מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופ' בבקשה בהקדםתמר21/08/2013
בעקבות וריקוצלה אצל הגבר בדיקת ספירת זרע תקינה,
ותקינות מלאה אצל האישה מכל כיוון אפשרי ואי כניסה להריון פרט להריון כימי.
מה עוד אפשר לבדוק אצל הגבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' בבקשה בהקדם - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2013מה המשכורת החודשית שלו....
אבל יותר ברצינות אם צילום רחם תקין תעשי בדיקת דם לקרישיות יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות זרערינת21/08/2013
שלום,
מהי רשימת הבדיקות עבור זרע שיכולות לתת תמונה מלאה לתקינותו מכל הבחינות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2013בכל מעבדה שעושים בדיקת זרע ,בודקים את כל מה שנחוץ ובעיקר כמות הזרע תנועתו וצורות נורמליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה!!
שלי21/08/2013האם במעבדה של בנק הזרע מבצעים את כל הבדיקות האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה!! - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2013כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמירי21/08/2013
לפני כמה ימים שאלתי האם זה בסדר להתחיל איקקלומין כאשר
יש דימום של מחזור והבנתי שזה בסרר
היום אני כבר צריכה לקחת את הכדור ה4מתוך ה5כדורים
ועדיין לא נגמר לי הדימום של המחזור.
האם זה אומר שהטיפול לא הצליח?
האם יתכן שהזקיקים החדשים צןמחים למרות שיש דימום
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2013אכן ההשפעה של הכלומיפן הינו דרך מערכות גבוהות יותר במוח ועדיין לא ניכרת ההשפעה הצפויה צריך להתאזר בסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מירי21/08/2013אז לפי מה שהבנתי מהתשובה שלך כרגע אין השפעה של
האיקקלומין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2013בשלב זה טרם החלה השפעת הכלומיפן ויש להמתין עוד פרק זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יתכן שרק בפורומים מתוודעים לAMHצ21/08/2013
כשאני באתי לגניקולוגית ואמרתי לה האם אפשר לבדוק 'רזרבה שחלתית' אמרה לי שלא. שום איזכור AMH, או הבדיקה שסופרת זקיקים.
איפה ההסברה? שום פרסומת בעיתון, שום מודעות.
בשביל מה להתחיל IVF, כשההליך לא מותנה בבדיקות אלו קודם כל. זה לא אמור לחסוך למערכת. או שזה גם לא אינדיקציה להתחלת טיפול.
(צריך ממש לנבור בפורומים כדי להצליח היום בטיפול רפואי, כל טיפול. ולקבל רקע, אפילו הזוג מרוז וילנאי לא היו מודעים לבדוק את הגבר קודם כל., כפי ששיתפו בכתבתם).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך יתכן שרק בפורומים מתוודעים לAMH - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2013קודם כל לזוג מרוז לא היה שום צורך לבדוק את הגבר.
הכתבה הייתה מגמתית והציבור לא הבין את מה שהוא ראה.
הבעיה הייתה גיל ה 40 של גב. מרוז ואיכות ביציות.
בשביל הפריה חוץ גופית לא צריך זרע רב.
וזה שכביכול גילו בעיה במר מרוז זה שטויות כי גם אם היו עושים לו איזשהוא טיפול
זה לא היה משפר כלום וזרע לא תקין מבצעים הפריה חוץ גופית ומיקרמניפולציה וזה מה שעשו.
האם זה לא ברור שכאשר עושים הפריה יודעים היטב מהב קורה עם הזרע?
האם היום טופל מר מזור ומצב הזרע השתפר?ברור שהמצב נשאר אותו הדבר והסיבה לאי הצלחה זה הגיל של הגברת.
לגבי ה AMH צדקה הרופאה שלא צריך לבדוק.
קודם כל שבאים לרופא זה לא תוכנית כבקשתך לבקש מה לעשות אלא להתייעץ.
קודם כל צריך לבדוק את הפרופיל ההורמונלי.
אנחנו יודעים גם בלי AMH מה הרזרבה השחלתית ולרוב זה גימיק להגיד למטופלת כי המצב הוא כך וכך.
לא צריך עיתונות ולא כלום צריך להקשיב לרופא המטפל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב.. כמה טוב שיש את הפורום הזה
מנסה21/08/2013שאפו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת- זקוקה לעצה.נופר20/08/2013
שלום לפרופסורים היקרים אשמח לשתף אתכם במצבי ואודה לכם אם תייעצו לי...
