מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איחור בווסת ביתא שלילי הריון?שירה10/12/2013
שלום פרופ' ! כתבתי על מצבי שיש איחור בווסת כ - 7 ימים ז"א הביוץ היה להערכתי לפני 21 ימים ובדיקת ביתא מאתמול היתה שלילית
ענית לי שיתכן שמדובר בפעילות עודפת של הגופיף הצהוב .
מה זה אומר? ולמה אני צריכה לצפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור בווסת ביתא שלילי הריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2013הגופיף הצהוב הנוצר מהזקיקים לאחר הביוץ יכול לעיתים לפעול ביתר בתור גופיף ציסטי המפריש פרוגסטרון גם בהעדר הריון ומעכב את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציטוטק בשבוע 8אלה10/12/2013
האם בשבוע 8 מותר לקחת ציטוטק? עד איזה שבוע מאשרים ציטוטק בבית חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי אמרו שלא בריא כי זה שבוע מתפתח
נ.10/12/2013לכן עברתי גרידה, מצטערת לשמוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ציטוטק בשבוע 8 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2013כאמור שבוע הריון יחסית מתקדם לשימוש הציטוטק לגרימת הפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף! בטא שלא מכפילה את עצמהא.10/12/2013
שלום,
עשיתי את בדיקות הבטא הבאות בעקבות ivf (הוחזרו 3 עוברים) כאשר האחרונה מדאיגה אותי מאוד:
6.12 - 246 (יום 12 להחזרה).
8.12 - 626
10.12 -878
מה המשמעות שהבטא האחרונה לא הכפילה את עצמה? האם להספיד את ההריון?
אנא תשובתכם הדחופה.
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! בטא שלא מכפילה את עצמה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2013כנראה ההריון לא תקין.
צריך לחזור שוב לודא שאין טעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזיקה לך אצבעות
מנסה10/12/2013יכול גם להיות שאחד פרש בדרך ולכן הבט עלתה חלקית . עוד קצת המתנה ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאחסוי10/12/2013
שלום,
מחזור אחרון 6/11 בטא יום שישי 285. בטא היום 1406.
האם תקין ???
תודה רבה על העבודה הקדושה שלכם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופא - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2013תקין מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח פרופיל הורמונלי בבקשה...סוניה10/12/2013
שלום נכבדיי
אבקש להתייחס לבדיקות דם לפרופיל הורמונלי, שעשיתי בהבדל של חצי שנה.
אודה אם תתייחסו במיוחד לאחרון, כי הוא הרלוונטי יותר, כמובן!
חצי שנה קודם:
יום שני למחזור, ערות כשעתיים.
E-2 131 pmol/l
TSH 1.73 mlU/L
LH 6.4 IU/L
FSH 10.3 IU/L
PROLACTIN 139.3 mlU/L
לאחר חצי שנה נראה הבדל דרמטי ב FSH הלא כן?? יום 5 למחזור כשעתיים ערות:
E-2 111pmol/l
TSH 1.62mlU/L
LH 5.8IU/L
FSH 12.00 IU/L
PROLACTIN 150.9mlU/L
האם אתם באמת רואים התדרדרות במצב או לא?? FSH וכו'...
מה ניתן לומר על הפרופיל העדכני???
האם כדאי בדיקות נוספות ואילו??
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עונה
מנסה10/12/2013היי סוניה FSH ידוע כבעל אופי מתנדנד, חודש אחד יכול להיות גהוה וחוד לאחר מכן נמוך יותר. הרופא יתייחס למדד הגבוה. כמה זמן אתם מנסים ? האם מטופלת אצל רופא פוריות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מנסה
סוניה10/12/2013מטופלים אצל מומחה פוריות, מנסים חודש שני עם הורמונים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח פרופיל הורמונלי בבקשה... - תגובה
פרופ` דוד בידר11/12/2013אי אפשר להתייחס לבדיקות ללא ציון גילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה טווח גילאים פרופיל כזה
סוניה11/12/2013מתאים??
גילי 44...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר היקר, עניתי לשאלתך...
סוניה11/12/2013גילי הינו 44
האם תוכל עכשיו להתייחס לפרופיל ההורמונלי העדכני?
מה ניתן לומר על המצב היום ??
תודה רבה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי תשובה!
סוניה13/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי תשובה! - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2013הפרופיל ההורמונלי מראה שה FSH גבולי.
זה לא אומר כלום לגבי יכולת הפיריונית שלך.
