מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לרופאיםמיקי26/12/2012
בוקר טוב,
אני בת 29 (שבוע הבא 30) כבר שנתיים מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה.
3 מחזורים עם איקקלומין והזרעה אחת, 2 מחזורים עם גונאל 75, אוביטרל והזרעה (התגובות לגונאל היו טובות לדברי הרופא) והבוקר קיבלתי את המחזור שמבשר על הכישלון השני עם הגונאל :(
צילום רחם תקין, הזרע תקין אך בבדיקת PTC שהרופא עשה לי לא היה זרע שהגיע לרחם ולכן הוא משער שהבעיה היא במעבר בדרך לרחם= אני קוטלת את הזרע של בעלי.
האם יש לדעתכם עוד בדיקות שכדאי לעשות? זה ממש מתסכל!!!!
כדאי לעבור להפריות?
בתודה מראש,
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/12/2012שלום מיקי
את מטופלת במסלול מקובל ויעיל,לפיכך בצעי עוד טיפול אחד עם גונל ואם לא תצליחי ,המעבר לטיפול IVF תהייה האופציה הרלוונטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שני פסים בבדיקת היריון ביתיתדנה26/12/2012
שלום, שמי דנה ב14.12 הזרקתי אובטירל וב19.11 היתה החזרה של 3 עוברים
מקופאים.אתמול בערב עשיתי בדיקת היריון ביתית ויצא שני פסים אחד בהיר מאד
ואחד כהה,האם זה אכן היריון או שאריות של האוביטרל.
נא תשובתכם המהירה אני בלחץ נוראי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שני פסים בבדיקת היריון ביתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/12/2012דנה שלום,אם אכן זריקת האוביטרל ניתנה לך ב14/12 ואתמול התבחין יצא חיובי ,יש בהחלט סיכוי סביר שאכן מדובר בהריון צעיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופ אשכנזיענבל26/12/2012
האם בהריון אפשר לקחת Famotidine - pepcid 40 mg כדיי לטפל בצרבת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - צילום רחםלולי25/12/2012
היי לא עניתם לי על השאלה על הצילום רחם .... מתי מבצעים אותו במבחינת ימים של הווסת כי אמרו לי שיש ימים מסוימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2012לאחר המחזור,לפני הביוץ,להימנע מקיום יחסים עד לביצוע צילום הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלותלולי25/12/2012
הייתי אצל הרופא הוא עשה לי אולטרסאונד וראה שהרירית שלי עבה ואמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות.. הוא נתן לי כדור שמוריד את עובי הרירית.. מה זה אומר שחלות פוליציסטיות ממה זה נובע?! ואם אחרי הכדור זה לא חוזר או שזה בעיה לכל הזמן?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות - תגובה
פרופ' שלמה משיח25/12/2012כדאי שתכנסי לויקיפדיה שם תמצאי הרבה חומר על שחלות פוליציסטיות.
בקצרה: יש תסמונת מלאה של שחלות פוליציסטיות ויש חלקית. בכל מקרה יש צורך במצב שבו יש הפרעות ביוץ ובא. ס. רואים בהיקף השחלה הרבה זקיקים קטנים. בניסף עלולה להיות נטיה להשמנה, אקנאה, יתר לחץ דם , סכרת, שעור יתר.
