מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הורמונים אחרי החזרהרינת12/12/2013
שלום רב,
בתאריך 7/12 בוצע החזרת 2 עוברים. היום עשיתי בדיקות דם :
אסטרדיול -565
פרוגסטרון -80 .
אני עם תמיכה של קרינון פעם אחת ביום, גסטון 50 מ''ג פעם ביום ופרוגינובה 6 מ''ג ביום.
האם התוצאות סבירות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הורמונים אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2013תוצאות מצוינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי?א.12/12/2013
שלום,
לאחר טיפול IVF עשיתי את בדיקת הבטא הבאות:
6/12 - 246
8/12 -627
10/12 - 878
11/12 -955
היום -12/12: 932. אסטרדיול: 5251 ופרוגסטרון: גדול מ-190.
האם מדובר בהריון כימי?
מתי בערך אני אמורה לקבל וסת? (אין לי דימומים והיום אני אפסיק את התמיכה שלקחתי עד עכשיו).
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון כימי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2013מתקבל הרושם של הריון לא תקין יש להמשיך במעקב ולשלול גם אפשרות של הריון מחוץ לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לפני אוביטרלאריאלה12/12/2013
ביום א בבוקר רמת E2=916, P<2 ובשעה 19:00 נראו 3 זקיקים מובילים בגדלים 19,20,21.
הרופא נתן לי הוראה באותו ערב להזריק עוד פיוריגון על מנת שההורמון יעלה מספיק ולמחרת בשעה 13:00 הזרקתי אוביטרל (הזרעה התבצעה אחרי 29 שעות).
האם לא ייתכן שהזרקתי את האוביטרל אחרי שהזקיקים בייצו (בטווח שבין 19:00 ל - 13:00 למחרת) ועל כן ההזרעה נעשתה מאוחר מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ לפני אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2013מתקבל הרושם שהאוביטרל ניתן בזמן ובטרם ביוץ עצמוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה או הזרעהאלה12/12/2013
בגלל בעיה של בעלי התחילו ישר לעשות הפריה ללא הזרעות. הםריה נכשלה ועכשיו אנחנו משתמשים בזרע תורם. האם ישמיכו לעשות לי טיפולי הפריה או שבכל זאת קודם ינסו הזרעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפריה או הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2013רצוי לבצע הזרעות עם זרע התורם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור משיחעמית12/12/2013
שלום לך,
אמורה להגיע אליך בקרוב לייעוץ לאחר שנה של טיפולים בבית חולים ציבורי (4כישלונות)
רציתי לשאול, כל הבדיקות שעשיתי לפני תחילת הטיפולים ניתן להעביר אליך או שיש לעשות אותן שוב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופסור משיח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2013לאחר שנה רצוי לחדש את הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרהממן יעקב12/12/2013
עשיתי צילום רחם וגילו שיש לי בחצוצרה הימינית נוזל שמפריע כנראה להשתרשות העובר , מימין חומר הניגוד מצטבר בקצה הדיסטלי ויוצר מבנה סקטוספלינגס ספק מעבר ופיזור קלוש מעבר לממצא המלצות שאמרו לי להסיר את החצוצרה האם כדאי לי לעשות זאת? והאם החצוצרה החולה יכולה להדביק את החצוצרה השנייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
ממן יעקב12/12/2013הנני רוצה לציין שעברתי 6 טיפולי ivf-pgd ללא הצלחה כולל החזרת מוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/12/2013כריתת החצוצרה עשויה להגדיל את סיכויי ההצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת עזרה - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/12/2013כדאי מאד לכרות את החצוצרה בשיטה לפרוסקופית. הניתןח פשוט למדי. אם החצוצרה השניה תקינה אז הוא לא ת דבק בגלל הכריתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה
שני12/12/2013מה זה שיטה לפרוסקופית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב
ממן יעקב12/12/2013ואיפה אתה ממליץ לעשות את זה? אנחנו מטופלים במחלקת ivf בבלינסון אצל דוקטור בירן , אנחנו רוצים לעשות שמה ויש לנו פלטיניום . יש החזר מלא או חלקי וכמה עולה ניתווח כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חשוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2013תבקשי מהרופא שלך שתפנה אותך למחלקה הגנקולגית לקבלת תור לביצוע הפעולה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2013שיטה של הכנסת מתקן אופטי בדרך הטבור ובאמצעות נעשה הניתוח ללא צורך בפתיחת הבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל להגיד אם זה בחינם?
שני14/12/2013זה בחינם הניתוח הזה אם הרופא תפנה אותנו למחלקה הגניקולוגית דרך המושלם פלטיניום?
תוכל להגיד אם זה בחינם? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/12/2013ביצוע הניתוח במחלקה הציבורית אינו כרוך בתשלום נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר נטילת אנדומטריןמור12/12/2013
שלום רב,
בת 29 מחזור סדיר , ילדה בת שנתיים מנסה כחצי שנה
להכנס להריון שני , פרופיל הורמונלי תקין ובדיקת זרע תקינה עם קרישיות יתר ברקע והריון קודם תקין.
