מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' בידררעות04/08/2011
פרופ' בידר שלום רב
לפני חודשיים הפלה 3 בשבוע 5 רשמת לי שצריך לעשות בדיקת קרישיות ואכן צדקת ישנה בעיית קרישיות
APCR 1.78 יצא לא תקין קראתי באינטרנט כי זה מוטצייה פקטור 5 מסוג ליידן
פקטור 5 אצלי יצא תקין לחלוטין האם זה אומר בכל זאת שיש לי מוטצייה פקטור 5 מסוג ליידן? ואם כן מה זה אומר והאם צריך IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר04/08/2011במצב זה יש לפנות לחכות המטולוג ואז לחזור אלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב עליית הבטאמימי04/08/2011
שלום,
אני לאחר IVF, מחזור טרי של עוברים.
יום 10 להחזרה- בטא 40
יום 12 להחזרה- בטא 66
יום 14 להחזרה- בטא 105.6
האם העלייה תקינה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצב עליית הבטא - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/2011העליה אינה תקינה שכן אין הכפלה כל יומיים.
יש להמשיך מעקב.
בהמשך - לשלול הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת...
מימי04/08/2011מאיזה שבוע ניתן לראות באולטרסאונד האם מדובר על הריון תוך רחמי או חוץ רחמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא-כל מי שיכול לענות בדחיפות אודה!ג'וליה04/08/2011
25.7- בטא 66
27.7- בטא 117
31.07- בטא 498
4.8 (היום)- בטא 3178
כמה שאלות ללחוצה שכמוני....
האם קצב גדילת הבטא תקין?
האם בהפרש של 4 ימים מ498 ל3178 זה מעיד על עובר אחד או יותר?
תודה מראש לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת לגבי הריון חוץ רחמי
ג'וליה04/08/2011יש לי בנוסף קצת כאבים חדים בבטן, הרגשת נפיחות, היה לי דימום קל מאוד מאוד מאוד בניגוב פעמיים. לפי מה שקראתי יכול להיות סימנים להריון חוץ רחמי.
האם לאור גדילת הבטא שצוינה לעיל, יכול להיות סיכוי לחוץ רחמי? האולטרסאונד שלי רק עוד שבוע וחצי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא-כל מי שיכול לענות בדחיפות אודה! - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/2011אפשר לבצע א.ס. מחר ולדעת כמה שקי הריון יש ברחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שאלה נוספת חשובה ביותר
ג'וליה04/08/2011שלא ענית לי עליה, היא לגבי הריון חוץ רחמי..... אני קצת נמנעת לעשות את הא.ס ה1 עד אחרי ט' באב ואני מאוד לחוצה שמא התוצאה גבוהה מידי...האם ההכפלה חריגה לטעמך?לפי החישובשלי היה צריך להיות 2000 היום, אך היה 3000 ומשהו...
תודה רבה רבה רבה על הסבלנות והתשובה!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שאלה שלא נענתה,תודה וסליחה!
ג'וליה06/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שאלה נוספת חשובה ביותר - תגובה
פרופ' שחר קול06/08/2011אין טעם להיכנס לספקולציות כאשר אפשר פשוט לבצע א.ס.
תוך 10 שניות יודעים בדיוק....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל ן-AMHדנה04/08/2011
שלום רב,
האם יש קשר בין הזרקות דקפפטיל לתוצאות בדיקת AMH?
אני עשיתי בדיקת AMH בשעה 9:00 לאחר שהזרקתי דקפפטיל (0.1) בלילה הקודם ב-23:00. האם תוצאות ה-AMH יהיו מהימנות?
תודה מראש
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל ן-AMH - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/2011אין קשר. התוצאות מהימנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכו
נאדיה19/06/2016אני בת 22 רווקה חולת לוקמיה לפני התחלת טיפולים כימותרפיים התחלתי בזריקות דיקפפטיל בבדיקת AMH הערך היה .0.24 האם יש השפעה לדיקפפטיל על תוצאה זאת? והאם זה אומר שאין תועלת של שימור ע"י הקפאת חלק מהשחלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עכו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2016לדקפפטיל אין השפעה על רמת ה-AMH,,התוצאה מצביעה על רזרבה שחלתית נמוכה,למרות זאת יש לנקוט בכל הצעדים הדרושים לשימור הפוריות העתידית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מושתלי כבד ופוריות?מתן04/08/2011
שלום וברכה
רציתי לשאול שאלה שמציקה לי בזמן האחרון , אני בן 23 כיום מושתל כבד כבר יותר מ22 שנה, עברתי את ההשתלה בבלגיה (בית חולים "סנט לוק"), וברוך ה' היום אני מתפקד באופן מלא וגיל לחלוטין כמו שאר בני האדם.