אני בת 23 (מנסים 3 שנים להיקלט) עם שחלות פוליציסטיות ותת פעילות ב.התריס (שנה מאוזנת) סובלת מעודף משקל מכל ההורמונים אבל יש לציין שמחזור סדיר אף פעם לא היה לי וגם ביוץ ללא הורמונים לא היה. אני ובעלי עשינו את כל הבדיקות שיצאו תקינות ,כולל צילום רחם! אני אחרי 3 הזרעות ו4 טיפולי ivf שמהם שואבים לי רק4 ביציות (כי זה מה שהושג בסה"כ) ובלי מיקרומניפולציה אין הפרייה למרות שהזרע תקין!
חודש שעבר היה לי היריון כימי וכרגע מחכה למחזור כדי להתחיל טיפול חדש עם מינונים גבוהים של זריקות! אני נורא מיואשת ואובדת עצות, אשמח לדעת מהי דעתכם בנושא ואיזו בדיקה הייתם מייעצים לי לעשות כדי לבדוק לעומק למה אין היריון\ ביציות?
מה השלב הבא אחרי מיקרומניפולציה כדי שיושג היריון סוף סוף?
המליצו לי על פיפל אינני יודעת עד כמה זה יעזור..מה אתם אומרים?
תודה רבה שאתם כאן לכוון, לתמוך ולעזור!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיואשת- זקוקה לעצה. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2013לאור העובדה שהושג הריון בטיפול האחרון (למרות היותו הריון כימי)מצביעים על סיכוי מצויין להרות בטווח קצר ,עלייך להמשיך לפעול בהמלצת הרופא המטפל שלך כולל ביצוע פיפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך !!!
חסוי21/08/2013טיפה של אור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב בצד שמאל בהריוןטלי20/08/2013
שלום דר אני נמצאת בשבוע 25 הריון אחרי טיפול ivf וברוך השם הכול תקין והעובר שוקל 900 גרם מאתמול אם אני עומדת קצת או אני הולכת התחילו לי כאבי גב בצד שמאל האם כאבי זה נורמלי או מרמז על משהו חז וחלילה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי גב בצד שמאל בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2013קרוב לודאי שאין לכאבים האלו משמעות היות והם מופיעים בתנוחה מסויימת,אולם רצוי להבדק ולשלול אפשרויות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אבחוןעירית20/08/2013
האם בדיקת אבחון verivy ואחרים, יכולים להחליף לגמרי את בדיקת מי השפיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אבחון - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2013יכולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףף עם אפשרעדנוש2920/08/2013
שלום לכם ב תאריך 11/8 עברתי החזרה של 2 עוברים ומאתמול בלילה יש לי כאביי טופת דמוי מחזור ממש "הנה זה באאאאאאאא וכלום לא בא," אתמול בלילה זה היה כאביי גב תחתון (ככה היה לי בזמן הפלה בטיפול האחרון אבל כרגע עדיין מוקדם להפלה או משהו שקשור בכלל) היום כול היום כאבים לא ממש חזקים אך בהחלט מורגשים בבטן התחתונה ברחם וכרגע התעוררתי כי הכאב מקרין לי באופן מטורף לשוק של רגל ימין ממש שורף לי השוק בצורה מטורפת במיוחד עם אני עומדת....מה זה יכול להיות????בכול הטיפולים שעברתי לא ניתקלתי בכזה דבר ועוד לפני הבדיקת בטא בכלל..מחכה לתשובתכם מאוד מאוד...יש לצייין שאין דימום ולא כלום היה לי בהפרשות של הקרינון טיפה ורוד בהיר בהיר כזה וזהו לא משהו חריג..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוףףףףף עם אפשר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2013יתכן שבעקבות הטיפול התפתחו ציסטות שחלתיות הגורמות לכאבי הבטן והקרנת הכאב לאזורים אחרים -רצוי לבצע בדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףף עם אפשר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2013תעשי תבחין הריון.
