מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרימולוט נור מחזור מאחרדנה02/01/2013
לרופאים שלום,
תאריך אחרון למחזור - 9.11 מאז אין מחזור (אין הריון בוודאות).
המחזורים שלי תמיד תמיד היו סדירים.
הרופא נתן לי פרימולוט נור 5 מ"ג פעמיים ביום למשך 10 ימים.
סיימתי את הכדורים ועדיין לא קיבלתי מחזור (עבר שבוע מאז הפסקת הכדורים).
רוצה להתחיל טיפולים.
מה עושים במקרה כזה ? האם הרופא ימשיך לתת לי את הכדורים הנ"ל?
האם צריך US בכדי לראות שהכל תקין?
מה הלאה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרימולוט נור מחזור מאחר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2013דנה שלום
אי קבלת המחזור לאחר מתן הפרימולוט יכול להיגרם מאחד מהסיבות הבאות
1.הריון
2.נפרימולוט ניתן לאחר ביוץ עצמוני ,ואת צפויה לקבל אם את לא בהריון
3.פעילות ציסטית מתמשכת של גופיף צהוב(persistent corpus luteum )
4.העדר תגובה אסטרוגנית מתאימה המכינה את רירית לתגובה הפרשתית הולמת באמצעות הפרימולוט-לאפשרות זו מספר סיבות שעל הרופא לברר.
פני לרופא כדי שיבדקו האפשרויות -האחרונה נראית הרלבנטית ביותר ,ואז יוצע לך הטיפול ההולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה
דנה02/01/2013פרופ' אשכנזי תודה רבה על התשובה, ברשותך עוד שאלה:
כמה ימים מיום הפסקת הפרימולוט אני אמורה לקבל מחזור?
האם להמתין עוד מס' ימים?
(ודרך אגב בוצעה בדיקת בטא -והתשובה פחות מ-5, כך שאין סיכוי להריון).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2013קבלת דמום מתרחשת בין 3-6 ימים לאחר הפסקת הפרימולוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגרסטרון גבוה בתחילת מחזורדנה01/01/2013
שלום רב,
לפני שבוע התחלתי סבב של IVF. ביום השלישי למחזור ביצעתי בדיקת פרוגרסטרון והתוצאה יצאה - 7.5. בד"כ תמיד הפרוגרסטרון שלי די נמוך בתחילת מחזור ומראה על 1.7.
שאלתי - האם רמת פרוג' גבוהה יכולה להצביעה על בעיה? או על סיכויים נמוכים לביציות איכותיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגרסטרון גבוה בתחילת מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2013דנה שלום,יתכנו שתי אפשרויות
1.בפועל היית עדיין לפני קבלת המחזור,והדימום היה דמם טרום מחזורי
2.שארית של פעילות ציסטית או של הגופיף הצהוב מהמחזור הקודם persistent corpus luteum* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי בנרתיקמודאגת01/01/2013
שלום לרופאים,
אני בהפסקה מטיפולים הרבה זמן
בתקופת הטיפולים התמיכה הואגינלית עשתה לי כל הזמן
יובש, גירוד והייתי צמודה לאגיסטן ואגינלי עד הבטא
כיום שני לא בטיפולים וללא כל תמיכה
כל פעם אחרי ביוץ זה קורה לי!
גירוד, יובש, אי נעימות
יש לציין שעשו לי פאפס, ואין לי דלקת או פטריה
זה רק אחרי ביוץ לכמה ימים טובים....
