מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמועה או אמת?ענבל24/12/2012
שמעתי שעדיף ללדת בחודש שביעי או תשיעי אבל לא שמיני, האם זה נכון? ( אולי משהו עם התפתחות הריאות?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמועה או אמת? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/12/2012לי שלום
השמועה היא סתם אגדה אורבנית,עדיףללדת בגיל הריון מתקדם יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמועה או אמת? - תגובה
פרופ` דוד בידר24/12/2012יש שמועה כזאת ולכן עדיף ללדת בחודש תשיעי וגם שמיני עדיף על שביעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםיעל24/12/2012
האם במהלך הריון אפשר לאכול סרדינים מקופסת שימורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר24/12/2012אז איך רצית לאכול סרדינים?
אפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/12/2012שלום,מאכלי ים כמו סרדינים הינם מזינים ביותר מכילים ויטמינים,מינרלים,אומגה-3'S ופרוטאינים ,מאחר וכמות הכספית בסרדינים הינה נמוכה ניתן לאכול אותם בהריון בכמות מוגבלת,היות וישנה חשיבות באיזון צריכת מזון ממקורות שונים בזמן ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי
ענבל24/12/2012תודה על התגובה
וכן רציתי לדעת בגלל הכספית......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר
ענבל24/12/2012בתור אחת שעברה הרבה הזרעות והפריות ושיש לה AMH מאוד נמוך ו FSH שעולה ויורד, ולבעלי יש וריקוצל..... אז עד שנכנסתי להריון( ובעבר גם היו הפלות) אני יעשה כל מה שצריך כדיי לשמור על ההריון ננוכחי וגם אם זה אומר לשאול שאלות קצת מטופשות. הוודאות עדיף על האי וודאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר24/12/2012כתבתי שאפשר וניסיתי לרומם את רוחך.
לאחר שהשגת הריון כה יקר כדאי גם קצת לחייך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותי הצחקת פרופסור בידר
שירה24/12/2012כי הבנתי שאתה רוצה לעודד ולהעלות חיוך!!!! זה חשוב מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה היה בצחוק
מודאגת24/12/2012אני שנים כאן (לצערי)
לפרופ' בידר יש גם הומור
ומה רע בלצחוק?
העיקר הוא גם צחק וגם ענה על התשובה
היישר כח!!
מה היינו עושים בלעדי הרופאים המדהימים כאן!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר, או יש טעם, לעבור ממוגרפיהשלי24/12/2012
במירווח הזמן שבין טיפול ivf ל-ivf, ולהגביר הסיכון לגוף ע"י הקרינה, בנוסף להורמונים, בהפסקות? לאשה בת 43. שגם כך לא מגדלת הרבה זקיקים.
או להמתין לסוף הטיפולים? (כ-2-3). כי ברגע שמתחילים ממוגרפיה, צריך להתמיד כל שנה!! ואף פעם לא התחלתי, דווקא מחשש לקרינה.
יש מניעה לעבור זאת במהלך טיפולים?
האם הפניית רופא לבדיקה זו מתיישנת כשמתחילה שנה קלנדרית חדשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם אפשר, או יש טעם, לעבור ממוגרפיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/12/2012שלום שלי ,את הממוגרפיה יש לבצע לפי הוראות הרופא ללא קשר לשנה הקלנדרית,ואין בעיה לבצעה בין הטיפולים ,באשר לקרינה היא מכוונת לאזור השדיים ואינה בעייתית לאזור השחלות,והאגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל והארכת מחזורחיה24/12/2012
שלום, אני מטופלת בדקפפטיל כבר השבוע השלישי, המחזור שלי נגמר כבר לפני קלושה ימים ועדיין יש דימומים אך חלשים במהלך היום, פעם פעמיים ביום. זה תקני? מתי הם. אמורים להיפסק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקפפטיל והארכת מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/12/2012שלום חיה ,לאחר הדיכוי הממושך ע"H הדקפפטיל הדמם יפסק מייד לאחר התחלת הגונדוטרופינים (הזריקות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עוד שאלה קטנה
חיה24/12/2012יש מצב שהדמם יפסק לפני תחילת השימוש בפיוריגון? (אני שואלת מטעמי שמירת טהרה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה, עוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/12/2012חיה ,אפשרות זו גם קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתויקי23/12/2012
לפני 5 שבועות עברתי הליך גרידה בשבוע 10 (דופק העובר פסק), בת 43 לאחר הפריה ראשונה. במעקב אולטרסאונד אצל הרופא אחרי שבועיים מהגרידה הוא אמר שהוא רואה דם ברחם ורקמת הריון,
אני לא דיממתי כלל לאחר הגרידה. הרופא רוצה להמתין שיעברו 6 שבועות מהגרידה כדי להחליט מה לעשות.
