מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי לפנות לרופא פריון?אדר14/08/2012
שלום!
אני שנתיים אחרי לידה ראשונה.הריון עם זריקות והזרעה מכיוון שלא היה לי מחזור ולא ביוץ.
חודשיים וחצי לאחר הפלה בשבוע 7,היה שק הריון ללא עובר.
מאז אנו מנסים להרות שוב.המחזור שלי לא סדיר ומקבלת פעם אחרי שלושה שבועות ולעיתים גם חודשיים ללא מחזור.
מתי עלי לפנות לרופא פוריות?
בנוסף,האם נכון שיש להמתין 3 חודשים אחרי הפלה לפני שמנסים שוב ע"מ לא לגרור הפלה נוספת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי לפנות לרופא פריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2012אדר שלום
מאחר והמחזורים שלך לא סדירים לחלוטין ,אפשר לפנות לרופא פריון החל מהמחזור הקרוב.
הפלה בשבוע 7 אינה מצריכה המתנה מעבר למחזור חודשי אחת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרעות14/08/2012
ד"ר שלום
הריון שבוע 26 צוואר רחם 32 עד שבוע 25 היה 36 ממה נובעת הירידה או ש-32 זה כמו 36?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2012ליאת שלום
אורך צוואר הרחם בגבולות התקין,יותר חשוב מראה הפי הפנימי של צוואר הרחם,במידה ויותר מכל אם ישנה דינמיקה הטווח זמן קצר והאורך של הצוואר מתקצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגו על שאלתי...שלומית14/08/2012
שלום
בת 45,
עד היום היו לי מחזורים וביוצים טבעיים וסדירים ,חודש בחודשו
(כל 28-30 יום)
כעת לראשונה חווה איחור רציני.עברו 46 יום מתחילת המחזור האחרון.וטרם הופיע מחזור.
בעברי מיקרואדנומה 3 מ"מ בהיפופיזה.רמות פרולקטין מעל הנורמה.בסביבות1200 כשנורמה 600.
אך היות ומחזורי היו טבעיים וסדירים, לא נטלתי פארילק.למעט תקופה כשרציתי להרות.אז לקחתי חצי כדור ליום שהוריד רמות פרולקטין.
רופא הנשים טוען כי החודש אין ביוץ.(פעם ראשונה שזה קורה לי)
באולטראסונד אין זקיקים,אבל רירית 11 ממ
1 האם הרירית תנשור מתישהוא?או שמא תשאר עבה למשך כמה חודשים?
2 האם הרירית תנשור גם אם אין זקיקים ולא היה ביוץ?
3 הייתכן שהאיחור נובע בעקבות הפרולקטין הגבוהה?הרי תמיד היה לי גבוהה ומחזור היה סדיר.
4 אם אחזור ליטול פארילק,האם המחזור יחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דילגו על שאלתי... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2012שלום שלומית
בהחלט יש מקום לבדוק שנית את רמת הפרולקטין ,במידה ותקינה ואין ממצא חריג באולטראסאונד ,יש לבצע פרופיל הורמונלי ביום 3-5 למחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית זרעשי14/08/2012
תודה מראש על המענה.
בני 35 נשואים 5 שנים. בעלי אובחן כסובל מאיזוספרמיה על רקע פסיכוגני. לאחר שעבר את כל הבדיקות האפשריות שכללו אולטר' אשכים, CF וכו' התחלנו טיפול פסיכולוגי וגם ניסינו PVS ללא הצלחה. עברנו לטיפולי פוריות. התחלנו בהזרעות שכמובן לא הניבו כלום הוסבר לנו שמיכוון שהזרע מאד ישן האיכות שלו לא טובה. עברנו להפריות. בעלי עובר כל פעם גירוי חשמלי כדי שהזרע יהי טרי והפריה מתבצעת במיקרו'. לפני שנה היה לנו הריון שהסתיים בשבוע 6 בהפלה טבעית ולפני חודש היה שוב הריון אבל לא תקין- שק ללא עובר ועברתי גרידה בשבוע 8. אצלי הכול תקין -ביוצים סדירים , צילום רחם, עברנו קריוטיפ וברור קרישה והכול תקין. ניסנו פרוטוקולים שונים ותמיד יש הפריות. עברנו עד עכשיו 7 טיפולים.
