מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי החזרת מוקפאים...יעל31/12/2012
החזרת מוקפאים - 25/12 - הוחזרו 2 עוברים.
בדיקת דם ביום ראשון - 6/1/13
האם אפשר לבצע בדיקת הריון ביתית או שזה מוקדם מדי לדעת...?
(יודעת שזה 12 יום מתאריך ההחזרה...)
מחר היום ה-8 להחזרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרת מוקפאים... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2013יעל שלום,כדאי להמתין בסבלנות עד למועד הרצוי כדי לא לקבל תשובה מוטעית בטרם עת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה על בסיס ביוץ טבעימיכל31/12/2012
שלום רב ,
האם חייבים לעשות הפסקה בין טיפול לטיפול ?
מה היתרון בשאיבה על בסיס טבעי ? .... והאם ניתן לבצע בחודש שעושים הפסקה ? ....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבה על בסיס ביוץ טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2013מיכל ,שאיבה על בסיס טבעי נעשית מתוך אינדיקציה כאשר כשלו אופציות אלטרנטיביות,יחד עם זאת בגלל שפרוטוקול זה אינו מצריך גירוי מסיבי של השחלה,ניתן לבצעו בתדירות כמעט חודשית בהתאם לנסיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע עושים אולטראשרונה31/12/2012
החזרה 12/12 טריים ת.ביצית תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה שבוע עושים אולטרא - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2012עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח אין אין כמוך תודה
שרונה31/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH גבוה - תשובה שלילית ממכבי לIVFספיר31/12/2012
בת 41.5 -כבר שנה וחצי אני בטיפולים 6 הזרעות חלק באמצעות מחזור טבעי חלק באמצעות הורמונים אך ללא הצלחה. היריון ספונטני אחד עם ילד בריא לפני 6.5 שנים.
FSH היה 18 לפני שנה וחצי , לפני חצי שנה 4.4 ועכשיו לפני בקשה ראשונה לאישור מקופ"ח ל IVF - תוצאה 37.
בעקבות התוצאה הזו קיבלתי תשובה שלילית לIVF ונאמר לי לפנות לתרומת ביצית.
האם קיימת אפשרות שבחודש הבא FSH יירד ? האם כדאי להמתין ...במידה ויורד אולי יאשרו IVF....
האם יכול להיות פיתרון נוסף פרט לתרומת ביצית ?
עליי לציין כי הגבתי יפה לזריקות והביוץ בזמן צילום רחם תקין
תודה רבה -* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH גבוה - תשובה שלילית ממכבי לIVF - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2012צריכה תרומת ביציות.
זה לא משנה אם רמת FSH יורדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH גבוה - תשובה שלילית ממכבי לIVF - תגובה
ד''ר ישראל וגמן31/12/2012רמות מוגברות של FSH מצביעות על כך שרזרבת הבציות בשחלות הדלדלה ואין יותר בציות. גם רמה של 37 היא גבוהה (הגבול העליון שניתן טיפול ביחידתנו הוא 19.אם תחכי המצב לא יוטב ולרפואת הפריון אין היום פתרון למצב זה. אם תחכי עד שאולי FSH ירד אם בכלל זה יקרה יכול להיות שיחלוף זמן ותיהי מבוגרת מכדי להביא ילדים
הפתרון המהיר והמבטיח ביותר הוא בשלב זה תרומת ביצית עד כה שזה נשמע אכזרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ספיר01/01/2013תודה רבה על התשובה המהירה והכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת - בבקשה אל תתעלמו..
ספיר01/01/2013האם ייתכן וה FSH קפץ בבדיקה האחרונה בעקבות ההזרקות בחודשים האחרונים של ה גונאל F והאובריטול ...? האם ייתכן קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה שלי
מאיה31/12/2012תלכי להתייעצות אצל ד"ר איתי בר חווה לפני שאת פונה לתרומה. יתכן שתשובתו תהיה זהה, אבל אני ממליצה לך בחום לנסות (למרות הסיכוי הקלוש).
וסליחה מראש לרופאים של הפורום...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה שלי - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2013זה לא פורום להמליץ על רופא כלשהוא.
מה אתם חושבים שהוא יתן המלצה אחרת ומתוחכמת?