הטיפול בפוריות מתרכז בהשריית ביות. הטיפול מתחיל בכדורי איקאכלומין , ממשיך עם זריקות גונדוטרופינים ומגיע לשיאו בהפריה חוץ גופית. השחלות הפוליציסטיות רגישות מאד לטיפול בהשריית ביוץ ויש להיזהר ולהימנע מתסמונת גרוי היתר השחלתי ומהריון מרובה עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות המשך
לולי25/12/2012תודה על תשובתך.. זאת אומרת שאם אני עוברת הפריה חוץ גופית ומכניסים לי 2 עוברים ושניהם נקלטים אז זה מסוכן?! מה אני אמורה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות המשך - תגובה
פרופ' שלמה משיח26/12/2012לצערי לא הבנת. אם נותנים לך פרוטוקול מתון אז אין סכנה או הסכנה מעטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול
לולי26/12/2012היי בהמשך לתשובתך לשאלתי.. מהו פרוטוקול מתון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלותתת
לולי25/12/2012מה יכול לנבוע תסמונת גירוי היתר השחלתי?! מה זה אומר
רשמת לי בתשובה לשאלי שיש להמנע מזה .. מה זאת אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שחלותתת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2012גירוי יתר שחלתי נגרם בעקבות הטיפול ההורמונלי להשראת הביוץ היכול לעורר תגובה מסיבית הן מבחינת מספר הזקיקים והן מבחינת התגובה ההורמונלית במיוחד בקרב נשים צעירוצ עם שחלות פוליציסטיות ,מצב המביא לשינוי במאזן הנוזלים בגוף ,ודליפת נוזלים מכלי הדם לחללי הגוף-חלל הבטן ,בית החזה,ובעוטף הלב דבר הגורם לפגיעה מערכתית קשה ,ויכול אפילו לסכן חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות
לולי26/12/2012היי שאני מגיעה לפגישה ראשונה ב 10.1 למרכז לבריאות האישה אני צריכה להגיד להם שיש לי שחלות פוליציסטיות? או שהם כבר ידעו?!
והאם יש הפריה מסוימת אחת שצריך לעבור בגלל שאני סובת מהשחלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שחלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/12/2012לולי רופא פריון אמור לזהות את הבעיות שלך ולטפל בך בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילוםלולי25/12/2012
היי רציתי לדעת מתי צריך לבצע צילום רחם?
מבחינת ימים של הוסת... יש ימים מסויימים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2012לאחר המחזור,לפני הביוץ,להימנע מקיום יחסים עד לביצוע צילום הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום
לולי26/12/2012היי איני יודעת מתי הביוץ שלי.. דרך אגב מתי הוא אמור להגיע לפני הוסת או לאחר הוסת?
יש לי את הצלום מחר ואני איהיה 3 ימים לאחר המחזור אין לי הפרשות ןלא כלום הכל ממש נקי .. זה בסדר?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צילום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/12/2012לולי לא לדאוג את לפני ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
לולי26/12/2012פרופסור אשכנזי רשמת לפני שאני לפני ביוץ... איך יודעים בדיוק מתי הביוץ מגיע? או שהוא בא כמה ימים אחרי ווסת?! אני באמת לא יודעת מתי הוא מגיע?!
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/12/2012תבצעי את הצילום מר ימים לאחר גמר המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםשי25/12/2012
ביום שישי 21.12.12 החזירו לי 3 עוברים יפים בני יומיים.
לתמיכה אני לוקחת 3 אסטרופם ביום ו-9 אוטראגוסטן.
היום אני חמישה ימים אחרי ההחזרה ולצערי אין לי כאבים בחזה ויש לי מצבי רוח כלומר לעיתים קרובות אני עצבנית וגם עייפה.
האם זה אומר שההחזרה לא הצליחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2012שי שלום ,התסמינים לא אומרים כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ראשונה 240 תקין? נכוןשרונה25/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

בטא ראשונה 240 תקין? נכון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2012שלום טליה ,ערך מצוין ,ואם הוא נעשה ביום ה-12 לאחר החזרה ,תיתכן אפשרות גם להריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא ביוםה ה13 וואו תמיד אתה מעודד
שרונה25/12/2012ומחזק יישר כוח! האמת שאני פוחדת לשמוח.ביום חמישי יש עוד בטא בע"ה מקווה לטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא ביוםה ה13 וואו תמיד אתה מעודד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2012בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות דם לבדיקת ביוץרוני מ25/12/2012
צהריים טובים
הייי
קיבלתי תוצאות של הבדיקות דם לזיהוי ביוץ
אשמח לקבל חוו"ד
האם היה ביוץ?
ומה שלבי הטיפול המומלצים?
LH 22.13
Progesterone 4.40
Estradiol 195.5
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פענוח בדיקות דם לבדיקת ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2012שלום,את עומדת לבייץ בשעות הקרובות קיימי יחסים או בצעי הזרעה היום ואולי גם מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת נוראליאה25/12/2012
גילי 25
עברתי 5 הזרעות- כלום
אני 9 ימים לאחר החזרת עובר באיכות טובה רירית הרחם 12
התחיל לי אתמול בלילה כאב ברגל ימין כמו לפני מחזור ומדי פעם כאבי בטן של מחזור!!!