האם יש לנו סיכוי? האם הבעיה באיכות הזרע וזה מה שגורם להפלות?
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעית זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2012שי שלום
בהחלט יש לך סיכויים טובים,אין ברירה צריך להמשיך לנסות,העובדה שהרית הינה נקודת אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' אשכנזי ועוד שאלה
שי14/08/2012האם יש עוד משהו שאנחנו יכולים לעשות? עוד בדיקות? שמעתי על בדיקת CROSS MATCH האם היא רלוונטית?
כמו כן בטיפול האחרון לקחתי אספירין מההחזרה. האם כדאי לקחת קלקסן באופן מניעתי למרות שלא נמצאה בעיית קרישה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופ' אשכנזי ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2012שלום ,בשלב זה לא הייתי עושה בדיקות נוספות,וגם לא בדיקת התאמה גנטית,ובכלל אינך כלולה בהגדרה של הפלות נרגלות.
במקום כל זאת עיקר המאמץ הרגשי והגופני צריך להיות בכיוון שלמטיפול נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורשלומית13/08/2012
שלום
בת 45,
עד היום היו לי מחזורים וביוצים טבעיים וסדירים ,חודש בחודשו
(כל 28-30 יום)
כעת לראשונה חווה איחור רציני.עברו 46 יום מתחילת המחזור האחרון.וטרם הופיע מחזור.
בעברי מיקרואדנומה 3 מ"מ בהיפופיזה.רמות פרולקטין מעל הנורמה.בסביבות1200 כשנורמה 600.
אך היות ומחזורי היו טבעיים וסדירים, לא נטלתי פארילק.למעט תקופה כשרציתי להרות.אז לקחתי חצי כדור ליום שהוריד רמות פרולקטין.
רופא הנשים טוען כי החודש אין ביוץ.(פעם ראשונה שזה קורה לי)
באולטראסונד אין זקיקים,אבל רירית 11 ממ
1 האם הרירית תנשור מתישהוא?או שמא תשאר עבה למשך כמה חודשים?
2 האם הרירית תנשור גם אם אין זקיקים ולא היה ביוץ?
3 הייתכן שהאיחור נובע בעקבות הפרולקטין הגבוהה?הרי תמיד היה לי גבוהה ומחזור היה סדיר.
4 אם אחזור ליטול פארילק,האם המחזור יחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור במחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2012תבדקי את תשובתי הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי זרע של הבעלgabi13/08/2012
שלום בעלי צריך לעשות בדיקת זרע כי בעבר התנועתיות לא היה משהו .מתי רצוי לעשות
את הבדיקה??אם קיימנו יחסים אחרי כמה ימים כדי לעשות בדיקה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי זרע של הבעל - תגובה
פרופ` דוד בידר14/08/2012אחרי 5 ימים של הימנעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רופאים יקרים אשמח לתגובות ממכgabi13/08/2012
בת 33 יש לי 2בנות מהפרייה כרגע רוצה להתחיל בתהליך שוב הרופא שלי נת לי לעשות בדיקות דם במחזור מה השלב הבא???זריקות להוצאת בייות מהמחזור הבא??
האם קיים דבר כזה לבחור את מין העובר אני מאוד רוצה בן.היה לי בן שניפטר ז"ל
והייתי מאוד רוצה שהריו זה אזכה בבן יש דבר כזה עם כל הטכנולוגיה של היום?.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רופאים יקרים אשמח לתגובות ממכ - תגובה
פרופ` דוד בידר14/08/2012הדרך היחידה לאבחנת מין העובר היא על ידי בדיקת תא העובר ואז אפשר לבדוק האם העובר המוחזר הוא זכר או נקבה.
בארץ אי אפשר לבצע את הבדיקה למטרות בדיקת מין בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאדזיוה13/08/2012
15 ימים אחריי הביוץ - כלומר שבוע 4+1 בדיקת בטא - 837 !
מכיוון שתאריך הביוץ ידוע בוודאות מוחלטת ( מעקבי זקיקים ובדיקות דם גם יום לפני הביוץ וגם יום אחרי ) לא ייתכן שהיה ביוץ מוקדם .