אחד הדברים החשובים -האם ילדת בעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פענוח פרופיל הורמונלי בבקשה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2013ישנה עליה ברמת ה-FSH שיכולה להצביע על ירידה ברזרבה השחלתית,כדי לבצע הערכה יותר מדויקת של מצב הרזרבה כדאי לבצע גם בדיקת AMH שהינה יותר מדוייקת בניבוי הרזרבה השחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבהבטי10/12/2013
שלום,
רציתי לדעת האם בהפריות IVF ההרדמה למטרת השאיבה היא הרדמה מלאה או חלקית? איך אדע? זה דיי מלחיץ אותי הרדמה מלאה ומעדיפה חלקית, מה הייתם מציעים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2013ההרדמה לקראת שאיבת הינה הרדמה קצרה ללא צינור הנשמה ושימוש בהנשמה מלאכותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- פספסו אותיאני10/12/2013
שלום רב...
מה הזמן המקסימלי שבו ניתן ליטול אסטרופם עד להחזרת עוברים?
האם יש עובי מקסימלי של הרירית שבו ניתן להחזיר עוברים?
יש ערך מקסימלי לאסטרדיול, פרוגסטרון ו-LH?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה- פספסו אותי - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2013אפשר לקחת אסטרופם עד 28 יום בתנאי שלפני החזרה הרירית מעל 7 מ"מ ורמת
פרוגסטרון נמוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדן הריון לאחר הזרעהvika10/12/2013
שלום,
בתחילת הריון סביבות השבוע 5 עשיתי חיסון לשפעת.
האם זה היה יכול לגרום לאובדן ולאי התפתחות ההריון?
יש לצין שזהו הריון שני והריון ראשון עבר ללא בעיות ובלידה רגילה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אובדן הריון לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2013לא סביר שהחיסול לשפעת הוא הגורם להפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשה!! תוצאות בדיקת זרעגלית10/12/2013
בבקשה אמרו לי מה דעתכם על תוצאת בדיקת הזרע הבאה, האם היא לא משהו/סבירה/איכותית, ובאיזו דרך הכי היה מומלץ לדעתכם להשתמש בה: קיום יחסים/הזרעות בלבד/הזרעות עם הורמונים/הפריות, אודה לכם אם לא תתפשרו בתשובתכם, תודה!
Viscosity – high
Ph – 8.3
Volume 1.5ml
Concentration – 56 million/ml
Motility: 1 hr after ejaculation – 50%
Grade of motility 1 hr after ejaculation: II III
Vitality: 1 hr after ejaculation: 74%
Normal morphology (who 1999): 4%
Leukocytes: no* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף בבקשה!! תוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2013הבדיקה תקינה מלבד הצמיגות המוגברת וכמות נוזל הזרע הגבולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף לגבי תשובתכם
גלית10/12/2013בבקשה אודה לכם אם תענו לי על 3 השאלותף
מה זה אומר normal morphology 4%, זה נמוך מידיי לא?
מה אומרת הצמיגות שלו-האם יש דרך לתקנה?
האם הזרע הזה מתאים לטבעי /הזרעות או הפריה? מה הכי מומלץ לפי התוצאה הזו
ותודה רבה על המהירות והעזרה המקצועית שלכם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דחוף לגבי תשובתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2013לפי ארגון הבריאות העולמי ששיעור תאי הזרע התקינים אינו נמוך מ-4% הדבר נחשב כתקין,לגבי הצמיגות יש לבחון את הסיבות העלולות לגרום לכך ,המלצתי לשקול השבחת הזרע והזרעה במועד הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הוא מתאים גם להקפאה?
גלית12/12/2013Viscosity – high
Ph – 8.3
Volume 1.5ml
Concentration – 56 million/ml
Motility: 1 hr after ejaculation – 50%
Grade of motility 1 hr after ejaculation: II III
Vitality: 1 hr after ejaculation: 74%
Normal morphology (who 1999): 4%
Leukocytes: no
האם הזרע הזה פחות מתאים לכניסה להריון ספונטני בקיום יחסים ?