ואני מכירה את הגוף שלי מעולה לפני מחזור. במיוחד את הכאב רגל כאילו היא תפוסה!!!
האם זה מעיד על כישלון הטיפול????? זה אומר שאני צריכה לקבל?????
ועוד שאלה
יכול להיות שאני עקרה ולא יכולה להביא ילדים? כל הטיפולים נכשלו עד כה ואף פעם לא היתי בהריון למרות גילי הצעיר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת נורא - תגובה
פרופ` דוד בידר25/12/2012לפי מה שאת מספרת אז כנראה שתקבליוסת.
אני לא חושב שאת לא תצליחי להרות רק חסר נתונים על מנת שנגיד לך מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאה25/12/2012גילי 25
יש בעיה קלה בזרע מורפולוגיה 3 ותנועתיות 30
יש לי רירית תמיד מעולה של 13 ממ
אני מגיבה מעולה להורמונים במינונים נמוכים
כל הביציות הופרו
היו עוברים טובים מאוד לדברי הרופא
צילום רחם תקין! הכל תקין!!
מה הלאה???
הבנתי שבהפריה חוץ עוקפים את בעית הזרע!
וכל מה שנשאר לו זה להשתרש
הרירית שלי עבה וטובה אז למה לא ניקלט????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2012שלום ליאה הסיכוי שלך להרות בכל מחזור לאור הנתונים המצויינים שאת מדווחת הםבין40-50% שזהו שיעור הריון מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון - הכתמה וכאב בטןליהי25/12/2012
לאחר החזרת עוברים - ב16/12 בטא 550 , ב20/12 נצפה שק היריון, ובטא 4100, אסטריודל קצת ירד מ2710 ל2230. מקבלת תמיכה של אוטרוגסטן ופרוגנובה.
בימים האחרונים כאבי בטן גם מזכירים כאב לפני וסת וגם כאב של עצירות ורגישות במעיים. היום יש לי הכתמה קלה בצבע חום.מזכיר תחילת וסת.
האם זה מעיד על בעיה , מה ההמלצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היריון - הכתמה וכאב בטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2012ליהי שלום,המלצתי בשלב זה להמשיך כרגיל,אםההפרשה תגבר יש לבצע לשקול הוספת זריקות גסטון או פרוגסטרון ריטרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרותתותית25/12/2012
שלום,
בת 38+2
בעברי בגיל 28 מהפריה ראשונה עובר אחד נקלט הריון תקין ראשון ולידה תקינים והקפאתם של 6 עוברים
בגיל 31 החזרת 3 עוברים נקלט 1 בשבוע 8-9 דימום שנפסק לאחר מנוחה והמשיך הריון תקין ולידה תקינה
גיל 33 ניסיון נוסף להחזרה אך ללא הצלחה
גיל 34 שאיבה נוספת החזרות המוקפאים נקלטים אך לא מחזיקים הורמום ההרין מתגלה ואז בשבוע 6-8 מופיע דימום וישר הורמונים יורדים ומתרחשת הפלה!
גיל 36 שוב שאיבת ביציות נשאבה כמות יפה אך שוב ההחזרות ללא הצלחה....
נשארו לי 3 מוקפאים ב"קנה".
ביולי האחרון שוב החזרת מוקפאים הורמון ההריון עלה הכפיל יפה ואז כבר שהיינו מוכנים כבר לראות שק הריון+חלמון שוב הפלה
עשיתי בדיקת כרישת דם שנמצאה שלילית מה עלי לעשות על מנת לשמר את ההריונות שכל הזמן נופלים..
אני כל הזמן מקבל או נרות אוטרוגסטן או אנדומנטרין כתמיכה
האם יש תמיכה חזקה יותר ה?האם בכל זאת לקחת קלקסן?
אנא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות - תגובה
פרופ` דוד בידר25/12/2012הייתי מנסה קלקסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קלקסן יכול לבוא גם בתור תמיכה?
תותית25/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קלקסן יכול לבוא גם בתור תמיכה? - תגובה
פרופ` דוד בידר26/12/2012לפעמים זה עוזר.
