/12/2013האם ניתן לקחת/מומלץ קרטיה ולעשות פיפל בנוסף לטיפול בויאגרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויאגרה במחזור ללא טיפול
שני31/12/2013שלום רב,
ראיתי את המאמר לגבי מינון הויאגרה שיש לקחת .
מה קורה לגבי נטילת ויאגרה שלא במחזור איך לוקחים מאיזה יום לווסת ולכמה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה בבקשה תשובה מפרופ אשכנזי דחוף
שני31/12/2013אני צריכה להתחיל ויאגרה החודש- רוצה לדעת האם:
חייב/מומלץ פרוטוקול ארוך
האם אפשר לקחת קרטיה ולעשות פיפל כשנוטלים ויאגרה
והכי חשוב..במידה ולוקחים ויאגרה שלא במחזור טיפול- באיזה יום של הווסת לוקחים את הויאגרה ולכמה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב בפרוטוקול טיפול ארוך?
שני31/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חייב בפרוטוקול טיפול ארוך? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013אין בעיה לתת טיפול משולב-ביצוע פיפל ,מתן אספירין וויאגרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי הפרוטוקול ארוך או קצר ו..
שני01/01/2014וכיצד יש ליטול את הויאגרה במחזור של מוקפאים (לא במחזור טיפול) באיזה יום לווסת לכמה ימים ? במינונים כמו שציינת ( בתגובתך בה צירפת מאמר)
תודה זה מאוד חשוב לי כי אני רוצה לנסות ויאגרה גם על מחזור טיפול וגם במחזור של מוקפאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי הפרוטוקול ארוך או קצר ו..
שני01/01/2014וכיצד יש ליטול את הויאגרה במחזור של מוקפאים (לא במחזור טיפול) באיזה יום לווסת לכמה ימים ? במינונים כמו שציינת ( בתגובתך בה צירפת מאמר)
תודה זה מאוד חשוב לי כי אני רוצה לנסות ויאגרה גם על מחזור טיפול וגם במחזור של מוקפאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויאגרה לעיבוי רירית - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2014יש לשמור את התרופה הרחק מהשג ידיו של הבעל.
אספירין הוא יכול לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צ'יפ גנטי לעובר במסגרת גרידהא.30/12/2013
שלום,
שאלתי אתמול לגבי בדיקת קריוטיפ לעובר במסגרת גרידה שאני צריכה לבצע (היום אני אמורה להיות בשבוע 7+4 והעובר מתאים בבדיקה האחרונה ל-6+1).
הבנתי שעדיף לבצע בדיקת צ'יפ גנטי כי לא בטוח שבדיקת הקריטיפ תצליח וניתן יהיה להפיק מהדגימה את הממצאים הנדרשים.
האם אכן עדיף לבצע צ'יפ גנטי?
האם ידוע לכם על הפרוצדורה מבחינה טכנית ,איך ניתן לבצע את הבדיקה אם הגרידה מתבצעת במרכז רפואי פרטי ואני מעוניינת לבצע את הצי'פ בבילינסון?
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צ'יפ גנטי לעובר במסגרת גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013אין לזה כל ערך מוסף לגבי הטיפול העתידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון והשימוטואני30/12/2013
שלום רב,
אני בהריון תודה לאל, ויש קצת חששות כמובן.
אני ממש חוששת שבגלל ההשימוטו והנוגדנים יכולה להיות הפלה חלילה..
אני נוטלת פרדניזון 10 מ"ג. באיזה שלב ניתן להפסיק עם הכדור? כלומר באיזה שלב הנוגדנים לא יכולים לגרום לבעיה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון והשימוטו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013כדאי להתמיד בלקיחת הסטרואידים לפחות בטרימסטר הראשון ולבחון את המשך הלקיחה כל מקרה לגופו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשהאליסה30/12/2013
שלום העדר הפרשה כשבוע לפני קבלת המחזור מרמז על כישלון התעברות החודש? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013לא מבשרת כלום
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)