ומכיוון שבמעקבי זקיקים נצפה זקיק אחד בלבד גם אין מצב שמדובר בהריון מרובה .
שאלתי היא : האם ייתכן במצב כזה הריון מלוארי ?
אני ממש מודאגת כי למיטב הבנתי ערכים בשבוע 4 נעים בין 50 ל 450 והערך שהתקבל אצלי כמעט כפול ומכיוון שפסלתי את שאר התרחישים נשארתי רק עם הגרוע מכל .
עזרה בבקשה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאד - תגובה
פרופ' שלמה משיח13/08/2012זיוה
תוצאת הבטה מצוינת ומתאימה להריון 15 יום לאחר הביוץ. רוב הסיכויים שמדובר בהריון תקין ולא במולה. תגשי לבצע אולטראסאונד בעוד שבוע ואם יראה שק הרי שזו עדות נוספת שאין מולה.
עצתי שתלכו לחגוג את ההריון המוצלח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידררעות13/08/2012
פרופ' בידר שלום
יש לי 3 שאלות אודה לך עם תענה לי
בהמשל לשאלותיי לגבי שלייית פתח
היום הייתי בביקורת והפרופ' שביצע את הבדיקה שלל שליית פתח מלאה אך האבחנה הייתה:
שליה נמוכה-קדמית אחורית שמאלית
מרחק השליה מהפה הפנימי של צוואר הרים כ-2 מ"מ . אורך תעלת הצוואר 32 מ"מ
האם זה מוגדר כשליית פתח גבולית איך אפשר להגדיר זאת?
מה הסיכוי שזה יעלה אציין שאני בשבוע 25+4?
מהלילה יש לי כאבים בצדהאחורי של הגב מה הסיבה לכך ? היום שבדקו אותי בטן הייתה רכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/08/2012בשלב זה זה עדיין מוגדר כשלית פתח מסוג קרוב לצואר אך לא שלית פתח מרכזית.
כפי שכבר כתבתי הסיכויים טובים מאוד ולמעט מעקב לא צריך כלום.
לכאבים יש הרבה סיבות אך בשלב זה לא צריך לעשות כלום למעט יותר מנוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות גנטיות לזרע הגבר - במקום אשההילה13/08/2012
שלום רב!
ברצוני לדעת, האם אפשרי לרכוש זרע שעבר את כל הבדיקות הגנטיות, המקיפות, לכל המחלות, כמו שמציעים לאשה שמתכננת היריון. ואז יתייתר לאשה לעבור את כל הבדיקות שלא בסל. אלא האשה תעבור רק את הבסיסי. היש סיכון ב"רעיון" שכזה....?
הרי כשזוג מכיר באקראי, הגבר לא עובר כ"כ הרבה בדיקות, אלא רק האשה, ומה קורה אם נקלטים בהריון לא מתוכנן??? הלכו הבדיקות ?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות גנטיות לזרע הגבר - במקום אשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012שלום הילה
ניתן היום לרכוש בבנק הזרע ״סופרם״זרע שמקורו מתורמים שעברו את כל המכלול של הבדיקות הגנטיות -44 בדיקות גנטיות,דבר המקנה ביטחון אופטימלי למנחעת העברה של מחלה גנטית.
לטעמי לא ירחק היום שתורמים יעברו את הצ׳פ הגנטי שכולל בדיקת כ-1500 גנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןאינה13/08/2012
B-HCG quantative 13.6 MIU/ml
זה התוצאה שקיבלתי ונאמר לי להגיע לבדיקה עוד יומיים
אני ממש לחוצה. סטטיסטית אחרי תוצאה כזאת מה הסיכוי שזה יעלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
פרופ' שחר קול13/08/2012יש לברר אולי זה שאריות של אוביטרל?
יש לברר האם נלקח בזמן?
קשה מאוד להעריך סיכויים רק על בסיס התוצאה בלי ידע רחב של הרקע הקליני המלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון - לד''ר שחר קול
אינה13/08/2012לא לקחתי כלום זה הייתה החזרת מוקפאים ואני רק עם אנדומיטרין .
