מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא היו אמורים להיות זקיקים גדולים יותר?פרופ` דוד בידר30/12/2012
בת 37 , IVF ראשון, פרוטוקול ארוך מיום 21 למחזור קודם מזריקה דקפפטיל, וביום השני של הווסת התחלתי גונאל. היום, לאחר 4 ימים של גונאל במינון 450 ויומיים של 6 אמפולות מנופור, במעקב זקיקים נצפו סה"כ שישה זקיקים 11*12 מ"מ ועוד כשלושה זקיקים קטנים, האם זה מראה שהטיפול לא עובד? כבר מזריקה שישה ימים, לא היו אמורים להיות זקיקים גדולים יותר? או כמות רבה יותר?
בבדיקות דם אסטרדיול 1955 ופרוגסטרון 1.7, קיבלתי מהרופא הוראה להמשיך עם המנופור באותו מינון למשך שלושה ימים נוספים ולחזור על הבדיקות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול ארוך - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2012הטיפול עובד אך מינון הזריקות גבוה ורמת הE2 גבוהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל30/12/2012תודה רבה על המענה המהיר, פרופ' בידר איך היית ממשיך מכאן? אולי קוסטינג? או להמתין ולהמשיך כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2012קוסטינג זה לא טוב.
תמשיכי בינתיים אותו הדבר ונראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול ארוך - תגובה
ד''ר ישראל וגמן31/12/2012נטע שלום
בטיפול עם דיכוי ארוך צריך סבלנות הזקיים יפתחו ואם רמות ה E2 יעלו לרמה גבוהה מאד אפשר להוריד את המינון, בשלב זה המשיכי במינון שאת לוקחת וכנראה שהזקיקים יגדלו ישאבו יופרו ויוחזרו עוברים רק קצת סבלנות בסופו של דבר זה משתלם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה קוסטינג?
שיר31/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה קוסטינג? - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2013מפסיקים את הטיפול ליום יומייים על מנת לא להמשיך לגרות השחלה עקב רמה גבוהה של הורמון האסטרוגן וריבוי הזקיקים וזאת כדי למנוע גירוי יתר שחלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
מיכל07/01/2013המשכתי את השרשור הנ"ל כי מאוד הערכתי את תשובותייך אלי, בסופו של דבר הגעתי ליום שישי האחרון עם אסטרדיול 8500, פרוגסטרון 3.7 ושמונה זקיקים בסך הכל.
השאיבה בוצעה אתמול, 6.1 , כל שמונת הזקיקים נשאבו למרות שלא כולם היו בגדלים רלוונטיים אלא רק חמישה זקיקים מעל 17 מ"מ. כעת הרופא התקשר ואמר שהיו חמש הפריות מתוך 8 הזקיקים שנשאבו וקבע את ההחזרה ביום רביעי בבוקר.
האם אחוז ההפרייה הוא סביר? והמדדים שאיתם הגעתי לשאיבה? אני בת 37 וזה הטיפול הראשון. תודרה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור בידר,
מיכל08/01/2013נראה לי שפיספסת אותי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/01/2013אם נשאבו 8 ביציות , ולא זקיקים, מתוך כך הרישאחוז ההפריות בדרך כלל הוא סביב 70%.
ככה שסך הכל זה בסדר.
רק לא הבנתי מדוע החזרה ביום ד? זה החזרה של בלסטוציסטים.
בדרך כלל נהוג להחזיר אחרי 3 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
נטע08/01/2013המון תודה על התשובה. נשאבו 8 זקיקים, חמש ביציות וכולן הופרו. השאיבה הייתה ביום א וההחזרה כעבור 72 שעות ביום ד, האם תקין? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2013כתבת ששאבו ביום שישי!
