מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תדירות קיום יחסי המיןבר31/07/2011
רציתי לשאול שאלה פשוטה שאני נתקלת בקושי לקבל עליה תשובה ברורה.
מהי התדירות המומלצת לקיום יחסי מין סביב תאריך הביוץ? יש האומרים יום כן יום לא, יש שאומרים כל יום כמה שיותר, יש האומרים להתחיל מהיום ה- 10. אני מבולבלת מאוד ואני מפחדת שההתנהלות שלנו בנושא זה איננה נכונה ועקב כך נמנעת ממני היכולת להיכנס להיריון.
אשמח לקבל תשובה שתעזור לי לתכנן את יחסי המין בצורה נכונה ומועילהץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות קיום יחסי המין - תגובה
פרופ` דוד בידר31/07/2011רוב הנשים יודעות מתי הביוץ שלהן.
אם הוסת שלך סדיר של 28 יום הביוץ הוא ביום 14 ויש לקיים יחסים ביום זה.
או אפשר ביום 13 ו14 או 14 ו15. זה מספיק בשביל הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלוציסטיעל30/07/2011
שלום,
החזירו לי בלוציסט אחד.
הרופא שלי אמר שהוא שרד את ההפשרה ב-95%
האם זה מעיד על סבירות של קליטה והריון גבוה יותר? או שאין לזה משמעות?
תודה רבה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת בלוציסט - תגובה
ד''ר דוד ישי02/08/2011שלום
יש לזה משמעות. שרידות של 95% היא שרידות טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פוריותשקד30/07/2011
שלום רב,
הנני רווקה בת 42.5 ללא ילדים. לאחרונה עלתה בי המחשבה לבדוק את רמת הפוריות שלי על מנת לדעת אם עדיין יש באפשרותי להיכנס להיריון מביצית שלי.
שאלותי היא:
1. האם נהוג לבקש מהרופא לבצע "בדיקת פוריות / פרופיל הורמונלי" גם אם אינני עומדת בפני טיפולי פוריות ורק על מנת לדעת מהי הרזרבה השחלתית שלי ומהם סיכויי להיכנס להיריון?
2. האם בדיקה מעין זו נותנת אינדיקציה לגבי הרזרבה השחלתית נכון לרגע קיום הבדיקה בלבד או שניתן ללמוד ממנה מה תהיה הרזרבה השחלתית למשך תקופה מסויימת?
תודה מראש על התשובות
שקד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פוריות - תגובה
אני ממליץ שתבקשי מהרופא הפניה לבדיקת AMH שהיא בדיקה שנחשבת היום לטובה ביותר בהערכת הפוריות של האישה. הבדיקה נעשית לצערי בשלב זה רק במעבדות פרטיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםנונה30/07/2011
ערב טוב ביוםשלישי19.7 שאיבה
ביום חמישי שעבר 21.7 ביצעתי החזרה של 2 עוברים
ביום שבת 23.7 אחרי הזרקתי שליש אוביטרל
היום יום שבת עשיתי בדיקת שתן יצא פס שנראה לעין בבירור
האם יש תקווה הפעם להריון ?ביום שני אני אמורה לעשות בדיקת הריון אני ממש במתח ולחץ(אם אגש מחר לבדיקה דם אני כבר אוכל לדעת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלחץ מחכה לתשובה
נונה31/07/2011גם היום יום ראשון הבדיקה שתן הראתה לי חיובי (ולא בשתן של הבוקר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
נונה31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים - תגובה
פרופ' שחר קול01/08/2011מציע לבצע בדיקת דם מחר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאיםדניאלה30/07/2011
אני שנה לאחר IVF כושל שהניב 9 עוברים מוקפאים(מתוכם 3 בלסטוציסטים),מאז היה לי סיפור של 3 חדשים עם רירית הרחם,והפלה א5חת של 2 עוברים מופשרים.
עכשיו הוחזרו לי 2 בלסטוציסטים שלא הניבו הריון.
יש לי עוד 4 עוברים ו1 בלסטוציסט
הטיפול של החזרת המוקפאים קשה לי(אני לא ממש מסתדרת עם הפרוגינובה,והיא עשתה לי בעבר היפרפלזיה ברירית),וגם לא מניב תוצאות יפות,אני רוצה לעשות הפרייה מחדש,מדוע לא ניתן לעשות זאת?
