מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת זרעירון23/08/2011
שלום,
ביצעתי אתמול בדקית זרע והגיעו אליי התשובות, אודם לכם אם תוכלו להציץ בקובץ התמונה המצורף ולומר לי האם הכל בסדר.
אני בן 23 והסיבה שביצעתי את הבדיקה היא בגלל שאני נוטל פרופסיה כל יום במשך שנתיים כמעט.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2011זרע טוב מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לשאול
ירון23/08/2011יש כמה פרמטרים בטופס הבדיקה שלא מילאו, כמו תנועתיות ב-SWIM UP לדוגמה (יד עוד דברים).
האם זו בדיקה תקנית? או שהייתי צריך לדרוש בדיקה מלאה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לשאול - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2011הבדיקה תקינה ולא צריך יותר מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי אסטרופאםסיגל23/08/2011
שלום
אני לקראת החזרת עוברים מוקפאים (טיפול ראשון).
כאשר מגיע הווסת, לאחר כמה ימים מיום הווסת מתחילים לקחת את כדורי האסטרופאם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי אסטרופאם - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי אסטרופאם - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2011מיום 3 לוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהליאת22/08/2011
שלום , אני עומדת לעבור הזרעה ורציתי לדעת אם יש איזשהי הגבלה בקיום יחסי מין לפני ההזרעה, ומה קורה אם אני נכנסת להריון ובכל זאת עוברת הזרעה? (כמובן מבלי לדעת שכבר נכנסתי להריון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2011אין הגבלה .
מה זה משנה אם את מצליחה להרות מזה או מזה. הרי לעולם לא נדע והמטרה היא שתהי בהריון.
הדרך היחידה לדעת אם הרית רק מקיום יחסים היא לא לעשות הזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם ואנדומטריןדפנה22/08/2011
אני אחרי IVF שני , התחלתי היום שבוע חמישי ואני לפני אולטראסאונד ראשון . מאז ההחזרה אני לוקחת אסטרופם 1 מ"ג ואנדומטרין 3 פעמים ביום . בכללי אני בסדר אבל אני חווה עייפות נוראית במשך היום , הבטן מעט נפוחה ויש לי כאבי בטן בבטן התחתונה שבאים והולכים , דומים לכאבי מחזור - רק ברמה מוחלשת ויש לי יובש מעט בננרתיק . יכול להיות שזה בגלל האנדומטרין ששאריות ממנו נפלטות כל הזמן ? כאבי הבטן מעט מלחיצים כי אני מפחדת מהפלה וקבלת מחזור . האם זה נורמלי ? כמו כן ראיתי בעלון של האסטרופם שאסור לקחת אותו כשנכנסים להריון ! למרות שאני סומכת על הרופאים המקסימים שמטפלים לי - האם זה בסדר ? אציין שאין לי שום דימום נרתיקי או משהו כזה .
אודה לכם על תשובה !
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם ואנדומטרין - תגובה
ד''ר דוד ישי23/08/2011שלום
קשה להשיב על שאלה כזאת בלי לבדוק את האישה. התלונות שאת מתארת שכיחות בתחילת הריון ובדרך כלל חסרות משמעות. אבל, אם הן בעוצמה חזקה הו יכולות להעיד על בעיה ויש בהחלט מקום לפנות לרופא לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף משקל גבוה, אבל מחזור סדירשובל22/08/2011
האם עודף משקל גבוה, כאשר המחזור סדיר, מוריד סיכויים לכניסה להריון, ובכמה. נתקלנו ברופאים שטוענים שכל עוד המחזור סדיר, זה לא משפיע על סיכויי הכניסה להריון, רק על היות ההריון הריון בסיכון.
בהקשר זה, מה לגבי עישון, שתיית דיאט קולה והעדר פעילות גופנית, שוב לגבי הסיכוי להכנס להריון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף משקל גבוה, אבל מחזור סדיר - תגובה
פרופ' שחר קול23/08/2011עודף משקל מקטין במעט היסכוי להריון, אך מגביר מאוד הסיכון בעת ההריון והלידה.
