מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפלה טבעית בשלב מוקדם מאד של ההריוןליאת09/08/2012
היי,
הנני עוברת טיפולי הזרעה בחודשים האחרונים. מתוך 4 טיפולי הזרעה, נקלטתי פעמיים. היתה התחלה של הריון, אך לאחר מספר ימים התחיל דימום ובטא נמוכה.
מהי המלצתך לגבי ההמשך?
הנני בת 37.5
תודה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה טבעית בשלב מוקדם מאד של ההריון - תגובה
פרופ' שחר קול11/08/2012יעוץ רציני מחייב מידע מלא, שאינו זמין בפורום.
קרישיות יתר גורמת להפלות מאוחרות.
הפרעות בקריוטיפ הן די נדירות.
אם תבצעי בדיקה לקרישיות יתר סביר כי לא ימצאו דבר וימליצו על טיפול בקלקסן...
חבל.
לכן הטוב ביותר - להמשיך ולנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהממי09/08/2012
אני אחרי החזרת עובר,9 ימים אחרי ההחזרה.יש לי כאבי רגליים בשרירים למטה וגם בכף רגל.לפעמים חזקים.ותחושות לא רגילות בבטן.וגם דחף לחוץ למתן שתן.ולפעמים מרגישה פתאם עייפות חזקה מאד.רציתי לדעת למה זה קשור?ואם זה יכול להיות התחלה של תחושות של הריון?.בדיקת דם בטא רק ביום ראשון הקרוב.מחזור אחרון היה ב19 ביוני.אשמח להתייחסות.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/08/2012שלום
התופעות שאת מדווחת אינם יכולים להצביע על היותך בהריון אולא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי PGDממי09/08/2012
אנחנו זוג כבר שנתיים בטיפולי הפריה.בגלל בעיה גנטית צריך PGD.רציתי לשאול מהם הסיכויים לקליטת עובר שעבר אבחון גנטי?כיון שכבר כמה טיפולים יש החזרת עובר בריא ולא נקלט?מה יכולה להיות הסיבה לאי הקלטות של עובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי PGD - תגובה
פרופ` דוד בידר12/08/2012בדיקת עוברים למטרת אבחון גנטי מורידה את סיכויי הקליטה.
זה שהעובר הנבדק אינו נושא את המחלה לא אומר שיתר המבנה שלו תקין.
ההצלחות בPGD הן פחות טובות אם לא לוקחים תא מהעובר לבדיקה.
אם הסיכויים הם 30% אזי בבדיקה האחוז יורד ל 20.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר לעשות רפלקסולוגיה לאחר הזרעה?לילך10009/08/2012
שלום ,
התחלתי לעשות רפלקסוגיה כדי להרגע ושיהיה נעים.הוא אינו מתמחה בנושא הפיריון
האם מותר לעשות רפלקסולוגיה יום או יומיים לאחר הזרעה ? או שעדיף שלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לעשות רפלקסולוגיה לאחר הזרעה? - תגובה
פרופ` דוד בידר12/08/2012אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשישלומית08/08/2012
מחזורים סדירים כל 28 יום כמו שעון.
החודש יש איחור,עשיתי בדיקת הריון-שלילי
בדיקות דם:
אסטרדיול 199
LH 19.90
FSH 20
מדוע אין מחזור???
ותי להערכתם יגיע מחזור לפי הבדיקות דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור חודשי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/08/2012שלומית שלום
לאישה עם מחזורים סדירים ערכי ה-FSH ו-LH שלך גבוהים האם קיבלת טיפול הורמונלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא נקלט - מבקשת ייעוץאבי08/08/2012
שלום למומחים
אני ובן זוגי מנסים להיכנס להריון בסביובות שנה כבר
בכל הפעמים אנחנו מתאכזבים שוב ושוב לאחר בדיקה שגרתית אצל רופא נשים בעלי נשלח לבדיקת זרע ולי נתנו כדורי איקקלומין אשר לאחר ניתלתם גרמו לי לצ'יסטות בשחלה ולכאבים, אך למרות זאת המשכתי בנטילתן.