שאלתי היא כזאת :האם בעתיד כשארצה להביא ילדים לעולם ,יכול להיות שתיהייה לי בעיית פוריות עקב זה שאני מושתל כבד???
יש לציין שהתרופה היחידה שאני לוקח היא "ציקלוספרין " כדור אחד פעמיים ביום .
תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מושתלי כבד ופוריות? - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/2011סביר שלא, אך ניתן לבצע כעת בדיקת זרע ולקבל מידע ספציפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה דחופה!!!!!tut04/08/2011
בהתאם להוראות הרופאה אני לוקחת כדור אחד של איקקלומין מהיום השני של הוסת למשך חמישה ימים אתמול לקחתי כדור ראשון.. הבנתי מאחד הרופאים בפורום שאיקקלומים לוקחים מהיום החמישי לוסת???????? מה לעשות??? צריכה תשובה דחופה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא דבר קבוע
מודאגת04/08/2011כל רופא והתאמת הטיפול המתאים עבורך
תיצמדי להוראות הרופא שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
tut04/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה דחופה!!!!! - תגובה
ד''ר דוד ישי05/08/2011שלום
למרות שהפרוטוקול המקובל של יקקלומין הוא מיום 5 למחזור, אני מסכים לתשובה שקבלת מהחברה בפורום. רק תודאי שזו אכן ההוראה הנכונה של הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה דחופה!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2011את הכדורים לוקחים בימים 4 או 5 למחזור במשך 5 ימים.
המטרה של לקיחה בימים אלה לגרום ל2 עד 4 זקיקים לגדול ולמנוע הריונות מרובי עוברים.
בלקיחה מוקדמת יותר יהיו יותר זקיקים מעל מה שצריך.
המטרה להגיע למספר זקיקים שלא יעלה על 4 בגודל רגיל.
אם התחלת ביום 2 אולי כי גילך מתקדם יותר והרופאה רצתה לגרום לגדילת יותר זקיקים ואם את צעירה לא צריך להתחיל מיום 2 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' בידר ועוד שאלה...
tut07/08/2011אני בת 28, ולא ברור לי למה הרופאה נתנה לי להתחיל איקקלומין מהיום השני ולא החמישי. בוסת האחרונה היה רק זקיק אחד שגדל ולא הרבה זקיקים, לדעתך בפעם הבאה(בתקווה שלא תיהיה) עלי להתחיל מהיום החמישי? (כדור אחד למשך חמישה ימים?)
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' בידר ועוד שאלה... - תגובה
פרופ` דוד בידר07/08/2011השאלה מה הסיבה לאי ההצלחה להרות והאם הטיפול צריך להיות על ידי הכדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
tut07/08/2011הסיבה למתן הכדורים (גלוקופאז+ איקקלומין) שחלות פוליצסטיות וחוסר ביוץ
יש לי ילד בן שנתיים שנכנסתי להריון על הפעם הראשונה לאחר שנטלתי את "הקוקטייל" הזה, אני לא זוכרת באיזה יום אז נטלתי את האיקקלומין..ונראה לי שבפעם הקודמת היא נתנה לי 2 כדורים של איקקלומין ולא אחד. אשמח לדעתך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה-פרופ' בידר אשמח לתגובתך
tut08/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
פרופ` דוד בידר08/08/2011אז זה בסדר לקחת את הכדורים וללכת לפי התגובה זה באמת הטיפול הראשוני בבעיה שלך ואפשר לראות איך התגובה שעשית בלקיחת הכדורים ולהחליט איך להתקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות פוריותלימור04/08/2011
שלום, בת 30-נשואה-ללא-מנסה להכנס להריון כבר 10 חודשים, סובלת מדימום כשבוע לפני מחזור-עד המחזור(!!!) עשיתי את כל הבדיקות האפשריות, כולל צילום רחם, הכל לכאורה תקין ב"ה - מלבד בדיקת קולוסקופיה שבה נמצא פצע בצוואר הרחם - בוצעה צריבה באמצעות מטוש. אבל בכל זאת המצב לא משתנה. עשיתי ביום 25 לווסת בדיקת ESTRADIOL = 180 ו- PROGESTERONE=5.7, האם יכול להיות שהדבר מעיד על בעיה בביוץ? אם כן באיזה אופן ניתן לטפל בזה? יש לציין שאני לא מטופלת עדיין במרפאת פיריון, עדיין בשלב הבירורים. ומלבד מדידת חום לא עוקבת אחר הביוץ ולא מזהה אותו לצערי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות פוריות - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/2011יתכן ויש בעיית ביוץ. מציע ברור מסודר במרפאת רופא הנשים שלך, או במרפאת פריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא לארבע בנותרינה04/08/2011
ד"ד דוד ישי שלום
אני אמא לארבע בנות ואני ובעלי החלטנו שאנחנו רוצים להביא בן לעולם.
