מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקהדפנה15/12/2013
בן זוגי (בחו"ל) עשה בדיקת זרע לפני שהקפיא עבורי מנות ובוצעו הזרעות כבר חצי שנה ללא הצלחה :
Ph – 8.2
Volume 2ml
Concentration – 54 million/ml
Motility: 1 hr after ejaculation – 50%
Grade of motility 1 hr after ejaculation: II III
Vitality: 1 hr after ejaculation: 72%
Normal morphology (who 1999): 4%
Leukocytes: no
האם לאחר ההפשרה והזרעה עדיין יישארו זרעים תקינים? הרי אחרי ההפשרה בטח חצי כבר ימותו ומ 4% תקינים מה יישאר? האם עדיף לחכות שיחזור ולהמשיך לנסות טבעי או להמשיך בהזרעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/12/2013בעת הפשרת הזרע נעשית גם השבחה שלו ואז מתקבלת איכות ראויה שעשויה להניב הריון,במצבך הייתי ממשיך בהזרעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאים - תרומת ביציתדנה15/12/2013
שלום
1. אני עומדת לעבור תרומת ביצית (לא בארץ) - במידה ותרומת הביצית מעוברים טריים לא תצליח ובדיקת ההריון תהיה שלילית, אני רוצה להשאר בארץ שבה אני עוברת את התרומה ולעשות החזרת העוברים המוקפאים שיישארו מהסבב - האם אפר לעשות סבב של עוברים טריים ומייד אחריו במחזור העוקב שלי עוד סבב של עוברים מוקפאים בלי הפסקהת מה יותר מומלץ? לעשות הפסקה בין סבב ראשון לסבב שני או שאפשר ברציפות סבב אחרי סבב??
2. האם בסבב השני של החזרת עוברים קפואים אני אצטרך להזריק דקפפטיל\סינרל כדי לדכא את הביוץ שלי? או שבסבב של החזרת מוקפאים לא צריך את זה?
עד כמה שהבנתי מדכאי הביוץ נועדו לסנכרן ביני לבין תורמת הביצית בהחזרת עוברים טריים - ואם אני מבינה נכון בסבב השני של החזרת עוברים מוקפאים לא צריך שום סינכרון ביני לבין התורמת וגם לא צריך דקפפטיל
--
אשמח לתשובותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים מוקפאים - תרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר15/12/2013קודם כל אחרי החזרת עוברים טריים צריך לחכות 12 יום עד לקבלת תשובה ואז לחכות לוסת ואז שבועיים אחרי זה תהיה החזרת עוברים קפואים, ככה שזה בערך כחודש + לחכות.
למה את לא עושה החזרת עוברים טריים בארץ ואז מקפיאים את היתר.
נפהיום לא צריך יותר לנסוע כאשר אנחנו יכולים להביא לך לארץ.
אולי המסלול שבחרת אינו יודע איך להביא עוברים טריים לארץ.
לעניין הדקהפפטיל , אז הוא מיותר וניתן לסנכרז פשוט יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית
חן15/12/2013פרופ' בידר שלום,רציתי לדעת מהיכן אתה מבצע תרומות ביצית - האם אתה עובד גם עם צ'כיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית
חן15/12/2013רציתי לדעת איך אפשר להחזיר טריים בתרומת ביצית ללא הכנה הורמונלית, האם לא צריך לתזמן את הכל? והאם אפשר גם בלי פרוגסטרון כתמיכה , אני שואלת עקב ממצא של LCIS בשד- שפיר אך עם סיכון- ולכן אסור לי הורמונים, ואם אפשר אוביטרל כתמיכה במקום פרוגסטרון ומה התפקיד של אוביטרל? האם הוא מעלה את רמות הפרוגסטרון ואסטרוגן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר15/12/2013אנחנו מביאים עוברים טריים מאוקראינה.
העניין של מתן אסטרוגן ופרוגסטרון אינו מעלה את הסיכויים של הממצא שלך להפוך לממאיר.
בהריון יש פי כמה וכמה רמות גבוהות של ההורמונים האלה, כך שלפי ההגיון גם אסור לך להרות.
אני לא חושב שיש סכנה בלקיחת תרופות.
