מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צטרוטיידשני22/08/2013
זה היום השלישי בו אני צריכה להזריק צטרוטייד בשעה 21:00 בלילה. זה נורא אם הזרקתי בעשר בלילה במקום בתשע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צטרוטייד - תגובה
פרופ' שחר קול23/08/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בכמות הזקיקיםשני22/08/2013
שלום רב,
אני נשאית איקס שביר מטופלת PGD. התחלתי ביום 17.8 (מוצאי שבת) מחזור טיפול חמישי 450 גונאל, 6 בקבוקוני מנגון וצטרוטייד. היום עשיתי דם ואולטרסאונד ונראו רק שני זקיקים בגודל 15 ו- 18 והיתר קטנים.
במחזורי טיפול קודמים במינון זהה היה יוצא לי בין 11-14 זקיקים (ביציות).
יש לכם מושג למה יש ירידה דרסטית? האם זה קורה? או שכדאי לבדוק את הנושא ואם כן איזה בדיקה?
ביצעתי פיפל פעמיים לפני תחילת הטיפול האם קשור?
שאלה שניה מה הגודל המקסימלי של זקיק לפני שאיבה?
אני שואלת כי מתוכננת שאיבה ל- 30.8. ויש לי זקיק גדול בגודל 18 ורוצה לדעת אם יש סיכוי שהזקיקים הקטנים יספיקו לגדול לפני שהזקיק המוביל יגיע לגודלו המקסימלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בכמות הזקיקים - תגובה
פרופ' שחר קול23/08/2013נשאות ל- X שביר גורמת לירידה ברזרבה השחלתית.
הבדיקה הנעשית בעצם בכל מחזור טיפול עם תרופות לגירוי השחלות, שכן תגובת השחלות נמדדת באופן מדויק.
אין קשר לפיפל.
מקובל לגרום לביוץ כאשר 3 זקיקים ויותר מגיעים לקוטר של 17 ממ או יותר.
ההחלטה בכל מקרה ספציפי נתונה בידי הרופא המטפל בך, לפי מכלול הפרטים הקליניים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...לולה 2622/08/2013
שלום..
יש לי חברה שהיא בשהוע 11 ועשתה אולטראסאונד ואמרו לה שהדופק הוא איטי.. לפני כמה ימים גם עשתה והיה לה דופק איטי אבל הפעם המצב יותר רע מהפעם שעברה והרופא שלה אמר לה שתהיה במעקב כל יומים כדי לראות מה קורה.. אבל לרוב ההריון יגמר בהפלה.. מה עושים במצב כזה?? אם זה יגמר בהפלה זה יהיה בגרידה או בכדורים?? והאם יש פתרון אחר לבעיה הזו??
ותודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2013אין הרבה מה לעשות במצב זה,יש לשקול מתן אספירין המשפר את זרימת הדם לעובר ,ולהמשיך לעקוב,בהרים בשבוע 11 אם העובר יפסיק את יתפתחותן קרוב לוודאי שידרש ריקון הרחם בגרידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטרת דקסמטזון בטיפולי פוריותפרופ` דוד בידר22/08/2013
שלום, רציתי לדעת מה מטרת הדקסמטזון בטיפולי פוריות ולמה נותנים אותו אם יש לו כ"כ הרבה תופעות לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקסמטזון - תגובה
פרופ' שחר קול23/08/2013לדעתי, יש להגביל השימוש בדקסמטזון לאותם מקרים שהוכח שיש בו תועלת לפי evidence based medicine
או רפואה מבוססת-עובדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקסמטזון
גלית23/08/2013למיטב הבנתי הרופא שלי נותן לי את זה בכדי לשלוט בעלית הפרוגסטרון. הייתכן? האם יש משהו אחר שניתן להשתמש בו? תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקסמטזון - תגובה
פרופ' שחר קול24/08/2013זה שימוש מקובל, אך מוגבל בזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלהאינגה22/08/2013
אם יש ציסטה בשחלה ימנית יכול להיות כאבים בשני הצדדים? כאב כזה שמקרין לגב כיומיים אחרי ביוץ ונמשך כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה - תגובה
פרופ' שחר קול23/08/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנצהשי22/08/2013
שלום,
אני צפויה לעבור החזרת עוברים בתחילת החודש, לוקחת תמיכה של אסטרופם 3 פעמים ביום (כ-5 ימים). בעקבות כישלונות חוזרים ב-IVF ננסה בהחזרה זו לבצע הנצה.
האם בנוסף לתמיכה של האסטרופם אני צריכה לקחת משהו נוסף ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2013חא ברור אם מדובר במחזור טיפול טרי או בקפואים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנצה
שי22/08/2013מדובר בהחזרת עוברים מוקפאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הנצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2013לקראת הנצה יש לשקול מתן אנטיביוטיקה וסטרואידים כדי להגן על העובר שנחשף לאחר ההנצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שי23/08/2013קיבלתי את הווסת ב-16.8.13 ואני נוטלת את האסטרופם כבר 6 ימים 3 כדורים ביום
אז ממתי אני אמורה להתחיל לקחת את האנטיביוטיקה והסטרואידים ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2013מרגע שתתחילי לקחת את נרות הפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה, עושים הנצה גם על מוקפאים?
