מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איחור בווסת, ביתא שלילי, הריון?שירה09/12/2013
שלום פרופ'
אני בת 42 בהפסקה מטיפולי פוריות כבר חודשיים.
הביוץ האחרון להערכתי היה לפני 20 ימים ועדיין לא קיבלתי ווסת.
הבוקר עשיתי בדיקת ביתא - והתוצאה שלילית, פרוגסטרון 21.8 ואסטרוגן 275
האם יתכן שיש הריון והביתא יעלה מאוחר יותר? או שיש סיבה אחרת לתוצאות אלו?
ולמה הווסת לא מופיעה?
(במחזור לא קיבלתי שום תמיכה הורמונלית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור בווסת, ביתא שלילי, הריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2013מספר סיבות למצב הזה
1.ביוץ מאוחר יותר
2.פעילות עודפת( ציסטית )של הגופיף,או הגופיפים הצהובים
3.הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת פרוגסטרוןמור09/12/2013
שלום רב,
בת 29 ניסיונות של חצי שנה להכנס להריון שני
עם ילדה בת שנתיים, בחודשיים האחרונים מעקב זקיקים
עם בדיקות דם , ב29.11 יום 11 למחזור נעלם הזקיק שהיה יומיים קודם 16 ממ
הבדיקות דם הראו שבייצתי והרופא אמר שהביוץ היה יום לפני, הרופא של נתן לי
תמיכת פרוגסטרון מאחרי הביוץ של אנדומטרין בגלל שהסברתי לו שיש לי הכתמות של יומיים שלושה לפני הדימום שמתחיל, שאלתי היא האם התמיכה הכרחית ? למרות שעושה לי תופעות מחזור קשות למרות שבדיקת פרוגסטרון ביום ה21 למחזור לפני שהתחלתי לקחת את זה יצאה 47 , שאלה נוספת האם אני יכולה לעשות בטא כבר 12 יום מהביוץ? ולא 14, ולהפסיק את התמיכה אם התוצאה שלילית? האם הפסקה של זה לפני 14 יום מהביוץ תפגע לי במחזןר שיגיע?
המון תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון ...
מור09/12/2013סליחה ה29.11 יום 15 למחזור
מחזור סדיר בין 28-30 יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפסקת פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2013הרופא נתן לך טיפול מקובל וסביר לאחר הביוץ בהנחה שמדובר באי ספיקה של הגופיף הצהוב ,רצוילהמשיך את הטיפול עד לקבלת תשובת הריון 14 יום מההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל תוצאותשיר09/12/2013
שלום אודה לכם אם תסבירו לי לגבי התוצאות פרופיל הורמונלי אם יש משהו שהוא קצת גבולי או פחות טוב.
בת 36
FSH 6
LH 4.5
Estradiol 264
Progestrone 3.2
TSH 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל תוצאות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2013התגובה בגבול התקין פרט לפרוגסטרון ואסטרוגן מעט גבוהים ,רצוי לקחת את הבדיקה במקרה הנדון ביום 5 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף בבקשה
שיר10/12/2013כמה ימים לפני סיימתי שיומש בקרינון, האם ייתכן והשפיע על האסטרדיול והפרוגסטרון? אני חייבת תוצאה מהימנה לרופא פוריות בהקדם, מחר יום 5 למחזור, אוכל לעשות שוב בדיקה, האם זה יהיה טוב יותר ואמיתי יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה
שיר11/12/2013שלום, בעצתכם עשיתי בדיקת פרופיל גם היום יום 5 למחזור ואלה התוצאות: מה דעתכם? מה זה יכול להיות?
FSH 4 mIU/mL
LH 2.5 mIU/mL
Estradiol 390 pmol/L
Progestrone 2.6 nmol/L
TSH 1.5 mIU/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דחוף בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2013בצעי שוב את הבדיקה כדי לאמת אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי לבצע
שיר12/12/2013מתי לבצע אותה שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתי לבצע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2013בחודש הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים כל יוםמודאגת09/12/2013
האם קיום יחסים כל יום במשך 5 ימים רצוף מוריד את הסיכוי להריון? לא ידועה לנו על בעית זרע ואנחנו מקיימים כל יום על מנת להיקלט אבל אני מרגישה שהכמות שנוזלת ממני אחר היום השלישי כבר פוחתת משמעותית... לכן אני שואלת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים כל יום - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2013לא מוריד את הסיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל אפליאת09/12/2013
אני בת 39 והתחלתי לפני כמה ימים טיפולי הפריה ביום ה5 למחזור התחלתי להזריק 150 גונאל ואחרי יומיים הרופא העלה ל375 יומיים אחרי באוחטראסאונד נצפו 7 זקיקים קטנים לא יותר מ8מ בדיקת דם הראתה אסטרודייל 11.47 הטיפול בוטל ומחכים למחזור הבא לראות מה יהיה..למה האסטרודייל כזה נמוך ומה עוד אפשר לעשות???? בבקשה עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גונאל אפ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2013אין ברירה חייבים להמתין לחודש הבא ,ולהתחיל במינון גבוה יותר של הורמונים כדי להגיע למספר זקיקים רצוי ולתגובה הורמונלית מתאימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםאני09/12/2013
שלום רב...
