מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חומצה פוליתלירי16/08/2013
שלום
אני בתהליכי כניסה להריון ובשנה האחרונה אני לוקחת פולקס 400 בגלל ברזל נמוך.
האם זה בסדר מבחינת חומצה פולית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
פרופ` דוד בידר17/08/2013לא לוקחים פולקס בגלל ברזל נמוך אלא כדורי ברזל.
פולקס מומלץ במינון של 5 מ"ג כשלושה חודשים בלבד לפני הריון.
את כבר יכולה להפסיק את הפולקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין הפרייה יום אחרי השאיבהמירי16/08/2013
ביום חמישי עברתי שאיבה. 4 ביציות. יום למחרת התקשרו ואמרו שבינתיים אין הפרייה (יום שישי) ושיעדכנו אותי בשבת לגבי הנחיות...
1. האם מנסיונכם יש מצב שמתפתחים עוברים יומיים אחרי או שאם לא התפתח יום אחרי השאיבה אז אין תקווה יותר? בא לי לבכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הפרייה יום אחרי השאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/08/2013אם אין הפריה למחרת אז זה לא טוב.
השאלה למה אין הפריה.
זה יכול לנבוע מהזרע או יותר שכיח בגלל הביציות.
לא ציינת את גילך ולמה התוצאות ככה.
יכול להיות התפתחות כלשהיא אך הסיכויים לא טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לדר בידר
מירי17/08/2013עוד שבוע אני בת 40. בשתי השאיבות הקודמות שאבו בערך 8 ביציות וכן היו הפריות. הזרע מתרומה ואכן בשאיבה הזו החלפתי תורם...
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לדר בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2013מוזר שתורם לא מפרה.
כמובן שהייתי מנסה מחזור אחר עם תורם אחר אך בוסת הייתי חוזר על פרופיל הורמונלי, כולל AMH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוו וירוסטל16/08/2013
הי אני שבוע 33 להריון תאומים ץודה לאל. הבן של היה חןלה במחלה ויראלית וכעת הופיעה פריחה כזו בפנים בלחיים ןיש מצב שזה חלילה פרוו וירוס. לא עדינו לו בדעקה. האם זה מסוכן בשלב זה של ההריון אם חלילה נדבקתי ומה המשמעות של הדבקה? האם מיילדים? תוגה ואנא עזר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוו וירוס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2013הדבקב בשלב כזה של הריון נטולת משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלום רופאים מהממים!!!!תהילה16/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

שבת שלום רופאים מהממים!!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2013תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ללא תמיכהאילנה16/08/2013
שלום,
השבוע עברתי הזרעה.
הרופא לא השאיר הנחייה לתמיכה. בדקתי עם האחיות והן טענו שהרופא בפירוש לא השאיר שום הנחייה בעניין. האם שכח או שלעיתים אין צורך בתמיכה?
יש לציין שזה היה ביוץ טבעי.
שאלה נוספת - קיימתי יחסי מין יומיים אחרי הביוץ המשוער (בלי קשר להזרעה) - האם עדיין יש סיכוי להריון כתוצאה מהמגע הספציפי הזה? האם המגע המיני פגע בהזרעה בהנחה שהצליחה??
תודה וסופש טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה ללא תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2013אין צורך לקבל תמיכה הורמונלית במחזור טבעי,שום נזק לא נגרם מקיום יחסים לאחר הביוץ ולעיתים יכול להתרחש הפריה מאוחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיתמי16/08/2013
שלום
E2 614
LH 7.4
פרוגסטרון קטן מ0.8
זקיק 17.5
האם רמת ההורמונים מצביע על ביוץ קרוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2013הביוץ הצפוי בטווח של יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
תמי17/08/2013ב.דם נכונות ליום חמישי
את האוביטרל הרופא אמר לי להזריק ביום שישי ב 18
היתכן שהיה ביוץ עצמוני לפי הזרקת אוביטרל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2013השילוב בין טיפול הורמונלי תחליפי והשראת ביוץ עם אוביטרל אינו שגרתי ולכן באחריותו של הרופא שלך ובהנחייתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן רק רציתי
תמי17/08/2013לשאול האם יתכן שהיה ביוץ עצמוני לפני הזרקת אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן רק רציתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/08/2013סיכוי קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך לךשכב אחרי אנדומטרין?ענת16/08/2013
אני אחרי הזרעה מקבלת פעמיים ביום אנדומטרין.
