מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השתרשות??נועה30/07/2012
מאתמול יש לי דימום חלש מאוד (רק בניגוב) והתכווצויות כמו של מחזור ואפילו חזקות מהרגיל. באופן עקרוני לא נראה לי שזה מחזור כי זה הגיע 10 ימים לפני הזמן.. ברצוני לדעת האם יש סיכוי להשתרשות? וכמה זמן נמשך דימום השתרשות? ומתי כדאי לעשות בדיקה?
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות?? - תגובה
ד''ר ישראל וגמן30/07/2012לא כתבת אם את לאחר טיפול כן או לא. לפי מה שכתבת הדימום הופיע מספר ימים מועט מהביוץ אם אל ללא טיפול או החזרת העוברים אם את בטיפול. בכל מקרה זה לא נראה כוסת. לגבי השתרשות יתכן אך זה אינו אמור להיות עם כאבים זמן רב כל כך אלא זמן קצר
בהתאם למועד שתקבלי את הוסת הבא אפשר יהיה לשפוט ביתר קלות מה היה הדימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתרשות??
נועה30/07/2012תודה על התגובה, הייתי מספר חודשים ללא מחזור, לאחר נטילת duphaston קיבלתי מחזור ומאז עברו 26 ימים (במצב רגיל המחזור שלי 34 יום) ועכשיו יש את התופעות שרשמתי... מתי רלוונטי לבצע בדיקה? כמה זמן בדר"כ מופיע דימום של השתרשות? ואילו תופעות יש לו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השתרשות?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2012נועה שלום
דמם השתרשות הוא דמם מועט ולטווח קצר,הפשוט ביותר לבצע בדיקת דם לאסטרוגן,פרוגסטרון וביטה,שתגדיר את מצבך באופן מדויג ולא ספקולטיבי,ואפילו תשלול הריון כימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאים והחזרתם לרחםיוד30/07/2012
שלום,
נאמר לי, ע"י 1 שעברה טיפולים והקפיאו לה עוברים, שזה גם תהליך שיכול לקחת שנים כי "לא שורדים את הטמפרטורה", בהחזרה כנראה.
להבנתי, האם זה אותה בעיה עם הקפאת ביציות שלא תמיד יעיל, משהו עם הטמפרטורה..... ואין קשר להצלחת ההפריה וההקפאה - אלא השיבושים יכולים לצוץ בהחזרה ? גם עם הביצית צעירה יותר (גיל 40), ונניח ההחזרה מבוצעת לאחר כ-4 שנים.. מה יעילות הקפאת עוברים ? לרבות עניין הטמפרטורה האם היא "הרסנית" בהחזרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים מוקפאים והחזרתם לרחם - תגובה
ד''ר ישראל וגמן30/07/2012שאלתך לא כל כך מובנת אך באופן כללי אנו מקפיאים עוברים ששיכולים לשרוד את ההפשרה הם מוקפאים לטמפרטורה של 193- ושם הם יכולים להיות זמן רב. כל עובר הוא אותו עובר שהוקפא. כנראה שמי שסיפקה לך את האינפורמציה לא בדיוק הבינה את כוונת הרופא. שוב חוזר אנו מקפיאים עוברים טובים שאנו חושבים שישרדו את ההפשרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים מוקפאים והחזרתם לרחם - תודה,
יוד30/07/2012תודה ד,ר וגמן, אכן טוב הסבר הרופא, תמיד! כאשה מבולבלת, (עד כמה שמבינה), שבנושא תרומת ביצית: עדיף להחזיר לגוף האשה ע. טריים (לכן נוסעות פיזית לקייב למשל), מאשר לייבא עוברים מוקפאים או טריים (לסיכויי הצלחה מירביים). אך נראה שגם עם עוברים מוקפאים (בארץ), או ייבוא טריים מחו"ל, לא ניכרת בעיה ב% הצלחה. כל אופציה טובה !?!