מה הזמן המקסימלי שבו ניתן ליטול אסטרופם עד להחזרת עוברים?
האם יש עובי מקסימלי של הרירית שבו ניתן להחזיר עוברים?
יש ערך מקסימלי לאסטרדיול, פרוגסטרון ו-LH?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2013באופן כללי המלצתי לא לחרוג מ3-4 שבועות של לקיחלת אסטרופם עד להחזרת העוברים,רצוי שרירית הרחם תהייה בגבולות 8-14 מ"מ בעת התחלת הטיפול הפרוגסטטיבי לקראת החזרת העוברים,הפרוגסטרון לא אמור לחרוג מעל ל- 4.5 פיקומול בעת התחלת הטיפול בנרות הפרוגסטרון לקראת החזרת העוברים,הערך המקסימלי של האסטרדיול חסר חשיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שמקדיםדידי09/12/2013
שלום,
רציתי לדעת האם ישנה בעיה בתזמון ההזרעה .
אחרי הזרעה חמישית , שלישית עם הורמונים :פיוריגון+צטרוטייד+אוביטרל
המחזור מגיע לפני שעברו שבועיים מההזרעה .
האם המחזור אמור להגיע בדיוק אחרי שבועיים ? אצלי הקדים כבר פעמיים .
יומיים לפני שאני אמורה לבצע את בדיקת הדם , המחזור מגיע .
מה הסיבה ? אולי בתזמון לא נכון של הגעה להזרעה ? אולי צריכה תמיכה ?
או פשוט הגוף שלי מגיב בצורה זו כי גם ככה זה נכשל .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור שמקדים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2013המחזור אמור להופיע 12-14 יום מזריקת האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרופא אמר לי לעבור לאחרמירי09/12/2013
בת 40.5. בשבוע שמיני אחרי אי.וי.אף. רופא הפיריון שאצלו הייתי מטופלת אמר לי שהוא את שלו עשה וכעת עליי לעבור לרופא נשים רגיל..
עד שאני אמצא רופא נשים האם תוכל להגיד לי מה הבדיקה הבאה שצריך לעשות לפי השלב הזה שאני נמצאת בו?...תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרופא אמר לי לעבור לאחר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2013מדובר בסדרת בדיקת הריון,בדיקות גנטיות,מעקב אולטרסאונד,שקיפות עורפית,סקירת מערכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני09/12/2013
לאחר הריון כימי שנפל טבעי הרופא ביקש ממני לעשות אולטרסאונד ולראות אם הרירית סדירה
מה הכוונה כמה מ"מ אמור להיות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2013הרירית אמורה חהיות דקה יחסית וסדירה במראה שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתשגית09/12/2013
האם בתרומת ביצית -לביצית מוקפאת יש סיכוי שווה כמו לביצית טריה?
(הקפאת הביציות של התורמת היא לשם בדיקות דם נוספות שנעשות רק בארץ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2013הסיכוי של ביצית או עובר קפוא פוחת לעומת ביצית או עובר טריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר09/12/2013אי אפשר להביא ביציות קפואות לארץ וגם לא טריות.
ביציות קפואות- סיכויים נמוכים ביותר.
עוברים טריים וקפואים אפשר להביא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית
שגית09/12/2013לא הבנתי- ניתן להביא לארץ עובר טרי ולעשות את ההחזרה בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר10/12/2013כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחורה לחוצהדנה09/12/2013
שלום רב,
רציתי לדעת כמה זמן (בערך..) לוקח מהפגישה הראשונה ועד השאיבה וההחזרה?