האם משהו בהורמונים גורמים לכך דווקא אחרי ביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי בנרתיק - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/01/2013מה הפרוטוקול הטיפולי שק לת. אם היה פרוטוקול ארוך עם דקהפפטיל ייתכן שהיו ש והגרוי נובעים מחוסר פעילות הורמונלית. פני צגינקולוג שייבצע בדיקות הורמונליות וגם משטח מהנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' משיח
מודאגת01/01/2013אני בלי שום טיפול כבר כמה חודשים טובים
ומאז כל ביוץ אני מרגישה ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בעזרים לפני הזרעהנגה ג.01/01/2013
אני עוברת הזרעות. הרופא הציע לי להשתמש בעזרים כמו ויברטור כחמש דקות לפני ההזרעה מפני שזה עוזר להרפות את הגוף, נותן למח להכנס למצב הפריה וגם עוזר להכנסה יותר חלקה של הצינור. לא מצאתי על כך ספרות מצד שני הוא אמר שזה רעיון שהשתמשו בו כבר וגם אם לא יועיל לא יזיק. רציתי לשאול האם השיטה מוכר והאם באמת אין סיכון (למשל רעידות וכווצים שיקשו על ההזרעה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בעזרים לפני הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2013יכול להיות שלרופא יש אחוזים ממכירת ויברטורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחח גדול
שרונה01/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח אין על הפרופסור הזה.........
הודיה01/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרים?
שקם02/01/2013בהנחה שלא מדובר בהזרעה ביתית, לי זה נשמע מופרך במקרה הטוב, ועל גבול ההטרדה במקרה הפחות טוב. למי יש ראש ועצבים לאונן - עם או בלי ויברטור - בקליניקה רפואית על כסא הטיפולים? איפה בדיוק יהיה הרופא בזמן זה? המלצתי - תחליפי רופא.
ובכל מקרה - ב ה צ ל ח ה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנגה
קרן02/01/2013את האמת נגה, אני קצת מזועזעת. זה בהחלט נשמע כמו הטרדה. רק מהגועל הייתי עוזבת את הרופא הזה. בושה. ו.. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרים? - תגובה
פרופ' שלמה משיח02/01/2013אני מצטרף לדעתה של שקם. הוראה כזו אינה מתאימה לנוהל אתי של רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי יש חשק בכלל למשהו בטיפול
שרונה02/01/2013לדעתי הוא סוטה תחליפי ומהר!בהצלחה בבחירה ובכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא נשמע הגיוני, אל תזלזלו
אילנה03/01/2013מה נראה לכם? ברור שהוא התכוון להזרעה שנעשית בבית!
ויש גם כאלו!!!
שבוע שעבר גיליתי זקיק גדול שהיה כבר מאוחר מדי לשאוב אותו בIVF.
הרופא אמר - תעשו הזרעה.
לא התארגנו ע"מ לבצע זאת במרפאה ופשוט עשינו בבית.
מה אומר לכן, היה פשוט כיף. בבית, רגוע, נעים, בלי "פרוצדורה", טפסים ועניינים.
ו..כן. לפני שהגבר הזוגי הגיע עם ה"ציוד" - עשיתי מדיטציה, הרפייה (נכון, עם ויברטור)ודמיון מודרך. הרגשתי מעולה ואם נצליח ייתכן שהיתה לתחושה זו חלק חשוב בהצלחה.
שבוע הבא אדווח פה האם הצליח לנו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה?
מיכל03/01/2013לפי מה את בטוחה שהוא התכוון להזרעה שנעשתה בבית???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מוזרה אחרי החזרת עובריםבאהבה01/01/2013
שלום רב,
היום עברתי לראשונה החזרה של עוברים לאחר טיפול ivf ראשון.
בדרך הביתה מביה״ח התאפקתי מאוד לתת שתן (עד כאב).
לבסוף, כשנתתי שתן, בניגוב, היתה הפרשה בצבע כתמתם מוזר (כ- 40 דק׳ לאחר ההחזרה)...
האם יכול להיות שהעוברים שהחזירו לי ״נפלו״?
אודה לתשובתכם,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה מוזרה אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/01/2013לא העוברים לא נפלו. כתמי הדם הם כניראה בגלל שהקטטר בו הוחזרו שרט קלות את תעלת צואר הרחם. זה לא מקטין את סיכויי ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היירעות01/01/2013
בת 26
1.ביום ראשון גילתי שאני בהריון לאחר IVF ראשון. אני לוקחת 6 אנדומטרין ביום.
