מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דר בר חוהרי21/08/2011
בס"ד
ברצוני לשמוע חוות דעת על ד"ר בר חוה והאם הוא מצליחן בגילאים בוגרים 43 פלוס?
והאם זה מקובל לדרוש 1500 שח לביקור ו3000 שח לשאיבה והחזרה?
אני מתכוונת לטיפול פרטי לא דרך קופת חולים
כמו כן עשיתי 2 טיפולים אצל פרופ זיידמן ואני מרוצה ממנו מאוד האם כדי להחליף?משנה מקום משנה מזל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר בר חוה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2011זה לא המקום לפרסומות מהסוג הזה.
אנחנו בפורום מאוד שמחים שאת/ה מרוצה מהרופא שלך.
אנחנו יכולים ,גם, להמליץ לך לשלם כספים אצל מצליחנים בגילאים שונים.
יש לי רושם שאת או אתה מנסים לעשות פרסומת זולה באתר.
אבקש מהקוראים לא להתרשם מהבלבלת שכתובה כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
רי22/08/2011בס"ד
סליחה אבל הרושם שלך מאוד מוטעה!
אין לי ניסיון בפורומים והפורום הראשון שקפץ לי בגוגל פניתי עם שאלתי ורק אחר כך הבנתי שזה לא המקום לשאלות מהסוג הזה!
בכל מקרה לא ציפית לתגובה פוגענית כמו שהגבת וחבל שיש לה חשד בדברים לא נכונים!
צריך כל אדם לדון לכף זכות!ואתה לא עשית את זה!וחבל!
מאחלת לך ולכל הצוות וכל הנשים הצלחה רבה!
סליחה שבכלל פנית אליכם ובמקום לענות בעדינות גרמת לי לא לפנות אליכם גם בעינינים אקטואלים!
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת....אורטל21/08/2011
שלום, אני בת 27, נשואה. לפני כשלוש שנים החלו לי בעיות בווסת. במשך השלוש שנים הוא לא היה סדיר, פרט לזמנים שהייתי נוטלת גלולות. לפני כשנתיים, במהלך בדיקות שונות אובחנתי אצל הגניקולוג כבעלת שחלות פוליציסטיות.
לפני כחמישה חודשים הפסקתי ליטול גלולות, מתוך החלטה משותפת של בן הזוג שלי ושלי להכינס להריון. חודש אחרי שהפסקתי קיבלתי ווסת (לא בזמן, אך מס' ימים אחרי המועד הרצוי), אומנם זה היה מעט וקצר- אך בליבי חשבתי שלפחות קיבלתי... מאז לא קיבלתי וכמעט עברו 4 חודשים ללא ווסת. פרט לעובדה שזה מעיק עליי מאוד מבחינה נפשית אך פיזית גם כן... החלטתי לפני צעדים של לקיחת כדורי פריון שונים לגשת לרפואה אלטרנטיבית, ועל כן הלכתי לנטורופטית, ששינתה מעט את התפריט ונתנה לי 'תרופה' צמחית שמכילה את הצמח שיח אברהם (תורם לפריון כך אמרה לי). הנטורופטית אמרה לי שלאחר שלושה שבועות אני אקבל ווסת, אך לא קרה הדבר.
אני כל כך מבולבלת, יש כל כך הרבה עצות, הסברים לא מובנים, רפואה אלטרנטיבית, רפואה קונבנציונלית - מה לבחור? או לפני הבחירה, מה הסיבה שאני לא מקבלת ווסת?
מישהו\מישהי יכול\ה לענות לי בבקשה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת.... - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי22/08/2011שלום אורטל,
לפי מכתבך, יתכן שאכן מדובר בתסמונת השחלות הפוליציסטית. אני מציעה לך לפנות למומחה פוריות ולהתחיל טיפול תרופתי לאחר השלמת בירור. ככלל, בנשים עם תסמונת זו, ניתן בעזרת תרופות משרות ביוץ להיכנס להריון כאשר סיכויי ההצלחה הם מצוינים אם אכן אין בעיות נוספות הגורמות לירידה בפוריות.
מאלחת לך בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת....
אורטל22/08/2011תודה על התשובה....