יש לי תור בסוף החודש ואני כבר רוצה שכל זה יהיה מאחורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחורה לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2013אם יש לך את כל הבדיקות את יכולה להגיע לטיפול בטווח זל חודש ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דנה09/12/2013תודה רבה על המענה המהיר.
יש לי עוד שאלה אחת ברשותך, בעלי הקפיא זרע בבית חולים ציבורי לפני כשלוש שנים לפני שהתחיל טיפולים כימותרפים. אנחנו מעוניינים לעשות את ההפרייה בבית חולים פרטי. השאלה שלי היא מה עושים עם הזרע המוקפא. האם מעבירים אותו לבי"ח הפרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2013העברת זרע מבית חולים אחד למשנהו הינו הליך מקובל,ואין בעיה לבצעו לדרישתך לאחר פתיחת התיק בבית החולים הפרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל בחצוצרהגלאם09/12/2013
שלום רב, אני בת 42 לאחר מספר רב של ניסיונות כושלים להכנס להריון בתרומת ביצית. בבדיקה האחרונה נאמר לי שיש לי נוזלים בחצוצרה. עברתי צילום רחם, בה הרופא נתן לי תרופה בשם אופלוקסצין פעמים ביום. כששיתפתי את הרופא שלי הוא אמר לי שעלי לעבור ניתוח. אני חייבת לציין כי אני לא סובלת מכאבים בכלל. האם הטיפול התרופתי יכול לסייע או שישר חייבים לגשת לניתוח ? אשמח לתשובתך המקצועית והכנה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוזל בחצוצרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2013הממצא הזה קרוי הידרוסלפינגס ,והוא מקטין בשיעור של 50% את סיכוייך להרות גם בטיפול הפריה לכן יש להסירו,הטיפול האנטיביוטי אינו יכול לפתור את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל בחצוצרה
גלאם09/12/2013תודה רבה על התייחסותך, בעקבות מה נוצר נוזל בחצוצרה, תחלואים של הגוף או פעילות מסויימת ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נוזל בחצוצרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2013על רקע דלקת בחצוצרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל בחצוצרה
גלאם15/12/2013אשמח לדעת כיצד נוצרת דלקת בחצוצרה, בעקבות פעולה מסויימת ? חוסר הגיינה ? הגוף מייצר ? והאם אפשר, כדאי לא כדאי לקיים יחסי מין כאשר ישנה דלקת בחצוצרה, והאם הדבר יכול להרע ?
תודה רבה לכם גלאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נוזל בחצוצרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2013הצטברות נוזל בחצוצרה יכולה להיווצר בעקבות חסימת חצוצרה על רקע של זיהום ממקור יאטרוגני (טיפולי)זיהומי המועבר ביחסי מין ,מצבים של דלקות כרוניות בנרתיק או בצואר הרחם,פעולות ניתוחיות גרידות ,הפסקות הריון וכו,בכל מקרה החצוצרה הינה איבר הפריש נוזל שעלול להצטבר,ולהוות מקור לבעיות (הריון חצוצרתי,דלקת אגנית,כשלון טיפולים,הפלות)
גלאם16/12/2013שוב תודה על התייחסותך, רק לא ציינת לגבי יחסים אינטימיים, אפשר, להימנע, מוטב שלא לקיים ? מה המלצתך, תודה רבה גלאם
נוזל בחצוצרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2013אין מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם אינני טועהרחל09/12/2013
פרופ' אשכנזי הופיע אתמול בפנים אמיתיות בנושא הפריות בישראל.
רק חבל שלא הזכירו את אחוזי ההצלחה אצל נשים שילדו לראשונה בגיל ארבעים ושלוש או ארבעים וארבע, מביצית שלהן, ללא טיפול הפרייה. מה הסיכוי שזה יקרה? אני מכירה מספר נשים כאלה. יכול להיות שיש אפילו קרוב לעשרה אחוזי הצלחה ללידה ראשונה בגיל ארבעים וארבע, ללא ivf ? אני שואלת כי אני מכירה נשים שילדו לראשונה בגיל הזה, חלקן דרך בנק הזרע, כלומר ללא ivf, אבל עם הזרעה לרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם אינני טועה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2013התיחסותך במקומה,אכן יש נשים היולדות גם בגיל זה על כל הקשיים הנובעים מהגיל ,תפקידנו כרופאים לעשות את המירב על מנת לסייע בידי הנשים להשיג את מבוקשתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות והחזרת עובריםנטע09/12/2013
בוקר טוב,
אתמול החזירו לי עובר אחד, כנראה שעקב כל ההורמונים של טיפול הפוריות יש לי עצירות קשה, וסליחה על התיאור אבל הייתי חייבת ללחוץ ממש חזק כדי להתרוקן,
ואני חוששת שמכיוון שזה רק יום לאחר ההחזרה והעובר אפילו לא השתרש,
הוא פשוט נפלט החוצה או פשוט המיקום שלו השתנה לרעה והוא מחוץ לרחם ?