1. האם זה אומר שאצטרך לעבור גרידה נוספת ושלא אקבל מחזור אחרי 6 שבועות, רציתי לחזור לטיפולי הפוריות (יש לי 3 עוברים מוקפאים) ?
2. האם אני צריכה כבר לחזור לטיפול של מומחה הפוריות וליידע אותו בכל, למרות שלא קיבלתי מחזור ולמרות שיש עדיין רקמת הריון ברחם (כרגע נמצאת במעקב של הגניקולוג שלי) ?
3. האם זה יעכב את המשך הטיפולים שלי ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
פרופ' שלמה משיח23/12/2012חשד לשארית ברחם דורש פעולה בהקדם. היות ועברו 5 שבועות מההפלה, הייתי מציע לפנות למומחה פוריות שיש לו גם מיומנות בהיסטרוסקופיה: אם אומנם יש שארית יש לסלקה בהקדם, רצוי בצורה עדינה ובאמצעות היסטרוסקופיה ולא בגריה. פעילות נכונה תמנע סכנה של היתדבקויות בחלל הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אנדומטריןmaya23/12/2012
שלום
היום עברתי החזרת עובר לרחם, הם החזירו לי רק עובר אחד כי לפי דעתם אני עדיין צעירה -בת 25- , האם הסיכוי הוא עדיין טוב כדי להיכנס להריון עם החזרת עובר אחד? למרות שהיו 8 הפריות? (עובי רירית הרחם 11.5)
שאלה אחרת: ביקשו ממני לא להטיל טבלית אנדומטרין לפני ההחזרה בבוקר, האם צריך לשים בערב? ביום השאיבה ביקשו ממני להטיל שתי טבליות אחת בבוקר והשנייה בערב.
מעריכה מאוד את תשובתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אנדומטרין - תגובה
פרופ' שלמה משיח23/12/2012בהיותך צעירה והיות והיו 8 עוברים- הסיכויים שלך להרות טובים מאד(כ-30 אחוזים). אנדומטרין נוטלים 2-3 ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופית - שניהקרני23/12/2012
שלום רב,
אני אחרי החזרה ראשונה של עוברים, טיפול ראשון שנכשל.
כמה זמן המתנה מקובל עד לסדרת טיפולים הבאה ?
האם אפשרי בווסת שמגיעה מייד אחרי התשובה השלילית ?
או שרצוי להמתין לווסת שאחרי חודש ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפריה חוץ גופית - שניה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/12/2012קרני שלום ,המלצת משרד הבריאות שהמירווח הרצוי בין טיפול לטיפול הינו 45 יום,לפיכך יש להערך בהתאם ולהתאים פרוטוקול טיפול הולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול שני אחרי נסיון שנכשל
קרני24/12/2012פרופ אשכנזי תודה רבה עבור התשובה.
מה בנוגע לגיל מבוגר ? 40 ? עדיין אותה המלצה של זמן המתנה בין טיפול אחד לשני ?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפול שני אחרי נסיון שנכשל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/12/2012קרני שלום ,בגיל מבוגר רצוי להתחשב בפוטנציאל התגובתי של השחלה והעומס הטיפולי,לכן במקרה זה השיקול אם לקצר את המירווח הטיפולי נתון בידי הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק בדרכי השתן בהריוןנועה23/12/2012
שלום עשיתי בדיקת שתן ואלו התוצאות
Urine culture
תהליך ממצא
C.F.U/mL 10000-100000
Culture positive
Strpe. agalactiae (Group B) .