יש לזכור שעבור ביקור תצטרך להתפטר מסכום כסף לא מבוטל ללא שבאמת תקבל עיצה יוצאת דופן.
לכן מה שכתבת גורם לנשים בפורום., שכן תלכנה ליעוץ נוסף להוצאה כספית מיותרת.
מניעייך לפרסם אתבר חוה בפורום מחשידות שאת מושתלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי לפגוע
מאיה01/01/2013בהחלט יתכן שבר חווה יתן תשובה זהה לשלך, אבל מכיוון שיש לו ניסיון רב עם נשים במצב זה והוא לא ממהר כל כך לשלוח לתרומת ביצית, המלצתי לה ללכת לפגישת יעוץ אחת (ולעניות דעתי זה שווה את התשלום. שווה לנסות הכל בעיני לפני שניגשים לתרומה. גם FSH גבוה מאוד לא מעיד על 100% כישלון). אינני מושתלת מטעמו. אני פשוט מטופלת מאוד מאוד מרוצה שבר חווה הצליח איתה היכן שרבים אחרים נכשלו...
שוב- אם פגעתי בכבודכם, אני מתנצלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי לפגוע - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2013אין קשר לזה שהוא ממהר או לא.
אין ברירה אחרת.
ולמה את חושבת שלשלם 1000 שקל זה שווה?
אבקש מאוד לא לפרסם בפורום.
בהמלצה שלך לא גרמת טוב לנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מתכוונת להתנגח
מאיה01/01/2013אבל לקבוע על גבי הפורום בצורה נחרצת כי אין לה ביציות וכי אין מנוס מתרומה, כאשר אין בידיכם את כל הנתונים נראה בעיני לא אחראי. ישנם מקרים שנשים כאלה הצליחו בטיפולים. אמנם מעט מאוד, אבל יש.
אני חס וחלילה לא מתכוונת לעשות נזק לנשים אחרות ולהפיח תקוות שווא, אבל אני מאמינה שיש לבחון כל מקרה לגופו ולא לחרוץ גורלות בצורה קרה על גבי הפורום.
מה עם בדיקת AMH כפי שהציע פרופ׳ ג׳קי? מה עם התגובה הטובה שלה לטיפולים? אולי מחזור טיפול על בסיס טבעי יוכל להועיל לה? אולי ה-FSH שלה עדיין בשלב שהוא מתנדנד ועדיין לא החלה מגמה של עליה בלבד? אולי היא מוכנה להשקיע את הכסף הזה בניסיון להרות מביציות שלה? אולי כן שווה לה לנסות טיפול או שניים לפני תרומה? הרי יש לה חלון של עוד מספר שנים ללכת על תרומה, אז למה לא לנסות מחזור או שניים של IVF?
מקווה שהבנת את הנקודה...
כל טוב ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מתכוונת להתנגח - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2013הקביעה נחרצת וטענותיך נובעות מחוסר הבנה של הביולוגיה בכללותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר
מאיה01/01/2013מה זה אלף שקל לעומת העשרים-שלושים שעולה תרומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא התכוונתי לפגוע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2013שלום מאיה
זה מאוד יפה שאת מוקירה את הרופא שלך ,ובהחלט ד"ר בר חווה הינו רופא מצויין,והיה לי הכבוד להכשיר אותו בתחום ה-IVF ,יחד עם זאת בהחלט ראוי לציין שרזרבה נמוכה וגיל הינם אחד הבעיות הקשות הקיימות בתחום,הטכניקות ,הפרוטוקולים,והאמצעים ידועים לכל הרופאים העוסקים בנושא ואינן לקוחות מהמטבחון של רופא כזה או אחר.בכל מקרה כדי לסיים בנימה אופטימית ברצוני לציין שגם כאשר בדיקה מדוייקת יותר מה-FSH (המבטאת את הרזרבה השחלתית) כמו בדיקת ה-AMH הינה נמוכה עדיין יתכנו הריונות להלן מחקר שפורסם לאחרונה שבדק האם לנשים עם רמות נמוכות ביותר של AMH, פחות מ 0.1-0.4 ננוגרם למיליליטר יש בכלל סיכוי להצליח בטיפולי הפריה ולהשיג לידת תינוק חי (Weghofer et al., Hum Reprod 2011). החוקרים בדקו תוצאות טיפולים בקרב 128 נשים שעברו 254 טיפולי הפריה. בניגוד לצפוי לכאורה בקבוצה עם ערכי AMH כה נמוכים, אובחנו 20 הריונות שהובילו ל- 13 לידות חי ב- 12 נשים (זוג אחד של תאומים). ואף בקרב 58 נשים מעל גיל 42 שנה הושגו ארבעה הריונות ושתי לידות, למרות ערכיAMH נמוכים מאד. החוקרים סיכמו שגם בנשים עם רמות נמוכות באופן קיצוני של AMH, ניתן להשיג שיעורי היריון ולידה נמוכים אומנם, אבל סבירים. נראה על כן שאין מקום למנוע או להימנע מטיפולי פריון רק על סמך רמות נמוכות מאד של AMH, ויש להעריך את הסיכויים להיריון גם על פי ההיסטוריה הרפואית ובהתאם לתגובה השחלתית בעת הטיפול.
