מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלגתם עליייעמל20/08/2013
בבקשה אני בת 23 בעלת שחלות פוליציסטיות , 3 שנים מנסים להרות
אצלי הכל בסדר גם אין משקל יתר אני שוקלת 55 ק"ג , פרופיל הרמונאלי תקין
השאלות שלי הן :
החודש אני מתחילה גונל ף 150 בתור התחלה כי בעבר התחילו אותי עם מינון 75 עד היום ה 14 למחזור ללא זקיק מוביל , לכן בוטל מחזור טיפולי ?
שאלתי היא :
1. האם זה בסדר להתחיל עם מנון גבוהה כזה ומה הסיכוי לגירוי יתר ?
שנית בצעתי לאחרונה צילום רחם , שהתוצאה היא תקינה לחלוטין ברוך השם , אבל ברגע ביצוע הבדיקה היה לצוות המטפל קושי טכני אדיר בהכנסת הקטטר לחלל הרחם , וצינו את זה במכתה התשובה
2. האם הקושי הזה אמור להשביע על ההזרעה שאני הולכת לעבור החודש , האם יהיה אותו קושי טכני ?
3 תוצאות בדיקת זרע עדכנית לבעלי , אשמח לדעת האם תקין ?
INTERVAL
20 minutes eJacanaly.
0 60
ב SIGNATURE
3.0 days ABSTINENCE DAYS
2.0
7.0
NORMAL SEMEN APPEARANCE
NORMAL LIQUEFACTION
NORMAL CONSISTENCY
7.7 SEMEN PH
7.2
2.5 ml SEMEN VOLUME
2.0
45.0 mill/ml SPERM CONCENTRATION
15.0 28 %
RAPID PROGRES MOTILI
25
11 % SLOW PROG.MOT
0
13 % NONPROGRES MOTILITY
96 % MORPHO ABNORMAL
0
1.00 mill/ml SEMEN WBC
0.00
3.00 mill/ml ROUND CELLS
0.00
VITALI
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלגתם עלייי - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2013הזרע תקין.
לא יהיה קושי בהזרעה.
גירוי יתר יכול לקרות בכל מינון ואפשר למנוע אותו.
הייתי מתחיל עם 112.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפולעמל20/08/2013
בבקשה אני בת 23 בעלת שחלות פוליציסטיות , 3 שנים מנסים להרות
אצלי הכל בסדר גם אין משקל יתר אני שוקלת 55 ק"ג , פרופיל הרמונאלי תקין
השאלות שלי הן :
החודש אני מתחילה גונל ף 150 בתור התחלה כי בעבר התחילו אותי עם מינון 75 עד היום ה 14 למחזור ללא זקיק מוביל , לכן בוטל מחזור טיפולי ?
שאלתי היא :
1. האם זה בסדר להתחיל עם מנון גבוהה כזה ומה הסיכוי לגירוי יתר ?
שנית בצעתי לאחרונה צילום רחם , שהתוצאה היא תקינה לחלוטין ברוך השם , אבל ברגע ביצוע הבדיקה היה לצוות המטפל קושי טכני אדיר בהכנסת הקטטר לחלל הרחם , וצינו את זה במכתה התשובה
2. האם הקושי הזה אמור להשביע על ההזרעה שאני הולכת לעבור החודש , האם יהיה אותו קושי טכני ?
3 מצורף תמונה תוצאות בדיקת זרע עדכנית לבעלי , אשמח לדעת האם תקין ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות
עמל20/08/2013לא מצליחה לעלות את התמונה
הנה התוצאות
INTERVAL
20 minutes eJacanaly.
0 60
ב SIGNATURE
3.0 days ABSTINENCE DAYS
2.0
7.0
NORMAL SEMEN APPEARANCE
NORMAL LIQUEFACTION
NORMAL CONSISTENCY
7.7 SEMEN PH
7.2
2.5 ml SEMEN VOLUME
2.0
15.0 28 %
RAPID PROGRES MOTILI
25
11 % SLOW PROG.MOT
0
13 % NONPROGRES MOTILITY
96 % MORPHO ABNORMAL
0
1.00 mill/ml SEMEN WBC
0.00
3.00 mill/ml ROUND CELLS
0.00
VITALI
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התחלת טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2013ההתחלה במינון גבוה יותר נובעת מהעובדה שלא הגבת למינון של 75 יחידות,הקושי הטכני להחדיר את הצינורית של המתקן לצילום רחם אינה בהכרח מצביעה על קושי אפשרי להחדיר צינורית דקה בהרבה של הקטטר להזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ' שכנזי שמח לדעת האם
עמל20/08/2013בדיקת הזרע של בעלי תקינה
להל"ן התוצאות
INTERVAL
20 minutes eJacanaly.