Urine analysis
שם
בדיקה תוצאה תוצאה ביחס לטווח הנורמה הערות גרף טבלה
Glucose Normal mg/dL
Ketones NEG mg/dL
Protein 30 mg/dL
Blood 1.00 LARGE mg/dL
Leukocytes 500 LARGE Leu/uL
Nitrite NEG
pH 6.0
Urobilinogen Normal mg/dL
Bilirubin NEG mg/dL
מה זה אומר ?? אני בשבוע 10+4
אשמח לקבל את תגובתכם בהקדם האפשרי ותודה מראש
האם חיידק כזה מסוכן לעובר ??!? איך מטפלים בו ?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיידק בדרכי השתן בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/12/2012נועה שלום ,תרבית השתן למיטב הבנתי חיובית בשיעור של 100000 חחדקים לסמ"ק שתן ,יש להציע טיפול מתאים להריון בהתאם לרגישות הספיציפית של החיידק לאנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה ולחץ דםkotenok23/12/2012
שלום לרופאים
בת 33, בריאה, לחץ דם תקין. אבל יש לי בעיה, שכשאני לחוצה, לחץ הדם שלי מרקיע שחקים. אמרו לי שיש לי "תסמונת חלוק לבן", אני נלחצת מעצם העובדה שאני צריכה לעבור בדיקה.אני עומדת בפני השאיבה הראשונה שלי מחר. מיותר להגיד, שאני מאוד לחוצה. מה יהיה, כאשר יבדקו לי את לחץ הדם והוא יהיה מאוד גבוה? האם יבטלו לי את השאיבה? אם איזה ערכי לחץ דם עדיין אפשר לבצע שאיבה בהרדמה? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבה ולחץ דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2012שלום,המלצתי שתגיעי ליחידה מוקדם יותר ותשוחחי עם המרדים על בעיתך,קרוב לודאי שהוא יתן לך פרימדיקציה מתאימה שתאזן אותך לקראת השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה ולחץ דם
kotenok23/12/2012תודה רבה לך על התגובה! האם לפני השאיבה, מוקדם בבוקר, אפשר לקחת תרופה צמחית מרגיעה דוגמת קלמנרבין (אפילו בלי מים), או שזה נחשב לשבירת צום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה ולחץ דם - תגובה
ד''ר ישראל וגמן23/12/2012ראשית מותר לקחת תרופה מרגיעה בלי מיםואפילו עם טיפת מים זה לא יפריע להרדמהאם לאשתי כמות. אם תבואי מוקדם ותראי שאין מה לחשוש ענין השאיבה יעבור בקלות ויותר חשוב ענין מדידת לחץ הדם
בהצלחהוללא התרגשות מדברים שהם פשוטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלית בטאמאיה23/12/2012
שלום,
בתאריך 18.12 הבטא שלי הייתה 214 (14 יום אחרי החזרת 2 עוברים בני 3 ימים)
ב- 20.12 460
והיום (23.12) - 1835
האם תקין? האם הקפיצה לא גדולה מדי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עלית בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2012שלום,בדיקות הביטה שלך מצויינות,וקיימת אפשרת גם להריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריאות האישהלולי23/12/2012
היי רציתי לשאול שאלה.. ב 10.1 יש לי פגישה לבריאות האישה על פי מה קובעים איזה טיפול עליי לעבור? הרופא המליץ על הפריה חוץ גופית.. על פי מה מחליטים?
והוא אמר לי שבמידה ואני אצטרך לבצע זריקות לעצמי במשך 12 אז בשאיבת ביציות חשוב שבעלי יעשה באותו יום את הניתוח ושלא יצטרכו להקפיא את הזרעים כי איכות הזרע יורדת.. האם זה באמת משנה!???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בריאות האישה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2012שלום,לפי הבנתי מתוכן דברייך ,עלייך לעבור הפריה חוץ גופית לקבלת ביציות,ובמועד שאיבת הביציות על בעלך לעבור פרוצדורה ניתוחית-TESA,TESEעל מנת לקבל זרע ולבצע הפריה במחזור טרי.ביצוע הליך טרי עשוי להניב שיעור גבוה יותר של הריונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריות
לולי23/12/2012תודה על תשובתך.. אבל על פי מה מחליטים איזה טיפול עליי לעבור הרופא ראה את הבדיקת זרע והמליץ על הפריה חוץ גופית.. האם במרכז לבריאות האישה ימליצו על טיפול אחר? כי קראתי באינטרנט ועל פי הבעיה אני אמורה לעבור הפריה תוך רחמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2012ההוראות לטיפול הפריה חוץ גופית הן חד משמעיות ולכן ההמלצה של הרופא שהמליץ לך וההמלצה של הרופא בבריאות האישה יהייה זהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור אשכנזי... בבקשהההשירה23/12/2012
שבוע אחרי החזרה של בלסוטציסטים מוקפאים - היום בטעות יצא לי לכווץ את הבטן לכמה שניות.