היום היתי בשירותים למתן צואה ובניגוב ראיתי מעט דם טרי אני לא בטוחה שזה מהנרתיק כי אחרי זה הכנסתי תמיכה את המוליך ולא היה שום דם על המוליך.
האם עלי לדאוג?
2. יש לי עוד שאלה חשובה רק לפני חודש התחלתי לקחת חומצה פולית 5 מ"ג כדור 1 ביום.
האם מומלץ לקחת 2 ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
רעות01/01/2013יש לציין שמחר יש לי בטא לראות אם יש הכפלה.
בטא ביום ראשון היה 400* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2013רעות שלום
עושה רושם שהכל בסדר איתך תמשיכי כרגיל ,ובאשר לח. הפולית בינתיים תמשיכי באותו מינון ,בהמשך התכשיר יוחלף בתכשיר המכיל גם ברזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' בידר ופרופ' משיח - מענה טלפונלירי01/01/2013
פרופ' בידר יקר,
הניסיונות שלי ליצור קשר ראשוני עם מרפאתך עלו בתוהו - לא קלריסה לא רעיה לא רינה ולא רעות...אין מענה המון זמן!
פרופ' משיח יקר,
אצלך משאירים הודעה. יש לציין שחזרו בפרק זמן סביר אבל בחוסר סבלנות משווע ומתן תחושה לא נעימה מצד המטלפנת.
בא לי לבכותתתתתתתתתתתתתתתתתתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא זה שהפנה אותי למרפאה...
לירי01/01/2013אך אין קול ואין עונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא בא לי
לירי01/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירי תנסי מחר הן נימצאות במרפאה אל
שרונה01/01/2013תיתיאשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר ופרופ' משיח - מענה טלפונ - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2013אם מחר ב10 בבוקר רעות לא תענה תודיעי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםלירי01/01/2013
בת 39.4. אחרי שתי הזרעות מתרומה. לא צלחו. לאור זאת החליט הרופא המטפל לשלוח לצילום רחם ביום ה-12 למחזור לפיכך החודש לא נבצע טיפול פוריות/הזרעה - אליבא דהרופא המטפל.
האם לדעתך המלומדת - הוא צודק? לא חבל על פספוס חודש של טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2013לירי שלום
ביצוע צילום רחם בסמוך לביוץ עלול לגרום לדמם לידני התכווצויות ולשבש את התפתחות רירית הרחם ,אני בהחלט תומך בהמלצתו כדי לא להיקלע לטיפול מיותר והוצאות מיותרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר הפלהקרן01/01/2013
היי,
לפני שבועיים וחצי עברתי הפלה עם ציטוטק וב27.12 (בדיוק שבועיים לאחר שלקחתי ציטוטק) עברתי א"ס נראה החזר אקוגני בגודל 10*6 מ"מ ללא זרימות והטכנאית אמרה שהביוץ מתקרב. ביום ראשון בערב(30.12) נראה לי שהייתה הפרשה של ביוץ וגם אתמול(31.12) ואני יודעת לזהות הפרשות של ביוץ...
אתמול בערב בטעות(או שלא...) בעלי לא נזהר כששכבנו ואני מאד חוששת שיהיה הריון נוסף(נישטפתי לאחר מכן, אבל אני יודעת שזה לא אמצעי הגנה)
האם מומלץ לקחת פוסטינור? האם הממצא הזה ברחם יכול לגרום להפלה נוספת או להפריע להריון במידה ויקרה( אני לא ממש רוצה הריון כי זאת הייתה הפלה שניה ברציפות ורציתי לבדוק דברים, אבל אם אין סיכון להריון בעקבות הממצא אני יכולה לנסות שוב)
האם כדאי לקחת פוסטינור?
האם יחסי מין לא מוגנים בסוף יום הביוץ יכולים להוביל להריון? או שזה אבוד ממילא.