0 60
ב SIGNATURE
3.0 days ABSTINENCE DAYS
2.0
7.0
NORMAL SEMEN APPEARANCE
NORMAL LIQUEFACTION
NORMAL CONSISTENCY
7.7 SEMEN PH
7.2
2.5 ml SEMEN VOLUME
2.0
15.0 28 %
RAPID PROGRES MOTILI
25
11 % SLOW PROG.MOT
0
13 % NONPROGRES MOTILITY
96 % MORPHO ABNORMAL
0
1.00 mill/ml SEMEN WBC
0.00
3.00 mill/ml ROUND CELLS
0.00
VITALI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה פרופ' שכנזי שמח לדעת האם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2013בדיקת הזרע בגבולות התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האר את עיניי בבקשה דחוףעופרה20/08/2013
לפני שנתיים ביצעתי בידיקות דם להורמונים ביום החמישי של הוסת, אז ה-FSH היה 34.26, בזמנו הייתי בקופ"ח מאוחדת, לאחר קבלת תוצאות הבדיקה הקופה קבעה כי אינני זכאית לטיפולי פוריות והאפשרות היחידה מבחינתם היא תרומת ביצית, לפני חצי שנה עברתי לקופ"ח מכבי ואתמול ביצעתי בדיקות להורמונים ביום השלישי של הוסת, אלה התוצאות: TSH - 2.35, LH-12.4, FSH-26.6, E2-181, progestrone - 1.6, עשיתי בירור "קטן" באינטרנט והתברר לי כי אם ה-FSH גבוה מ-19 לא מבצעים IVF, אני בת 42, עם זאת נאמר לי כי ייתכן שבגלל שהביוץ שלי הוא בין היום ה-9 ל-12 זה כנראה מעלה את ה-FSH, האם זה נכון? האם "נגזר" עליי תרומת ביצית? אישית ונפשית קשה לי לקבל את העובדה שזו הדרך היחידה כי מבחינתי זה לא ילד שלי, כך אני מרגישה ואני יודעת שגם אם אסכים לזה אני לא אהיה שלמה עם זה מה שעלול בבוא היום אולי לפגוע בילד שייולד, אשמח לקבל את חוות דעתך המקצועית ועצתך, בעיקר מכיוון שיש המון מתחים ביני לבין בעלי בגלל שאינני יכולה להיכנס להריון, אגב, בדיקת זרע של בעלי תקינה לחלוטין, אנו נשואים שנתיים ואני חוששת שהכל הולך להתפרק כי כך זה מרגיש בחצי שנה האחרונה.
תודה מראש
עופרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האר את עיניי בבקשה דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2013עופרה שלום
כדי לקבל תשובה ברורה על מצבך בצעי בדיקת דם ל-AMH,בדיקה זו תבטא נאמנה את מצב הרזרבה השחלתית שלך ותיתן אינדיקציה ברורה לסיכוייך,בכל מקרה לעיתים אצל אישה עם מחזורים סדירים לעיתים ניתן לשאוב את הביצית הבודדת במחזור טבעי ולהפרות אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהשמחה20/08/2013
ב"ה
שלום רב,
עשיתי החזרת עובר ב 1.8
ב13.8 היה בטא 10.5
ב19.8 היא בטא 84
האם להמשיך עם הקרינון?
מה עושים בשביל להבטיח דופק?
מה לעשות הלאה?
האם זו עליה סבירה<
האם אני בהריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לי שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2013בינתיים להמשיך באותו טיפול ומעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע
שמחה20/08/2013הייתי שמחה ליותר פירוט
האם אני בהריון לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רגע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2013את בהריון אולם צריך לראות אם התפתח הריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו...
שמחה20/08/2013תודה לך דר'
כמה בטא צריכה להיות לי מחר?