אך עדיין אינני מבינה מדוע אני לא מקבלת מחזור. את האבחנה של השחלות הפוליציסטיות קיבלתי לפני כשנתיים, אומנם המחזור שלי לא היה סדיר, אך עדיין קיבלתי אותו. לפני כשלושה חודשים קיבלתי מחזור (אומנם מעט), אך מאז הוא לא הופיע.
עשיתי מס' בדיקות שרופא הנשים הורה לי לעשות:
TSH mIU/L 2.84 0.35 (....*....) 4.94 BD1
Estradiol pmol/L 170.0 Reference values for females
Follicular phase: 77-921
Mid cycle: 139-2381
Luteal phase: 77-1145
Postmenop.(not on HRT): 36.7-102
Postmenop.(on HRT):36.7-161
BD1
Progesterone nmol/L 1.5 Reference values for females
Follicular phase: 0.3-0.95
Luteal phase: 3.8-50.5
Postmenopausal: 0.3-0.63
BD1
Prolactin mIU/L 346.4 25 (....*....) 628
האם תוצאות הבדיקה מסבירות מדוע אינני מקבלת מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןיעל21/08/2011
בהריון אחרי IVF מאוד מאוכזבת שזה לא תאומים. ברצוני ללדת בניתוח קיסרי. כמה זמן לאחר הלידה אפשר להתחיל בטיפולים לילד נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר שאלות..
דניאלה22/08/2011למה את רצה כבר לטיפולים לילד נוסף? תהני ממה שיש לך,ושמחי איתו זה לא מובן מאליו.
למה לך ניתוח קיסרי,לי הניתוח עשה לי רק צרות בחיים עדיף לידה רגילה אם אין צורך ממשי בניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוטריויל ובדיקה בייתיתSS21/08/2011
ביצעתי 2 הזרעות בהפרש של יום ביניהן.
נעזרתי בזריקת האוטריויל.
שאלתי היא:
האם ניתן לבצע בדיקת הריון בייתית {מסקרנות,,}מבלי שהתוצאות ישובשו ע"י הזריקה הנ"ל?
כמובן שאבצע אחרי שבועיים מתום ההזרעה,בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת אוטריויל ובדיקה בייתית - תגובה
ד''ר דוד ישי22/08/2011שלום
את יכולה לעשות בדיקה אבל היא תהיה שלילית לפני היום ה 14 גם אם את בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי IVF - האם תקין?נ.21/08/2011
שלום רב,
אני בהריון אחרי IVF שלישי. לפי החישוב שלי באמצע שבוע 5 (שאיבה ב-28/7, החזרה של שני עוברים ב-31/7).
לפני שבוע (14/8)- בדיקת בטא -590.
היום (21/8) עשיתי אולטרסאונד. נצפה שק הריון אחד אך עדיין ריק.
בנוסף, מסתמן שאני בגירוי יתר יחסית גבוה (שחלות מוגדלות, יש הצטברות נוזל באגן) למרות שמרגישה ממש בסדר. במחלקה היום יותר דאגו לוודא את המצב שלי (שלחו לבדיקות וכד') ופחות התמקדו בהריון עצמו. כל הבדיקות שלי חזרו תקינות וכאמור אני מרגישה טוב.
פתאום התמלאתי שוב חששות לגבי ההריון- האם אכן תקין בשבוע זה לראות שק ריק בלבד? האם לא צריך לראות כבר חלמון בתוכו? מתי מצופה לראות משהו בשק? מתי מצופה לשמוע דופק? (עלי לחזור לאולטרסאונד נוסף בעוד שבוע). האם יכול להיות שיש קשר לגירוי יתר שיש לי ובגללו ההריון יותר בסיכון? מה עלי לעשות לשם כך מלבד לנוח ולהרבות בשתייה?
אשמח להבהרות,
תודה מראש,
נ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה הודעה שלא קיבלה תגובה. תודה!
נ.22/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משככי כאבים בשאיבה ולאחריהגילי21/08/2011
האם שאיבה מלווה בכאב? האם יש לקחת משככי כאבים לפני ו/או אחרי שאיבה?
האם עליי להערך באופן מיוחד לשאיבה או שפשוט להגיע כמו לבדיקה רגילה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמנם לא רופאה אבל אשמח לתרום מנסיון
נ.22/08/2011שאיבה שונה מבדיקה רגילה מפני שמדובר בפרוצדורה "רצינית" יותר. את תהיי מורדמת למשך כחצי שעה שבה יבצעו את השאיבה, אחרי ההתאוששות תשארי מספר שעות להשגחה בבית החולים עד שתשוחררי הביתה. כדאי מאוד לא להגיע לבד, זו לא סתם בדיקה- חשוב שבן הזוג/ אמא/ חברה טובה ילוו אותך ויתמכו בך לדעתי.