בדיקת הזרע יצאה תקינה ובנסיון נוסף עם ה איקקלומין היה איחור של שבוע במחזור, לאחר בדיקה ביתית הופיע פס חלששש חלש. בכל מקרה לאחר יומיים קיבלתי מחזור לצערי . (הריון כימי?)
בכל מקרה נשלחתי בהוראת הרופא לבצע בדיקת הורמונים (הבדיקה שצריכים להיות ערים 3 שעות לפני).
בבדיקה הופיע הערך "פרוקטלין" גבוה - 860 . כשצלצלתי לרופא הנשים שלי לברר מה משמעות הבדיקה
הוא אמר לי שהוא שולח אותי למרפאת פוריות דבר אשר גרם לי להיסטריה רבה :(
האם המצב כזה חמור או שאלו מקרים נפוצים ?
האם פרוקטלין עלול להפריע בקליטת הריון? והאם ניתן להחזירו לערכים נורמליים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון לא נקלט - מבקשת ייעוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012גלי שלום
קודם כל אין מה להילחץ,אכן ערך הפרולקטין שלך גבוה במקצת והדבר דורש בירור,בכל מקרה ההרעה הזו ניתנת לפיתרון בד"כ ע"י טיפול תרופתי שיסייע בידך להרות ,וימנע אפשרות של הפלה מוקדמת מהסוג שהתרחש אצלך בחודש שעבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת שביצעתי הזרעה בתרומה לשוארחלי07/08/2012
האם רמה של E-2 218 pmol עם זקיק 24 שגדל מאוד ביממה אחת- 5 ס"מ (מ- 19 ל 24 בבדיקה עם אותה טכנאית)*
מצביע בהכרח על ציסטה? או שאולי אולי היה באמת ביוץ?
פרוגסטרון 5.5 LH 7.6
האם ציסטות באמת יכולות לגדול כל כך מהר? והאם גם תעלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת שביצעתי הזרעה בתרומה לשוא - תגובה
פרופ` דוד בידר12/08/2012למרות שחסרים עוד נתונים נראה שהיה ביוץ.
הזקיק שהי 19 כנראה בייצור והפך לקופיף צהוב שאת מציינת אותו הציסטה והיא תיעלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרום' בידררעות07/08/2012
פרופ' ביעתך בעדר שלום
אודה לך עם תענה לי בצורה מפורטת על שאלותיי דעתך חשובה לי
שבוע 24+5 להריון עקב דימום אושפזתי נצפה שלייה נמוכה ולמחרת 2 רופאות קבעו שליית פתח מלאה קידמית ואחורית. שוחחתי עם הפרופ' המטפל טלפונית והוא שלל את האבחנה כי ביצעתי סקירה מאוחרת שבוע לפני והוא ציין שהיה רואה זאת וכנראה מדובר בשלייה נמוכה.
היום בבית החולים אותה רופאה שקבעה שליית פתח אמרה שבחתכים מסויימים היא רואה לעומת לפני יומיים.אציין כי לקח להם 20 דקות לקבל החלטה ומאוד התקשו לראות
צוואר הרחם היה לפני יומיים 32 והיום 28
1. מה זה אומר שליית פתח מלאה קידמית ואחורית האם יש סיכוןי לשרוד את ההריון ולהגיע לפחות לשבוע 28 . מה דעתך בעניין.
2. איך יכול להיות כל פעם שינוי בצווא הרחם פעם 32 פעם 36 ופעם 28 .
3 ראש העובר יושב ממש למטה האם זה מקצר את צוואר הרחם בצורה משמעותית או שהרחם גודל ויהיה מקום והעובר יכול עוד לשנות תנוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרום' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/08/2012כל שליה שמגיע עד המואר נחשבת שלית פתח ומה שצריך לעשות זה רק מעקב.