אם נשאבו 5 והופרו זה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות הורמונליותמי30/12/2012
שלום,
אני בת 40, אמא לילדה בת שנתיים ומנסה להיכנס להריון. אני עם מחזור סדיר בד"כ (26-28 ימים) אך בחודשיים האחרונים קיבלתי אחרי 24 ואחרי 22 יום. לפני כשבוע עשיתי בדיקות הורמונליות (היום ה- 4 למחזור) ולהלן התשובות שהתקבלו:
ESTRADIOL(E2) 440.43 PMOL/L
FSH 9.23 MIU/ML
LH 2.70 MIU/ML
PROGESTERONE 1.96 NMOL/L
TSH 4.46 UIU/ML
האם הערכים תקינים? האם יש סימן לביוץ קרוב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות הורמונליות - תגובה
פרופ' שלמה משיח30/12/2012רמת ה-FSH שלך גבוהה במקצת, מה שמעיד על רזרבה שחלתית נמוכה. יש להתאים את הפרוטוקול לעובדה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות בדיקות הורמונליות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2012מי שלום
הבדיקות תקינות,פרט לאסטרוגן גבוה במקצת ,תיתכן אפשרות של ביוץ מוקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בעקבות דימומיםז.30/12/2012
בוקר טוב, אני בשבוע 9 אחרי הפריה,מזה כשבועיים וחצי לסירוגין סובלת מדימומים ומכתמים חומים, נוטלת נרות אוטרגסטן לחיזוק. אתמול הייתי במיון בעקבות דימום כבד, לשמחתי הבדיקה הייתה תקינה והרופא אבחן היפרדות בקרומים שגורמת לדימום והמליץ על מנוחה של 5 ימים והמשך נטילת נרות פרוגסטרון לחיזוק. הוא הוסיף ואמר כי כל עוד אין הפרדות בשלייה,אין בכך כל סכנה להמשך התפתחות ההריון וגם אין טיפול אפשרי מלבד מנוחה והמשך מעקב.
אשמח לשמוע את חוות דעתכם, האם זו תופעה מוכרת בהריון? בנוסף, אם אני מרגישה טוב והדימום פסק, האם אני יכולה לחזור לעבודה ביום שלישי? תודה ושבוע טוב, ז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות בעקבות דימומים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2012שלום,דימומים בטרימסטר הראשון של ההריון מתרחשים,ואכן כל עוד אין המטומה גדולה הנוצרת בין השיליה לדופן הרחם ,הסיכוי סביר שהתופעה תסתיים,לקיחת תמיכה פרוגסטטיבית ומנוחה הם הטיפולים הייעודיים במקרים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות בעקבות דימומים - תגובה
פרופ' שלמה משיח30/12/2012אם הדימום נימשך הייתי מוסיף זריקות פרוגסטרון רטרד פעמיים בשבוע. מנוחה לפחות 3 ימים ללא דימום.
הסיכויים להצלחה טובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות- שאלת המשך
ז.30/12/2012קודם כל. תודה לפרו"פ אשכנזי ולפרו"פ משיח על התגבות המהירות והמקצועיות. רציתי לשאול על איזה סוג מנוחה מדובר-ממש לשכב או לא להתאמץ, לא להרים דברים כבדים ולא ללכת לעבודה? תודה והמשך יום נעים, ז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התייעצות- שאלת המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2013שלום ,הכוונה במנוחה אינה ריתוק למיטה,אלה הימנעות ממאמץ נסיעות,ומנוחה בבית עד לשינוי במצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיבות לe2 נמוך בהפרייה?איתי29/12/2012
לתורמת היו 25 זקיקים מתוכם 17 ביציות 19 הפריות 6 עוברים רמה 1 עם 8 תאים ביום השלישי. היום התבשרנו שההחזרה של 3 עוברים טריים לא הניבה היריון.
רמת ה e2 שלה היו 850 ביום השאיבה. לפי מה שהבנו בדיעבד - זו הסיבה לכישלון ככל הנראה. כיצד יתכן? מה הסיבה ל e2 נמוך? האם מדובר ברשלנות של הקליניקה שלא העניק טיפול מתאים או מדובר בביש מזלעם תורמת לא טובה? ניתן היה למנוע זאת עם טיפול מתאים ורופא מיומן?
כל ההליך מתבצע בהודו ואנחנו לא יודעים אם זו ״גזירת גורל״ או שמדובר בעבודה לא מקצועית של הקליניקה. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה הסיבות לe2 נמוך בהפרייה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2012איתי שלום,אכן רמת ה E2 ביום השאיבה נמוכה,אולם אולי מדובר בפיקוגרם ,גם במצב זה שמדובר ת-25 זקיקים וכמות כזו של ביציות רמת האסטרוגן נמוכה,אולם איננו יודעים את אופי פרוטוקול הטיפול על מנת לשפוט אותו ,ויתכן שנעשה coasting על מנת למנוע גירוי יתר,לכן לא ניתן לתת תשובה הולמת לשאלתך מבלי לדעת את כל פרטי השראת הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivf שלישי נכשלאיתי29/12/2012
היי. פונדקאות בהודו - פעם שלישית נכשל. הוחזרו לפני 12 יום 3 עוברים טריים דרגה 1 עם 8 תאים ביום השלישי, והיום קיבלנו תשובה שלילית.