לגבי הנושא של כאבים- זה מאוד אינדיבידואלי- לי באופן אישי (וכך גם למספר חברות שלי שבתהליך) הכאבים היו ממש נסבלים ולא לקחתי בכלל משככי כאבים, אך יש בנות שיש להן יותר כאבים. בכל מקרה- זה דומה לכאבי מחזור מעט "קשים" יותר. לי אמרו שאפשר לקחת משכך כאבים רגיל אם יש בכך צורך (אקמול/ אופטלגין) אך כאמור אני לא השתמשתי בהם.
אחרי השאיבה חשוב לנוח מספר ימים בבית (עד ההחזרה) ולא לחזור לפעילות אינטנסיבית מדי.
מקווה שעזרתי,
בכל מקרה שיהיה בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשככי כאבים בשאיבה ולאחריה - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי22/08/2011היות ושאיבת ביציות נערכת ברוב המרכזים בהרדמה כללית, אין כמובן שום כאבים בזמן הפעולה. בהרבה מקומות נלקח משכך כאבים בנר לפני הפעולה על ידי המטופלת. לאחר הפעולה הכאבים קלים . במידה קיימים כאבי בטן חזקים אחרי הפעולה ניתן לקחת משככי כאבים עוד בחדר ההתאוששות. יש נשים החשות כאבים בבטן התחתונה יום יומיים לאחר הפעולה, אך זה לא הכלל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוג וE2 בזמן תמיכהיעל21/08/2011
שלום
מבקשת לדעת מהם ערכי פרוג הנחשבים כמעידים על תמיכה מספקת?
ומה משמעותו של הE2 בזמן התמיכה? האם גם לו יש מינימום רצוי ומהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
יעל22/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע איני נענית?
יעל23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוג וE2 בזמן תמיכה - תגובה
פרופ' שחר קול23/08/2011תמיכה נאותה חייבת להתחשב בסוג הטיפול , הפרוטוקול הטיפולי, וההפרשה האנדוגנית של פרוגסטרון ואסטרדיול ע"י השחלות.
למשל, במחזור הפשרה ללא כל פעילות שחלתית , כל האוירה ההורמונלית תלויה בתרופות המסופקות מבחוץ: פרוגסטרון ואסטרדיול.
לעומת זאת, במחזורי שאיבה טריים בהם התמיכה מבוססת על פעילות LH (למשל מתן HCG ) השחלות מפרישות כמויות גדולות מאוד של פרוגסטרון ואסטרדיול , כך שאין כל צורך בתוספת מבחוץ.
נקודה אחרונה לסיום: התכשירים הנרתיקיים עובדים גם באופן מקומי, לכן בעת נטילתם רמת הפרוגסטרון בדם לא בהכרח משקפת רמתם באיבר המטרה = רירית הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד לפני שאיבהגילי21/08/2011
עתידה לעבור שאיבה בימים הקרובים. האם מבצעים אולטראסאונד לפני שמכינים לשאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה- האם מבצעים א.ס. ביום השאיבה
גילי21/08/2011ולפניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה- האם מבצעים א.ס. ביום השאיבה - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי22/08/2011בדרך כלל מבצעים על קול נרתיקי להערכת מצב השחלות ורירית הרחם לקראת השאיבה בפעם האחרונה ביום מתן האוביטרל או הפרגניל, כלומר כיום וחצי לפני השאיבה.לפי תוצאות הבדיקה נקבעת ההחלטה על קיום שאיבת ביציות והמועד שלה. לא נהוג לבצע על קול ביום השאיבה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דם במקום ההזרקה- מה זה אומר?גילי21/08/2011
הזרקתי צטוטרייד וגרמתי לשטף דם קטן במקום ההזרקה. האם זה אומר שפגעתי באיבר פנימי? הזרקתי במקום לא נכון? בזוית לא נכונה?
