מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה שאלות ברשותכם...עדנוש2918/08/2013
1) השאיבה הייתה ב 8/8 שזה אומר שהזרקתי אוביטרל ב 6/8 ב 20 בערב וההחזרה הייתה ב 11/8 של 2 עוברים..אמרו לי להגיע לב.דם ב 25/8 זה לא יותר מדיי זמן זה יוצא 15 יום לחכות כשלמעשה ביום ה 12 כבר אני יכולה לדעת עם כן או לא נכון? אז מתי אני יוכל לפחות בדיקה בייתית לעשות ושתהיה אמינה ללא השפעת האוביטרל?
2) רציתי להיתייעץ לגביי הקרינון הוא עושה לי גושים כמו צמר גפן קשה כזה בתוך הנרתיק (וסליחה מראש על הביטוי לא נוח לי וקשה להוציא אותם משם בזמן המקלחת) העם זה אמור להיות ככה? יש לציין שאני שמה בבוקר ובערב ..
3)היום שמתי לב שעם ההפרשה של הקרינון יצא לי כמו (דמוי חילזון כזה שקוף ובצבע ורוד בהיר "מזכיר את הפקק הרירי רק שאליי אין שום קשר" בגודל שעועית בערך מה זה יכול להיות? ניסיתי להיסתכל על זה זה ניראה כמו מעטפת של משהו..) הכי חשוב לי לדעת שחלילה זה לא העוברים או משהו שמראה שקרה להם משהו?
4) העם מותר לקיים יחסיי מין עם קרינון? ואיך בדיוק זה אמור להיתבצע עם יש שם גושים הריי הם יכנסו פנימה וזה בטח מסוכן לא?
אוףףףףףףף אני ממש ממש ממש מצטערת על גודל השאלות זה רק 4 שאלות מאוד חשובות לי כרגע..וסליחה ענקית ענקית על התוכן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות ברשותכם... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/08/2013את יכולה להגדים את בדיקת הדם ביומיים
כדאי מייד לאחר החדרת הקרינון להתהלך במשך כ-10 דקות כדי למוסס אותו באופן אופטימלי.ההפרשות שחווית נובעים מערבוב של ההפרשה הנרתיקית יחד עם הקרינון.אין מניעה מקיום יחסים אם את עושה שימוש נכון בקרינון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל....
עדנוש2918/08/2013אכן מתהלכת אחרי החדרת הקרינון למשך 20 דק' אני בכוונה אחרי שאני שמה אותו אני יוצאת להליכה לטייל עם הכלב שלנו..אז זה לא עוזר..תגיד ויש מצב שאני יכולה להחליף את הקרינון באנדומטרין???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן אבל.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/08/2013בהחלט ניתן להחליף את הקרינון באנדומטרין אם הוא מציק לך במידה כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז פשוט...
עדנוש2918/08/2013אז פשוט על דעת עצמי להתחיל לשים אנדומטרין (נישארה לי קופסא חדשה סגורה מטיפול קודם) וכמה לשים? או שעדיף להיתייעץ עם האחות או הרופאים ביחידה שלא יגידו שעל דעת עצמי עשיתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז פשוט... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/20132 נירות אנדומטרין יעשו את העבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית תנועה בזרעלולה 2618/08/2013
שלום
אני בת 26.. עשיתי שאיבה והחזרה של דני עוברים טריים ולא נקלטתי.. ואח"כ עשיתי החזרה של עובר אחד קפוא וגם לא נקלטתי... שאבו לי 9 ביציות ומהם הופרו 7.. אבל רק שלושה מהם היו בסדר..