שיר23/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה, עושים הנצה גם על מוקפאים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2013בד"כ לא,אולם ניתן לבצע לפי דרישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא22/08/2013
שלום, אני בשבוע 15.
לפני כמה ימים בבדיקת שתן נמצא חיידק Klebsiella pneumoniae. שאלתי כאן בפורום, ואמרו לי לקבל טיפול מיידי (תודה רבה לכם!) וגם שברגע שאקבל טיפול אני יכולה להירגע (ושוב תודה, עזרתם מאוד!).
באותו יום התחלתי לקחת אנטיביוטיקה. כרגע אני מטופלת בזינט, אך כמובן שכל עוד שאני באמצע הטיפול ועוד לא עשיתי תרבית אני לא יודעת האם הטיפול משפיע והאם החיידק עדיין שם. הרופא גם עשה אולטרא סאונד וראה עובר עם דופק ותנועות.
קראתי על כל הדברים הנוראיים שיכולים להיגרם עקב הדלקת, והתחלתי לדאוג.
השאלה שלי היא אם אין לי כאבים, דימום או חום, ואני מטופלת באנטיביוטיקה האם ניתן להניח שהכל תקין והעובר בסדר, שהרי אני לא יודעת עדיין אם הטיפול משפיע כרגע ואם החיידק מגיב לטיפול? או שעצם העובדה שאני לוקחת זינט מונעת את השפעת החיידק והדרדרות המצב? כלומר איך אני אמורה לדעת שזה עוד לא עלה לכליות וכרגע המצב תחת שליטה (נראה לי שהייתי מרגישה משהו, לא)?
סליחה על כל השאלות והאורך, זה הריון ראשון אחרי IVF ואני די לחוצה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2013בשלב זה את מטופלת בתרופה יעילה ואין לך כל ממצאים המעידים על התפשטות התהליך,בכל מקרה בגמר הטיפול יש לחזור על התרבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אשכנזי
א22/08/2013תודה רבה, אז בינתיים אני יכולה להניח שהכל בסדר עם העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2013כל עוד לא התפתחו תסמינים קלינים ההערכה היא שהעובר לא נפגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה תסמינים קלינים?תודה רבה!
א'24/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה הכוונה תסמינים קלינים?תודה רבה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2013תבמינים קליניים הינם חום ,כאבי גב,כאבים במותניים,שתן דמי,צריבה במתן שתן דכיפות ודחיפות במתן שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש זקוקה לחו"ד- רחם חד קרניע22/08/2013
ד"ר שלום רב,
אני בעלת רחם חד קרני ובצילום רחם היתה אבחנה של "סקטוסלפינג". טרם התחלתי את הטיפולים נאמר לי על ידי מספר רופאים כי יתכן והנוזל ימנע קליטה של ההריון ויש לשקול ניתוח להסרת החצוצרה הקיימת. החלטתי לנסות כמה סבבים לפני ניתוח ואכן נקלטתי בניסיון השלישי. עכשיו אנחנו חושבים לחזור לסיבוב שני (קרי ילד שני) ורציתי לדעת האם עדין קיים החשש שהנוזל ימנע הריון או שמא עכשיו המצב אף יותר מסובך כי עברתי ניתוח קיסרי והבנתי שהדבר עלול ליצור הדבקויות ברחם או שמא דווקא בגלל שנקלטתי פעם אחת הדבר מסמל חדשות טובות? האם יש איזושהי בדיקה שאת ממליץ שאעבור לפני החזרה לטיפולים?
תודה מראש על ההתיחסות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממש זקוקה לחו"ד- רחם חד קרני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2013ההמלצה אינה משתנה לגבי האופציה הניתוחית של החצוצרה,לגבי הרחם ניתן לבצע היסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אחרי בטאעדנוש2922/08/2013
היום יום ה12 להחזרת 2 עוברים הבטא 147.5 פרוגסטרון 11 זה נמוך הפרוגסטרון נכון? ואני שמה פעמיים ביום קרינון.. בהריון הקודם הפרוגסטרון גם היה ככה והייתי עם אנדומטרין ולבסוף אחרי שבוע שהבטא הגיעה ל 1300 ההריון נפל.. מה אני עושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני אחרי בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2013המלצתי לקחת מלבד הקרינון זריקת גסטון 50 mg ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
עדנוש2922/08/2013אני יהיה ביחידה ביום ראשון לצורך בטא ראשונה (בשבילם ראשונה בשבילי שניה) ורק אז אני יכולה לבקש זריקת גסטון זה רק הם יכולים לתת מרשם נכון לא רופא משפחה כן? אני מקווה שעד יום ראשון כבר לא יהיה מאוחר.. זה זריקה בטוסיק נכון? אהה והאסטרדיול 377 זה בסדר?
עוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2013אכן זוהי זריקה תוך שרירית לישבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי..
עדנוש2922/08/2013שאלתי עם עד יום ראשון זה לא יהיה כבר מאוחר בשביל זריקת גסטון? ואני ממשיכה עם הקרינון כרגיל נכון פעמיים ביום? ושאלתי עם האסטרדיול 377 זה בסדר?