האם החומר ישפיע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם במקום ההזרקה- מה זה אומר? - תגובה
אין לזה שום משמעות. החומר ישפיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת בטא אחרי כמה ימיםאפרת21/08/2011
אני אחרי הפריה חוץ גופית, ב - 31/7 הוחזרו 3 עוברים אחרי 12 יום ב- 12/8 בבדיקת דם בטא 408 אחרי יומיים עשיתי שוב בטא והתקבלה תוצאה של 1093 אחרי יומיים שוב בטא והתקבלה תוצאה של 2200 וזה בתאריך 16/8 מתוך סקרנות עשיתי שוב בטא ב - 21/8 והתקבלה תוצאה של 8300 קראתי בסיפרות שבטא עד 1200 מכפילה עצמה כל 48 שעות, בטא עד 6000 מכפילה עצמה כל 72-96 שעות בטא מעל 6000 מכפילה עצמה כל 96 שעות.
שאלתי האם הערכים שהתקבלו בין 16/8 ל- 21/8 תקין???
..
האם מה שקראתי בסיפרות לגבי ההכפלות נכון??
אני מאוד מודאגת כי עברת 6 הפלות עד כה.
אשמח לתשובה, לחוצה ומודאגת - כי אני עייפה מטיפולי ההפריה וכל כך רוצה שההיון יצליח הפעם!!
תודה מראש,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפלת בטא - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי22/08/2011שלום אפרת,
אני מבינה את הלחץ שבו את נמצאת. אין ספק שלאחר 6 הפלות חשוב לך לדעת מה גורלו של ההריון הזה מהר ככל האפשר. לדעתי יש סיכוי שההריון הזה תקין. אני מציעה שתפני לרופא המטפל ותבצעי בימים הקרובים בדיקת על קול נרתיקי שתדגים את מספר השקים ואת חיוניות ההריון.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכפלת בטא
אפרת22/08/2011שאלה נוספת - האם נכון שבטא עד 6000 אמורה להכפיל עצמה כל 72 שעות ובטא מעל 6000 אמורה להכפיל את עצמה כל 96 שעות??? חשוב לי מאוד לדעת על מנת להבין אם עלית הבטא אצלי תקינה הפעם לא אחוה שוב הפלה!!! אודה מאוד על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דחוף מאוד בנוגע להכפלת בטא
אפרת22/08/2011בבקשה אודה על תשובתכם אני מאוד לחוצה ופוחדת לאבד את ההיריון, לא הבנתי מתשובתכם האם עליית הביטא תקינה?? האם זה נכון שביטא עד 6000 אמורה להכפיל את עצמה כל 72 שעות??? אודה על תשובה כנה, תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתא נמוך והמשך טיפוליהודית21/08/2011
שלום רב, אני אחרי החזרה של שלושה עוברים. היום ביצעתי בדיקת דם ותוצאת הבתא מאוד נמוכה (7) .מניסיוני כנראה שהריון כבר לא יהיה בפעם , ושאלתי היא האם אפשר להתחיל כבר במחזור הקרוב את הטיפול להפריה הבאה או שחייבים להמתין חודש שלם (שני מחזורים) לטיפול הבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתא נמוך והמשך טיפול - תגובה
יש חילוקי דעות בעניין. אני מבין אלא שחושבים שעדיף לתת לשחלות ולגוף מנוחה של חודש בין טיפול לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון מחוץ לרחם?
ענת25/08/2011היום בטא 22
הריון מחוץ לרחם?
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- hcg 11ענת21/08/2011
על מה מעידות התוצאות הבאות שקיבלתי היום:
אסטרדיול 1596
פרוגסטרון 109
HCG 11
אני 14 יום אחרי זריקת אוביטרל, וקיבלתי החודש גם איקוקלמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר hcg 11 - תגובה
את בהריון. הבטא נמוך. אני מניח , שזה בגלל שלקחת את הבדיקה יום מוקדם מדי. תחזרי על בדיקת בטא כעבור יומיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי בטא 16
ענת23/08/2011עשיתי שוב בדיקת HCG, יצא 16
:-(
הריון תקין כבר לא ייצא מזה נכון?
חשוב לציין כי אני אחרי שלוש הפלות MISSED ברצף בשנה שעברה, שאפילו לא נפלו לבד אלא היתי צריכה לבצע גרידות, בשבועות 11, 9 ו-8. האחרונה בינואר שנה זו. מאז לא נקלטתי למרות תמיכה של אוטרוגסטן לאורך כל התקופה, זריקות אוביטרל בחודשיים האחרונים , והחודש גם איקוקלמין.