יומיים שלושה לפני מחזור מתחילים בהכתמות והרופא נתן לי תמיכת
אנדןמטרין לאחר הביוץ , 3 ימים לאחר הפסקת התמיכה החל דימום קל בעומצתו
כרגע האם התמיכה משנה את עוצמת הדימום?
חודשיים עם מעקב זקיקים על ביוץ טבעי , האם ההכתמות פוגעות בקליטת הריון
וחובה לקחת את התמיכה שלא עושה לי ככ טוב תחושות של מחזור במשך השבועיים האלו, עד כמה התמיכה הכרחית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר נטילת אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2013כדאי לקחת את הטיפול התמיכתי המשלים חסרים הורמונלים במעגל המחזור הטבעי שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהחסוי12/12/2013
אני בשלבי הריון ממש ממש מוקדמים לפני דופק אני רוצה לדעת אם צביעת שיער יכולה לפגוע בעובר.
תודה.
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/12/2013אין בעיה בצביעת שער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהטלי12/12/2013
בת 28 מטופלת באיקקלומין 2 כדורים
היום בשמונה בבוקר במעקב זקיקים ראו זקיק 22 ממ רירית 7 ובדיקות דם
LH
13.9, E-2 1455, PROGESTERON 1.7
עשיתי עכשין זריקת אוביטרל ומחר אמורה להיות הזרעה
חשוב לציין שלא קיימנו יחסים שבוע האם כדי לקיים עכשיו וגם לעשות הזרעה מחר כדי לא לפספס את הביוץ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/12/2013רצוי מאד לבצע את ההזרעה 30-36 שעות לאחר האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם עלי, מנסה שובאני12/12/2013
שלום רב,
אני בת 35, ללא בעיות פריון ידועות, קיבלתי עכשיו תוצאות בדיקת זרע של בן זוגי ולמיטב הבנתי הם לא מתאימות להזרעה אלא ל-IVF :-(
אז ככה:
נפח - 1.2 מ"ל
ריכוז - 35 מיליון למ"ל
מס' זרע טוטאלי - 42 מליון
מס' זרע מוטילי טוטאלי - 23.1 מליון
מורפולוגיה - 1% (!!!)
נתונים נוספים בקובץ שצירפתי כאן (אנא הסתכל גם בו)
אנא כתוב לי מה דעתך? לאור הנ"ל, האם לנסות קודם הזרעות או שמומלץ להתחיל ישר מ-IVF?
תודה רבה מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי, מנסה שוב - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/12/2013בדיקת הזרע סבירה. אני חוזר ומדגיש שפוריות נוגעת לשני בני הזוג ולכן כדאי לפנות בהקדם למומחה פוריות כדי לקבל הערכה כללית ואוריינטציה לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי12/12/2013
אני בשלבי הריון ממש ממש מוקדמים לפני דופק אני רוצה לדעת אם צביעת שיער יכולה לפגוע בעובר.
תודה.
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2013מרבית צבעי השיער אינם מסוכנים להריון ,לכן לפני הצביעה יש צורך לברר את סוג חומר הצבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהעמית12/12/2013
בוקר טוב,
לקראת פרוטוקול חדש (קצר) הרופא שלי נתן לי לקחת שלושה שבועות פריגנובה ולמשך שבוע את הכדור פרוברה . מה בדיוק זה אמור לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוברה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2013לגרום להופעת וסת בעיתוי רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע - הזרעה או IVF?אני12/12/2013
שלום רב,
אני מיועדת להזרעה, קיבלתי עכשיו תוצאות בדיקת זרע ולמיטב הבנתי הם לא מתאימות להזרעה אלא ל-IVF :-(
אז ככה:
נפח - 1.2 מ"ל
ריכוז - 35 מיליון למ"ל
מס' זרע טוטאלי - 42 מליון
מס' זרע מוטילי טוטאלי - 23.1 מליון
מורפולוגיה - 1% (!!!)
נתונים נוספים בקובץ שצירפתי כאן (אנא הסתכל גם בו)
אנא כתוב לי מה דעתך? האם לנסות הזרעות או שדי חבל על הזמן שלי?
תודה רבה מאוד!
אנא כתוב לי מה דעתך? האם לנסות הזרעות או שדי חבל על הזמן שלי?
תודה רבה מאוד!
המודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע - הזרעה או IVF? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2013בהחלט יש מקום בתנאי זרע אלו להתחיל טיפול בהזרעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציטוטק או גרידה?אלה11/12/2013
מתי עדיף ציטוטק על גרידה ולהפך?
ציטוטק או גרידה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2013בהריון צעיר ניתן לנסות טיפול לגרימת ההפלה עם ציטוטק,ואילו בהריון הגדול משבוע 7 יש לשקול ביצוע גרידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציטוטקדנה11/12/2013
כמה זמן כדאי או צריך להיות תחת השגחה כאשר לוקחים ציטוטק נרתיקי בבית החולים?
ציטוטק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2013מספר שעות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)