ובנימה אופטימית זו המלצתי להמשיך ולפעול מתוך שיקול דעת הלוקח את כל המרכיבים בחשבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה היה לי את אותו ויכוח
נועה01/01/2013לפני כשנתיים!הייתי כועסת ממורמת שכתבו לי שאין סיכוי שאכנס להריון עם ביציות שלי אצלי זה סיפור קצת שונהמימך .זה ההלם זה שאנחנו לא מוכנות לקבל את הבשורה אני מציעה לך באופן אישי תעכלי את זה ותקבלי את הכל באהבה במידה ותיצטרכי המלצה על פרופ' המליץ לך בחום ובכדי שלא יהיה פה רעש אכתוב לך את המייל שלי{תיכתבי במידה ואת רוצה} אשלח לך המלצה חמה !בכל מקרה מאחלת לך נחת ולקבל את כל מה שעובר עלייך על הצד הטוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי
מאיה01/01/2013תודה, אבל אני לא זקוקה לתרומה ברוך ה׳. אני נלחמת עבור אחרות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ד"ר אבל...
לירי01/01/2013מאיה צודקת. שווה להשקיע 1000 ש"ח ולקבל חוות דעת מרופא נוסף, גם אם היא הזכירה את שמו - אז מה? העיקר שאותה בחורה (לי) , אם אכן חלילה אפסו הסיכויים - היא תדע שעשתה הכל ומיצתה את כל האפשרויות. מה רע בלהתייעץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירי זה בסדר להיות זקוקה לתרומה זו
נועה01/01/2013לא קללה ברוך ה' שיש תרומת ביצית אחרת הינו נישארות בלי סיכוי בכלל אז גם את זה לברך בהצלחה בכל מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי סליחה מראש
מאיה01/01/2013אבל התגובות שלך ממש לא ענייניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה בהצלח
נועה01/01/2013תיזכרי את השירשור הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
ספיר01/01/2013האם ייתכן וה FSH קפץ בבדיקה האחרונה בעקבות ההזרקות בחודשים האחרונים של ה גונאל F והאובריטול ...? האם ייתכן קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע עושיםנועה31/12/2012
א.ס ההחזרה היתה ב-12/12 ללא שאיבה החזרה טריים ת.ביצית בטא שלישית 2460 מתי עושים א.ס והאם לא ממשיכים לעשות בטא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה שבוע עושים - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2012שבועיים אחרי הבטא הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי לבייץ החודש?אמור31/12/2012
מחזורים סדירים בדר"כ סביב ה-34 ימים.
הרופא החליט לנסות אוביטרל על בסיס טבעי החודש (טיפול ראשון).
תוצאות המעקב זקיקים:
יום 12 למחזור - בכל שחלה זקיק 10 מ"מ, רירית 9.1.
יום17 למחזור - רק זקיקים קטנים, רירית 11.
בשלב הזה הרופא התייאש ואמר לי לוותר על האוביטרל החודש ולחזור אחרי הוסת. התעקשתי להמשיך. להלן התוצאות מהיום (היום ה25):
הרירית 12,
שחלה ימנית- זקיקים קטנים הגדול בקוטר 8
שחלה שמאל- זקיקים קטנים הגדול 12 אח"כ 9,8,
דוגלס חופשי מנוזל.