לבעלי יש בעיה בזרע.. יש לו כמות גדולה אבל התנועה היא בסביבות 5% ... השאלה שלי האם יש טיפול שעוזר לבעיה הזו.. איך אפשר לשפר את התוצאות.. 5 שנים כבר מנסים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיית תנועה בזרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/08/2013הטיפול המירבי בשלב זה הוא הפריה חוץ גופית ,יחד עם זאת רצוי לבחון אפשרויות הקשורות לרקע של התופעה ומבחינה זו חסרה אינפורמציה לגבי הפרופיל ההורמונלי ,אולטרסאונד אשכים ,השפעות סביבתיות ,עישון ,זיהומים ועוד-רצוי להיוועץ למטרה זו ברופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ משיח או פרופ אשכנזיענבל18/08/2013
שלום
ילדתי בניתוח קיסרי, מתי אני יכולה להכנס להריון שוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - זרעשירי17/08/2013
שלום
קניתי זרע שטוף, מוכן להזרעה. (הוא נשטף במעבדה בחו"ל וכך הגיע לארץ).
הוא היה כמובן מוקפא עד שהשתמשתי בו.
בבוקר ההזרעה שלי , המעבדה בטעות עשתה לו שטיפה.
רציתי לדעת איך זה השפיע על הזרע?
האם יש מצב שזה פגע בו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2013הטעות היא בבנק הזרע בחו״ל ,היו צריכים להעביר אותו בחומר משמר בחנקן נוזלי,וההזרעה הייתה צריכה להתרחש לאחר הפשרתו ושטיפתו במעבדה בארץ .
כל אופציה אחרת הינה ברירת מחדל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל פרופסור אשכנזי-
שירי17/08/2013יש אפשרות לקנות מחו"ל זרע שכבר נשטף.
למה זו טעות?
זו לא טעות.
נמכרות גם מנות לא שטופות וגם מנות שכן. פשוט בחרתי באלו שכן, בגלל שזה מה שהיה לתורם שרציתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוב שאלה..חסוי17/08/2013
מה זה הדקפפטיל?? לאחר 3 מחזורי ivf החליטו שאתחיל בזריקה הזו מינון הכי נמוך ל 3 ימים ..
. מה המטרה שלה אם אםשר לדעת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע טוב שאלה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2013המטרה של הדקפפטיל במקרה שלך לעורר את השחלה לתגובה ראשונית ועליה יינתנו בהמשך זריקות להשראת ביוץ ,כל סאת כדי להפיק ממך תגובה אופטימלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתימירי17/08/2013
שלום
אני צריכה להתחיל לקחת איקקלומין ביום ה5למחזור
אבל אני לא יודעת ממתי להתחיל לספור
ביום רביעי בערב היה קצת בניגוב
ואז הפסיק עד חמישי בערב לא היה כלום ואז שוב היה קצת
בניגוב אותו דבר היה גם בשישי
רק היום בבוקר(שבת) התחיל דימום מאוד חזק
אם אתחיל לספור מיום רביעי ז"א שמחר זה כדור 1של
איקקלומין אבל נראה לי קצת לא הגיוני לקחת איקקלומין כאשר
יש לי דימום וסתי די חזק לא יודעת מה עליי לעשות
ואני לא מצליחה לתפוס את הרופא שלי
זקוקה לעזרה בבקשה .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2013תתחילי ביום א ,עדיף להתחיל מוקדם מאשר מאוחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
מירי17/08/2013זה בסדר לקחת איקקלומין אם יש עדיין דימום?
ועוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/08/2013אין בעיה האיקכלומין משפיע על באיזור המוח ולא מושפע מהדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת דחופה אם אפשר..כינרת17/08/2013
שלום, ביום שני בבוקר שאיבה, צריכה לקחת פרגניל בשעה עשר הערב.
אני לוקחת סינרל שלוש פעמים ביום.
שכחתי לשאול את הרופא, האם אני צריכה לקחת עוד סינרל אחד אחרון הערב ליתר ביטחון לפני הזריקה או שאין צורך?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה קצת דחופה אם אפשר.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2013לקחת סינרל כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
ע.ר17/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות לאחר שאיבהשואלת17/08/2013
שלום,
רציתי לשאול:
1. לאחר ביוץ עם דקפפטיל ובהנחה שאני לא לוקחת שום תמיכה מתי צפויה להגיע הווסת? לפי מה שהבנתי הנפילה אמורה להיות מהירה יותר מאשר בביוץ רגיל או עם אוביטרל.