האם צריך לשכב אחרי זה או שאפשר להמשיך כרגיל?
בבוקר אני בדר"כ שמה את הטבליה לפני שאני יוצאת מהבית לעבודה.
זה בעייתי? לקום חצי שעה קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2013אפשר להמשיך כרגיל,אין כל בעיה לאחר החדרה להמשיך בפעילות רגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת תמיכה יום אחריהדר16/08/2013
היי
עשיתי החזרת 4 עוברים בתאריך 8.8 הרופא נתן לי תמיכה של קרינון פעמיים ביום בוקר וערב
וחצי מזרק אוביטרל ב-
8.8
12.8
15.8
אתמול 15.8 שכחתי להזריק היה לי יום לחוץ ופשוט שכחתי
עכשיו נזכרתי בזה ואני בלחץ מטורף יכול להיות שזהו בגלל זה אני יכולה לאבד את הסיכוי להריון?
אם אני יזריק היום זה יעזור
אני מרגישה ממש נורא ששכחתי אני מקפידה על זמנים, זריקות ומינונים לא יודעת מה קרה לי אתמול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת תמיכה יום אחרי - תגובה
פרופ` דוד בידר16/08/2013תוספת הזריקות אינה ערובה להריון.
זה ששכחת לקחת- לא יקרה כלום ולא קשור לסיכויים להרות.
אני אישית בכלל לא נותן את הזריקות בנוסף קלרינטן ולדעתי זה מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מימון תרופותחסוי16/08/2013
שלום אני בת 23 אחרי 3 מחזורי ivf ו3 הזרעות אני קוראת פה שיש מימון לתרופות בקופה ואותי אף אחד לא עידכן וששאלתי אמרו שלא מגיע לי.. בכל טיפול אני מגיעה ל2000 שקל בתרופות.. אשמח לדעת למי פונים בנושא זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני במכבי בהמשך ללמעלה
חסוי16/08/2013..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי
רוית16/08/2013זה תלוי בסוג הביטוח שיש לך במכבי, אם יש לך ביטוח משלים שם? אם רק הבסיסי אז אכן לא מגיע. לעומת זאת אם יש לך מגן כסף, מגן זהב או מכבי שלי, אז מגיע לך השתתפות לפי סוג הביטוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי
רוית16/08/2013זה תלוי בסוג הביטוח שיש לך במכבי, אם יש לך ביטוח משלים שם? אם רק הבסיסי אז אכן לא מגיע. לעומת זאת אם יש לך מגן כסף, מגן זהב או מכבי שלי, אז מגיע לך השתתפות לפי סוג הביטוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית
חסוי16/08/2013לפני שהתחלתי טיפולים עשיתי הכל ועדיין אמרו שלא מגיע לי זה מנש מוזר אני אשאל שוב תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
נטע16/08/2013צריך להיות וותק של בין שנה לשנתיים בביטוח המשלים כדי להיות זכאית, רק אחרי שעבר זמן זה תוכלי לקבל הנחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מימון תרופות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2013תעשי זאת באמצעות הרופא המטפל שינחה אותך כיצד לקבל את כל התרופות באמצעות הקופה ורק לשלם את דמי ההשתתפות הסימליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הנחה במכבי מטיפול ראשון
שרית16/08/2013תיפני למכבי יש הנחה של 90% בלי שום קשר לסוג הביטוח שיש לך אין מצב את צריכה אישור כמובן שאת בטיפולי פוריות מהמשרד מאיפה שאת מקבלת התחיביות לשלשב ב' וג'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכולכם עזרתם לי מאוד!!!
חסוי16/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מינוןמירי16/08/2013
בהמשך לאתמול אכן קיבלתי וסת
ושוב צריכה להתחיל טיפול איקקלומין
הטיפול האחרון לקחתי 2כדורים במשך 5ימים
וזה עשה ריבוי זקיקים הרופא שלי אמר שהפעם ננסה
כדור 1במשך 5ימים וביןם ה3לעשות מעקב זקיקים
אם המינון יהיה נמוך אז ביומיים שנשארו אקח 2כדורים
ביום האם זה הגיוני?האם זה יעזור פתאום או שהחודש יהיה
אבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי מינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2013בנסיבות אלו הייתי מנסה לגרום להשראת ביוץ באמצעות מינון של כדור אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד משהו
מירי16/08/2013אבל האם זה הגיוני מה שהוא אמר על 2כדורים
ביומיים האחרונים?
