מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי החזרת עובריםחנה02/08/2012
אני אחרי החזרת עוברים רציתי לשאול אם מותר לקיים יחסי מין ומתי? ואם זה לא מזיק?אשמח לתשובה.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012שלום חנה
המציאות מלמדת שזוגות משיגים הריון גם כאשר הם מקיימים יחסים גם לאחר הביץ,באשר להפריה חוץ גופית,התהליך מתקיים תוך איזון עדין בין כל המערכות המשתתפות,ובמצב שהרגישות האגנית היא מקסימלית(לאחר שאיבת ביציות,מציאותם של מבנים ציסטים רבים באגן)קיום יחסים עלול להזיק,ובנוסף נוזל הזרע מכיל חומרים היכולים לגרום להתכווצויות של הרחם,כנ״ל גם האורגזמה,אי לכך לועמי יש להימנע מייחסים לפחות שבוע מההחזרה,וזאת למרות שקיום יחסים מבטא סטטוס נפשי הולם התורם בס״הכ לסיכויי ההתעברות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עובריםאלי02/08/2012
שלום רב. אנחנו אחרי IVF לפי החישוב בשבוע 6. באולטרא סאונד השבוע ביום ראשון היה: שני שקים אחד ללא דופק. 2 מ"מ. השני תוכן ללא סדיר הרופא אמר תחכו לשבוע הבא לחזור על האולטרא סאונד האם זה הגיוני מלחיץ מאוד. תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דופק עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012אלי שלום
עוברים בשבוע 6 מתאפיינים בקוטב עוברי,שק חלמון ,ודופק עוברי,כדאי שתבררי היטב עם הרופא שלך את משמעות הבדיקה שעברת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה להחזיר?מישהי02/08/2012
בת 41.5, ילד בן שנה מ-IVF (ראשון). עברתי אתמול שאיבה והודיעו לי עכשיו שהופרו 3 מתוך 5 ביציות. האם יהיה זה נכון להחזיר את כל השלוש? משיחות קודמות עם הרופא שלי הבנתי שזאת עמדתו אבל אני קצת חוששת. האם הסיכוי שייקלט יותר מאחד בגילי באמת כל כך נמוך?
בפעם הקודמת, אגב, הוחזרו שניים ונקלט כאמור אחד.
לא ידועה שום בעיית פוריות חוץ מגילי המתקדם, ונטייה לרירית דקה (לא עוברת את ה-7 גם עם ההורמונים של הטיפולים)
צריכה להחליט עד מחר. פוחדת מהיריון מרובה, ובוודאי של שלישייה, אבל גם ממש לא רוצה "לבזבז" עוברים טובים ולגמור בלי היריון בכלל.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה להחזיר? - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2012להחזיר הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופית מביצית מוקפאת וזקעואיתי02/08/2012
שלום, אנחנו עושים פונדקאות בהודו. נשאבו 9 ביציות מהתורמת ביצית וכעת יש מנת זרע ו 9 ביציות ממתינות להפרייה חוץ גופית והחזרה ביום השלישי אל תוך הפונדקאית.
השאלה היא: כמה ביציות להפשיר?
ייעצו לנו להפשיר רק 5 כעת, מתוך שאיפה שייצאו מספר עוברים טובים להחזרה ובמידה ולא עדיין ישארו 4 ביציות הפרייה נוספת.
זאת במקום להפשיר את כל הביציות ולהקפיא חלק מהעוברים.
מה ההמלצה? נשמח לדעת כי ההליך אמור להתבצע ביום שבת.
בכלל, מה הסיכוי להריון בהתחשב בכך שהזרע תקין והתורמת בריאה ובת 26?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה חוץ גופית מביצית מוקפאת וזקעו - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2012להפשיר 5.
כבר אמרתי לך בעבר שהסיכויים שיהיה הריון מאוד קטנים , אם בכלל,ועקב המאמץ שאת עושה את צריכה לדרוש ביציות טריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםממי02/08/2012
אני אחרי החזרת עוברים רציתי לשאול אם מותר לקיים יחסי מין ומתי? ואם זה לא מזיק?אשמח לתשובה.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2012בארבעת הימים הראשונים לא ואחר כך אפשר.
לגבי מתי תחליטו לבד , אפשר בכל שעה ביום וגם בלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה עובר קומפקט?לימור02/08/2012
אתמול הוחזרו לי 2 עוברים מוקפאים שעברו PGD, הם הוקפאו 8 תאים ואתמול כאשר החזירו לי אותם לרחם אמרו לי שהם התקדמו יפה והם קומפקט?!
אשמח לכל מידע אפשרי.
תודה רבה רבה לכולם
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב פרופסור בידר
לימור05/08/2012האם זה שלא קיבלתי תשובה אומר שאינך יודע או שאולי פיספסת את שאלתי?