יש מצב שזה הריון או שאני חייה בסרט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון - תגובה
ד''ר ישראל וגמן13/08/2012סטיסטית קיים סיכוי יתכן והבדיקה בוצעה מעט מוקדם יחסית להשרשת העובר
קצת סבלנות ואם הבדיקה תעלה מציע בדיקה חוזרת יומיים עד 4 ימיים לאחר מן לוודא כי אכן יש עליה תקינה. מאחל לך שכך יהיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים בהנקהדנה13/08/2012
שלום
אני מעוניינת לדעת, האם אפשר לקחת את הכדור DHEA כאשר מניקים?
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים בהנקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012שלום
אינני ממליץ לקחת DHEA בהנקה למרות שמדובר בתוסף מזון,אולם מאחר ותוסף זה מצוי בשרשרת היצירה של הורמונים אנדרוגנים והוא עובר בהנקה באמצעות החלב לעובר לא הייתי ממליץ לקחת אותו,ובכלל מה יכולה להיות הסיבה ללקיחתו בזמן הנקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמופנה לפרופסור יעקב אשכנזי
דנה15/08/2012שלום
תודה על תשובתך. לשאלתך, אני מעוניינת בהורמון כדי להיכנס להריון שוב. אני בת 42. גם לפני ההריון הקודם לקחתי את ההורמון (בגיל 41). הריון ספונטאני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מופנה לפרופסור יעקב אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2012שלום ,במידה ואת מעוניינת להרות ,הטוב ביותר להפסיק את ההנקה המדכא ביוץ ,ואז להמשיך לקחת את ה-DHEA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאי הפורוםטליה12/08/2012
ערב טוב, אני בת 36 +1 מזה שנתיים נסיונות להרות ללא הצלחה, בעלי בצע בדיקת זרע : נפח:2 סמ"ק, PH-8.5, ריכוז -6.5 מליון סמ"ק, סה"כ זרעונים :13 מליון, 52% בתנועה, סוג התנועה: מקומית-24%, סיבובית-16%, פרוגרסיבית—60%, ריכוז תאים עגולים-2 מליון סמ"ק, כמו כן ביצעתי בדיקת דם ביום החמישי למחזור להלן התוצאות:
TSH-0.83, פרולקטין-268, LH-3.4, FSH-6, פרוגסטרון-0.9, טוסטסטרון-קטן מ-1.5, DHEA-S-0.65, אסטרדיול (E2)-קטן מ-100pmol/L
הרופא ממליץ לי על כדורי איקקלומין ואוביטרל. ולאחר השבחת והזרעה האם הכיוון עליו המליץ הרופא יוביל להריון או שמא צריך זריקות והזרעה במצבי?תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאי הפורום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012שלום יעל
הכיוון שעליו הצביע הרופא שלך נכון טיפול משולב בגרימת ביוץ +הזרעות הינו הטיפול המומלץ במקרה זה ,וכמו תמיד מתחילים מהקל לכבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבותשלומית12/08/2012
רצית להבין,האם בחורה שעוברת טיפולי פוריות(שאיבות)
ייפסק לה המחזור מוקדם יותר ,מאשר בחורה שלא עוברת שאיבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/08/2012שלום שלומית
ברצוני להרגיעך שטיפולי פריון או שאיבת ביציות במסגרת הפריה חוץ גופית אינם גורמים לבלות מוקדמת.
בכל טיפולי הפריון או ההפריה החוץ גופית הטיפול ההורמונלי מגייס את הזקיקים המצויים כבר במצב של זקיקים בסיסיים (אנטרלים) הנתונים למרות הטיפול ההורמונלי ,ובכל מקרה אילולי גיוסם הם אובדים ממילא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי לעשות חיסונים לתאילנד ?מיטל12/08/2012
אני בספטמבר נוסעת לתאילנד אני מפסיקה לעשות טיפולים עד שאני יחזור האם כדאי לעשות חיסונים ?
יש לאנדומטריוזיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם כדאי לעשות חיסונים לתאילנד ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/08/2012מיטל שלום
בעת נסיעה לתאילנד כדאי לבצע את כל החיסונים המומלצים,זה לא יפגע בהמשך הטיפול שלך.
למרבה הצער אין חיסון לאנדומטריוזיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)