עישון מקטין באופן ניכר את הסיכוי להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הפריות למרות שאיבה טובהדנה22/08/2011
נשאבו לי שתיים עשרה ביציות הזרע תקין מאוד נאמא לי שאין בכללל הפריות עלאילו
בעיות בביצית הדבר מראה . אני בת 36 ערכי הורמנים תקינים עשיתי פרוטקול קצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי הפריות למרות שאיבה טובה - תגובה
ד''ר דוד ישי22/08/2011שלום
הבעיה יכולה להיות בביצית או בזרע. בכל מקרה מצב כזה הוא אינדיקציה למיקרומניפולציה ( ICSI )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאלימור22/08/2011
אחרי החזרת 3 מוקפאים ב-10.8 ביצעתי היום ב-22.8 בדיקת דם -בטא 81.4-האם מדובר בבדיקה חיובית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימור22/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
לימור22/08/2011תודה רבה על המענה פרופ' דוד בידר,ברשותך שאלה נוספת האם עפ"י הבטא ניתן לדעת האם מדובר בעובר אחד או יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לימור22/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2011אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע הריון אחרי IVFליאת22/08/2011
שלום,
איך מחשבים גיל הריון אחרי IVF ? יום ראשון של מחזור אחרון? יום ההחזרה פחות 14? יום השאיבה פחות 14 ?
תודה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב שבוע הריון אחרי IVF - תגובה
מ 14 יום לפני השאיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משום מה לא קיבלתי תשובה,נתוני זרע ושירה22/08/2011
שלום רב.אני בת 40, מעוניינת להכנס להריון מתרומת זרע.עד כה עברתי פעמיים IUI.
1. מה נתוני זרע תקינים (מינימליים ואופטימליים) של זרע לאחר הקפאה שממנו ניתן להרות?
2. עברתי בדיקות דם לפרופיל הורמונלי, הפרופיל נמצא תקין על ידי רופאת הנשים. מה מספר הפעמים שבהם מומלץ לנסות ללא תמיכה הורמונלית(מלבד אורביטרל אותו לקחתי) עד להתחלת ניסיונות עם תמיכה תרופתית?
תודה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משום מה לא קיבלתי תשובה,נתוני זרע ו - תגובה
זרע תורם הוא בד"כ זרע מצויין ובכל מקרה אלה לא נתונים שאת מקבלת מבנק הזרע.
בגלל גילך אני ממליץ לעבור לטיפול תרופתי כבר אחרי 2-3 מחזורים טבעיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.יש בידי נתונים מבנק הזרע
שירה23/08/2011יש בידי נתונים מבנק הזרע לכן אני שואלת.תוכל להשיב בבקשה? תודה מראש.שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.יש בידי נתונים מבנק הזרע - תגובה
ד''ר דוד ישי23/08/2011שלום
אני מניח שהנתונים של המנה שתקבלי לצורך הזרעה יהיו רק ביום ההזרעה. מכל מקום, תני לי את הנתונים שיש לך ואומר לך האם הם תקינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.תוצאות מפעמיים IUI:
שירה23/08/2011פעם ראשונה עם שטיפה:נפח במ"ל לפני טיפול:0.5 . לאחר טיפול: 5,000,000. ריכוז תאים בתנועה 10%
פעם שניה ללא שטיפה: ריכוז תאי זרע 35 אחוז תאי זרע נעים: 30% איכות תנועה/דרגה 3, ריכוז בתנועה 10,500,000
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.תוצאות מפעמיים IUI: - תגובה
ד''ר דוד ישי24/08/2011שלום
הריכוז בפעם הראשונה היה סביר. אחוז התנועה נמוך מדי.
בפעם השניה היו נתונים יותר טובים. בכל המדדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר ישי.השאלה האם מספיק טו
שירה24/08/2011הבנתי שיותר טוב בהשוואה לראשון, השאלה אם מספיק טוב בפני עצמו כדי להרות והאם עומד בקריטריונים הדרושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הודעה שלא נענתה.תודה!
שירה25/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר ישי.השאלה האם מספיק טו - תגובה
ד''ר דוד ישי26/08/2011שלום
כן. זה זרע שישלו סיכוי טוב להפרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שירה26/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה:האם הסף הוא לא 20 מיליון ?
שירה26/08/2011ו40% תנועה? כך ראיתי שענית לאחרים בפורום וכך ראיתי בעוד מקומות גם לגבי זרע קפוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הודעה שלא נענתה. תודה!
שירה27/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הודעה שלא נענתה. תודה! - תגובה
ד''ר דוד ישי28/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הודעה שלא נענתה. תודה! - תגובה - תגובה
ד''ר דוד ישי28/08/2011שלום
את מבלבלת עם תוצאות תקינות של בדיקת זרע.