תוצאות הבדיקת דם:
יו"מ 12 הE2 היה 298
יו"מ 17 היה 542
והיום יו"מ 25 הוא ירד ל327, למה??
הפרוגסטרון נשאר אותו דבר 1.7>
האם להמשיך במעקב? יש תקווה שהזקיק 12 יבייץ והאסטרדיול יעלה?
תודה לעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש סיכוי לבייץ החודש? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2013אמור שלום
המעקב שאת עוברת אינו מניב את התוצאה הרצויה ,ויתכן וקיימת החודש הפרעה בתהליך הביוץ שלך,יחד עם זאת הנתונים מרמזים שטרם בייצת,את יכולה להמשיך במעקב ,אולם הוא עלול להיות חסר תכלית,המלצתי להתחיל בטיפול להשרת ביוץ בחודש הבא ,ולשלוט היטב על תהליך הביוץ שלך ומועדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים יום לפני השבחה וההזרעה?הילה31/12/2012
זה לא יפגע באיכות הזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיום יחסים יום לפני השבחה וההזרעה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2012חן שלום,מתן זרע בתדירות גבוה עלול לגרוע מאיכות הזרע,אבל חשוב לשמור גם על מערכת יחסים בריאה ולא להתנהל רק בהתניות של הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פשוט מאוד מפחדת לפספס את הביוץ.
הילה31/12/2012מחר יש לי הזרעה. רציתי לקיים יחסים אתמול שלשום אבל לא הסתדר
כי הייתי עם כאבי בטן נוראים. לכן, חשבתי שבגלל שעושים השבחה לזרע אז זה לא יפגע באיכות. שמעתי גם שצריך לגרות את השחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתדנית31/12/2012
האם לאחר החזרת עוברים מותר לעשות מקלחות עם מים חמים מאוד ? בנוסף האני חוששת שהמתח שהייתי בו הרס לי גם ככה את הסיכויים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2012שלום,ההליך הפיסיולוגי ללא ספק יתגבר על הקשיים שציינת במידה והוחזר העובר הראוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לפרופסור אשכנזי
דנית31/12/2012תודה שהרגעת אותי אחרי שחשבתי שזה התפקשש לגמרי בגלל המתח שהייתי ושבכיתי....תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהדנית31/12/2012
שאלה דחופה - כמו כל חודש אני עושה טעות והולכת לעבודה ביום הראשון להחזרה צעקו עליי בעבודה על האיחור לעבודה והייתי במתח רב ובכיתי ואז הלכתי מהעבודה האם זה הרס לי את הסיכויים המתח שהייתי??
לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2012שיר שלום,אני מאמין שלא נגרם כל הזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותסיון31/12/2012
שלום רב,
לאחר הפלה בשבוע השמיני וניתוח הידבקויות, הייתי אצל רופא פוריות ושבוע שעבר עברתי טיפול בזריקות, אני כעת אחרי 7 ימים ואני במתח אם אכן נקלט ההיריון המיוחל (עברו שנתיים מאז) אני בת 42 והזמן לא לצידי, האם ישנה בדיקה כעת לדעת כי אני לא מרגישה כלום?
בתודה, סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2012בצעי בדיקה לאחר 14 יום מהביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 9בר31/12/2012
היי ,
אני כל כך שמחה שיש פורום תומך ברגעים קשים:)
אני אחרי טיפול IVF. אתמול ביום ה14 עשיתי בדיקת דם ויצאה בטא 9. אני מבינה שזו תוצאה שמעידה כנראה על הריון כימי.
האם להמשיך בתמיכה כרגיל?
האם יכול להיות סיפור של הריון שהתחיל בבטא נמוך?
האם באמת מקבלים מחזור 4-6 שבועות אחרי הריון כימי?
האם אפשר להתחיל לקיים יחסי מין אחרי בדיקת הבטא?(אני "בהתנזרות " מהשאיבה)..ואותה שאלה לגבי ספורט..האם כדאי להתחיל לחזור לאירובי או לחכות בכל זאת עוד קצת לראות אם יש הכפלות...
אני מתנצלת על כל השאלות..פשוט אני חדשה בעניין והחוסר וודאות קשה כמו התוצאה
תודה רבה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא 9 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2012ערך ביטה נמוך מאוד כנראה שמדובר בהריון כימי,קבלת המחזור בעוד מספר ימים מאפשר התחלת טיפול נוסף באופן רציף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונאלי - האם היה ביוץאורי31/12/2012
שלום,
לאחר איחור של 12 יום במחזור, בד"כ די מסודר, בדיקת מקלון -שלילית.