1. איך יתכן? הבנו שסיכויים של הפריה לא גבוהים, אבל מה יכולה להיות הסיבה? מדובר בפונדקאית צעירה עם היריון ולידה מוצלחים בעבר, עוברים טובים ותנאים לכאורה הכי אופטימליים. איך יתכן?
2. האם בגלל שלתורמת הביצית היה e2 נמוך בזמן השאיבה זה יכול להשפיע? היה לה 850e2 ועדיים שאבו 17 ביציות ורו עשר- מתוכן 6 עוברים טובים.
3. מה הסיכוי ש3 העוברים מוקפאים הנותרים יצליחו בהפריה הבאה? הבנתי שהסיכוי יורד ונצטרך תורמת חדשה בעוד 15,000 דולר...
4. מה אנחנו יכולים לעשות כדי להגדיל סיכויים? אנחנומרגישיםמיואשים כי ההליך בהודו והכל נעשה בלי שליטה שלנו? האם יש דרך לעזור לתהליך לקרות? יכול להיות שקשור בזה שהטסנו זרע רפוא והזרע לא היה טרי? האם אנחנו זכאים לתשובות מקליניקה? לבדיקות? כעת הכל עובר דרך הסוכנות בארץ ואנחנו נאלצים להסק בסמס ״שלילי״ מדכא.
לתשובותכם נודה. תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Ivf שלישי נכשל - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2012ביציות שנשאבו ברמות אסטרטגיים נמוכים נובעים כנראה מעצירת טיפול של התורמת וזה פחות טוב.
קוראים למצב כזה ניסיון לעצירה כדי שלא יתפתח גירוי יתר ולכן היתה התוצאה כמו שהייתה.
בגלל שאין שליטה יש בעיה.
אם לא תצליח אז אנחנו עושים אחרת על ידי פונדקאות בקזחסטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי לזוגות גייז?
איתי29/12/2012אם כן, מי הן תומרות הביצית? מאיזו מדינה? עלויות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי לזוגות גייז? - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2012בשלב זה לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה לעזרתכם- הזרעהשי29/12/2012
ביום ה 20/12 עשיתי הזרעה.
האמת שאני פשוט לא מרגישה כלום ובנוסף בשלושה ימים האחרונים הייתה לי ממש שפעת וחום שעלה כל הזמן, אך שאני דיי בטוחה שגם הטיפול הזה לא הצליח.
רציתי לשאול ברשותכם שתי שאלות:
האחת, האם שפעת מלווה בכאבי גרון חזקים וחום יכולה לפגום בהליך השתרשות ולמנוע הריון במידה והתחיל?
כמו כן, מתי הכי מוקדם אפשר לבצע את הבדיקה ולסמוך על אמינותה? האם לבדוק בבוקר ה31/12 יהיה מוקדם מידי?
תודה רבה רבה על סבלנותכם ועזרתכם!
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה פוספסתי- אשמח לעזרתכם
שי30/12/2012תודה
אודה לעזרתכם- הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2012שלום כל מצב גופני עלול להשפיע על ההשתרשות וההריון ובמיוחד מחלת חום.
הייתי מחכה לפחות 13-14יום מההזרעה עד לביצוע בדיקת דם להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' גקי אשכנזיליאת29/12/2012
שלום פרופ',
ביום ה16 למחזור אחרי שנראו (אתה ראית:-)...) 2 ציסטות, ו2 זקיקים קטנים של 13 ו12,
רירית דקה 5.
הופיע לי דימום יחסית מסיבי,
האם מדובר ביציאתן של הציסטות או משהו אחר....
ושאלה נוספת האם עדיין יכול להיות ביוץ או שהחודש זה אבוד?
תודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופ' גקי אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2012ליאת שלום,נוכחותךם של הציסטות שיבשה את ההליך ההורמונלי השגרתי ,לכן הופעת הדימום יכולה להחשב כמחזור -כדאי להיבדק בשנית ולראות שהציסטות נסוגו ,ולהתחיל טיפול ייעודי חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם להורמוניםהודיה29/12/2012
הי
1) כמה זמן ערות צריך לפני בדיקות הורמונים ?
2) בפרוקלטין צריך זמן ערות מסוים? שלוש שעות?
3) מתי להתחיל צום, אם הבדיקות דם יהיו בשבע בבוקר?
