מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי החזרת מוקפאים בבקשה דחוףליטל25/08/2011
שלום,
בוצעה החזרת 2 עוברים מוקפאים יום ב'.
ביום ד' בבוקר בזמן היותי בשירותים, ראיתי שיצאה הפרשה צהובה די גדולה. האם אלו העוברים? אין סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת מוקפאים בבקשה דחוף - תגובה
ד''ר דוד ישי26/08/2011שלום
אלה לא העוברים. אין קשר בין מה שקרה לך ובין הסיכוי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לאחר החזרת מוקפאים
ליטל29/08/2011שלום,
עבר שבוע מאז ההחזרה והיום החל דימום. יום ד' אני אמורה להזריק אוביטרל לתמיכה במוקפאים. כנראה קיבלתי מחזור, האם בכל מקרה להזריק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לאחר החזרת מוקפאים - תגובה
ד''ר דוד ישי29/08/2011שלום
כן. דימום הוא דבר יחסיתשכיח ואינו מצביע, בשלבים האלה, על כשלון הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לרופא המקסים!
ליטל30/08/2011ממש תודה על ההתייחסות והתגובה המהירה
אמן וירבו רופאים כמוך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונאליותללא שם25/08/2011
שלום רב,
האם הערכים הבאים תקינים- הבדיקה בוצעה ביום ה-3 או 4 לווסת.
פרולקטין-212
FSH- 14
אסטרדיול- 168
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות הורמונאליות - תגובה
ה FSH גבוה. רצוי לחזור על הבדיקה ולשקול לעשות בדיקת AMH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב עמוםשיר25/08/2011
שלום רופאים יקרים
שאלה ברשותכם.
אני 8 ימים אחרי IUI רביעי במספר (על בסיס איקקלומין וזריקת אוביטרל אחת יום לפני).
היום התחלתי להרגיש כאב עמום בצד ימין של הבטן, סוג של דקירה אבל עמומה.
יש לציין שלפני ה IUI לא חשתי כאבים מסוג זה.
כמו כן, בנוסף, וסליחה מראש על התיאורים, החלו הפרשות לבנות-צהבהבות מוגברות יחסית לכרגיל.
על מה שני הדברים מעידים? אם בכלל?
עבודתכם קודש!
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב עמום - תגובה
אלה תלונות מאוד לא ספציפיות וכן אינן מכוונות למשהו ספציפי. אם הן מטרידות מאוד כדאי שתלכי להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שיר26/08/2011למה הכוונה לא ספציפי?
האם הניסוח שלי לא מובן ? או שהתכוונת ד"ר שהתלונות לא כ"כ מוכרות לרפואה לאחר IUI ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ וקיום יחסיםמיטל25/08/2011
בוקר טוב,
בת 32 + 2 ילדים(הריונות טבעיים). בחצי שנה האחרונה מנסה להכנס להריון נוסף. מחזורים דיי סדירים 15.2 16.3 13.4 13.5 15.6 14.7 11.8 .
לאור העובדה כי כבר חלפה חצי שנה ללא הצלחה נועצתי הבוקר עם רופא נשים (לא פיריון) אשר מבדיקת א.ס אמר כי רירית 6 מ"מ והביוץ צפוי כנראה לקראת תחילת שבוע הבא.
לאור הנתונים של המחזורים והנתונים מהבוקר,האם תוכל לתת לי הערכה יותר מדוייקת מתי צפוי הביוץ?
כמו כן מתי הזמן שצריך לקיים יחסים ע"מ להשיג הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ וקיום יחסים - תגובה
יש כמה פרמטרים שלפיהם אפשר להניח בדיוק לא רע מתי יהיה הביוץ. עובי הרירית הוא אחד מהם ולא המרכזי שבינהם.
המחזור שלך די סדיר ואורכו כ 30 יום. סביב היום הזה, פלוס מינוס יומים שלושה לכל כיוון את צריכה לקיים יחסי מין כדי להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר שחר קולדניאל25/08/2011
שלום,
החודש אנחנו מנסים להיכנס לבד להריון. אני נמצאת ביום ה-24 למחזור.