יכולים להיות מידי פעם דימומים אך רוב הסיכויים ההריון יתקדם בסדר ולקראת הסוף יש לבדוק ולהחליט האם השליה מפריע ליציאת העובר או לא.
השינויים בצורר הם פיזיולוגיים בגלל דימום והתכווציות ולמעט מעקב לא צריך לעשות כלום.
הראש לא לוחץ ולא גורם לכלום.
צריך סבלנות. רוב סיכויים הם לסיים את ההריון בצורה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרום' בידר - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/08/2012עד הצואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
רעות08/08/2012פרופ' בידר שלום
ראשית תודה על תשובתך המעודדת האם לדעתך יש לי סיכוי למרות שעם יחזרו פה ושם דימומים להגיע לשבוע לפחות לשבוע 36?
איך יכול להיות שתשובת סקירת מערכות שביצעתי 4 ימים לפני אישפוז כזאת שונה בצורה קיצונית מאבחנת בית החולים. בשיחתי עם הרופא המטפל הוא שלל בצורה נחרצת את האבחנה ואמר שהיה רואה את זה .
אין אפילו התאמה במיקום השלייה בין הסקירה לבין מה שנקבע בבית החולים והוא חושב שהמקסימום מדובר שלייה נמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר12/08/2012יש סיכויים להגיע לשבוע 38.
כרגע זה לא משנה ומה שמשנה מה מיקום השליה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- די דחוףבזינגה07/08/2012
טוב אז זה המצב, אני לעומת הרבה בנות כאן לא מנסהלהיכנס להריון, ולכן אני רק מנסה להבין, מתי הביוץ מתרחש? כי כתוב מצד אחד שהוא מתרחש בבמוך לסוף הדימום הווסתי:
-כיוון שהביוץ מתרחש בסמוך לסיום הדימום הווסתי, תאי זרע חיים יכולים להישאר בגוף האישה ולהפרות את הביצית.-
ומצד שני שהוא מתרחש בערך ביום ה14 למחזור החודשי:
-ביוץ יכול להתרחש ביום ה-14 למחזור החודשי, או בכל יום אחר. כפי שאורכי המחזור אינם קבועים, כך גם יום הביוץ אינו קבוע והוא משתנה מאישה לאישה ומחודש לחודש.-
אני יודעת שאני לא אקבל תשובה ממשית... אבל אני רק רוצה לדעת בערך, ואם יש יום שבטוח שאני לא מבייצת,
אני אשמח לתשובה בהקדם האפשרי,
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
די דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012בזסינגה היקרה
באופן כללי הביוץ מתרחש כ-14 יום לפני הווסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי הפריה של PGDממי07/08/2012
אנחנו זוג כבר שנתיים בטיפולי הפריה.בגלל בעיה גנטית צריך PGD.רציתי לשאול מהם הסיכויים לקליטת עובר שעבר אבחון גנטי?כיון שכבר כמה טיפולים יש החזרת עובר בריא ולא נקלט?מה יכולה להיות הסיבה לאי הקלטות של עובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי הפריה של PGD - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012שלום
שיעורי ההצלחה בPGD פחות טובים באופן כללי מ-IVF רגיל,נושא ההצלחה מותנה במספר רב של גורמים שעשויים להשפיע על ההשתרשות כמו גיל , פרופיל הורמונלי ,מצב הרחם ורירית הרחם ,מספר העוברים המוחזר ,איכות העוברים,רקע האי פריון המשולב ,מצב הזרע וכו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות אחרי ההחזרהממי07/08/2012
אני אחרי החזרת עובר,9 ימים אחרי ההחזרה.יש לי כאבי רגליים בשרירים למטה וגם בכף רגל.לפעמים חזקים.ותחושות לא רגילות בבטן.וגם דחף לחוץ למתן שתן.ולפעמים מרגישה פתאם עייפות חזקה מאד.רציתי לדעת למה זה קשור?ואם זה יכול להיות התחלה של תחושות של הריון?.בדיקת דם בטא רק ביום ראשון הקרוב.מחזור אחרון היה ב19 ביוני.אשמח להתייחסות.תודה.