למי שחלילה מתפתח ההיפך מתקין זה אומר שהיא צריכה לעשות דברים בשביל לסדר את זה? (אני אפילו פוחדת לכתוב את המילה) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ו... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2013הייתי מצפה שהביטה יכפיל את עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבטא כמעט הכפיל
שמחה21/08/2013היום 21 הוא 149
מה תאמר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבטא כמעט הכפיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2013עליית הביטה מתחת לציפיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים עזרה דחופה בבקשהאינגה20/08/2013
מטופלת באיקקלומין 2 כדורים ביום. ביום ה8 למחזור היה זקיק בגודל 11 בשחלה ימנית. ביום ה13 למחזור באולטרסאונד למעקב זקיקים נצפה שחלה ימנית 44*48, זקיקים בגודל 12×10, ממצא ציסטי צלול 34*30. שחלה שמאלית 25*36, נצפו זקיקים קטנים. אנדומטריום 18 מ"מ. דוגלס נוזל בכמות קטנה. הטכנאית אמרה לי שכנראה לא היה ביוץ ושהזקיק הפך לציסטה. רופא נשים טוען שיכול להיות ביוץ אוטוטו... אני מבולבלת... אודה לכם אם תוכלו לפענח לי את תוצאות האולטרסאונד.. האם יש עוד סיכוי החודש להשיג הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים עזרה דחופה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2013יתכן וקיומו של נוזל בדוגלס מעיד על ביוץ שהיה זה מכבר,והמבנה המיסטי הינו בפועל גופיף צהוב-בצעי בדיקת פרוגסטרון אם הוא גבוה כנראה שהיה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בהקשר לזקיקים
אינגה20/08/2013האם לפי ממצאים הנ"ל רופא נשים יכול להגיד לי מתי בערך התרחש ביוץ? האם הזקיקים הקטנים שנצפו בנוסף עדיין רלוונטיים החודש או שהם יספגו? כי הרופה ממליץ לי לעשות זריקת אובריטול ואין לי מושג למה אם כבר היה ביוץ... תודה רבה לכם על המענה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת בהקשר לזקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2013ההנחה של הרופא המטפל שלך כנראה מבוססת על קיומו של נוזל בדוגלס שיכולה על אפשרות של ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הבנתישירה20/08/2013
לא הבנתי את הרופא שלי..........
אני ביום ה 21 למחזור. פרוגסטרון 4. לא ידוע אם היה ביוץ בכלל כי אני מבייצת ביום ה 21.
הוא אמר לי שאו שאני יקח גלולות שבועיים
או שאני יחזור על הבדיקות עוד שבוע.
למה הוא מתכוון? וזה נכון שאי אפשר להתחיל ככה עם הדיכוי? תודהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא הבנתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2013תמונת המצב אינה ברורה ולכן רצוי להיוועץ עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת DNAעירית20/08/2013
שלום רב,
האם בדיקת האבחון שנעשית ע"י בדיקת דם יכולה להחליף לגמרי את בדיקת מי השפיר? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת DNA - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2013בדיקת הדם לזיהוי מומים בעובר מכסה רק 7 כרומוזומים חשובים אולם אינה מכסה את כל הקריוטיפ ובמובן זה היא עוד בדיקת סקר מתקדמת אולם אינה נותנת תשובה של 100% לגבי הסטטוס הכרומוזומלי של העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת גרדמירי20/08/2013
בוקר טוב, אני יומיים לאחר החזרת עוברים. הבעייה היא שהתחלתי מהיום להרגיש תחושת גרד מציקה. האם ניתן למרוח DACTAKORT CREAM מבלי לפגוע בהשרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחושת גרד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2013יתכן והגרד הינו תגובה אלרגית לאחד מהתכשירים ההורמונליים שאת משתמשת בעיקר תכשירי הפרוגסטרון,בכל מקרה יש להתייעץ עם הרופא המטפל,בקשר למשחה המכילה סטרואידים אין עם זה בעיה במיוחד אם את אכן זקוקה לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רופאיםשיר19/08/2013
האם מומלץ לכול אישה מעל גיל 35 לעשות מי שפיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר20/08/2013כן.
היום ישנה גם בדיקת דם לגילוי בעיות דומות לאילו שעושים במי שפיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון. שמעתי על זה אבל הרופא אמר
תהילה20/08/2013שזה לא כולל צ'יפ גנטי או משהו כזה?
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון. שמעתי על זה אבל הרופא אמר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/08/2013כולל הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומיםנטלי19/08/2013
היי..אני בהריון עם תאומים שבוע 33וחצי...כל ההריון סבלתי מחולשה..הקאות מרובות..התעלפויות..ירידה במשקל....לא תפקדתי בכלל ורוב ההריון שכבתי במיטה...אני גם לא לוקחת ברזל מאחר וזה גורם לי להקאות נוספות....לוקחת רק חומצה פולית...רציתי להתייעץ לגבי הלידה...האם לאור מצבי הרפואי הנל מומלץ ללדת בניתוח קיסרי או בלידה רגילה ?
אשמח לעזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים - תגובה
פרופ` דוד בידר20/08/2013הלידה לא קשורה למצבם הרפואי שסיפרת.