תודה רבה וסליחה על השאלות המוזרות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון לאחר הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2013שלום,האפשרות של הריון תמיד קיימת כתוצאה מקיום יחסים במועד הסמוך לביוץ,יחד עם זאת לא הייתי ממליץ לך לעשות פעולות מנע מיותרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתרויטל01/01/2013
יש לי שאלה וברור לי שהיא היפותטית, אבל... אני עוברת הפריות וטרם נקלט לאחר מחזור 5. כל פעם אחרי ההחזרה אני מקבלת את המחזור בדיוק 10 ימים לאחר מכן. האנדומטרין אינו מתאים ורציתי לדעת האם יכול להיות שלו הייתי מקבלת תמיכה אחרת אזי ניתן לפתור את בעית ההשתרשות ? אציין שכל הפרופיל שלי תקין, הורמונים, הזרע של בעלי, הביוץ שלי בזמן גם ללא טיפולים ועוד. וכן.. אני בת 40 ויש לי תינוק בן שנה וחודשיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2013רויטל שלום
אינני מאמין שאי כניסתך להריון קשורה לסוג הטיפול התמיכתי שאת מקבלת ,יחד עם זאת יתכן שיש מקום לשקול להביר אותו,בהיותך בת 40 סיכויי הכניסה להריון בכל מחזור טיפולי אינן עולים על 15% ,וצריך לבחון את השאלה בזוית רחבה יותר הלוקחת בחשבון את הבירור שעברת ,ואת נתוני מעבדת ה-IVF ביחס לאיכות העוברים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
רויטל01/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתקרין01/01/2013
כיצד יש ווסת עם חצוצרה סתומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2013אין קשר לחצוצרה ווסת.
הוסת נוצרת מנפילת רירית הרחם בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאיםרוני31/12/2012
אני מתגוררת בארה"ב לכן עוברת טיפולים פה.אני בת 38. הרופא שלי טוען שהכי טוב זה להחזיר מוקפאים. לכן עברתי שאיבה, הקפאתי ,מתוך 8 רק שניים הגיעו ליום 6 נכנסתי להריון אבל זה לא שרד רק עד שבוע 5. אני רוצה לציין שלפני 3 שנים הוא עשה את אותו דבר ובשאיבה שנייה זה הצליח וילדתי תאומים. הוא טוען שמכוון שבפעם הראשונה החזרתי שניים טובים טריים ולא נכנסתי להריון, טרי זה לא בשבילי.
האם בגלל גילי האיכות של הביציות לא כל כך טובה ולכן כדאי לנסות שוב טרי?
אני רוצה לציין שמלבד ההחזרה האחרונה ,עשיתי 2 החזרות קפואות נוספות שכשלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2013לא מכיר דבר כזה שקפוא יותר טוב מטרי ואין תאוריה כזו שלך מתאים קפוא כי לא הרית בטרי.
אני לא יכול להבין מדוע הוא מייעץ לך כך אך בכל זאת הרית, כך שקשה להתווכח עם הצלחה.
אני בכל אופן הייתי ממליץ להחזיר טרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- US וביוץקרן31/12/2012
היי ד"ר,
בצעתי US שגרתי והטכנאית רשמה שבשחלה ימין יש זקיק בגודל
19 ממ ועוד כמה זקיקים קטנים, ובשחלה השמאלית
יש זקיק בגודל 17 ממ וכמה זקיקים קטנים. עובי רירת הרחם 8 מ"מ.
היא ציינה שעוד מעט יהיה ביוץ.
אפשר לדעת מתי יהיה הביוץ?
בגלל שיש זקיקים ב2 השחלות זה אומר שיהיה ביוץ כפול?
תודה והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
US וביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2013קרן שלום,לאור הנתונים שאת מוסרת הסיכוי לביוץ קרוב,והשאלה עם הנתונים הם במחזור טיפול להשראת ביוץ ,או במחזור טבעי,בכל מקרה בנוכחות שני זקיקים תמיד קיים סיכוי להתבייצותן של שתי ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, אני במחזור טבעי
קרן01/01/2013אחרי הפלה בשבוע ה7(ההריון לא היה תקין)
עשו את הUS ממש שבועיים אחרי שלקחתי ציטוטק.