בכל אופן אפשר לתזמן את המחזור הטבעי להחזרת עוברים טריים וזאת על ידי מעקב המחזור ומתן אוביטרל מזקיק 16מ״מ ומעלה ואחרי זה להחזיר עוברים.
צריך ללכת לפי חודש שבו התזמון יוצא טוב ואין בעיה לעשות זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית
נועה15/12/2013רציתי לדעת האם הממצא של LCIS בשד יכול להיגרם מהטיפולי פריון - 7 הפריות- שעשיתי וכמות ההורמונים שקיבלתי? אשמח לתשובה כנה ואמיתית. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר15/12/2013לא. אין קשר.
גם הכרורג היה צריך להסביר לך שאין קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה, הזרעה בבוקר!!!מ.14/12/2013
לרופאים הנכבדים שבוע טוב!
אני בת 23, מאובחנת כפוליציסטית, מנסה להכנס להריון כבר שנה ללא הצלחה.
החודש התחלתי סבב שני של פיורגון, וב"ה מחר הזרעה.
היום בשעה 8 בבוקר הזרקתי אוביטרל (ביום חמישי נצפה זקיק 15 מ"מ).
בשעה 10 החלה הפרשה שקופה עם דם טרי, זה היה למסר דקות ספורות, ובנוסף היו פרשות חומות מעטות במהלך היום.
האם יש קשר בין האוביטרל והדימום?
יכול להיות שהביוץ כבר התרחש וזה הסימן?
מה זה הדימום הזה?
אני ממש לחוצה לקראת מחר, ולא רוצה לבצע בדיקת אולטרסאונד לבדוק מה זה מכיוון והג'ל יכול לפגוע בסיכויי ההזרעה והקלטות הזרע בביצית.
אשמח מאוד לתשובתכם!
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה, הזרעה בבוקר!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר15/12/2013צריך לראות את בדיקות ה E2 והפרוגסטרון שביצעת.
בכל אופן זה לא תקין שיהיה כזה דימום כך שמשהוא לא הלך תקין בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז עוברים יכולים או לא יכוליםאני14/12/2013
להיפלט?
אני לא מבינה... הרוב אומר שהעוברים אינם יכולים להיפלט, ומנגד- יש אירוח של פרופ' משיח בפורום פוריות בו הוא אמר שהתכווצות ברחם יכולה לגרום לעוברים להיפלט.
אז זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז עוברים יכולים או לא יכולים - תגובה
פרופ` דוד בידר15/12/2013לא נכון, לא יכולים להיפלט.
גם אף אחד לא בדק האם התכווצות רחם לא הריוני יכול לפלוט עוברים.
בהגיון זה לא יכול לקרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת שקדים טיבעיים וכמות הזרעשרון14/12/2013
אנחנו מנסים להרות והבנו שאם בעלי יאכל הרבה שקדים ואגוזים כמות ואיכות הזרע יכולה להשתפר.
אם הוא אוכל בימים שאנחנו מקיימים יחסים זה ישפיע כבר בימים אלו או רק על הזרע שנוצר ויהיה באשכים בעוד חודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכילת שקדים טיבעיים וכמות הזרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/12/2013השפעת שקדים ואגוזים על הזרע הינה אגדה אורבנית שאין לה כל בסיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד הפסקת אסטרופםחגית14/12/2013
בוקר טוב.
24.11 - החזרת עוברים טריים בני 4 ימים.
6.12 - בטא 276
8.12 - בטא 846.
במחלקת ivf נאמר לי להמשיך עם הקרינון
עד שבוע 10 ועם האסטרופם עד יום 15.12.
נשאלת השאלה - האם זה לא מוקדם מדי להפסיק עם האסטרופם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מועד הפסקת אסטרופם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2013בהחלט ניתן להפסיק אם האסטרופם בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהטליה13/12/2013
היי
עשיתי היום הזרעה והיה כאבי ראש נוראיים ושתיתי אדוויל האם מותר ?\
או שזה פוגע בהשתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2013אין סיכוי לזה יפגע בהשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להמשיך טבעי או טיפוליםדפנה13/12/2013
תוצאות בדיקת זרע, קיימת גם וריקוצלה דרגה 2, האם עדיין לנסות טבעי?