[...סתם התלבטתי אם כדאי לעבור מחזור 1, 2 IVF ואם לא ילך לצאת לת. ביצית, כאשר בגיל מאוחר יותר אוכל לשוב לנסות עם העוברים המוקפאים], אבל אצלי יש בעיית ביצית זקנה (44י) וזה הקובע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוףlama30/07/2012
שלום היום עברתי שאיבת ביציות אחרי שהשתחררתי התקשרו אלי מבית החולים לחזור מהר כי אין לא מצאו זרע בדוגמית שנתן בעלי וגם אמרו שהביציות ששאבו 8 לא בשילות וגם ככה לא יכולים להזריק אותם מה זאת אומרת אין זרע והביציות לא בשלות לא קבלתי הסבר אמרו שיתקשרו מחר האם זה אומר שאין תקווה אנחנו לא יכולים להביא ילדים ( אני אחרי יותר מ20 מחזורי טיפול תוך8 שנים יש לי ילד 1 הבעיה שלנו היתה תמיד הזרע קבלנו טיפולICS ׂבבקשה תענו לי מהר אני במצב גרוע ביותר
ותודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף - תגובה
ד''ר ישראל וגמן30/07/2012מציע שתמתיני עד מחר ותקבלי את הסבר בית החוליםהם יודעים את בפרטים המודיקיםואת כל השאלות שאלי אותם. לענות ללא ידיעת הפרטים המדויקים זה לא במקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום פגשתי מלאך! פרופ' בידר מבטיחהשרונה29/07/2012
לפרסם את כל הסיפור אחרי שהכל יהיה בסדר!!! כלריסה את מלכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום פגשתי מלאך! פרופ' בידר מבטיחה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/07/2012מלאכים יש רק בשמיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצניעות זה יפה!! אך מגיע לך את כל
ענן לבן מעליי31/07/2012הקרדית מצטרפת לכתוב !אכן אתה מלאך בדמות אדם. אתה מדבר בגובה העיניים תומך נותן תקווה בודק כל דבר אפשרי בכדי להגדיל את הסיכוי להפוך כל מטופלת שלך לאמא. יישר כוח. וגם לכלריסה המדהימה תודה תודה על הטלפונים האכפתיות ההקשבה את גדולה מהחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצניעות זה יפה!! אך מגיע לך את כל - תגובה
פרופ` דוד בידר31/07/2012בסוף יחשבו שזה מדור פירסומי שאני מתנגד לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחשבו ממתי אתה עושה חשבון?!חוץ מזה
ענן לבן מעליי31/07/2012מי שמכיר אותך יודע שאתה אלוף!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחשבו ממתי אתה עושה חשבון?!חוץ מזה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/08/2012אני מציע שנתרכז ביעוץ והכוונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאת29/07/2012
שלום רב,
ביום ה - 13 להחזרה הבטא היתה 166
ביום ה - 17 הבטא היתה 1815
האם הערכים טובים?
האם תקין לשבוע שבו אני נמצאת (וסת אחרונה החלה ב - 29.6.2012)
בתודה מראש
ת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - תגובה
פרופ' שחר קול30/07/2012ערכים טובים.
לבדיקת א.ס. חודש לאחר השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידררעות29/07/2012
פרופ' בידר שלום
הריון שבוע 23 הבוקר היה דימום קל כמו מריחות שוחחתי עם הרופא המטפל שבדק אותי לפני שבוע והכל היה בסדר והוא חושב שאין מה לדאוג וכנראה מדובר בדימום חיצוני אך להיות ערנית
מה זה אומר דימום חיצוני והאם זה שכיח בהריונות?
מחר יש לי סקירה האם ניתן לראות בסקירה את מקום הדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר31/07/2012לפי התיאור שלך מה שאמר לך הרופא המטפל זה ככה, לפעמים יש הפרשות כאלה מצואר הרחם.
בהריון יש הפרשות כאלה ןלא תמיד ברור המקור האמיתי אך זה חולף וצריך להמשיך לעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרותליאור29/07/2012
שלום רב
בעלי ואני בני 28 בריאים לחלוטין מנסים להרות 4 שנים
מספר פעמים הצלחנו בטיפול אך כעבור זמן מה זה נפל
מה הייתם ממליצים לעשות ? איזה תמיכות לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות - תגובה
ד''ר ישראל וגמן30/07/2012ראשית הייתי ממליץ על ברור של הפלות חוזרות אם מספר ההפלות הוא 3 ומעלה. יתכן ושם נעוצה סיבת הכשלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות גנטיות לפני חזרה לטיפוליםלא יודעת מה29/07/2012
היי!
בכוונתי לחזור בקרוב לטיפולים (החזרת מוקפאים). בזמנו לפני ההריון הראשון עשיתי כל מיני בדיקות גנטיות, וזאת לאחר התייעצות עם אחות/יועצת גנטית, בהתאם למוצא של שנינו.
1)האם כעת לפני ההחזרה הצפויה עלינו לעשות בדיקות גנטיות חדשות?או שהקודמות "תופסות" גם לעכשיו, למרות שעברו כמעט 3 שנים?
2)אם בהריון הקודם הייתי חיובית ל-GBS, האם זה אומר שגם בהריון הבא ב"ה אהיה חיובית, ואז לפני הלידה אצטרך לקבל אנטיביוטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לשמוע תשובה...תודה!
לא יודעת מה31/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות גנטיות לפני חזרה לטיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר31/07/2012לא צריך לחזור על גנטיקה ,זה תופש.
לא בהכרח יהיה החיידק ויש לבדוק בהריון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביוץלא יודעת מה29/07/2012
שלום רב!