4) זה צום רק מאוכל, נכון? מותר לשתות מים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם להורמונים - תגובה
פרופ' שלמה משיח29/12/2012זמן ערנות של 3 שעות חשוב רק לפרולקטין. עבור בדיקות הומונליות אין צורך בצום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור. המשך שאלה
שיר29/12/2012זה לא בדיקות להורמונים, זה בכלל בדיקות כלליות של סוכר וכולסטרול ועוד. אז ממתי להיות בצום אם הבדיקות בשבע בבוקר? ומותר לשתות מים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למסירה MENOPUR 75IUטוני29/12/2012
שלום,
ברצוני למסור 7 מנות של MENOPUR 75IU בתוקף מטיפולים קודמים.
בברכת הצלחה
טוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי טוני
שלי29/12/2012אני שמה לב עכשיו שהשם הוא טוני ולא רוני, סליחה.
אודה לפניתך המהירה טרם תחילת הטיפול שלי.
תודה שוב, שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקף אסטמה ממש דחוף!!!שיראל28/12/2012
תודה רבה אבל יש לי כמה שאלות נוספות
1. האם מותר להשתמש בבנגיי?
2. האם האיחור יכול לא להיווצר כתוצאה מהריון? ואם זה יתכן אז ממה יכול להיווצר האיחור?
3. יכול להיות שנקלטתי והבדיקה לא מזהה זאת?
ממש מעריכה את ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התקף אסטמה ממש דחוף!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2012שלום
1.להלן החומרים הפעילים במשחת הבנגיי
The active ingredients vary by the version of the product.
Bengay: Original contains 15% Methyl Salicylate and 10% Menthol
Bengay: Muscle Pain/Ultra Strength contains 30% Methyl Salicylate, 10%' Menthol, and 4% Camphor.
Bengay: Ice Extra Strength contains 10% Menthol.
Bengay: Muscle Pain/No Odor contains 15% Triethanolamine Salicylate.
Bengay: Arthritis Extra Strength 30% Methyl Salicylate and 8%Menthol.Methyl salicylate can be toxic if the cream is used in excess or
ניתן לקחת את המשחה בזהירות מירבית ורק אם יש צורך,ולאחר שיחה עם הרופא על היתרונות מול הסכנות,יאפ בהל זאת משתמשים יש לקחת במינון מוגבל ,בזמן הריון או הנקה,יש לקחת בחשבון אלרגיה מחלה,רגישות לאספירין או חומרים השייכים למשפחת האספירין.
2.תמיד קיימת אפשרות של הריון צעיר (פחות מ-10 ימים,שלא מתבטא עדיין בפעילות ביטה
3.אפשרות זו פחות סבירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוייםמיכל28/12/2012
שבת שלום,
בת 38 , ללא הריונות בעבר, עברתי IVF ראשון, שאיבה ראשונה לפני שלושה ימים, החזרה היום של 3 עוברים ללא שברים בעלי 8 תאים, זרע תקין לגמרי מה הסיכויים סטטיסטית להריון? המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיספסתם אותי, תודה מראש
מיכל29/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויים - תגובה
פרופ' שלמה משיח29/12/2012הסיכויים הם כ20-30 אחוזים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
נטע29/12/2012קראתי את מה שעניתם לשואלת. כלומר גם אם מוחזרים שלושה עוברים, בלי שברים, עם שמונה תאים, עדיין 80% סיכוי שאין הריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתשי28/12/2012
ביום 21.12 החזירו 3 עוברים מוקפאים יפים היום 28.12 עשיתי בדיקת הריון ביתית והתשובה לצערי יצאה שלילית .
האם זה בהכרח מעיד כי הטיפול לא הצליח ועליי להפסיק את התמיכה?
שבת שלום לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודאגת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2012שלום שי ,אל תפסיקי את הטיפול ,היות ובשלב שאת ביצעת את הבדיקה ,היא לא אמורה להיות חיובית,במעי את הבדיקה ב-2/1/13
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקף אסטמה ממש דחוף!!!שיראל28/12/2012
היי
אני כמעט שבועיים אחרי החזרה ומאחר לי המחזור ב4 ימים האם מותר לי לעשות אינהלציה ולמרוח בנגיי?
שאלה נוספת עשיתי אתמול בדיקה של מקלון הזהב והיא יצאה שלילית ובינתיים המחזור שלי מאחר אך יש התכווצויות האם זה הגיוני? ואם כן ממה זה נובע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התקף אסטמה ממש דחוף!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2012שיראלמאין בעיה עם איהלציה ,כאבים המדמים כאבי מחזור יכולים להתרחש לקראת וסת אולם כאבים בבטן התחתונה יכולים להתרחש גם בתהליך ההריוני הראשוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל משהו שלא הבנתי
שיראל28/12/20121. האם מותר להשתמש בבנגיי?