לא ענית לי.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2013תמיד כדאי להקדים תרופה ואם קיימת אפשרות לקבל תוספת הורמונלית של הגסטון ואסטרופם לפני יום א הרי שזה לטובת העניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשו הכנסת אותי לפחד..עוד משהו..
עדנוש2924/08/2013א זמה גם האסטרדיול נמוך? אני לוכחת 2 אסטרופם ליום להוסיף עוד 1? לא הייתה לי אפשרות אתמול ללכת ליחידה כי עבדתי אתמול והיום שבת אז זה רק מחר בבוקר אני יוכל ללכת כפי שהוזמנתי ואת הזריקה הראשונה אוכל לקבל רק בצהריים אחרי שאקנה..עוד משהו העם הזריקת גסטון צריך לעשות בשעה קבועה?
עכשו הכנסת אותי לפחד..עוד משהו.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2013אין צורך לקחת את זריקת הגסטון בשעה קבועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאהדר22/08/2013
ב- 8.8 עשיתי החזרה של 4 עוברים שלושה מתוכם בני 4 תאים ואחד 5 תאים
היום הייתי אמורה לעשות בטא ולא עשיתי אני פוחדת מהתשובה...
זאת ההפרייה הרביעית שלי אני בת 41
אני מעדיפה לחכות לווסת( מקווה שהיא לא תגיע) ואז לדעת
מה שאני שואלת בעצם האם אחרי טיפול IVF המחזור עדיין מגיע בתאריך המיועד?
קיבלתי ב26.7 בפעם האחרונה
האם לצפות לווסת ב24.8 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2013מועד הופעת הווסת לאחר הפריה בד״כ 12-14 יום מהאוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ כפולאינגה22/08/2013
קראתי מאמר על נשים שבייצו מספר פעמים בחודש. האם זה יתכן? האם איקקלומין יכול לגרום לביוץ כפול בזמנים שונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ כפול - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2013לא.
בסוסים יש ביוץ כפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ביוץ אחרי ביוץאינגה22/08/2013
לפי אולטרסאונד בייצתי היום ה11-12 של המחזור. בזמן הזה לא היה לי כאבי ביוץ. היום ה14 של המחזור התחילו לי כאבי ביוץ שנמשכים כבר שלושה ימים. יכול להיות שבייצתי בפעם נוספת או א.ס היה מוטעה (למרות שזה לא הגיוני). השאלה שלי מה זה הכאבים שמתחילים אחרי ביוץ ונמשכים שבוע ימים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב ביוץ אחרי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2013אופי הכאבים שלך אינו מאפיין ביוץ קרוב לוודאי שקיימת סיבה אחרת לכאבים(היווצרות ציסטה,ממקור דרכי שתן או עיכול וכו..(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים Dheaאילנה22/08/2013
שלום רב
לאחרונה שמעתי על תרופת פלא ל'הצערת' הביציות ושיפור הביוץ, שאיננה בסל ונקראת Dhea.
חברה שלי הצליחה להיקלט אחרי שנה של הזרעות לא מוצלחות אחרי שימוש ראשון וקצר בכדורים אלו.
מה אתם כרופאים יודעים על התרופה הזו ומדוע לא קראתי עליה פה בפורום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים Dhea - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2013לתרופה אין שום יעילות לשיפור ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולי רועדתתתת.. מאמינה..עדנוש2922/08/2013
ב11/8 הוחזרו לי 2 עוברים בני 6 ו 4 תאים האוביטרל נלכח ב 6/8 והיום עשיתי עכשו בשתן הראשון של הבוקר בדיקת הריון בייתית ו 2 פסים מדהימים התגלו לעייני הפס של ההריון ממש חזק אבל טיפה בהיר יותר מהקו של השתן ...זה הריון נכון.? אפשר כבר לבצע בדיקת דם במרפאה? כי ליחידה אני מוזמנת רק ביום ראשון ב 25/8...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולי רועדתתתת.. מאמינה.. - תגובה
פרופ' שחר קול22/08/2013אפשר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פמינטחסוי22/08/2013
אני מתחילה טיפול 4 של ivf החודש נתנו לי גלולות פמינט רציתי לדעת מה תפקידן בכוח? יש לי שחלות פוליציסטיות אם זה קשור...ובאיזה יום של המחזור אפשר להתחיל לשתות את הכדורים האלו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פמינט - תגובה
פרופ' שחר קול22/08/2013מדובר בגלולות למניעת הריון שאמורות לעשות " RESET " למערכת ההורמונלית שלך, להקטין רמת ה - LH, להכין את השחלות לקראת הגירוי , ולתזמן באופן מיטבי את השאיבה (חיוני לקראת עונת החגים).
לגבי מועד ההתחלה: לרוב ממליצים ביום הראשון למחזור.
אבל, אם אין לך ביוץ טבעי, הזקיקים בשחלות קטנים, רמת E2 ו - P4 נמוכה, אפשר להתחיל בכל עת.
לכן רצוי לקבל לוח זמנים מסודר ומפורט מהגורם המטפל בך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)