שבוע טוב,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב פרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2012הכוונה לעובר מתקדם יותר שיש לו צורת תאים שנקראת כך וזה מראה על התפתחות תקינה של תאי העובר במעבדה אך לא מבטיח הר5יון וזה עדיף על עובר שנשאר במבנה של תאים ביום9 שבדקו אותו לפני החזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב פרופסור בידר - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2012ביום שבדקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב פרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר16/08/2012ראית כמה תשובות דומות קיבלת ואיזה התעניינת יש בשאלתך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה זה עובר קומפקט? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012לימור שלום
העוברים שלך מצויינים והמשיכו להתחלק ומספר התאים שלהם גדל לפיכך הם הצטופפו לקראת מצב הקרוי מורולה ,המקדים מצב של בלסטוציסט ,לעוברים כאלו יש ביטוי של הגורם הזכרי האבהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי הנכבד בוקר טוב
לימור13/08/2012תודה רבה על ההתייחסות והתשובה שנותנת תקווה בלב.
אשמח באם תסביר את המושג "זכרי אבהי"?! מה זה אומר?
שוב תודה והנני בטוחה שהנך עסוק מעל ומעבר ובכל זאת כאן איתנו.
חן חן
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור אשכנזי הנכבד בוקר טוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012שלום לימור
העובר עד ליום השלישי להתפתחותו מותנה בתרומה הגנטית שמקורה בביצית ,מעבר ליום השלישי באה לידי ביטוי התרומה הגנטית של הגינום הזכרי(האבאי)והעובר המתפתח מבטא את השלימות הגנטית שמקורה מהאם (הביצית)והאב(הזרע)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה עובר קומפקט? - תגובה
ד''ר ישראל וגמן13/08/2012אם יורשה להוסיף ולהעלות את מצב רוחך זה שהעוברים המוקפאים שעברו PGD (אשר מקטין את סיכווי הקליטה של העוברים שעברו פרוצדורה זו )שרדו במלואם ואפילו המשיכו בהפתחותם לשלב מתקדם יותרת מצביע על כך שהם עוברים טובים ויכולת הצלחתם להשתרש רבה יותר מעוברים שלא התקדמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים נכבדים מודה לכם על התקווה
לימור14/08/2012שהפחתם בנשמתי הכואבת!
מחר אני עושה בדיקת בטא אחרונה בחיי! מחר אני סוגרת 20 שנות I.V.F שהתחילו בגיל 23 ומסתיימים להם ממרומי גילי 44+.
כולי תקווה שתינוק/ת נוסף יתווספו למשפחתנו הקטנה ואם לאו, לא נורא מודה לאלוהים על מה שקיבלתי!
תודה רבה רבה המשיכו לעשות חיל ולשמח נשים בידע הרפואי והמקצועי הנכבד שבאמתכתכם ולגרום לנשים כמותי להגשים את חלום ההיריון, הלידה והאמהות!
יישר כח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו מחזיקה לך אצבעות!! ריגשת אותי
מודאגת15/08/2012מאוד!!
תעדכני אותנו :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקירתי והצלחה גם לך!
לימור15/08/2012ש ל י ל י!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה עובר קומפקט? - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/08/2012לימור
ראיתי ששאלתך לא נענתהף
עובר קומפקט הוא עובר של יום רביעי, בדרכו להיות בלסטציסט. זהו עובר שנחשב לעובר טוב בדרגא מעל 8 תאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת חייבת עזרהקרן01/08/2012
שלום רופאיים יקריים אני בת 28 ילדה מנשואים ראשונים
נשואים שניהים בעיית זרע אצל בעלי
הפרייה ראשונה הריון תאומים הפלה בשבוע 15
לאחר ההפלה 5 הפריות ללא הצלחה בהפרייה ה 5 הריון
עד לשבוע 11 אין דופק לעובר
עד עכשיו עשיתי 6 הפריות כושלות
ולפני חודש עשו לי איסרוסקופיה וגילו לי 2 פוליפים
1 מ"מ שניהם
ותמיד שאני מחזירה את העוברים אם יפים מאוד
השאלות שלי
1. למה לא נקלט?
2. יכול להיות שבגלל הפוליפים לא הקלט זה הפריע לעוברים לקלט?
תודה רבה רופאים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
קרן02/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיואשת חייבת עזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012קרן שלום
התהוות הפוליפים יתכן ונגרמה בעקבות ההפלות או גרמה להפלות,בכל מקרה רצוי שתבצעי גם בירור הפלות כולל קרישתיות הדם שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הריוןליאל01/08/2012
שלום,
גיל 36, +2 לידות והריונות תקינים
הפלה עובר שלא התפתח,הידבקות ראשונית CMV -הפלה, הריון כימי
עשיתי בדיקות קרישיות יתר מצ"ב הממצאים שקיבלתי:
Cardiolipin IgM Ab | MPL U/ml | (
9.6 התוצאה הינה 9.6 כאשר הטווח הינו בין 0 ל 7
Beta 2 Glycoprotein 1 IgG | U/ml | 9.2
|
התוצאה הינה 9.2 כאשר הטווח הינו בין 0 ל 5
Beta 2 Glycoprotein 1 IgM | U/ml | (
0
התוצאה הינה ב8.7 כאשר הטווח הינו 0 ל 5
מה המשמעות?