להלן מוצגות תוצאות של בדיקת דם שבצעתי היום:
LH- 10.7
אסטרדיול-206
פרוגסטירון-36.74
על איזה שלב מצביעות התוצאות האלו?
האם אני נמצאת בשלב של ביוץ או אחרי?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול25/08/2011אחרי ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לד"ר קול
דניאל25/08/2011האם ביום ה-24 ניתן לגלות הריון?
האם אפשר להתחיל לקחת כדורי פרוברה על מנת לקבל מחזור?
במידה ונכנסנו להיריון, האם פרוברה יכולה להשפיע על הריון?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרדניאל25/08/2011
שלום,
החודש אנחנו מנסים להיכנס לבד להריון. אני נמצאת ביום ה-24 למחזור.
להלן מוצגות תוצאות של בדיקת דם שבצעתי היום:
LH- 10.7
אסטרדיול-206
פרוגסטירון-36.74
על איזה שלב מצביעות התוצאות האלו?
האם אני נמצאת בשלב של ביוץ או אחרי?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2011דר. קול ענה לך.
למה לשאול במקביל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לפרופ' בידראיריס25/08/2011
היי פרופסור בידר מה שלומך?
סליחה מראש על השאלה המטופשת...
אני בשבוע 8 להריון אחרי IVF ועובדת בעבודה מאוד מלחיצה
אתמול מאוד התעצבנתי במשך כשעה, כעסתי והרגשתי בגוף שהייתי במתח רב, רעדתי מכעס.
האם יכול להיות שפגעתי בעובר? האם ח"ח אני יכולה להפיל בעקבות כך?
אני מרגישה שהבטן שלי כבר לא כ"כ קשה כמו לפני יומיים....ממש מפחדת שפתאום הפסיק הדופק או משהו בסגנון. האם יתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2011לא יפסיק דופק ולא תהיה הפלה.
את יודעת שהכעס שלך זה העונש שלך למעשה טיפשי של מישהוא אחר.
כמו כן דקה של כעס גורעת ממך 60 שניות של רוגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ישנם עוד אנשים כמוך?תודה רבה!
איריס25/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח בדיקת FSH אשמח לעזרה דחMORAN25/08/2011
לאחר שנה שאנחנו מנסם להכנס להריון הרופא שלח אותי לבדיקות הורמונליות
FSH וTHS ו LH
ביצעתי את הבדיקה ביום ה 3 למחזור
הרופא יצא לחופשה ואשמח מאד לעזרה דחופה לא מבינה האם הערכים בסדר ?
FSH 11.7
TSH 2.37
LH 5.4
PROLCATIN 91
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפענוח בדיקת FSH אשמח לעזרה דח - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2011חסרה תשובה של E2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה את בדיקת E2 - תודה פרופ' דוי
MORAN25/08/2011רושמת שוב את כל התשובות של הבדיקות ואשמח מאד אם תוכל לענות לי האם הערכים האלו בסדר? ומה הערכים האלו אומרים ? תודה רבה על העזרה
TSH 2.37
PROLACTIN 91
LH 5.4
FSH 11.7
E2 113
PROGESTERONE 1.4
קטן מ 1.5 Testosterone Total
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה את בדיקת E2 - תודה פרופ' דוי - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2011רמת הFSH גבולית אך אם כונתך להרות זה תלוי גם בגילך וגם בתגובות לטיפול שנציע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות לגבי גילי :
MORAN25/08/2011אני בת כמעט 37 ומאד רוצה להרות
אני אמורה ליצור שבוע הבא קשר עם הרופא שלי שכעת בחופש
אשמח מאד לקבל ייעוץ מה עליי לעשות
מכל מה שקראתי הבנתי שברגע שה FSH מעל 10 זה כבר גבוה ולא טוב
אבל שכן אפשר להכנס להריון
קצת לחוצה ואשמח להרגעה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות לגבי גילי : - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2011כמה זמן את מנסה להרות ולמה את לא מצליחה לדעת הרופא שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנו מנסים 8 חודשים בערך
MORAN25/08/2011בחודש קודם הגעתי לרופא והוא נתן לי את הבדיקות הורמונליות ולבעלי נתן בדיקות זרע שעדיין לא עשינו
בעקבות הגיל של שנינו שזה 37 הרופא ממליץ על התחלת תהליך טיפול ( זה בכל אופן מה שהוא דיבר איתי בכללי בחודש שעבר)
עכשיו אני צריכה לגשת אליו שיחזור מהחופש לבדוק מה אני אמורה לעשות
ממה שאני מצליחה להבין מכל מה שקראתי באנטרנט
שיש אפשרות להוריד ערך גבוה של FSH באמצעות דיקור סיני
ושעדיין לאור התשובות של הבדיקות אני צריכה להכין את עצמי נפשית לטיפול
האם צודקת?
