מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיגריות?רונית3129/07/2011
שלום,
האם עישון של 3 סיגריות ביום משפיע על סיכויי ההצלחה של החזרת מוקפאים?
האם כמות זו של סיגריות וההורמונים עלולים לייצר בעיות בריאות מיוחדות כעת או בעתיד??
תודה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגריות? - תגובה
ד''ר דוד ישי30/07/2011שלום
קרוב לודאי שלא,.אבל, לאנשים מעשנים נחוץ טריגר קטן מאוד כדי להעלות את המספרואז זה מתחיל להיות כן משמעותי. לכן, אני ממליץ בחום שאם את כבר כאן, הפסיקי לגמרי את העישון. אולי זו הזדמנות שלא תחזור לעשות את אחד הצעדים הכי משמעותיים בחיים שלך ( להפסיק לעשן )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יהיה ביוץ?מאיה29/07/2011
הזרעה על בסיס מחזור טבעי.
ללא הורמונים.
יום 9 למחזור:
זקיק 14 מ"מ
רירית 7 מ"מ
אסטרדיול 580
פרוגסטרון 0.2
מתי לערך יהיה ביוץ?עוד כמה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי יהיה ביוץ? - תגובה
פרופ' דב פלדברג29/07/2011לשוב שואלת שלומות,
יש להניח שהביוץ יתרחש בעוד כ-3-4 ימים.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מרובה עוברים ?אופירה29/07/2011
לרופאים שלום !
אני לאחר IVF, בו הוחזרו 2 עוברים לרחמי. לשמחתנו יש הריון ושאלתי היא, האם ניתן לשער את כמות העוברים שנקלטו לפי תוצאות בדיקת הבטא ? אם כן, הבדיקה האחרונה היתה - 4853, בשבוע 5 ו-3 ימים. ברור לי שתשובה וודאית תנתן לי בבדיקת האולטרסאונד, אך אתם בטח מבינים שאני סקרנית מאוד... .תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מרובה עוברים ? - תגובה
פרופ' דב פלדברג29/07/2011לאופירה שלומות,
עפ"י ערך בודד של בדיקת הבטא בשבוע 5 ו-3 ימים לא ניתן לשער את מספר העוברים. במידה ותצייני את 3 הערכים הראשונים אפשר יהיה לשער בדיוק די מירבי.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט תוצאות הבטא
אופירה29/07/2011בדיקת בטא ראשונה : 95, לאחר יומיים :288, ולאחר שבוע :4853.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' פלדברג, מקווה שהבנתי אותך ...
אופירה30/07/2011ממתינה להשערה שלך בעניין מספר העוברים (1/2).
תודה רבה
אופירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' פלדברג, מקווה שהבנתי אותך ... - תגובה
פרופ' שחר קול30/07/2011למה לנחש? עשי מחר בדיקת א.ס. ותדעי בדיוק.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאוטרסאונד נקבע ל11.8 , אני במתח...
אופירה30/07/2011קיוויתי שתוכלו היום לשער לפי נתוני הבטא...יקח עוד שבוע וחצי עד שאדע בוודאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאוטרסאונד נקבע ל11.8 , אני במתח... - תגובה
פרופ' שחר קול30/07/2011אפשר לדעת כבר מחר...
לפי בטא - ניחוש בלבד. לא רציני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי אאלץ להמתין למועד 11.8
אופירה30/07/2011ובכל זאת אם אתם מנחשים לפי תוצאות הבטא (95,288,4853), האם אפשר לחשוד שמדובר בשני עוברים ???
תודה על הכל, אני מתעקשת מאחר והנושא לא נותן לי מנוח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה קטנה
דניאלה31/07/2011לכי למרכז בריאות האישה ותעשי אולטרסאונד,אפשר לראות בבטא כזאת כמה שקי הריון יש,
אם הנושא כל כך מטריד אותך שאת לא יכולה לחכות כמה ימים תלכי ותבדקי חבל על הניחושים,זה סתם כאב ראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
אופירה31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות עוברים
Dr. IVF31/07/2011כל מה שרצית לדעת על התפתחות עוברים באפלקציית 3D חדשה לiPhone שלך.