האם יש סיכוי כזה? או שאני דואגת לשווא ?
אודה על תשובתכם
נטע שמודאגת מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצירות והחזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2013ההסתברות לאירוע כזה אפסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמנון לוי-מדינה בהפריהעמית09/12/2013
בוקר טוב,
אתמול הייתה הכתבה של אמנון לוי ואני חייבת לציין שגרמה לי להרגיש ממש לא טוב.
רופאים יקרים, האם יכול להיות מצב שיפסיקו טיפולים אחרי 8 כישלונות בלבד??
לאיזה גיל התכוונו או שבלי שום קשר לגיל?
אני בת 34 ללא ילדים, 3 הזרעות ו -4 הפריות שנכשלו.
אשמח לשמוע מה אתם חושבים
תודה רבה לכם
ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמנון לוי-מדינה בהפריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2013איני תומך בעמדה שלאחר 8 כשלונות יש להפסיק את הטיפולים,במשך השנים הרבות שאני מבצע הפריות מבחנה זכיתי להיות שותף להצלחתן של נשים להשיג הריון אצל נשים רבות שעברו יותר מ-8 נסיונות שנכשלו עד להשגת התוצאה המיוחלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם יש
רחל09/12/2013נשים שעברו יותר משמונה טיפולי הפרייה עד שהצליחו, אך באיזה גילאים הן היו? סביר להניח שמדובר בנשים בשנות ה-30 שלהן או בתחילת שנות ה-40 שלהן.
האם ראית למשל מקרה של אישה שהתחילה טיפולי הפרייה בגיל 43, וב-ivf התשיעי שלה היא הצליחה להיקלט וללדת ילד בריא? אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמנם יש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2013נשים מעל גיל 43 המתחילות טיפולי הפריה אינן מצליחות לצבור בפרק הזמן הריאלי העומד לרשותן מספר כזה של טיפולי הםריה,אלא אם הופנו בהמשך דרכןלטיפול עם תרומת ביציות,יחד עם זאת זכורים לי הרבה מקרים שנכנסו להריון וילדו לאחר טיפולים בטווח הגיל 43-45
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמקרים
רחל09/12/2013הידועים לך של הצלחה ב- ivf בגילאים שאתה הזכרת, הם גם מקרים של לידה ראשונה?
המקרים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2013בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופא
רחל10/12/2013מה הסיכוי של אישה שנכנסה להריון ראשון מ-ivf בחודשים האחרונים של גיל 45 (לאחר שהתחילה טיפולים בגיל 44), וילדה ילד בריא בלידה רגילה במחצית השנייה של גיל 46, להיכנס שוב להריון, חודשים ספורים אחרי הלידה, כשהיא בת 47 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את זה
רחל10/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה את זה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2013לדאבוי מדובר אם בכלל במקרים ספורדים לא מדווחים שלא מגיעים לכלל סטטיסטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריונות ולידות בגיל "מבוגר:"
אמא10/12/2013רבקה יקרה
יש מקרי הצלחה.
ילדתי את בתי הבכורה בגיל 41
ואת השנייה בגיל 43.
בטיפולי IVF.
בדרך היו רופאים מסוימים שלא האמינו בהריון בגיל כזה "מבוגר"
אולם בנחישות בלתי מתפשרת הוכחתי שזה אפשרי.
כעת אני בדרך לשלישי/ת.
מבחינת הגיל ומס' ילדים מיציתי את זכויתי לקופ"ח.
והרופאים כבר שולחים אותך לתרומת ביצית. אבל זה סיפור אחר..
המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
רחל11/12/2013הריונות ראשונים בגיל 41 ו-43 זה לא נדיר. ניתן לראות זאת בטיפולים או בצורה טבעית. השאלה היא היכן עובר הגבול מבחינת הגיל? מותר לדעת בת כמה את עכשיו?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב,
רחל11/12/2013יש גילאים שזה ברור שיש צורך בתרומת ביצית.