תחושות אחרי ההחזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012שלום
תחושות אלו אינם יכולות להצביע על כניסה או אי כניסה להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא ציסטי עכור - האם היה ביוץ ?נעה06/08/2012
שלום רב
יש לי שחלות פוליצסטיות. לפני 4 ימים במעקב זקיקים נצפה זקיק בגודל 24 והיום במקום זקיק היה ממצא ציסטי עכור בגודל 20, פרוגסטרון 23.8 , LH 3.9, E2 217. הרירית קטנה מעט (קטנה ב1מ"מ יחסית לבדיקה קודמת). האם היה ביוץ ? אם כן, האם הסיכוי להריון קטן ממצב רגיל בו הזקיק נעלם?
(חשוב לי לדעת אם יש סיכוי להריון כדי להפסיק תרופות)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממצא ציסטי עכור - האם היה ביוץ ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012נעה שלום
הממצא הציסטי העכור הינו הגופיף הצהוב שהינו התוצר הביוצי של הזקיק שהיה ,רמת הפרוגסטרון מעידה בהחלט שבייצת ,כך שקיים סיכוי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 ימים אחרי החזרהרונית06/08/2012
היי,
אני אחרי 5 הזרעות ועכשיו עשיתי IVF בפעם הראשונה. ביום שישי ה3.8 החזירו לי 3 עוברים באיכות בינונית.
ההמתנה יותר גרועה מעינוי סיני....רציתי לשאול-
אתמול והיום(יומיים אחרי ההחזרה) היו לי התכווציות למטה. כמו כן היום יצאו לי פצעים כמו לפני מחזור והתאבון מתאים גם לזמנים של לפני מחזור-תאבון גדול.. בנוסף, היום גם הופיעו לי הפרשות קצת צימיגיות בצבע בהיר/שקוף..
אני לוקחת פעמיים ביום אדרומיטרין...
האם תופעות אלו מעידות בוודאות שההשתרשות לא הצליחה והמחזור אמור להגיע בקרוב?
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מעיד על כלום
רות07/08/2012רק בדיקת הריון תקבע אם הצלחת (מחזיקה לך אצבעות) להרות
אל תכנסי לכל מיני ספקולציות למינהן. סתם תילחצי.
חכי לבדיקת הדם ואז תדעי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
3 ימים אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012רונית שלום
תופעות אלו לא מצביעות על אי הצלחת התהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד CRLת06/08/2012
שלום רב, היום עשיתי אולטראסאונד והממצאים היו : מבנה שק : תקין
דופק עוברי : הודגם
CRL : 3.5 מ"מ
גיל ההריון 5.3
ברצוני לדעת אם הכל אכן תקין וה - CR L תקין לגיל ההריון
בתודה מראש ת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטראסאונד CRL - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2012שלום
הכל בשלב זה תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של צילום רחםפרופ` דוד בידר06/08/2012
שלום,
בוצע צילום רחם, להלן התוצאות :
רחם במבנה תקין.
מילוי הומוגני של חלל הרחם.
חצוצרה מימין: מעבר ופיזור תקין, בוצע הזרקה סלקטיבית לפתח החצוצרה.
חצוצרה שמאל: מעבר ופיזור תקין, בוצע רקנליזציה והזרקה סלקטיבית לפתח החצוצורה.
יש לציין כי הרופא הסביר לי שחצוצרה אחת סתומה וחצוצרה שניה סתומה חלקית.
הוא פתח את אותן.
האם הצילום תקין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה?
דנה07/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2012קרן
הנתון הרילוונטי בשלב הזה ששתי החצוצרות פתוחות גם אם היה צורך לפתוח אותם ע"י צינטור סלקטיבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)