זה יכול להפריע להם בהשתרשות?
אוףףףףףףף תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופסור אשכנזי... בבקשההה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2012קרן שלום,אין שום סיכוי שכווץ שרירי הבטן ישפיעה על ההשתרשות,העוברים מוגנים ברחם כמו בכספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגיל,פרופסור אשכנזי המלאך מרגיע!
שירה23/12/2012תודה לךךךךךך אין כמוך!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ושק הריוןמאיה23/12/2012
בוקר טוב,
האם יכול לקרות מצב בו יש הכפלות תקינות של הבטא (בטא היום כבר מעל 1000)
אך לא יהיה שק הריון או שמשהו לא בסדר בשלב הזה?
לא קרה לי עדיין חלילה, אך ביום שלישי אני אמורה ללכת לראות את השק ואני די בחרדות שיהיה משהו לא בסדר... אז רציתי לדעת אם הבטא מספיקה בשביל לדעת שהכל בסדר.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא ושק הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2012מעיין שלום,בביטה 1000אמורים לראות שק הריון אלה אם כן מדובר בהריון מרובה עוברים ועליית הביטה הינה מעבר למצופה בשלב זה של ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףשירה23/12/2012
שבוע אחרי החזרה של בלסוטציסטים מוקפאים - היום בטעות יצא לי לכווץ את הבטן לכמה שניות.
זה יכול להפריע להם בהשתרשות?
אוףףףףףףף תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בינתיים כדי להרגיעך
יעל23/12/2012אני מטופלת ותיקה וברצוני לענות לך מנסיוני כדי להרגיעך.
1) הבלסטוציסט כבר אמור היה להשתרש לפני מס' ימים.
2) הרופאים לרוב אומרים שאין בעיה בפעילות גופנית (כולל כפיפות בטן, דהיינו כיווץ הבטן).
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל את מלאך! אני כל כך דואגת
שירה23/12/2012זה היה כיווץ לא רצוני של הבטן ועכשיו אני מתייסרת..
כן, אמרו לי שהבלסטוציסטים משתרשים מוקדם יותר. זה לא יכול להפריע להם? הכיווץ הזה? זה לא היה ספורט או משהו.. סתם כיווץ.
תודה לךךךךךך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיחסות
יעל23/12/2012קרן, אני שמחה שנרגעת. אי אפשר שלא לכווץ את הבטן בחיי היום יום. זה טבעי ובסדר. מקווה שכבר אינך דואגת.
דחוףףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2012קרן שלום,אין שום סיכוי שכווץ שרירי הבטן ישפיעה על ההשתרשות,העוברים מוגנים ברחם כמו בכספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהיעל23/12/2012
שלום לרופאים
לאחר ההחזרות שהיו לי, מיד עם הוצאת הספקולום, אני קמה. האם זה בסדר? אולי צריך דקה או שתיים כדי לאפשר לאיזור לחזור לעצמו לאחר החדרת הקטטר?
אני מקוווה שהעוברים נשארים ברחם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2012יעל שלום,אל מנת להסיר דאגה מליבך ,למהירות של הוצאת הספקולום אין כל חשיבות בקביעת סיכויי ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
יעל23/12/2012שלום פרופ' אשכנזי
תודה על תשובתך המהירה. לא התכוונתי להוצאה מהירה של הספקולום אלא לקימה מיד לאחר הוצאת הספקולום. האם זה בסדר?
שוב תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2012יעל,כל המחקרים העכשוויים מורים שלניוד מהיר לאחר החזרת העוברים אין השפעה על סיכויי הכניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי-תודה על המענה המהיר
יעל23/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)