כל מה שאת כותבת זנ תוצאה של הפעילות ההורמונלית וןיתכן גם הריון וזאת עקב השינויים בעיקר בפעולת המעיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו..המשך
עדנוש2921/08/2013אתמול לבסוף היו לי כאבים עד שעה 12 בלילה יעני במשך יומיים ובבוקר קמתי כמו חדשה נעלמו כלא היו... יש לי שאלה לגביי החיסון פוליו עשיתי לילדה שלי היא בת 4 היום את החיסון הוא לא מסכן אותי ואת העוברים במידה וכן יושג ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה סליחה עוד משהו קטן
עדנוש2921/08/2013אתמול הכאבים נעלמו לאחר שהיה לי בערב שילשול חזק (סליחה על הביטוי הלא כול כך נעים) אך הכאבים היו ממש של מחזור ולא כאביי בטן של קילקול כיבה.. ועשיתי אפילו היום בבוקר מדדתי חום השחר והיה 37.2 שזה אומר שעדיין לא אמור להיות לי מחזור נכון? אולי הכאבים נובעים כתוצאה משימוש של קרינון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה סליחה עוד משהו קטן - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2013הכאבים לא מקרינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו..המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2013לא מסכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה או זקיק שבייץאינגה20/08/2013
ביום ה8 למחזור היה זקיר בגודל 11 ממ, ביום ה13 הוא כבר הפך למימצא ציסטי 3 ס"מ, יש מעט נוזל בגוגלס. יתכן שהזקיק לא בייץ ובתם הפך לציסטה? האם יתכן שזקיק שבייץ הופך לגופיף בגודל של ציסטה?
ציסטה או זקיק שבייץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2013בצעי בדיקת דם לפרוגסטרון והיא תיתן לך את התשובה האם התרחש ביוץ או חלה התפתחות ציסטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי בדיקת דם והנה התוצאות
אינגה28/08/2013אסטרדיול 2624 , פרוגסטרון 28.91 ... כאב עמום באזור שחלה שמקרין לגב וירך כמעט שבוע ימים שהתחילו כיומיים אחריי ביוץ... תוכל לתת לי הסבר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביצעתי בדיקת דם והנה התוצאות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2013בדיקת הדם מצביעה שהתרחש ביוץ ומדובר בגופיף ציסטי צהוב הנוצר לאחר ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולמה יש כאב של ציסטה כבר שבוע?
אינגה28/08/2013מקרין לגב ולירך (באזור השחלה שהיה בו ביוץ)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה בוצע ביום ה20 מהווסת
אינגה28/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבדיקה בוצע ביום ה20 מהווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2013זהו טיבם של ציסטות שמקורן בגופיף הצהוב שנוצר לאחר ביוץ ,בדכ הן מתכנסות לקראת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם טבוריא20/08/2013
רופאים מכובדים שלום,
ברצוני לדעת את דעתכם בהקשר לשימור דם טבורי.
אנחנו זוג שעומד מעט הופכים להורים לתאומים מתרומת ביציות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דם טבורי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2013דם טבורי מופק מחבל הטבור של היילוד. בדם זה מצויים תאי גזע, אשר משמשים לטיפול במספר מחלות. בעולם נעשו עד כה אלפי השתלות ממקור של דם טבורי-דם טבורי מכיל תאי גזע המטופוייטיים שהינם בעלי יכולת לייצר את הכדוריות האדומות, הלבנות והפלזמה, ולכן הם משמשים לריפוי מחלות רבות של הדם והמערכת החיסונית.
צריך לדעת שלעיתים ילדים אשר יפתחו מחלה חיסונית, לעתים לא יוכלו להשתמש בדמם הם, היות שמנת הדם השמורה בהקפאה עלולה לכלול כבר את הליקוי אשר גרם למחלה,כך שבס"ה הסיכוי להשתמש במנה המוקפאת נמוך.
כך שהעלות הביטוחית מול הסיכון צריכה להילקח בחשבון בעת ביצוע ההחלטה על שימור דם טבורי בבנק פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםלא מבינה20/08/2013
היי,
עשיתי בדיקות דם... ולא מובן לי כל כך מה זה אומר:
17 OH-Progesterone 15.72 nmol/L לא גבוה מידי? מה זה אומר?
Dhea-SO4 1.6 umol/L ערך תקין?
CMV Ab IgM <5.00 Negative U/mL
Rubella Ab IgG 61.10 Positive IU/m
CMV Ab IgG <5.0 Negative U/mL
Hepatitis C Ab Nonreactive
HB Surface Ag Nonreactive
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה רק- שהבדיקות נעשו כנראה
לא מבינה20/08/2013ביום הביוץ (יום לפני הזרקתי אוביטרל).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכנון הריוןשגית20/08/2013
1. האם זה נכון שמותר לקבל זריקות נוגדי קרישה במהלך ההריון למי שיש מום מולד בלב? האם זה לא מזיק לעובר?
2. כמה זמן אחרי שיפוצים בדירה- שכוללים מגע ושאיפה של חומרי בנין- ניתן להתחיל בטיפולי פריון? האם זה לא מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תכנון הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2013נוגדי הקרישה שבשימוש בהריון אינם מזיקים לעובר,אין בעיה להתחיל טיפול אחרי שיפוץ דירה בכל מועד שאת רוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור20/08/2013
היי
אני בת 29 וכשנה וחצי בטיפולי פוריות.