את יכולה ללדת רגיל. אם יהיה צורך בניתוח אזי מבצעים זאת לפי התניות רפואיות.
כמו כן כדאי להתייעץ אם הרופא שאת כה עקב אחרי ההריון ולשמוע את המלצותיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות אשמח לעזרה גונל Fשירה19/08/2013
לכ מי שיכולה לעזור, וגם לרופא כמובן, אמרו לי לקנות גונל F 900 ולהזריק למשך 5 ימים מהיום החמישי למחזור 75 יחידות. האם העט הזה מספיק לכל החמישה ימים עבור כמות של 75 יחידות ויותר ?
העט עולה 200 שקל מהקופה במקום מעל 1000 שקלים.
אם כן, האם בעט כזה שאני קונה יש מחטים חד פעמיים? איך זה הולך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירה
מיה19/08/2013היי, נראה לי שאמור להספיק. אבל ליתר בטחון יחד עם העט בא מס' טלפון של קו חם של גונאל, שהם ממש סבבה. עונים על כל השאלות ועוזרים לחשב לכמה הזרקות בדיוק זה יספיק. פניתי אליהם כל פעם שהייתי לחוצה מדי כדי לחשב והם תמיד עזרו.
העט בא יחד עם המחטים ובכלל נח להזרקה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לשאלות שלך
אני19/08/2013אם את צריכה להזריק 75 בעט של 900, אין לך בעיה. זו כמות יחסית קטנה שאמורה להספיק ל-12 ימים. בתוך הערכה יש לך מלא מחטים עבור העט...שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה בנות!! עזרתן לי
שירה20/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני19/08/2013
שלום רב, עברתי שאיבת ביציות (16) ב-7/8 והחזרת 2 עוברים ב-10/8. בסך הכל מרגע החזרת העוברים הרגשתי די טוב, מקפידה על שתיה של 2 ליטר מים. המחזור מגיע לי תמיד אחרי 25/26 ימים ובינתיים לא קיבלתי אתמול או היום כפי שבדרך כלל הייתי צריכה. משלשום יש לי מעין תחושה של כאבי מחזור שבא והולך...מדי פעם בחילות קטנטנות וקיבה שלרוב קצת רכה אך ממש ממש לא שלשול. היום מרגישה מדי פעם טיפה חוסר נוחות בבטן העליונה , מתחת לסרעפת, לא כאבים חזקים ,אלא יותר חוסר נוחות שבא והולך...האם זה תקין? האם זה יכול להעיד על השתרשות עוברים? האם ישנה חשיבות עדיין להמשיך ולשתות 2 ליטר מים?
תודה על התייחסותכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/08/2013קודם כל את לא חייבת לשתות הרבה.
יש סיכויים שאת בהריון אם עדיין לא הגיעה הוסת ולכן תבצע תבחין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים חמיםמנסים להרות:)19/08/2013
האם מותר להתקלח במים חמים אחרי החזרה?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים חמים - תגובה
פרופ` דוד בידר20/08/2013כן, וגם בקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אסור ומותר יום אחרי החזרה?מירי19/08/2013
אני יום אחרי החזרת עוברים:
1. יש כללים מסוימים של מותר/אסור על מנת לא לשבש חלילה את ההשרשה?
2. יום אחרי ההחזרה - מותר אורגזמה נשית?
תודה,
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אסור ומותר יום אחרי החזרה? - תגובה
פרופ` דוד בידר20/08/2013אנחנו ממליצים לא לקיים יחסים 3-4ימים והיתר אפשר לנהוג כרגיל.
לעניין האורגזמה הנשית רצוי שתהיה מלווה באורגזמה גברית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אסור ומותר יום אחרי החזרה? - תגובה
פרופ` דוד בידר20/08/2013אנחנו ממליצים לא לקיים יחסים כ 3-4 ימים ויתר הדברים אפשר לעשות כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםליאת19/08/2013
היום, יום 10 למחזור עשיתי צילום רחם. ביום 14 בערך אהיה בביוץ, האם מומלץ לעשות הזרעה בעוד בעוד 3 ימים או שעדיף לעשות כבר בחודש הבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר20/08/2013בחודש הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי אחרת
ליאת20/08/2013אשמח להסבר מדוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי אחרת - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2013יש מחשבה שבזמן צילום רחם יכול להיות זיהום או דימום.
יש הכנסת חומר ניגוד ושטיפת רחם ולכן עדיף בחודש זה להמנע מהזרעות שגם יכולות לגרום לזיהום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)