שמעתי שהיום יש חוק בארץ שמותר לבני זוג לעבור טיפולים על מנת לקבל ילוד מהמין שאין להם והכל כפף לאשור ועדה במשרד הבריאות.
רציתי לשאול אם אכן יש חוק כזה?
אם כן ,מה זה הטיפול ומהו ההליך כולל איך פונים לועדה ?
אם לא, אז מה האפשרויות האחרות שיש לנו לעשות להגדיל את הסיכוי (הכי אופטימלי בשבילי זה 100% סיכוי)?
בברכה
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא לארבע בנות - תגובה
אכן יש חוק כזה ויש ועדה כזו. עד כמה שידוע לי הועדה די נוקשה ולכן ראשית צריך לשכנע אותה ולקבל אישור. הדרך היחידה שנותנת סיכוי של 100% שההריון, אם יהיה, יהיה מהמין הרצוי הוא הפריה חוץ גופית ובדיקת מין העוברים לפני החזרתם לרחם. ככל שידוע לי, מקבלים אישור למחזור אחד שכמובן לא תמין נותן הריון. הפעולה אינה פשוטה ואתם צריכים לשמוע עליה יותר לפני שתקבלו החלטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד'ר דוד ישייסמין04/08/2011
בוקר טוב ..
אז כך:ביום ראשון הייתה לי שאיבת ביציות מי שעשתה לי את השאיבה זאת ד'ר דורית מנור המקסימה,אחרי השאיבה ירד לי כמות של דם וכאבים שחוזרים כול חמש דקות,הוציאו לי 22 ביציות,ואז זה ירד ל19 ואז ל15 הפריות תקינות ובריאות
התקשרתי למעבדה ואמרו לי לבוא ביום רביעי להשתלת עוברים,במשך כול הימים האלו נהיה לי נפיחות בבטן,כאבים שבאים כול 2 דקות,עד כדי שלא יכולתי לשבת ,לישון,לא היה לי יום וחצי יציאות מכיוון שפחדתי ללכת,ועכשיו ברוך השם מבחינת היציאות הכול תקין,כול כך שמחתי שאני הולכת לעשות סוף סןף את ההשתלות אחרי זריקות ודקירות שעברתי,
היום בבית חולים רמב'ם ממחלקת IVF בדק אותי ד'ר יוחנן אלבך,סיפרתי לו שכואב לי הבטן ושאני חושב\ת שיש לי נפיחות,הוא עשה מידית אולטרסאונד ואכן ראה שיש לי נפיחות מאוד חזקה וגירוי יתר בשחלות,ואמר שזה מסוכן מאוד ושידחה את זה לחודש הבא של הווסת,התאכזבתי המון על עצמי בכיתי הייתי בדכאון עד עכשיו אני כך,הרופא אמר לי שיש לי מלא נוזלים בשחלות ושאני צריכה לשתות הרבה הרבה מים,מבחינת הנפיחות והכאב הוא אמר שאין מה לעשות ואני באמת לא יודעת מה לעשות,כדי שיעבור לי הנפיחות,תוך כמה זמן זה יכול לרדת הנפיחות,אני מבקשת ממך שתעזור לי,שתיעץ לי.
האחות אמרה לי שהביציות לוקח להם זמן לגדול הם גודלים באיטיות מה זה אומר?אני לא הבנתי ושיש לי שני עוברים שיש בהם 4 תאים במקום 6,האם זה טוב,האם הנפיחות והכאב שיש לי זה מסוכן מה עלי לעשות.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד'ר דוד ישי - תגובה
אין לך מה להיות בדיכאון. גירוי יתר של השחלות עלול להיות מאוד מסוכן לאישה . לכן אם יש חשש לגירוי יתר עדיף להקפיא את כל העוברים כדי שלא יהיה הריון כי הריון מחמיר את התופעה. השחלות חוזרות למצב הרגיל תוך חודש - חודשיים ואז אפשר להכין את האישה בנחת להחזרה של העוברים הקפואים
לעוברים של 6 תאים יש סיכוי טוב יותר להצליח מאשר לאלה של 4 תאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה מאוחרת???זקיקונית04/08/2011
שלום רב
אני לקראת סיום פרוט' מיקרופלייר, עם 450 גונאל,6 מנוגון לאחריו ודקא.