2. נשאבו לי 27 ביציות, מתוכן 24 הופרו ורק 16 עוברים הוקפאו ביום 3, האם זה נחשב נתון טוב? באילו מקרים מגדלים עד יום 3 ולא עד יום 2 ולמה?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות לאחר שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2013הוסת עלולה להקדים מספר ימים -כ 9-10 ימים לאחר הדקפפטיל,הבחירה ביום 3להקפאה עדיפה ומאפשרת בחירה סלקטיבית יותר של עוברים שהתחלקו בקצב ,מהירות ואיכות טובה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שואלת17/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותגלית17/08/2013
שלום רב,
אני עוברת תהליך של תרומת ביצית. עד כה עברתי שתי החזרות של עובר אחד ובשתי הפעמים היו תוצאות דם שונות לגמרי.
בפעם הראשונה לקחתי אסטרופם ופרוגינובה פעמיים ביום. חמישה ימים לפני החזרת העובר התוצאות היו:
E2- 15,341
פרוגסטרון 11.2
LH 2.7
רירית 9
בפעם השניה לקחתי שני אסטרופם ןפרוגינובה פעמיים ביום ודקסמטזון אחד. התוצאות חמישה ימים לפני ההחזרה היו:
E2 20,763
פרוגסטרון - קטן מ-0.8
LH קטן מ- 0.5
רירית 7.5
אילו תוצאות מראות מצב אידיאלי יותר להחזרת העוברים, אם בכלל.
מדוע יש שוני כזה בתוצאות?
תודה מראש ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2013הפעם השניה הייתה ללא עליית פרוגסטרון מוקדמת שמשבשת את רירית הרחם במידה והיא מתרחשת בטרם עת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות
גלית18/08/2013תודה על תשובתך אך לא ברור לי האם תוצאות הבדיקות אופטימליות או שיש מקום לשיפור ואיזה מהתוצאות טובות יותר לקליטת עובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר19/08/2013בפעם הראשונה לא היה צריך להחזיר עוברים עקב עלית פרוגסטרון לרמה גבוהה.
בפעם השניה זה יותר בסדר אך לא ברור לי פרוטוקול של פרוגינובה ואסטרופם ביחד ועוד מתן סטרואידים שזה מיותר לגמרי.
הורמון האסטרוגן בבדיקה הוא גבוה יתר על המידה בגלל עודף האסטרוגנים שלקחת והסיבה לא ברורה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה
גלית21/08/2013תודה על תשובתך. חשוב לציין כי לפני כשלושה חודשים, לקחתי דקא פפטיל 3.75 בשביל לדכא את המערכת ההורמונלית. האם ייתכן כי זו הסיבה שהרופא שלי בחר בטיפול כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2013כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריסאני17/08/2013
שלום רב
אני בת 30- במעקב אחר הורמוני הבלוטות התריס +א.ס. עשיתי לאורך השנים את הבדיקות והערכים יצאו תקינים אך לעתים יש תנודות ב-TSH שהגיע פעמיים מעל 3.5.
עשיתי השבוע בדיקות ולהלן התוצאות:
TSH 2.35
T4 12.53
T3 1.4
Thyroglobulin <0.20 ng/mL
Anti-TPO > 1000 IU/mL
Thyroglobulin Ab 41.6 IU/mL
25-OH Vitamin D 17.5 ng/mL
האם ניתן להיכנס עם הנוגדנים הללו להריון?
יש לי כביכול נוגדנים של השימוטו.
התחלת ליטול ויטמין די במינון של 1200 בהתייעצות עם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלוטת התריס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2013סה״כ את די מאוזנת וניתן להרות למרות הנוגדנים ,אם כי קיים במצב זה שיעור גבוה יותר של הפלות,אולם זה סיכון שיש לקחת במסיבות הקיימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים בהריוןשירלי17/08/2013
שלום.
אני לאחר החזרה של שלושה עוברים. נמצאת כרגע בשבוע 6 וארבעה ימים. ביום העשירי לאחר ההחזרה החל דימום. בשבוע 5 נצפו 2 שקי הריון ובשבוע 6 רק שק הריון אחד עם דופק.