סיכוי לתקווה להריון הנוכחי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי בטא 16 - תגובה
ד''ר דוד ישי23/08/2011שלום
אם הבדיקה בהפרש של יומיים, העליה לא טובה והסיכויים לצערי נמוכים להריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת אחרי הריון חוץ רחמיאור21/08/2011
לפני כשלושה שבועות אובחנתי עם הריון חוץ רחמי (אחרי IVF) .
בגלל שהבטא היתה בירידה הוחלט לתת להריון להיספג מעצמו .
היום בבדיקה יצא - בטא - קטן מ-5
E-2 - 86
פרוגסטרון - קטן מ-1.7 .
האם זה אומר שההריון כבר נספג לגמרי ?
האם אני לפני ביוץ ? אחרי ביוץ ? מתי צפויה להגיע ווסת ?
מתי ניתן יהיה לבצע צילום רחם ?
סליחה שאני מפציצה בשאלות אבל ממש לא ברור לי איך אני אמורה להמשיך מפה ...
תודה רבה ,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת אחרי הריון חוץ רחמי - תגובה
ההריון אכן נספג. אני מניח, לפי הנתונים, שהביוץ יהיה בעוד כשבועיים והוסת כשבועיים אח"כ. צילום ניתן יהיה לעשות לאחר קבלת הוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אור23/08/2011אם כרגע אני לפני ביוץ האם ניתן לעשות את צילום הרחם עכשיו ?
חבל לי לאב חודש .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
אפשר. קשה לי להניח שתצליחי להשיג צילום רחם בטווח זמן כ"כ קצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF ל- BRCA2שרון21/08/2011
שלום,
אני עומדת לעבור IVF מכיוון שלבעלי יש ספירת זרע נמוכה. כמו כן, אנחנו נבצע PDG מכיוון שיש לי BRCA2.
אנחנו שוקלים לבצע בדיקות נוספות כדי לברר האם אנחנו נשאים של מחלות תורשתיות נוספות. במידה וכן, האם ניתן לבצע PDG גם לגבי מחלות אחרות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF ל- BRCA2 - תגובה
כן בהחלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשלונות חוזריםדניאלה21/08/2011
נכשלתי בהחזרת בלסטוציסט יחיד,מעולם לא נכנסתי להריון עם בלסטוציסטים מוקפאים,נכנסתי לפני חצי שנה להריון קצר מעוברים מוקפאים והפלתי.
נשארו לי עוד 3 עוברים מוקפאים ממחזור שנכשל לפני שנה בדיוק(והניב 9 עוברים מוקפאים)
איני מעוניינת להמשיך במוקפאים יותר,מכיוון שהם מביאים לי רק צרות,כמו כן היתה לי תגובה קשה לאסטרוגן בספטמבר שעבר שהגיעה לחשד לאטיפיה ברירית.
האם ניתן לעשות טיפול IVF מחזור טריים בנוכחות מוקפאים?
האם אני יכולה לשוחח עם הועדה ולקבל אישור מיוחד למרות נכחות המוקפאים(שהם באכות לא טובה,ועוד בלסטוציסט 1 סביר)?
יש לי ילד אחד בן שנתיים ושמונה מהפרייה מחזור טריים,ו2 הריונות כאשר אחד מהם ספונטני שנפלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשלונות חוזרים - תגובה
מאוד לא מקובל לעשות טיפולי שאיבה כשיש עוברים מוקפאים.
אם המחזור שלך סדיר, אפשר להחזיר עוברים מוקפאים גם במחזור טבעי ללא שום טיפול תרופתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנושא-אשמח לתשובות
דניאלה23/08/2011לצערי אין לי מחזור סדיר,אני מטופלת בהפריות על רקע PCO מלווה בהפרעות ביוץ ומחזור לא סדיר.
כך שאין מנוס מלנסות להחזיר את המוקפאים,
החלטתי לנסות בפעם נוספת החודש...
האם אני יכולה לדרוש שיפשירו את כולם ויבחרו את הטוב מבנהם(נשארו בסה"כ 3 בדרגות נמוכות יחסית ובלסטוציסט יפה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנושא-אשמח לתשובות - תגובה
כן. זו בקשה לגיטימית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)