Dr. IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפלה נדחיתסיוון29/07/2011
כמה זמן אחרי ההפלה הנדחית מקבלים את המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הפלה נדחית - תגובה
פרופ' דב פלדברג29/07/2011לסיון שלומות,
קשה לענות על שאלתך מבלי לדעת את נוסחת המחזור הרגילה שלך. במידה והמחזורים הינם סדירים בדר"כ המחזור החדש מופיע כ-4 שבועות לאחר ההפלה הנדחית וריקון חלל הרחם.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםדניאלה29/07/2011
אני אחרי טיפול של החזרת בלסטוציסטים מופשרים שלא הצליח,מאז יום שני בצהריים הפסקתי לקחת תרופות(אוטרוגסטן +פרוגינובה)מאז טרם קיבלתי מחזור מתי הוא כבר אמור להופיע?מדוע זה כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' דב פלדברג29/07/2011לדניאלה שלומות,
הופעת המחזור לאחר הפסקת התרופות לחיזוק משתנה מאישה לאישה. אנא תמתיני בסבלנות ואני משוכנע שהמחזור יופיע תוך מספר ימים.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליטה לאחר החזרת עובריםמיכל29/07/2011
ביום שני בבוקר החזירו לי שני עוברים. אם התרחשה קליטה ע"י הרחם עד איזה יום זה היה יכול להיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזירו לי עוברים בני 8 תאים
מיכל29/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרשלי29/07/2011
פרופ' בידר שלום רב
ידוע לי כי בדיקות הורמונליות עושים ביום השהי או השלישי לווסת מכיוון שזה נפל לי בשבת רופא הנשים שלי אשר איתו דיברתי הבוקר ציין שניתן גם בין היום ה-3 ל-5
האם זה בסדר עם קיבלתי את הווסת ביום חמישי לעשות ביום ראשון את הבדיקות שזה היום הרביעי לווסת למרות שהווסת ממש חלש או אפילו מסתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/07/2011זה בסדר לעשות ביום א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםeve28/07/2011
שלום
האם יתכן שיש זקיק מוביל
אבל שלא יהיה ביוץ ?
הייתי באולטראסאונד היה זקיק 22
נאמר לי שיהיה ביוץ
איך אדע שכבר היה ביוץ?
לא זומנתי לבדיקה שוב
יש אפשרות לדעת ללא בדיקת אולטראסאונד?
(יש לציין שלקיתי איקקלומין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו
eve29/07/2011קיימנו יחסים בשבת ובראשון
נראה לי שהביוץ היה חמישי בלילה(לפי מדידת חום השחר מדדתי בשישי בבוקר)
האם יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרשלי28/07/2011
פרופ' בידר שלום רב
ברצוני לדעת האם בדיקות הורמונליות ניתן לעשות גם ביום השני וגם ביום השלישי לווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר28/07/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןחיה28/07/2011
שלום,
ביצעתי החודש בדיקות הורמונים לבדיקת זמן הביוץ המומלץ. עשיתי בדיקת הורמונים 3 פעמים בשבוע האחרון ואלו התוצאות:
24.07 :
ESTRADIOL - 538
LH - 12.7
PROGESTERONE - 2.7
27.07:
ESTRADIOL -414
LH - 11
PROGESTERONE - 4.5
והיום:
ESTRADIOL - 343
LH - 10.10
PROGESTERONE - 10.4
BETA-HCG <5 IU/L
הייתי אצל הרופאה אתמול והיא אמרה לי שהיא מניחה שהפרוגסטרון יהיה ברמה של 7-8 ושאני אקח UTROGESTAN לחיזוק - פעם ביום.
לבסוף הוא הגיע ל 10. השאלה היא אם עדיין לקחת את התרופה?
האם זה יכול לגרום נזק?.