אני במצב שכיבה ללא שום פעילות לפי המלצת הרופא. נוטלת 3 פרוגינובה ופעמיים ביום 2 נרות אוטרוגסטן.
אציין כי עוצמת הדימום לפעמים חזקה עם קרישי דם ולפעמים כמו יום ראשון של מחזור.
האם יתכן המשך הריון תקין למרות הדימומים שנמשכים כבר שלושה שבועות ?
האם ניתן לעשות משהו נוסף חוץ ממנוחה והטיפול שאני מקבלת ?
תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימומים בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2013את מקבלת את הטיפול המירבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתוני זרע בטיפול IVFא.17/08/2013
שלום,
1. מה המשמעות של סוג -3 בנתוני הזרע בדו"ח המעבדה של הטיפול ב"אסותא"? אודה לכם אם תפרטו.
2. האם ריכוז של 20 מיליון ו-50% תנועה, זה תקין?
3. בטיפולים האחרונים הבאנו את דגימת הזרע הטרי כ-4 שעות לפני השאיבה, כאשר את הדגימה הבאנו ל"אסותא" בתוך כ-40 דקות מהרגע שבעלי נתן אותה, האם זה בסדר?
תודה-רבה והמשך סופ"ש נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתוני זרע בטיפול IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר17/08/2013לגבי נקודה אחת -לא מבין מה זה סוג 3-אין דבר כזה.
נקודה 2 -זה זרע תקין.
נקודה 3-זה בסדר להביא זרע 4 שעות לפני שאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת מערוכת מאוחרתטלי17/08/2013
שלום דר ביום שלישי שעבר עברתי סכרת מערכות מאוחרת היתי בשבוע 23 + 6 ימים העובר היה מתאים לשבוע 25 + 3 ימים והוא שוקל 850 גרם הרופא בקש מימני לעשות העמסת סוכר 50 גרם עשיתי ביום חמישי והתוצאה היא 140.6 מה זות אומרת האם יש משהו מסוכן לעובר אני מאוד לחוצה ומפחדת חז וחלילה שיהיה משהו לא בסדר יש לי תור אצל הרופא בעוד שבועיים תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סכרת מערוכת מאוחרת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2013הבדיקה בגבול העליון של הנורמה אולם עדיין בתחום התקין,יתכן וכדאי לבצע בדיקת HBA1C המשקפת את מצב מטבוליזם הסוכר בשלושת החודשים האחרונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשיר17/08/2013
אם נשאר לי בסינרל עוד חומר, למרות ששאפתי כבר את ה 60 שאיפות אז אני יכולה להמשיך להשתמש בו?
כי אני לא מוצאת חדש, אין בשום מקום לקנות ואני כבר באמצע טיפול. מה לעשות??
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ' שחר קול17/08/2013כן, להמשיך מאותו משאף.
לקנות חדש מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר שאיבהמנסים להרות:)17/08/2013
לאחר שאיבה,כאבים בבטן התחתונה,מי התכווציות מתחת לתבור..
האם צריך לבדוק את זה? האם אפשר לקחת כל משכך כאבים?
אופטלגין,אלגולזין,וכו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/08/2013לאחר שאיבה בדרך כלל יש כאבים ומיחושים.
אם הם לא מתגברים ואת על ידי כדורים נגד כאבים מרגישה בסדר אז אין צורך להיבדק.
הרופא שלך יכול ביום החזרת העוברים לראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה ובדיקה
מנסים להרות:)17/08/2013ביום חמישי עברתי שאיבה ומחר (יום א') אני צריכה לעבור החזרה..
מחר הם אמורים להגיד מה איכות העוברים?
שאבו לי 17 הפריות!
ממתי סופרים שבועות הריון? ומתי עושים בדיקת בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה ובדיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/08/201312 יום לאחר החזרה עושים בדיקת הריון.
מיום השאיבה לוקחים 14 יום אחורה וזה וסת אחרון.
יום השאיבה זה שבועיים הריון ויום בדיקת ההריון זה 4 שבועות הריון.
לגבי איכות העוברים מציע שתשאלי במעבדה ביום ההחזרה או את הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)