והמון המון תודה על היחס והעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנו מנסים 8 חודשים בערך - תגובה
פרופ` דוד בידר26/08/2011תלוי מה תוצאות בדיקת הזרע ואם יש לך וסת סדיר ולא הרית בעבר אפשר לנסות עוד לבד ואם לא הולך צריך להתחיל בזריקות הורמונליות והזרעות.
לגבי הורדת FSH אין דברים כאלה.
את יכולה לעשות דיקור סיני אם זה מרגיע אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור דוד משום מה כל התכתובת נמחק
MORAN26/08/2011נמחקה
אשמח מאד אם תוכל להגיב לי
שאלת אותי בפעם האחרונה לגבי גילי
ורשמתי שאני בת כמעט 37
ואשמח מאד לדעתך לאור תוצאות הבדיקות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עכשיו ראיתי את התשובה תודה רבה
MORAN26/08/2011המון תודה על העזרה
אני אחכה לשבוע הבא שהרופא שלי יחזור מחופשה ונראה איך להמשיך
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבה ושואלת, אודה לתגובהדקלה25/08/2011
שלום, לקחתי ETOPAL XL במשך 10 ימים (עד ה- 19.8) מבלי לדעת שאסור לקחת בזמן קבלת הורמונים (נודע לי מהאורטופד). אתחיל תכנית ארוכה לשאיבה בסביבות ה- 4.9 (לפי תחזית הוסת). האם יכולה להיווצר בעייה בגלל לקיחת הETOPAL? או שיעבור מספיק זמן.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבה ושואלת, אודה לתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2011יעבור מספיק זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוז זקיקים ריקיםגילי25/08/2011
מה אחוז הזקיקים הריקים מבין אלו הנוצרים כתוצאה מהורמונים? האם הדבר הוא תלוי גיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוז זקיקים ריקים - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2011אין דבר כזה אחוז זקיקים ריקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרמודאגת25/08/2011
לום רב,
הרופא שלח אותי לבדיקת דם לראות אם בייצתי
זה היה י"מ 15
LH 8.1
פרגסטרון 7.46
E2 - 213
הוא אמר כנראה תפסנו יום לפני את הביוץ
וביקש לחזור עליה שוב היום יום מחזור 17
LH 7
פרגסטרון 15.1
E2 329
האם היה ביוץ?
האסטרדיול לא נמוך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2011הביוץ היה ביום 13-14 ורמת הE2 חשובה לפני ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ייתכן שלא תהיה הפריה באיקסי?גילי24/08/2011
נשאבו שני זקיקים מהם אחד ריק. עשו איקסי על הביצית ולאחר יום הודיעו ליח שלא היתה הפריה.
1. הייתכן שלא תהיה הפריה באיקסי למרות שהסיכויים גבוהים מאוד להפריה (אם כן- אז מה
יכולה להיות הסיבה לכך)?
2. אמרו לי שיודיעו לי בעוד יום (כלומר יומיים לאחר שאיבה ) אם התרחשה הפרייה- האם
תתכן הפרייה יומיים לאחר שאיבה?
3. האם הדבר מצביע על ליקוי בביצית (לי לא ידוע על בעיה כלשהיא בביצית)
או על הזרע (למרות שעשו איקסי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ייתכן שלא תהיה הפריה באיקסי? - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2011מספר הזקיקים ושאיבת ביצית אחת מראים שהבעיה בביציות.
לא ציינת את גילך אך אם הוא מעל 40 זה קורה שאין הפריות עקב גיל הביציות.