כנראה יש עוד גורמי קרישדה שאנחנו עוד לא יודעים עליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גלי25/12/2012שלום לך
גם לי הייתה בדיוק אותה בעייה ולבסוף בהריון הרביעי לאחר מס' הפלות ודימום בשבועות מוקדמים כמו שלך הזרקתי קלקסן וילדתי בחודש 9 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גלי תודה רבה! זה באמת עוזר
תותית26/12/2012האם חוץ מהקלקסן גם לקחת עוד תמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפלות חוזרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2012שלום,הפלות בטיפולי IVF מתרחשים בשיעור יחסי גבוה ולרוע המזל התרחשו אצלך בצורה עוקבת,אולם אין בכך להצביע על ליקוי בסיסי שגורם לכך,במיוחד לאור ההסטוריה בעבר,לכן הייתי ממליץ להמשיך תוך ציפיה שהדבר התרחש בקרוב ,ניתן להוסיף זריקות פרוגסטרון רטרד בנוסף לטיפול התמיכתי שקיבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי תודה!
תותית26/12/2012איך ניתן להסביר זאת שבעבר הראשונים נקלטו יפה מאוד ומאז הכל לא "זורם" וכל הזמן תקוע?
האם זה קשור ל-"גיל הבלות" של הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי תודה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/12/2012לטעמי הסיבות המרכזיות לאירועי ההפלות במקרה ננדון הן-טיפול IVF,והגיל-בגיל זה 30-40% מההריונות מסתיימים בהפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרוןאצילה25/12/2012
שלום לרופאים
בת 31 חודש שביעי
בימים האחרונים יש לי כאב גרון ללא שיעול וללא חום
האם כדאי לקחת משהו?
או לחכות שיחלוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב גרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2012שלום יעל ,במידה ומדובר בדלקת וירלית ,ניתן לקחת רק טיפול סימטומטי נגד כאבי הגרון-אקמול ,או כדורי מציצה מתאימים,במידה ומדובר בדלקת בקטריילית הרי שידרש טיפול אנטיביוטי מתאים,במידה והכאבים לא יחלפו כדאי להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות ליודקטי25/12/2012
ברור פריון לאחר שנה נסיונות.
הופנתי בשל רגישות ליוד לבדיקת "אקוויסט".
רציתי לדעת האם "הידרוסונוגרפיה" זאת אותה בדיקה כמו אקוויסט?
האם ניתן לבצע בדיקת אקוויסט דרך קופ"ח?שם לא יודעים במה מדובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רגישות ליוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2012בדיקת אקוויסט אמורה להחליף צילום רחם בקבלת מידע על פתיחות החצוצרות ,לצורך העיניין נעזרים בעת הזרקת האקוויסט באולטרסאונד,בעוד שהידרוסונוגרפיה הינה פרוצדורה לאבחון פגמים בחלל הרחם שגם היא נעזרת באולטראסאונד ,תוך מילוי חלל הרחם בתמיסת סליין המדגימה את מבנה חלל הרחם וליקויים תוך רחמיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבצעים אקוויסט דרך קופ"ח?
קטי25/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך פרופסור מעומק הלב!
קרין25/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך נדבקים ב CMV ?שירה25/12/2012
ממה נדבקים? שנדע ממה להיזהר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איך נדבקים ב CMV ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2012שלום עלמה
CMV הוא הגורם השכיח ביותר לזיהום תוך רחמי -הדבקה ב-CMV עלולה לגרום לעובר מומים ופתולוגיות שונות בין היתר משקל לידה נמוך, מיקרוצפלי, פיגור מוטורי ומנטלי.פיגור גדילה תוך רחמי, פגיעה בראיה,פגיעה בשמיעה,הגדלה של הטחול והכבד,אנמיה המוליטית,הסתיידויות אינטרה-קרניאליות,צהבת.
הקטנת ההדבקה במהלך ההיריון ע"י המנעות ממגע עם פרשות כגון שתן ורוק, בעיקר של ילדים מתחת לגיל שש, המהוות מקור הדבקה עיקרי בנגיף,בנוסף הנגיף מועבר גם במגע מיני, לכן רצוי לקיים יחסי מין בתקופת ההיריון עם קונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)