2.האם יכול להיות שכדור 1לא ישפיע כלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםתמר16/08/2013
לאחר החזרת מוקפאים סיום השלוש עשרה בטא 23 ולאחר יומיים בטא5 אני מבינה שזה כימי תוך כמה זמן אמור להגיע ווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר16/08/2013כן,זה כימי ותוך מספר ימים צריך להגיע דימום ואם לא יגיע יש לבצע בדיקת אסטרוגן וםרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםשי15/08/2013
שלום,
אני צריכה להתחיל מחזור טיפול להחזרת מוקפאים.
עכשיו הערב התחילו לי הפרשות חומות לפני מחזור (בטח מחר כבר יתחיל הדמם הווסתי) מתי עליי לעשות בדיקת דם מחר ביום שישי או ביום ראשון ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2013הטיפול ההורמונלי התחליפי מתחיל ביום השלישי למחזור ובמידה והרירית מתעבה היטב,בד״כ מבוצעת בדיקת הדם ביום העשירי ללקיחה של האסטרוגנים ולקראת התחלת לקיחת נרות הפרוגסטרון בתוספת לכדורי האסטרוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך אני מבינה
שי15/08/2013שעליי לעשות בדיקת דם ביום ראשון.
הבנתי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם כך אני מבינה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2013במידה והשלמת לפחות 10 ימים של לקיחת אסטרוגן ,אם לא מיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצטערת אבל
שי16/08/2013לא הבנתי. אם מחר בבוקר יהיה לי ווסת אז מחר עליי לעשות בדיקת דם כדיי לדעת אם להתחיל לקחת את אסטרופם או פרוגינובה או ביום ראשון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול עובריםאורנה15/08/2013
ערב טוב לכולם
שבוע הבא אני עומדת להעבור דילול בבית חולים רמב"ם , אני בלחץ ובפחד.
לא נתנו לי שום תרופה תמיכה לפני ואחרי , אני התחלתי שבוע 12 . האם צריך תמיכה ? סוג דם שלי שלילי . האם אני צריכה להשאר לילה אחרי דלול עוברים ?
האים הבדיקה בהרדמה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דילול עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2013הבדיקה לא בהרדמה,אני ממליץ בדרך כלל על לקיחת פרוגסטרון(פרוגסטרון ריטרד)יש לקבל גם זריקת anti D בגלל ה-Rh השלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול עוברים
אורנה16/08/2013תודה רבה על התשובה
אני לוקחת אולטרוגסטן עד עכשיו , האם זה בסדר וכמה זמן להמשיך לקחת אחרי דילול ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דילול עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2013זה בסדר שאת לוקחת עכשיו ,עלייך להמשיך לפרק זמן של שבועיים לפחות לאחר הדילול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי15/08/2013
שלום
בשישי לפני שבועיים עשיתי זריקת אוביטרל בשבת בערב עשיתי
הזרעה
היום יום חמישי בערב יש לי הפרשות חומות וקצת דמיות טריות
האם יתכן שזה מחזור?
ואם זה מחזור האם זה לא מוקדם מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2013קרוב לודאי סימני מחזור המופעים בין 12-14יום מזריקת האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי רואים דופק? והאם זה שונה בטיפולי פוריות וכניסה להריון באופן טבעי?ד``ר אליעזר גירש15/08/2013
שלום!
מתי בודקים דופק?
והאם זה שונה בטיפולי פוריות וכניסה להריון באופן טבעי?
קראתי בפורומים שניתן לראות דופק בשבוע 7 והרופא הזמינה אותי לאולטרסאונד חודש אחרי השתלה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי רואים דופק? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2013הצדק הוא עם הרופאה שלך -ניתן לצפות בדופק לקראת סוף שבוע שישי להריון תחילת השביעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
ג`ניה15/08/2013תודה על והתשובה ,אבל לא כל כך הבנתי. אז הרופא שלי לא צודק,כי הוא רוצה לבדוק דופק חודשאחרי השתלה ולא6-7 שבועות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2013ההריון נחשב לשבוע שש מלא חודש לאחר ההחזרה(גיל הריון מחושב מהוסת האחרונה)-בשלב זה ניתן לצפות בדופק
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)