עשיתי בדיקות לפרופיל הורמונאלי, לברר אם היה ביוץ החודש,
מצ"ב תוצאות:
TSH 1.50
Estradiol 682.0
Progesterone 37.35
FSH 2.4
LH 2.85
HCG, Total <2.0
האם אכן התרחש ביוץ? האם ניתן לדעת ע"פ תוצאות אלו - מתי הוא התרחש?
עברו עוד 4 ימים מאז ביצעתי את הבדיקות הנ"ל והוסת עוד לא הגיעה...(16 ימים איחור).
מה זה יכול להיות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אורי31/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה לשאלה...
אורי31/12/2012האם יש סיכוי עדיין להריון למרות ה-HCG?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונאלי - האם היה ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2012היה ביוץ לפני 10 ימים ווסת תגיע אם לא יהיה הריון בתקופה הקרובה.
לכן ש לחזור על הבדיקות בעוד 3 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבב חדש ושאלהשיר31/12/2012
שלום רב.
אני במחזור והרופא ביקש שאתחיל לקחת פרוברה כדי לזרז לי את הביוץ.
למה בעצם לוקחים פרוברה? זה לא בשביל להביא מחזור?
צריכה לקחת 2 ביחד. לקחת את שתי הכדורים בערב?
מה זה בעצם הכדור הזה מבחינת הביוץ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה
שירה31/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבב חדש ושאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2012פרוברה זה פרוגסטרון.
לא מזרז שום ביוץ.
נותנים אותו 5 ימים בוקר וערב או 3 פעמים ביום כדי לגרום לדימום וסתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור. המשך שאלה
הודיה31/12/2012אז למה לדעתך הרופא נתן לי פרוברה? כי כבר קיבלתי מחזור לבד. אני לא צריכה עזרה בזב, המחזור תמיד מגיע לבד . מה המטרה של זה, דיכוי?
התחלתי פרוטוקול ארוךך.
לא יכולה להשיג את הרופא ולברר איתו כי אני מטופלת בציבורי וכל פעם זה רופא אחר. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבב חדש ושאלה - תגובה
ד''ר ישראל וגמן31/12/2012אורלי שלום
אינני חושב שמדובר בפרוורה לצורך זרוז הביוץ. בפי שכתב ידידי בידר הכדור ניתן לזרז את קבלת הוסת. אם תקחי פרוהרה לפני הופעת הביוץ זה האחרון לא יופיע. יש גלולות למניעת הריון שמכילות פרוגסטרון בלבד (ניתנות בזמן ההנקה) ובודאי לא מזרזות את הביוץ. אולי כוונתו הייתה לאיקאקלומין והוא פשוט טעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןרעות31/12/2012
שלום
קודם כל אני רוצה ממש להודות לכם על היחס והמענה אתם מלאכים שעזרו לי במלא שאלות בכל תקופת הטיפולים שלי!!
ובשעה טובה גילתי אתמול שאני בהריון
אחרי הפריה ראשונה.
לפני הבטא היתי שמה 6 נרות של אנדומטירן
והאחות אמרה לי להמשיך גם אחרי הבטא 6 נרות אנדומטירן ביום
האם זה יכול לסכן את העובר?? כל החומר שנכנס שם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2012אין שום סיכוי שהתמיכה ההורמונלית תסכן את ההריון,להיפך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשיר30/12/2012
שלום.
מה זה פרוברה? הרופא אמר שזה כדי לזרז לי תביוץ. יש לי ביוץ טבעי אז למה נתן לי??
ודבר שני אני צריכה לקחת שתיי כדורים כל יום. הרופא אמר לקחת שתיים בבת אחת. בערב. זה בסדר לקחת בבת אחת?
יש לזה תופעות לוואי?
מה זה בעצם הכדור הזה?? לא הבנתי בכלל. תודה לכם שאתם עוזרים לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שלמה משיח30/12/2012פרוברה זה הורמון פרוגסטרון. זה לא גורם לביוץ רק מביא את הוסת 3-4 ימים אחרי שסיימת את הכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)