Ph – 8.2
Volume 2ml
Concentration – 54 million/ml
Motility: 1 hr after ejaculation – 50%
Grade of motility 1 hr after ejaculation: II III
Vitality: 1 hr after ejaculation: 72%
Normal morphology (who 1999): 4%
Leukocytes: no* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם להמשיך טבעי או טיפולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2013בדיקת הזרע נראית תקינה וקיים סיכוי הריון ספונטני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוחה לאחר החזרת עובריםטלי13/12/2013
שלום ד"ר
במקצועי אני מדריכת בני נוער. עבודתי דורשת ממני עמידה ממושכת ודיבור ממושך בקול רם שכן מדובר בקבוצות גדולות של ילדים.
אני לפני החזרת עוברים.
האם המאמץ הפיזי בעבודה שלי עשוי לפגוע ולו בטיפה בהשתרשות העובר ברחם?
האם לאחר החזרת העובר אני צריכה לנוח (לאו דווקא במצב מאוזן, אלא להיות בבית)?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנוחה לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2013אין מניעה מכול פעילות שאת ציינת,תמשיכי כרגיל ,אין צורך להיות מרותק למיטה לאחר החזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידהנ.13/12/2013
שלום אני 26 יום אחרי גרידה שבוע 8+5 הכל עבר בשלום ברוך ה׳ ופתאום היום החלו הכתמות בניגוב ומעט אדום. רציתי לדעת האם זה מבשר על מחזור? אין לי כאבי בטן האם זה תקין? באולטרסאונד נצפה מעט נוזל והרופא אמר שהכל בסדר!! תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2013כנראה שאת לקראת מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה על תשובהאלה13/12/2013
שלום פרופסור, בשבוע כמעט 7.5 עם קוטב עוברי קטן מאוד שאינו מתאים לגיל ההריון. האם אתה יכול בבקשה להסביר לי מה זה 2 שקי חלמון (אחד מוגדל) בשק הריון אחד? אודה מאוד על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אודה על תשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2013יתכן שמדובר בסיבוך של הריון תאומים מונוכוריונים מונואמניוטים המצויים בשק מי שפיר אחד וניזונים משיליה אחת -מצב שוא סיבוך לא רצוי ,יש לעקוב בעוד מספר ימים כדי לראות את ההתפתחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה בזמן טיפולשירלי13/12/2013
שלום,
בת 24 לאחר לידה מטיפול ivf ראשון+3החזרות כושלות של מוקפאים
התחלתי פרוטוקול ארוך...
עשיתי בדיקת היסטרוסקופיה יום אחרי התחלת הדקפפטיל...
הבדיקה יצאה תקינה לגמרי...הרופא נתן לי אנטיביוטיקה דוקסלין
פעמיים ביום לחמישה ימים.
קראתי בהוראות שאסור לקחת את האנטיביוטיקה לפני כניסה להריון.
השאלה אם זה נכון?
בנוסף יש לי כאבים בבטן התחתונה התכווצויות כאלה זה מהאנטיביוטיקה
או מהדקפפטיל?והאם מותר לקחת ביחד דוקסילין גינרה ודקפפטיל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטיביוטיקה בזמן טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2013אין מניעה מלקיחת אנטיביוטיקה בעת טיפול ההפריה,יש לקחת את התרופות בשעות נפרדות כדי למנוע אינטראקציה בלתי רצויה בין התרופות,כאבי בטן יכולים להיות גם בעקבות נטילת האנטיביוטיקה(דוקסילין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלת ומדוכאת... צריכה עזרה!!!ענת12/12/2013
בת 30
12.9.13 תחילת טיפול פרוטוקול ארוך- מתן זריקת דקפפטיל ואחריה פיורוגון.
31.10.13 תשובה שלילית וקבלת ווסת
3.12.13 בעקבות איחור הווסת ב-5 ימים ביצעתי:
בדיקת בטא- אי היריון
בדיקת אולטרסאונד שבה ראו: זקיק בגודל 25 ורירית 6.