יש תקווה עם טיפול אחר?
נ.ב:יש לי ילד מIVF הריון תקין,בנוסף שני הריונות שנפלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון
דניאלה31/07/2011אני אלך על החזרת עוברים מוקפאים גם הפעם,
האם אוכל לבקש שיפשירו הפעם את כל ה5 שנותרו ושיבחרו מבנהם את היפים ביותר(יש 2 לא יפים במיוחד ואולי גם לא ישרדו הפשרה)?
האם אני עושה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביום שני החזירו לי שני עובריםמיכל30/07/2011
אתמול יום שישי בערב החלו כאבים קלים בבטן תחתונה, בחילות וכאב בגב תחתון.
אודה לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביום שני החזירו לי שני עוברים - תגובה
לא ברור לי מה השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- vjzrvהילה30/07/2011
שלום רב,
ב 19.7 הוחזרו לי 2 עוברים עם תיכה נרות 3 פעמים ביום.
לאחר כשבוע בדיוק הייתה לי הפרשה ורודה וכשהייתי צריכה לשים נר היה לי גם על המקלון.
לאחר מכן לא הופיע כלום.
האם השתרשות יכולה להיות כשבוע לאחר החזרה?
האם זו תופעה שכיחה כשנוטלים נרות ואני סתם משלה את עצמי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר vjzrv - תגובה
לא ניתן להסיק מסקנות מההפרשה הדמית לכאן או לכאן. רוב הסיכויים שהן בכלל קשורות לשפשוף של דפנות הנרתיק בזמן החדרת הטבליה הואגינלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיונות IVFנעמי30/07/2011
שלום, אני אחרי שני נסיונות IVF. רציתי לדעת אם זה נחשב מספר סביר של נסיונות בד"כ, או שעליי להתחיל להיות מודאת. (אני בת 32)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיונות IVF - תגובה
פרופ' שחר קול30/07/2011סביר מאוד.
בגילך כ - 40% סיכוי להשגת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשגת הריון
נעמי30/07/2011ד"ר קול, תודה רבה על התגובה!
אך רציתי לוודא לגבי 40% להשגת הריון. הכוונה היא לכל נסיון או בכלל השגת הריון אי פעם. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהדיני30/07/2011
שלום, כרגע אני אחרי החזרה ומחכה לבדיקת הריון. במהלך ההחזרה נאמר לי שהעוברים לא כ"כ יפים, אך בכל זאת הוחלט להחזיר אותם. רציתי לדעת האם בכל זאת יש לי סיכוי סביר להריון למרות איכות העוברים? (האם המצב יכול להשתנות ברחם וכו'). כמו כן, האם זה ייתכן שרק אחד ייקלט?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול30/07/2011פעמיים כן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
דיני30/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיגריות?רונית3129/07/2011
שלום,
האם עישון של 3 סיגריות ביום משפיע על סיכויי ההצלחה של החזרת מוקפאים?
האם כמות זו של סיגריות וההורמונים עלולים לייצר בעיות בריאות מיוחדות כעת או בעתיד??
תודה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגריות? - תגובה
ד''ר דוד ישי30/07/2011שלום
קרוב לודאי שלא,.אבל, לאנשים מעשנים נחוץ טריגר קטן מאוד כדי להעלות את המספרואז זה מתחיל להיות כן משמעותי. לכן, אני ממליץ בחום שאם את כבר כאן, הפסיקי לגמרי את העישון. אולי זו הזדמנות שלא תחזור לעשות את אחד הצעדים הכי משמעותיים בחיים שלך ( להפסיק לעשן )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יהיה ביוץ?מאיה29/07/2011
הזרעה על בסיס מחזור טבעי.
ללא הורמונים.
יום 9 למחזור:
זקיק 14 מ"מ
רירית 7 מ"מ
אסטרדיול 580
פרוגסטרון 0.2
מתי לערך יהיה ביוץ?עוד כמה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי יהיה ביוץ? - תגובה
פרופ' דב פלדברג29/07/2011לשוב שואלת שלומות,
יש להניח שהביוץ יתרחש בעוד כ-3-4 ימים.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מרובה עוברים ?אופירה29/07/2011
לרופאים שלום !