תודה רבה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012גלית שלום
עלייך לפנות לרופא פריון וקרוב לוודאי שתידרשי לטיפול נוגד קרישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרדניאל31/07/2012
שלום,
אני בת 31,
האם במסגרת החזרת עוברים מוקפאים יש עדיפות לאנדומטרין או אוטרוגסטן?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/08/2012במחזור טבעי לא אך במחזור תחליפי שבו מתחילים באסטרוגן ומוסיפים פרוגסטרון עדיף אוטרוגסטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לפרופי בידר
דניאל02/08/2012שלום,
התחלנו עם אסטרופאם ולפני החזרה עדיף אנדומטרין או אוטרוגסטן?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לפרופי בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2012אוטרוגסטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לפרופ' בידר
דניאל07/08/2012האם עדיף לקחת את אוטרוגסטן דרך הפה או דרך נרתיק?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר07/08/2012נרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלחץ, בבקשה עזרה דחופהיעל31/07/2012
אני אחרי טיפוליי הפריות, איקסי.
כרגע אני בשבוע שמיני עם שניי עוברים.
עד עכשיו אני לוקחת פעמיים ביום פרוגסטרון אנדומטרין, וממשיכה לקחת את זה עד שבוע 9. אבל הפסקתי לקחת אסטרופם בשבוע 5. אני מפחדת שיקרה משהו בהתפתחות העוברים, כי קראתי שגם את זה צריך לקחת עד שבוע 9.
בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלחץ, בבקשה עזרה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/08/2012לא צריך אסטרופם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מישהו יודע על הדרך המיטבית להשגענת31/07/2012
להשגת היריון מתרומת ביצית ו-תרומת זרע; מבחינת קליטה והריון תקין
האם ע"י
1. השתלת עוברים טריים במרפאה עצמה.
2. ייבוא ארצה של עוברים טריים.
3. הפשרה - של עוברים מוקפאים
מה הדרך המומלצת מבחינת אחוזי הצלחה? ומהירות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מישהו יודע על הדרך המיטבית להשג - תגובה
פרופ` דוד בידר01/08/2012הבאת עוברים לארץ היא דרך טובה.
יש יתרון מה להחזיר במרפאה עצמה אך יש עלויות של טיסה וכו׳.
עדיף לא קפואים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 21ילדה31/07/2012
שלום,
האם יש תקווה לבטא 21, 12 יום לאחר החזרה?
E2-1590
P-69
אשמח לאופטימיות, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לעזרה, תודה!
ילדה01/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי I.V.F היתה לי בטא 28 והיום הוא
לימור02/08/2012בן שנה פלוס וחמוד מאוד.
מקווה שעזרתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא 21 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012שלום
כן יש תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' בידר שלוםעדי31/07/2012
אני בחורה צעירה ובריאה בת 24 שמנסה כבר כמה חודשים להרות מזרעו של אהובי שנפטר. הזרע הוצא בtesa ואינו בתנועה. רציתי לדעת כמה דברים:
-אם יש לי 3-4 זרעים בתנועה בכל מנה האם אפשר לשבח?
-ההחזרות שלי הן תמיד בסביבות ה6 ימים לאחר ביוץ זה לא הפרש גדול?
-כמה שאיבות עוברות נשים עד שסטטיסטית זה עלול לגרום לנזק
-עד כמה משמעותי ההבדל בסיכוי להריון בין החזרה של אחרי שאיבה להחזרת מוקפאים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' בידר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר31/07/2012צריך לבדוק את תוצאות ההפריה.
אם הזרע הוצא מהמת והוא לא זז בהפשרה אז אני לא בטוח שיש סיכויים להרות.
בכל אופן רק לאחר שאדע את דפי המעבדה של ההפריות אוכל להגיד לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכנון הריון שניליאור31/07/2012
שלום,
הריון ראשון לאחר ניסיון טבעי של שנה + 2 טיפולים תחת איקקלומין והזרעה. בטיפול השני נקלטתי.
אני פוליציסטית מעברי, לבעלי ספירת זרע גבוהה מאוד, אך איכות מעט נמוכה.
אני מתלבטת כמה זמן עליי לנסות באופן טבעי לפני התחלת טיפולים?
איזה ריזיקה של זמן לקחת לקראת ההריון הבא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכנון הריון שני - תגובה
פרופ` דוד בידר31/07/2012זה תלוי בגילך.אם את צעירה את יכולה לנסות כחצי שנה ואם אין הריון לחזור לטיפול שהצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 30
שיר02/08/2012האם לחכות חצי שנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 30 - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/20123 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידררעות30/07/2012
פרופ' בידר שלום
היום ביצעתי סקירה בשבוע 23+4 וצוואר הרחם 29-30 לפני שבוע אצל הרופא המטפל היה 37 . האם יש סיבה לדאגה וצריך זריקת פרוגסורון ? הרופא שעשה את הסקירה טוען שזה בסדר ולפעמים יכול להיות שוני במיכשור
מה דעתך ןהאם אפשר להגיע לסוף עם צוואר 29 בשבוע 23+4 כי זה עוד יתקצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר31/07/2012זה נכון מה שהרופא שלך אמר.
לא צריך פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)