נאמר לי להמתין למחזור
12.12.13 הווסת עדיין לא הגיע
ביצעתי: בדיקת אולטרסאונד שבא ראו: זקיקים קטנים ורירית 3.5
נאמר לי שזה נראה שהייתי צריכה לקבל ווסת כי הרירית נשלה
בדיקת בטא- אי היריון
בדיקות דם של הורמונים- לא יודעת מה התוצאות אך
נאמר לי שהם לא נמוכות כפי שצריך להיות בתקופת מחזור
בעקבות הבדיקות דם של ההורמונים נאמר לי להתחיל לקחת גלולות פמינט במשך 21 יום שלאחריה אקבל מחזור
1. אם הרירית נשלה למה לא קיבלתי מחזור? לא נעלם הדימום?
2. אני מכירה שיש כדורים שגורמים לווסת. למה אני לא יכולה לקחת אותם?
3. האם יש טיפול יותר קצר לקבלת ווסת מלקיחה של פמינט במשך 21 יום?
4. מה הדקפפטיל עשה לגוף שלי, אף פעם לא היו לי בעיות????
אשמח לתשובה מפורטת
אני מאוד מתוסכלת- לא מספיק שהפרוטוקול הוא ארוך וגם שיבש לי את הגוף, אני כבר באיחור ואני צריכה לחכות עוד חודש בשביל להתחיל טיפול
בברכה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוסכלת ומדוכאת... צריכה עזרה!!! - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/12/2013עליך לעשות בהקדם בדיקת דם ל-E2 ופרוגסטרון וכך נדע באיזה שלב את נימצאת. בכל מקרה אין לדאוג בגלל העדר חד פעמי של הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מתוסכלת
ענת15/12/2013תודה רבה על תשובתך המהירה.
בהמשך לשאלה מעלה.
לאור מה שמיינתי התחלתי לקחת גלולות פמינט ביום שישי בערב
והיום קיבלתי מחזור.
מה זה אומר? אני יכולה להתחיל טיפול או שזה בגלל הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות דם
דיקלה16/12/2013לגבי תגובתך תוצאות הבדיקות דם מיום חמישי.
97 - E2
פרוגסטרון - 2.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתוסכלת ומדוכאת... צריכה עזרה!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2013השיבוש נובע מהטיפול בדקפפטיל והוא קורה לעיתים ,זהו מחיר לטיפול בפרוטוקול ארוך שעל פניו נחשב למוצלח יותר ,מתן הגלולות היא דרך מצויינת לאזן אותך להעלים את הציסטה ולקבל דמם במועד מתוזמן היטב,לעיתים ניתן לתת את הגלולה לפרק זמן קצר יותר עד לאיפוס המערכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוח מעבדהעמל12/12/2013
פרופ' שלום
חוד שעבר עברתי שאיבה 31 זקיקים
מתוכם 23 הפריות אך לא בוצעה החזרה עקב גירוי יתר
מתוכם הוקפאו 12 עוברים שראויים להקפאה 7 עוברים שהתחלקו ל 7 תאים ביום ה 3
ו 5 עוברים שהתחלקו ל 8 תאים
מה זה אומר ? האם זה צריך להיות כך ?
הבנתי ש 7 תאים זה לא טוב ביום ה 3 והם צרכים להיות בני 8 תאים
האם עובר בן 7 תאים יכול להניב להריון?
קצת חוששת ,בת 23 בעלת PCOS
החזרה ביום שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דוח מעבדה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2013גם עוברים בני 7 תאים נחשבים לטובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיערלולה 2612/12/2013
שלום
אני בהריון תאומים 14+3 ב ivf_ icsi
יש לי שאלה בקשר לצביעת שיער הראש ושיער הגוף? האם מותר לצבוע את הגוף הבטן+החזה+ הגב?? או שזה פוגע בעוברים של?
ועוד שאלה בקשר לצביעת שיער הראש האם מותר לצבוע את כל השיער או רק את הקצוות שלו.. יש לי שיער ארוך עד תחתית הגב.. אם אני צובעת כ 3 ס"מ מהקצוות שלו זה יפגע בהריון שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
לולה 2612/12/2013בקשר למים חמים .. אני רגילה להתקלח במים חמים והיום התקלחתי במים חמים יותר כי היה קר לי לי מאוד בסביבות רבע שעה והמים לא היו כל הזמן על הבטן שלי.. הייתי מנסה ככל האפשר שהמים לא יופלו על הבטן שלע.. האם זה פוגע בהריון? מתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעת שיער - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/12/2013אין בעיה בצביעת שער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)