בדקתי במחשבון ביוץ באינטרנט לגבי מועד הביוץ הבא שלי. תאריך וסת אחרון 8/7/12, ואורך מחזור 29-30 יום. יצא לי שהביוץ צריך להיות ב-3/8 או ב-4/8.
כיצד זה יכול להיות,אם עפ"י החישובים שלי הווסת הבאה צריכה להיות כבר ב-7/8?אני בנתיים לוקחת גלולות (מתכוונת לחזור לטיפול החזרת מוקפאים בקרוב מאוד, לוקחת גלולות בהמלצת הרופא בבית החולים), אבל עדיין משהו בתאריכים לא מסתדר לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה..אשמח לתשובה!
לא יודעת מה31/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תשובה??
לא יודעת מה02/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2012הוסת תמיד באה 14 יום מהביוץ.
ככה שתעשי חשבון לבד, אם את מקבלת באופן סדיר הביוץ ביום 14 וכך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מועד ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012שלום
הגלולות ידחו את מועד הביוץ הבא שלך ,את צפויה לקבל מחזור נוסף לאחר הפסקת הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד ביוץ - תגובה - תגובה
ד''ר ישראל וגמן13/08/2012האם את לוקחת גלולות (האם זה גלולות למניעת הריון ) להסדרת מועד הוסת הבא לתכנון המשך הטיפול. אזי כפי שנכתב לך בסיום הגלולות תקבלי דימום שאינו הוסת הטבעי (הגלולות דוחות את המחזור ) ואז רופאך יוכל לתכנן את ההמשך. כ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מועד ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012שלום,לקיחת גלולות תאפשר דחיית הביוץ שלך ,בנוסף לאחר הפסקת הגלולה יופיע מחזןר נוסף,ויתכן שלפי תחשיב זה נקבע מועד הביוץ הבא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד ביוץ - תגובה
פרופ' שלמה משיח13/08/2012המיואשת
הביוץ מתרחש עפ"ר 13-14 יום לפני הוסת הבאה.
לפי חשבוני אם הוסת האחרון היה ב-8/7/12 והבאה תהיה ב- 9-10/8/12 הרי הביוץ יהיה ב-27/7/12.
בכל מקרה לשם החזרת מוקפאים אנו עוקבים אחרי הביוץ באמצעים מספר כגון: בדיקות אולטראסאונד ובדיקות הורמונליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן של חודש חמישי בשבוע שישיטל29/07/2012
היי,
תאריך המחזור שלי היה ב16.6. אני לאחר IVF, ההחזרה היתה ב1 ליולי.
הוחזרו לי 4 עוברים, אני בת 41.8.
גם מהטיפולים עצמם היתה לי בטן נפוחה.
איך יודעים אם הבטן השמנה שהיתה לי (לא הייתי שטוחה גם קודם, גם בלי הטיפולים) היא בטן הריונית או לא? בכל זאת... 4 עוברים... אולי יש קשר?
ושאלה נוספת, אני חיה לבד, עם חתול. אין, לצערי הרב, מי שינקה לו את הארגז חוץ ממני. זה חתול שאומץ לפני 4 שנים מהרחוב וחוסן ואינו יוצא החוצה. במסגרת הבדיקות שנדרשתי לעשות כהכנה לטיפולים (זרע מתרומה) עשיתי גם בדיקת טוקסופלזמה שיצאה תקינה.
איך בכלל נדבקים בחיידק הזה? האם כפפות זה מספיק בטוח?
(החתול האהוב שלי מנושק לעיתים קרובות....)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו....
טל30/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן של חודש חמישי בשבוע שישי - תגובה
פרופ' שחר קול30/07/2012יש לבצע בדיקת א.ס. בהקדם.
לגבי החתול: יש לברר האם יש לך חיסון לטוקסופלזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובות
טל30/07/2012עשיתי אולטרסאונד אתמול, יום ראשון, נצפה שק הריון ושק חלמון. עדיין לא דופק.
נשאר עובר אחד מכל הארבעה....
ולגבי הטוקסופלזמה- IgG וגם IgM שלילי. אני מניחה שאין לי נוגדנים. מה עלי לעשות? לא הבנתי מה הקטע עם הכפפות, הרי ממילא אני לא נוגעת בצואה עם הידיים ומיילא שוטפת ידיים אחרי כל נקוי. (לא אחרי נישוק אבל...)
:)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול- המשך תשובה לתגובתך
טל01/08/2012(ראה הודעה קודמת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובות - תגובה
פרופ' שחר קול06/08/2012יש להמשיך ולעקוב כדי לוודא הופעת דופק ותקינות ההריון.