זה משנה אם המחזור טבעי או לא?
הבעיה היא שאמרו לי שנשארה לי שארית קטנה ברחם(ראה החזר אקוגני בגודל 10*6 מ"מ ללא זרימות ) ואני חוששת מהריון כי בטעות לא נשמרנו.
האם קיימת סכנה להריון?(לקחת פוסטינור? האמת שחבל לי... יש מצב לתאומים, אבל אם זה מסוכן ויכולה להיות הפלה נוספת אני מעדיפה לקחת פוסטינור )
תודה רבה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה, אני במחזור טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2013קרן בשלב זה הייתי ממליץ לך לא לעשות כלום ,ולקוות לתוצאות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינרל כתמיכהמאיה31/12/2012
שלום רב,
1. ברצוני לדעת האם כאשר סינרל ניתן כתמיכה לאחר החזרת עוברים, הוא עשוי לעכב מחזור? (החזרת עוברים לפני שבועיים בדיוק ונוטלת שתי שאיפות של סינרל ביום מיום ההחזרה). אם כן, בכמה זמן בערך?
2. ומה לגבי פרגניל? זריקה אחרונה לפני תשעה ימים...
3. האם העובדה שעדיין לא קיבלתי מחזור ושהחלו לי כאבים בשדיים רק ביומיים האחרונים (כשכביכול השפעת הפרגניל פגה) אמורה להפיח בי אופטימיות זהירה?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינרל כתמיכה - תגובה
פרופ' שלמה משיח31/12/2012המטרות של מתן סינרל, דקהפפטיל או אוביטרל, לאחר ההחזרה, הן דומות וזו תמיכה נוספת בגופיפים הצהובים שמפרישים פרוגסטרון.
מאידל, מתן האוביטרל עלול לתת תשובת הריון מוטעית ואך להגביר את הסכון לגרוי יתר שחלתי הדקהפפטיל ולסינרל אין השפעות כאלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
מאיה31/12/2012האם התרופות הללו מעכבות מחזור או לא?
שוב תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא השיבו על שאלותיי- אני לחוצה
מאיה01/01/2013:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנא השיבו על שאלותיי- אני לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנא השיבו על שאלותיי- אני לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2013התרופות האלו נועדו לשפר את ההליך ההורמונלי לאחר ההחזרה ולשפר את סיכויי ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם רוצים להתייעץ בתרומת ביצית - האםמירב31/12/2012
צריך לפנות ישירות, או תוך כדי, למח' IVF (או מרפאות פוריות) בבתי חולים עצמם? או לחפש את האופציה הפרטית, לייעוץ קודם כל?
האם הרופאים בבתי חולים מכוונים גם לזה? אומרים מה צריך לבצע, בדיקות..., בהנחה שצריך מסלול חו"ל לאשה בת 44.7.
האם ב-FSH 16 בתי חולים יבקשו לבדוק שוב הרמה ההורמונלית, כי בתחילת ה-IVF לפני כ-3 חודשים, עשיתי רק בדיקה 1, או שישתפו פעולה וימשיכו הרצף הטיפולי ? (מתלבטת אם לעבור מרמת החייל ליח' באחד מבתי החולים לטיפול אחרון ודי, שיניב אולי הכוונה לתרומת ביצית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם רוצים להתייעץ בתרומת ביצית - האם - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2013למרבה הצער ההיענות של תורמות בארץ היא כמעט ולא קיימת.
נשים לא פונות ליחידות ההפריה בבתי חולים ציבוריים.
לכן הפיתרון ,בשלב זה, זה רק על די יעוץ פרטי וטיפול על ידי תרומה מחו״ל.
יש להבין שתהליך קבלת התורמת בישראל הוא מסובך.
מי שצריך לדאוג לכך שתהייה תורמות הן יחידות ההפריה החוץ גופית בבתי החולים.
הרופאים אינם יכולים לעשות זאת ללא קשר ליחידת ההפריה, אלא שאין מערך כזה כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)