לא ברור לי מאיפוה את יודעת שאין בעיה בביצית.
איכסי זה לא הפיתרון להפרית כל ביצית ונעשה כאשר הזרע לא יפרה לפי נתוני בדיקת זרע.
אם הזרע בבדיקה היה תקין אז ברור מה הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה- המשך..
גילי25/08/2011הזרקתי 5 ימים מונופור 3 אמפולות ולכן זו התוצאה- 2 זקיקים. (19 מ"מ ו- 21 מ"מ)
התכוונתי שאין בעיה בביצית מבחינת חדירת הזרע לתוכה וכו'.
האם תוצאה זו מבשרת שהביצית לקויה מבחינת תוכנה ("זקנה" מבחינת תפקודה והכרומוזומים התקינים)?
האם עדיף לעשות הפריה ללא איקסי אלא באופן רגיל כאשר הזרע תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר
גילי25/08/20111
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה- המשך.. - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2011שוב לא ציינת את גילך אך התגובה השחלתית נמוכה וצריך לראת מה תותאת הפרופיל ההורמונלי.
לפי התגובה יש בעיה בטיב הביציות ואיקסי לא פותר בעיה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ביוץ?מודאגת24/08/2011
שלום רב,
הרופא שלח אותי לבדיקת דם לראות אם בייצתי
LH 8.1
פרגסטרון 7.46
E2 - 213
הוא אמר כנראה תפסנו יום לפני את הביוץ
וביקש לחזור עליה שוב היום
(לאחר יומיים)
LH 7
פרגסטרון 15.1
E2 392
האם היה ביוץ?
האסטרדיול לא נמוך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון ערך E2
מודאגת24/08/2011במקום 392 כפי שרשמתי הוא 329
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר שחר קולחני24/08/2011
שלום רב,
לאחר כמה הריונות כימיים והפסקת דופק בשבוע 8, קיבלתי המלצה לעשות בדיקות קרישיות מקיפות ואם תהיה תוצאה אפילו גבולית, אז לקחת קלקסן ואולי גם אספירין (תלוי בתוצאות).
כמו כן, הועלתה האפשרות של סטרואידים במינון נמוך.
מנסיונך רב השנים, האם לדעתך באמת יש טעם לנהוג כך ואשמח להסבר לגבי דעתך בין אם אתה בעד או נגד הרעיון.
מודה לך מראש על התשובה ועל פועלך רב השנים בפורום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול25/08/2011קרישיות יתר גורמת להפלה טבעית בשבועות מתקדמים יותר: 12 ואילך. לא שבוע 8, ובוודאי לא כגורם להריונות כימיים.
בכל מקרה, אם תבצעי בדיקות קרישה, מובטח לך, ולא משנה מה תהיה התוצאה, שההמלצה תהיה טיפול בקלקסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה, המשך...
חני25/08/2011לא הבנתי את כוונתך שאם אבצע בדיקות קרישה מובטח לי טיפול בקלקסן בלי קשר לתוצאות. אז למה לעשות את הבדיקות? קצת לא ברור לי, אודה לך אם תוכל להאיר את עיני.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF לאחר כימוטרפיהמיי24/08/2011
אני בת 29, לאחר כימוטרפיה בעקבות לוקמיה, שגררה אחריה השתלת מח עצם.
היום מצבי טוב, אך אין באפשרותי להיכנס להריון טבעי.
אנחנו מתחילים עכשיו תהליך של הפרייה, למרות שנאמר לי שהסיכוי קלוש ביותר וכנראה נאלץ להגיע להפריה מתורמת בחו"ל.
האם יש תקדים לנשים שנכנסו בתהליך כזה להריון לאחר כימוטרפיה אגרסיבית מאוד?? האם יש משהו שאני יכולה לעשות שישפר את הסיכויים להרות ואת ייצור הביציות שלי/ האיכות שלהן?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF לאחר כימוטרפיה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2011בדרך כלל לא ולא צריך לעשות תהליכי הפריה אם ההורמונים מראים שיש כשל שחלתי.
כל עוד ההורמונים לא תקינים אין אפשרות לבצע הפריה ורצוי שבשלב זה תעשי תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)