אני לאחר IVF, בו הוחזרו 2 עוברים לרחמי. לשמחתנו יש הריון ושאלתי היא, האם ניתן לשער את כמות העוברים שנקלטו לפי תוצאות בדיקת הבטא ? אם כן, הבדיקה האחרונה היתה - 4853, בשבוע 5 ו-3 ימים. ברור לי שתשובה וודאית תנתן לי בבדיקת האולטרסאונד, אך אתם בטח מבינים שאני סקרנית מאוד... .תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מרובה עוברים ? - תגובה
פרופ' דב פלדברג29/07/2011לאופירה שלומות,
עפ"י ערך בודד של בדיקת הבטא בשבוע 5 ו-3 ימים לא ניתן לשער את מספר העוברים. במידה ותצייני את 3 הערכים הראשונים אפשר יהיה לשער בדיוק די מירבי.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט תוצאות הבטא
אופירה29/07/2011בדיקת בטא ראשונה : 95, לאחר יומיים :288, ולאחר שבוע :4853.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' פלדברג, מקווה שהבנתי אותך ...
אופירה30/07/2011ממתינה להשערה שלך בעניין מספר העוברים (1/2).
תודה רבה
אופירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' פלדברג, מקווה שהבנתי אותך ... - תגובה
פרופ' שחר קול30/07/2011למה לנחש? עשי מחר בדיקת א.ס. ותדעי בדיוק.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאוטרסאונד נקבע ל11.8 , אני במתח...
אופירה30/07/2011קיוויתי שתוכלו היום לשער לפי נתוני הבטא...יקח עוד שבוע וחצי עד שאדע בוודאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאוטרסאונד נקבע ל11.8 , אני במתח... - תגובה
פרופ' שחר קול30/07/2011אפשר לדעת כבר מחר...
לפי בטא - ניחוש בלבד. לא רציני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי אאלץ להמתין למועד 11.8
אופירה30/07/2011ובכל זאת אם אתם מנחשים לפי תוצאות הבטא (95,288,4853), האם אפשר לחשוד שמדובר בשני עוברים ???
תודה על הכל, אני מתעקשת מאחר והנושא לא נותן לי מנוח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה קטנה
דניאלה31/07/2011לכי למרכז בריאות האישה ותעשי אולטרסאונד,אפשר לראות בבטא כזאת כמה שקי הריון יש,
אם הנושא כל כך מטריד אותך שאת לא יכולה לחכות כמה ימים תלכי ותבדקי חבל על הניחושים,זה סתם כאב ראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
אופירה31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות עוברים
Dr. IVF31/07/2011כל מה שרצית לדעת על התפתחות עוברים באפלקציית 3D חדשה לiPhone שלך.
Dr. IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפלה נדחיתסיוון29/07/2011
כמה זמן אחרי ההפלה הנדחית מקבלים את המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הפלה נדחית - תגובה
פרופ' דב פלדברג29/07/2011לסיון שלומות,
קשה לענות על שאלתך מבלי לדעת את נוסחת המחזור הרגילה שלך. במידה והמחזורים הינם סדירים בדר"כ המחזור החדש מופיע כ-4 שבועות לאחר ההפלה הנדחית וריקון חלל הרחם.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםדניאלה29/07/2011
אני אחרי טיפול של החזרת בלסטוציסטים מופשרים שלא הצליח,מאז יום שני בצהריים הפסקתי לקחת תרופות(אוטרוגסטן +פרוגינובה)מאז טרם קיבלתי מחזור מתי הוא כבר אמור להופיע?מדוע זה כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' דב פלדברג29/07/2011לדניאלה שלומות,
הופעת המחזור לאחר הפסקת התרופות לחיזוק משתנה מאישה לאישה. אנא תמתיני בסבלנות ואני משוכנע שהמחזור יופיע תוך מספר ימים.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליטה לאחר החזרת עובריםמיכל29/07/2011
ביום שני בבוקר החזירו לי שני עוברים. אם התרחשה קליטה ע"י הרחם עד איזה יום זה היה יכול להיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזירו לי עוברים בני 8 תאים
מיכל29/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)