לגבי החתול - הסיכון כנראה קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתול
אריאה05/08/2012נידבקים מהצועה שלו אבל עם הוא 4שנים כבר איתך אזבטח כבר נידבקת ואת חסינה
אין מה לדאוגבקשרלזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני28/07/2012
שבוע טוב וצום מועיל
נשואה בת 33 + 2 בנות מהריון ספונטני.
שנתיים מנסה להכנס להריון.
שנה בטיפולי פוריות
קצת ארוך:
וסת אחרונה הייתה ב21/6.
קיבלתי 2 מונופור
קיבלתי פיורגון מינון נמוך מאוד
בתאריך 3/7 הופסק הטיפול = הרופא קבע גירוי יתר שחלתי = היו המון זקיקים גדולים...[אסטודיל מעל 3400]
בתאריך10/7 היה לי דימום [יותר כמו טיפות ורודות בהירות]
במשך יום עם כאבי בטן עזים.
לא קיימתי יחסים עד ה20/7 = חשבתי שהביוץ כבר היה ולכן....
ב18/7 הייתי אצל הרופא והוא אמר שאם לא אקבל בעוד שבועיים לחזור לUS.
אני לא הופנתי לבדיקות.
נכון להיום, עדיין אין וסת.
לפני הטיפולי פוריות = וסת לא סדיר.
[1] לכן השאלה שלי = מתי וסת?
[2] האם היה הביוץ?
[3] ומה לגבי קיום יחסים?
לא חשבתי לשאול את הרופא כי הייתי בטוחה שאקבל....
כל השבוע אני עם בחילות וכאבי בטן.
מה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד לא ענו לי = בבקשה!
אני30/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מדלגים ?
אני31/07/2012לפחות תענו שאין באפשרותכם לענות...
זה לא נעים לראות שאלות שעונים עליהם ועל השאלה שלי לא ענו לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012שלום
כדאי שתבצעי בדיקת אולטראסאונד חוזרת וגם בדיקת הריון במידה ובאיזשהוא שלב קיימת יחסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012שלום לך
בצעי בדיקת דם ל-אסטרוגן,פרוגסטרון,ובדיקת הריון,כמו כן כדאי לבצע אולטראסאונד לשלול היווצרותן של ציסטות שחלתיות,ובעיקר לפנות לרופא להמשך הכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי שלום,
אני13/08/2012לקבל תשובה אחרי כמעט שבועים =
אני מודה לך מאוד!
למרות שאני כבר אחרי מחזור....
אנחנו ננסה "טבעי" החודש.
אני שוב מודה לך על ההתיחסות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץרותם28/07/2012
שלום
אבקש לדעת האם ייתכן ביוץ במשך השבוע הראשון אחרי הווסת ?
האם ניתן לקיים יחסים ללא אמצעי מניעה ללא דאגה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול28/07/20121. כן
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 27 בהריון לאחר IVFא28/07/2012
בשבוע 27 בהריון לאחר IVF -עובר אחד.
עקב הפרשה נרתיקית נתן לי הרופא נרות דלצין X 3 .
ביום השני לשימוש , כאשר הוצאתי את האפליקטור (המתקן פלסטיק להחדרת הנר), היתה עליו מעט מאוד הפרשה ורודה-חומה.
על מה הדבר מעיד?
האם להפסיק ולא להחדיר את הנר השלישי?
יש לציין שאני נשאית של GBS.
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול28/07/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_ולידה' id=link]הריון ולידה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירש.27/07/2012
1. האם בדיקת מי שפיר, הינה לגילוי תסמונת X שביר (או דאון), בלבד? או מאתרת כל מיני מומים בעובר ?
2. כמה פעמים במהלך ההריון עוברים אותה, והאם יכול להתגלות דבר מה גם בסוף ההיריון שיכול להביא להחלטה להפסקת היריון ?
או אם עברה חצי שנה בסדר, ממשיכים הלאה.
בכל גיל של הריונות, גם במבוגרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול28/07/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_ולידה' id=link]הריון ולידה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה ואסטופרםאביב אור27/07/2012
לאחר הידבקות בצוואר הרחם בעקבות גרידה , עברתי השבוע היסטרוסקופיה והרופא אמר שחלל הרחם בסדר ללא הידבקויות.
הוא נתן לי כדורי אסטופרם ל 21 יום. מה מטרת הכדורים? לעבות את הרירית? זה יגרום לייצור בייציות? או רק לעבות את רירית הרחם?
אינני מעוניינת להרות עם תאומים (היה לי הריון תאומים שנה שעברה שבעקבות חוסר התפתחות העובר נאלצתי לכעבור גרידה)..
הרופא לא הסביר לי למה מיועדים הכדורים הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה ואסטופרם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2012אורלי שלום
מטרת מתן האסטרופן לעבות את רירית הרחם,האסטרופם אינו משפיע על גיוס הזקיקים ,ולא יקשור בהריון מרובה עוברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)