למשל בתוכנית שהייתה בפנים אמיתיות עם אמנון לוי על מדינה בהפריה, היה רופא שאמר בפירוש שבגילאים 46-47 יש אפס אחוז הצלחה בטיפולי ivf.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל
אמא11/12/2013שלום לך רבקה
החודש ציינתי 46.
אני מצרה על כל שלא ניסיתי מיד אחרי הלידה של השנייה
אולם לאחר הסבל והטיפולים והתקוות חשבתי שאל לי לקרוא תיגר
על בריאותי בטיפולים נוספים..
בשנה האחרונה אני נכספת לילד שלישי.
ומבררת מה האפשרויות העומדות בפני..
המון הצלחה מכל הלב
אגב, יש בחורות צעירות שזקוקות לתרומת ביצית
לא רק מעל גיל 40..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי הבנתי,
רחל12/12/2013גיל 46 הוא עדיין אפשרי להריון שלישי, סיכוי קטן אבל זה אפשרי. זה גיל מאד נדיר להריון ראשון.
מכיוון שנולדו לך שני ילדים לאחר גיל ארבעים, אולי יש לך סיכוי לילד נוסף. ידוע לי על מקרה של אישה שנישאה בגיל ארבעים וילדה ילד ראשון בגיל ארבעים ושתיים,וילד נוסף נולד לה בסוף גיל ארבעים ושש !! כנראה זה הגיע מטיפולים, זה לא היה מתרומת ביצית! אבל זה קרה לפני יותר מחמש עשרה שנה (הלידה השנייה), ובאותה תקופה נשים בגילאים מתקדמים היו פוריות יותר מנשים בגילאים אלה היום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי הבנתי, - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2013לא כדאי לבנות על עניין של נדירות.
אני למשל לא נתקלתי באישה כמו שמתואר פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מתכוון
רחל15/12/2013שלא נתקלת במקרה של אישה שילדה ילד ראשון אחרי גיל 40 ולפני גיל 45, ואת הילד השני היא ילדה בגיל 46?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ אשכנזי
עמית09/12/2013מקווה מאוד שלא יאשרו את ההצעה הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע ותמיכה
רותי שמש11/12/2013אני רק רוצה לציין כי ילדתי את שני ילדי המדהימים בגילאיי 38 ו-41.(מעל 30 הפריות)
טיפלתי אצל גדולי הרופאים והזמן המשמעותי בטיפולים היה אצל ד"ר אשכנזי.
אז למי שלא יודע/מכיר מדובר באחד הרופאים היותר נפלאים ומקצועיים. לצד חיה אישתו העוזרת המשלימה שלו.
שנית כתבתי הרבה במהלך הטיפולים ואני עומדת להוציא ספר במטרה לסייע לנשים/זוגות שנמצאות במצב בו הייתי שנים רבות.
שלישית אני בין שאר עיסוקיי עוסקת בליוי ותמיכה בנשים שנמצאות בתהליך של הפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנון לוי-מדינה בהפריה - תגובה - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/12/2013ברצוני להוסיף על דברי פרופ' אשכנזי: אני משרת במועצה לפוריות ואין כל החלטה של הפסקת הטיפולים אחרי 8 מחזורים. ההפסקה היא רק אם היו 3 מחזורים ללא החזרה של עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני!
מישהי12/12/2013לאחר 4 שנים של ניסיונות להכנס להריון ו 12 סבבים מלאים של טיפולי IVF נכנסתי להריון
ואני כרגע בשבוע 30. אגב אני בת 36.
אני ההוכחה לכך שזו טעות להגביל את מספר הטיפולים ל 8.
מה היה קורה אם היו מגבילים את מספר הטיפולים? אלוהים ישמור לא רוצה לחשוב על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנון לוי-מדינה בהפריה - תגובה - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/12/2013כחבר במועצה הלאומית לפוריות הנני לאשר שלא התקבלה כל החלטה להגביל את מספר טיפולי ההפריה ל-8. צכל שניקבע הוא שאחרי 6 טיפולים יש לדון במקרה בדיון ביחידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי תודה פרופסור משיח
שיר13/12/2013חזרתי לנשום לרווחה. כל כך פחדתי שאחרי 8 לא יהיה יותר סיוע. אני לא רוצה אפילו לחשוב על זה. הגיוני שיש מקרים חריגים שצריכים לדון עליהם.
תודה רבה על ההרגעה. אתם כולכם רופאים שליחי אל. יישר כח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)