הזרקה לרחם של 10 מליון תאים בתנועה זה מצויין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוד. מה הכוונה
שירה01/09/2011מה הכוונה בתוצאות תקינות של זרע ?האם לא אמורות להיות תוצאות תקינות גם כאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שאלה שלא נענתה.תודה
שירה03/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוד. מה הכוונה - תגובה
ד''ר דוד ישי03/09/2011שלום
אני כנראה לא מצליח להעביר אליך, בצורת התקשורת הזאת, את ההסבר. אז כדי שלא נמשיך להתכתב כאן ללא סוף, בואי נסתפק בזה שתאמיני לי שהזרעה של 10 מליון תאים בתנועה לרחם זו הזרעה מצויינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיטימי לבקש להבין משהו שהוא קריטי
שירה05/09/2011כל כך לחיים שלי.תודה בכל אופן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיטימי לבקש להבין משהו שהוא קריטי - תגובה
ד''ר דוד ישי07/09/2011שלום
בבדיקת זרע תקינה הריכוז המינימלי הוא 20 מליון. התנועה 50% . אם תעשי חשבון, זה אומר 10 מליון תאים בתנועה.
בפעם השניה היה ריכוז הזרע של התורם שלך 35 מליון והתנועה 30% . אם תעשי חשבון, זה אומר אפילו קצת יותר מ 10 מליון של תאים בתנועה. לכן אמרתי שזה זרע באיכות טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה ברמת בטא מיום 21-26לי22/08/2011
שלום, להלן תוצאות בדיקת בטא בימים שלאחר החזרת העוברים: ביום 12: 109, יום:14-291, יום 21- 3024, וביום 26 קיבלתי 8023. האם הקפיצה מיום 21 ל-26 (5 ימים) היא משמעותית? שכן אמור ההורמון להכפיל את עצמו כל יומיים.
אנא עצתכך. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה ברמת בטא מיום 21-26 - תגובה
עצתי היא לא להמשיךלהתעסק עם הכפלות של הבטא אלא להמתין לבדיקת האולטרסאונד שבשלב הזה היא הרבה יותר מדוייקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה ליםאני22/08/2011
האים 5 ימים לאחר שאיבת בציות מותר להיכנס לים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה לים - תגובה
מותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאהדס22/08/2011
לאחר החזרת עוברים מוקפאים
בטא ב 14.08 - 138
16.08 - 224
18.08 - 416
21.08 - 845
האם זה תקין? אני חוששת מכיוון שזה היה צריך להכפיל את עצמו וזה לא ממש הכפיל? האם זה הריון תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
קשה לדעת
אני ממליץ שתמתיני לבדיקת האולטרסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת AMHעדנה22/08/2011
בת 38.
בגיל 36 FSH=21 , בגיל 37 FSH=8 E2=430
ב 3 IVF הצליחו להגיע לביצית עד שתיים.
רק ב IVF אחד נעשתה החזרה של עובר אחד, ואין הריון.
השבוע עשיתי בדיקת AMH והתוצאה 0.16>
מה הסיכויים להרות מהביציות שלי?
מה היית ממליץ לי לנסות / לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת AMH - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי22/08/2011שלום חוה,
בדיקת ה-AMH נמצאה במספר מחקרים כבדיקה הטובה ביותר לניבוי רזרבה שחלתית, יותר מדויקת מ-FSH . ערך של 0.16 מנבא רזרבה שחלתית ירודה.לאחר 3 נסיונות בהפרייה חוץ גופית שרק באחד מהם הועברו עוברים ולא הרית, הייתי שוקלת ברצינות לעבור לתרומת ביצית.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין או אוננות 36 שעות אחרי הזרעהד``ר אליעזר גירש22/08/2011
רציתי לדעת האם קיום יחסי מין או אוננות 36 שעות אחרי הזרעה עלולים לפגוע בסיכויי ההריון בשל אורגזמה או התכווצות הרחם ?
האם באופן כללי מותר לקיים יחסי מין בשבועיים שבין ההזרעה לבדיקת ההריון ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הזרעה - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי22/08/2011אין שום מניעה מקיום יחסי מין או אוננות 36 שעות לאחר הזרעה ובכלל בכל זמן לאחר הזרעה. נהפוך הוא, קיום יחסים סמוך להזרעה הוא אפילו רצוי מבחינת הסיכוי להרות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקאקלומיןאלה21/08/2011
שלום רב,
אני מעוניינת להיכנס להיריון אך בגלל שחלות פיליציסטיות, רופא נשים החליט כי עליי לעשות טיפול של איקארלמין (כך גם נכנסתי להיריון עם בן הראשון).
אני כל כך הרבה זמן המתנתי לווסת, ששכחתי מתי אני צריכה להתכיל את הטיפול?
אודה לעזרתכם,
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקאקלומין - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי22/08/2011ישנן מספר אפשוריות מבחינת זמן התחלת הטיפול. אחת שהיא מאוד מקובל היא להתחיל איקקלומין ביום 5 של הווסת למשך 5 ימים עד יום 9 כולל .בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)