ערכים של היום(יום ד' 4/8):
זקיקים-20,18,15,15,13
פרוג-2.6
E2-5400
הרופא אמר יום שישי מעקב וכנראה אוביטרל בשישי ושאיבה יום א ה7/8
האם לא מאוחר מדיי? האם הזקיקים הגדולים לא ילכו לאיבוד?
יכול להיות שמה שהרופא החליט בעצם זה לוותר על הגדולים לטובת קטנים אחרים?
ולסיום- מה קורה בעצם לביצית בשלה מדיי בתוך הגוף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה מאוחרת??? - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/2011ההחלטה טובה.
יתכן והזקיק הגדול יניב ביצית "מבושלת ביתר", אך לא בהכרח.
הביצית תישאב עם כל האחרות ולא תשאר בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאיםרותי03/08/2011
שלום,
אני לפני החזרת מוקפאים. סובלת משחלות פוליציסטיות. לוקחת כ- 11 יום פרוגינובה. בדיקות דם נכון לאתמול מראות E2 985 progestrone - 1.9 הזקיקים קטנים ומרובים
1. האם לפני החזרת מוקפאים לא יוצרים ביוץ? עפ"י הבנתי אני לא מבייצת אז איך בכל זאת מחזירים מוקפאים?
2. לאחר ההחזרה איזה סוג של מנוחה צריך? להיות בבית? אפשר לצאת? להסתובב? כמה ימים צריך מנוחה?
לתשובתכם המהירה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/20111. לא יוצרים ביוץ, אלא מחקים את המצב ההורמונלי השורר לאחר הביוץ.
2. אין צורך במנוחה. אפשר לחזור לפעילות שיגרתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםלאה החרדית03/08/2011
רופאים נכבדים,
אני עוברת כעת החזרת עוברים מוקפאים, בפעם השלישית. בשתי הפעמים הקודמות היה הריון אך הוא נפל בשבוע 10. אני אישה חרדית ולכן לא אעשה בשום אופן דילול עוברים. האם כדאי לי שיחזירו 3 עוברים מוקפאים (עד עכשיו החזירו שניים). תודה מראש,
לאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/2011לא, עדיף 2 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' בידר -שאלה חשובהמודאגת03/08/2011
היום הזקיק היה 20 מ"מ והרירית 9 מ"מ
הנה הבדיקות דם היום (י"מ 14)
Estradiol (E2) Urgent 1219
Progesterone Urgent 2.4 l
LH Urgent 23.2
מתי לדעתך הביוץ מחר או ביום שישי?
האם הזרעה ביום שישי בבוקר כבר מאוחרת מידי?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' בידר -מקפיצה כדי שתראה.תודה
דניאל04/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר -שאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2011יום ו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
מודאגת05/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הזרע טוב מספיק להפרות יום אחריגילי03/08/2011
הוזרעתי יום לפני ביוץ.
רוצה לדעת אם הזרע טוב מספיק להפרות גם יום אחרי ההזרעה. להלן נתוניי הזרע:
זרע שטוף
ריכוז תאי הזרע- 31 מיליון
%תאי זרע נעים-31%
איכות התנועה/ דרגה 2.9
ריכוז בתנועה- 9.3
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הזרע טוב מספיק להפרות יום אחרי - תגובה
ד''ר דוד ישי03/08/2011שלום
זה נראה כמו זרע שישרוד 24 שעות ויוכל להפרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עדיף לקחת זרע לא שטוף-ד"ר ישי
גילי04/08/2011כדי להגדיל את הסיכוי להפריה?
האם אין חשש להתכווצויות עקב אי שטיפת הזרע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1
גילי05/08/20111
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עדיף לקחת זרע לא שטוף-ד"ר ישי - תגובה
יש כנראה סיכוי גבוה יותר בהזרעה. אז עדיף לשטוף ולהזריק לרחם. במקרה של נשים רגישות במיוחד צריך לשטוף פעם נספת לפני ההזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 17 יום מהביוץ -HCG 191ענבר03/08/2011
לאחר בדיקת דם ערך ה hcg נכון להיום (17 יום לאחר ביוץ ) הינו 191.
האם זהו ערך תקין? האם אין זה ערך גבוה מדי?
תודה
ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 17 יום מהביוץ -HCG 191 - תגובה
ד''ר דוד ישי03/08/2011שלום
זו רמה תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)