תחילה התחלנו עם הזרעות אבל לאחר נסיונות כושלים
עברנו לivf.
בכל הניסיונות אמרו לי שיש לי מדרגה בצואר הרחם.
רציתי לשאול האם זה יכול להפריע לתמיכה(קרינון)
כיוון שהוא מתרכז לי בפתח הנרתיק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2013קרינון לא יפריע לכלום והוא גם מיותר בהזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון
אור21/08/2013יכול להיות שהמדרגה מפריעה לקרינון לעשות את עבודתו
והוא מתרכז
בפתח הנרתיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2013המדרגות לא קשורות לפעולת הקרינון.
הקרינון שאת שמה הוא מיותר וזה לא מה שיקבע לגבי ההריון ככה שזה לא משנה איפוה הוא מתרכז והאם הוא עושה את פעולתו.
באופן עקרוני הקרינון נספג דרך הנרתיק ואיןם קשר למדרגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ביום ה20דמדומית20/08/2013
היי ,אני מנסה להכנס להריון מזה 9 חודשים
עקב מחזורים לא סדירים(פעם בשלושה-4 חודשים)גילו לי שתי שחלות פולציסטיות עם פרופיל הורמונלי תקין.
קיבלתי בסוף חודש יולי כדורי דופסטון להסדרת המחזור,מאז קיבלתי מחזור ב1.8.13
טבלתי ב 14.8 וקיימתי יחסים רק ב15.8.
היום הופיע לי דימום קל(כמו סוף מחזור)(אציין שלא היה שינוי באורח חיי כגון תזונה,פעילות גופנית,מתח נפשי משקל וכו)
אף פעם לא היה לי דימום ביום מחזור ה-20
מה גם שבדקתי חום השחר מאז המקווה,והוא עמד על 36.2-36.3 אז הנחתי שעדיין לא היה ביוץ.
שאלתי היא ממה יכול לנבוע הדימום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום ביום ה20 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2013לדאבוני לא ניתן לעשות ספקולציה על סיבת הדימום ללא בדיקה גניקולוגית,אולטרסאונד ואולי אפילו בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהמיטל20/08/2013
היי ערב טוב
אני כרגע ביום ה-26 למחזור שבד"כ נע בין 40-ל45 ימים,אני לפני החזרת מוקפאים בתחילה הרופא המטפל המליץ על מחזור טבעי שעקבנו וראינו בא.ס שהזקיקים לא גדלים יותר מ10,הרופא נתן לי אסטרופם 2 מ"ג פעמיים ביום כרגע אני ביום ה-9 ללקיחת האסטרופם.
היום ב-א.ס נצפתה הרירית בעובי של 7.9,והזקיקים עדין קטנים עד10,הרופא אמר לי לחזור יום ה' הקרוב על בדיקה א.ס שוב.
השאלה היא אם יש סיכוי שעד יום שני הקרוב תהיה ההחזרה?? משום שיום שלישי למחרת עוד שבוע אני טסה לשבוע ימים ויידעתי על כך את הרופא.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
מיטל21/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2013צריך במקביל לזקיקים לעשות בדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.
רירית בגודל 7.9 מספקת ואם היו בדיקות דם אפשר היה לתת פרוגסטרון ולהחזיר עוברים.
אם הרופא שלך מסתמך רק על אולטרה-סאונד בלי בדיקות לדעתי זה פחות טוב.
יש גם רופאים שחושבים שצריכים רירית גדולה יותר,לדעתי לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2013מאחר ורירית הרחם שלך עומדת כבר בקריטריונים מתאימים ניתן להתחיל כבר בטיפול הפרוגסטטיבי (נרות,ג'ל)ולתכנן את ההחזרה לפי יום ההקפאה של העוברים לפי המועד הרצוי לך לפני נסיעתך לחו"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיטל22/08/2013תודה רבה לכם על המענה!!
שאלה נוספת מה הכוונה להמשך טיפול בנרות/ג'ל הכוונה לאנדומטרין?
הרופא המטפל שלי אמר שלדעתו הרירית לא עבה מדי ולא מוכנה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2013הכוונה להתחיל פרוגסטרון כלשהוא במתן לנרתיק וזהו יום הביוץ.
אם היו בדיקות דם תקינות היה אפשר להתחיל פרוגסטרון ברירית של 7.9 ואז להחזיר עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)