2. האם האיחור יכול לא להיווצר כתוצאה מהמחזור?
3. יכול להיות שנקלטתי והבדיקה לא מזהה זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה אבל משהו שלא הבנתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2012שלום
1.להלן החומרים הפעילים במשחת הבנגיי
The active ingredients vary by the version of the product.
Bengay: Original contains 15% Methyl Salicylate and 10% Menthol
Bengay: Muscle Pain/Ultra Strength contains 30% Methyl Salicylate, 10%' Menthol, and 4% Camphor.
Bengay: Ice Extra Strength contains 10% Menthol.
Bengay: Muscle Pain/No Odor contains 15% Triethanolamine Salicylate.
Bengay: Arthritis Extra Strength 30% Methyl Salicylate and 8%Menthol.Methyl salicylate can be toxic if the cream is used in excess or
ניתן לקחת את המשחה בזהירות מירבית ורק אם יש צורך,ולאחר שיחה עם הרופא על היתרונות מול הסכנות,יאפ בהל זאת משתמשים יש לקחת במינון מוגבל ,בזמן הריון או הנקה,יש לקחת בחשבון אלרגיה מחלה,רגישות לאספירין או חומרים השייכים למשפחת האספירין.
2.תמיד קיימת אפשרות של הריון צעיר (פחות מ-10 ימים,שלא מתבטא עדיין בפעילות ביטה
3.אפשרות זו פחות סבירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת !!!ליאור28/12/2012
שלום רב!
בת 41, 12 יום אחרי החזרת 3 עוברים (בני שלושה ימים וכולם 8 תאים,) הבטא הייתה 100
ביום ה14 בדיקת הבטא (במעבדה אחרת) עלתה ל 151
וביום ה15 בדיקת הבטא עלתה ל 199 (דהיינו, הבטא הכפילה עצמה אחרי 72 שעות)
שאלותיי:
1. האם קיים סיכוי להריון תקין? או שזה מראה על הריון כימי?
2. אני עדיין לוקחת אינדרומטרין (6 ביום) ופרוגונובה (4 ביום). מה עליי לעשות?
3. במידה וזה הריון כימי האם אפשר לקבל מחזור בזמן נטילת תרופות אלו?
מאחלת שבת שלום ותודה מראש!!!! ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודאגת !!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2012ליאור שלום,עליית הביטה הינה גבולית מאוד,ויכולה להעיד גם על התפתחות לא תקינה של ההריון,למרות זאת הייתי ממשיך בטיפול התמיכה עד להתבהרות התמונה לעיתים יכול להתרחש דימום כתחילת תהליך הפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי.
ליאור28/12/2012תודה רבה על תשובתך המהירה,
מדוע העליה של הבטא גבולית? בכל מקום שאני קוראת כתוב שהבטא צריכה להכפיל עצמה בין 48-72 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליאור28/12/2012מה עליי לעשות כדי לברר האם ההריון תקין? לעשות שוב בדיקת בטא?
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2012בצעי עוד ביקורת ביטה כדי לכקוב אחרי קצב העליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרות חסומותקרין28/12/2012
עברתי הריון מחוץ לרחם - מטוטרקסט.
עברתי אחכ הפלה באמצעות ציטוטק - לא היה דופק.
מאז שנה לא מצליחה להרות.שני ההריונות הושגו מיד.
מה הסיכוי שהחצוצרות נסתמו?
האם חובה לבצע צילום רחם(אני מאוד מפחדת)על מנת לעבור הפרייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חצוצרות חסומות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2012שלום נטלי לטעמי עלייך לבצע צילום רחם על מנת לשלול פתולוגיה חצוצרתית שיכולה לשבש את כניסתך להריון,ולהוות גורם המפריע להשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה שמאלית חסומה
סימה05/02/2013שלום רב,
שמי סימה אני בת 27 מנסה להרות שנתיים סובלת משחלות פוליציסטיות ולפני שלושה חודשים עברתי צילום רחם ובצילום נמצאה שחלה שמאלית חסומה האם כדאי לבצע היסטרוסקופיה או להתחיל כבר בטיפוח עם הורמונים והזרעה? אשמח לקבל עזרה
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)