האם הוא מתאים גם להקפאה עבור הזרעות או שמא ההקפאה היא פחות טובה לתוצאות כאלה ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם הוא מתאים גם להקפאה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2013בהחלט יש סיכוי גם להריון ספונטני,לפי הצורך ניתן גם להקפיא את הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציותשני10/12/2013
היי
ביום שישי הקרוב אעבור תהליך של הקפאת ביציות
התקבלו תוצאות בדיקות דם, אשמח לדעת את המשמעות של התוצאה: (pmol/L 2433 ESTRADIOL (E-2 כי לפי כל מה שקראתי זה קצת חורג למרות שהרופא אומר שמדובר בתוצאה מצויינת. אני פשוט לא מבינה את המשמעות שלה תודה, שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבת ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2013התוצאה המדוברת מצביעה על תגובה בתחום הרצוי והתקין בטיפולי הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לעשות בדיקת בטאטל09/12/2013
אם קיבלתי אוביטרל כתמיכה 3 ימים לאחר הזרעה מתי ניתן לבצע בטא?
14 יום מההזרעה או 14 יום מהאוביטרל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי לעשות בדיקת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/201314 יום מההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני בזמן טיפוליםאוקסנה09/12/2013
שלום.אני בת 32 בסיבוב שני של ivf . ביום רביעי עברתי שאיבה וביום שישי החזרה. אני אמורה לעשות דיקור סיני מחר( זה טיפול 4. האחרון עשיתי יום קודם לשאיבה). השאלה שלי היא האם אפשר מחר לעשות את הדיקור או שזה יזיק. יש איזו שהיא התוויה נגד לבצע בכלל דיקור בזמן ivf או הריון בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני בזמן טיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2013אין שום התוית נגד והדיקור לא מזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרה ימינית חסומהשני09/12/2013
עשיתי היום צילום רחם אצל דניאל טוגנרייך באשדוד באופן פרטי
רשמו לי בחצוצרה הימינית - חומר הניגוד מצטבר בקצה בדיסטלי של החצוצרה ויוצר מבנה כסקטוסלפינגס ספק מעבר ופיזור קלוש מעבר לממצא
אני עוברת טיפולים של IVF+PGD
כעיקרון הרופאים אומרים שהעוברים מוחדרים ישר לרחם ושאני לא צריכה שום צילום רחם בטיפול כזה , עשיתי את הצילום הזה באופן פרטי ללא אישור מהם כדי לראות באמת אם ישנה בעיה אצלי והנה מצאו אצלי בעיה בחצוצרה הימינית שהיא חסומה.
השאלה שלי היא אם זה קשור לטיפולים וזה יכול להפריע לי להיקלט עדיין בטיפולי פוריות IVF+PGD?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חצוצרה ימינית חסומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2013קיומו של סקטוסלפינגס יכול העיד על פתולוגיה חצוצרתית הגורמת להצטברות נוזל בחצוצרה העלול לשבש את הליך ההשתרשות בטיפולי הפריה ולהפחית את הסיכוי להרות ולהגדיל את שיעורי ההפלות כתוצאה מהטיפול,כמו כן ישנה סכנה שעובר יתגלגל לחצוצרה בעת החזרת העוברים ויתקע שם ויגרום להריון חצוצרתי,לכן המלצתי לשקול לבצע ניתוח להסרת החצוצרה הפגועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת קרינוןאלה09/12/2013
האם הפסקת תמיכה (קרינון) בשבוע 7 לאחר שלא נצפה קוטב עוברי יכול להביא להפלה טבעית או שבכל מקרה יהיה עלי לעבור הפלה יזומה? (כדורים, גרידא..) אם הפסקת התמיכה יכולה להביא להפלה טבעית, תוך כמה זמן זה קורה בד"כ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2013הפסקת הפרוגסטרון בשלב זה(קרינון)אינה עוזרת להפלה ספונטנית מאחר והשיליה כבר מפרישה בעצמה את ההורמון למרות שהעובר לא התפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריומה בשחלה והפריותרוני09/12/2013
שלום,
אני מתחילה הפריות בקרוב לאחר הזרעות שלא צלחו.
יש לי אנדומטריומה בשחלה בגודל 25 מ"מ, ובהנחה שכל השאר תקין אצלי, האם בעזרת הפריה אני יכולה להיכנס להריון והאנדומטריומה תפריע פחות להיקלטות מאשר בהזרעות ?? האם ההפריה עדיפה יותר במצב שיש אנדומטריומה בשחלה וזה יכול לעזור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטריומה בשחלה והפריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2013תוצאות הטיפול במצב של אנדומטריוזיס עם אנדומטריומה באמצעות הפריה חוץ גופית אינן נופלות מאלו של המטופלות מסיבות אחרות לכן הטיפול בהפריה חוץ גופית עשוי להניב תוצאה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)