הרופאה לא תהיה זמינה עד יום רביעי הבא, ואני אמורה לקחת את התרופה ממחר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה - זה מאוד חשוב לי.
חיה31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה חושב שזו טעות?- ד"ר קול
גילי31/07/2011האם בגלל שבטיפול הורמונלי אפיק יותר ביציות?
או אולי בגלל שגידול הביציות במעבדה הוא פחות טוב מאשר בגוף?
או אולי מסיבה אחרת שאינני חושבת עליה?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לבחור טיפול?גילי28/07/2011
1.מעוניינת ב- I.V.M אך הומלץ לי I.V.F- האם יענו לבקשתי?
2.האם ניתן לעשות I.V.M כל חודש?
3. האם יש הצלחות ב- I.V.M ?
4. האם כדאי/אפשר לשלב I.V.M עם מעט הורמונים להבשלת זקיקים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1
גילי30/07/20111
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לבחור טיפול? - תגובה
פרופ' שחר קול30/07/20111. כן, אם IVM זמין ביחידה בה בחרת, ואת מתאימה לכך מבחינת הרקע הרפואי.
2. כן, אך לא ממש רצוי.
3. השאלה לא ברורה. ודאי שיש....
4. לדיון ספציפי לפי הרקע הרפואי שלך. בגדול - אפשר. כדאי? כנראה שלא ממש.
מובן הרצון לטיפול "טבעי", ולהימנע מ"הורמונים". האם זה מבוסס-עובדות, או מבוסס-שמועות?
החלוקה ל"טבעי" ו"כימי" היא שטחית, לא מדעית, ובשוליים גם שרלטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכה לשאול- ד"ר קול הנתונים
גילי30/07/2011שלי: בת 41 פרופיל הורמונלי תקין, מגיבה טוב להורמונים , רחם תקין , בריאה בד"כ.
מספר הזקיקים שלי כל חודש הוא בערך 10 באופן טיבעי לפי דברי הרופא.
אוכל לבחור ב- I.V.M?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2
גילי31/07/20112
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכה לשאול- ד"ר קול הנתונים - תגובה
פרופ' שחר קול31/07/2011בוודאי שכן, אך לדעתי זו טעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה10 זקיקים בכל חודש טבעי????
מודאגת31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר קול- בעקבות תשובתך...
גילי01/08/2011רוצה לדעת למה אתה חושב שזו טעות לעשות I.V.M?
(אזכיר- בת 41 בריאה, פרופיל הורמונלי תקין, מגיבה להורמונים...)
חשוב לי מאוד לדעת....
וההחלטה הסופית כמובן שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר קול- בעקבות תשובתך... - תגובה
פרופ' שחר קול02/08/2011IVM היא טכנולוגיה המתאימה לנשים צעירות עם שחלות "פוליציסטיות".
לכן, לדעתי, עדיף לך לבצע IVF רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להבין...- ד"ר קול
גילי02/08/2011האם בטיפול הורמונלי -I.V.F יהיו לי יותר זקיקים מאשר ב- I.V.M ולכן אתה ממליץ על
רגיל?
כלומר (אם היום הגוף מייצר 10 זקיקים בערך ללא הורמונים אז תחת הורמונים יהיו יותר
זקיקים?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LH וביוץ לאחר "כימי"גילי28/07/2011
1.קיבלתי ביתא חיובית ביום 14 ושלילית ביום 16 עם קבלת דימום. האם הדימום הוא מחזור ואבייץ כבר במחזור זה?
2.אם על פי ערכות ביוץ יעלה ערך ה- LH זה אומר שהביוץ קרב בימים הקרובים? כלומר האם תמיד כשההורמון הזה עולה הביוץ קרב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2
גילי30/07/20112
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון, נתוני זרע חלשיםרחלי28/07/2011
אנא תשובתכם, אנחנו מאד מודאגים. אני אחרי הזרעה שניה עם נתוני זרע חלשים. בת 38, כל הבדיקות תקינות, כולל צילום רחם, פרופיל הורמונלי, היסטרוסקופיה. מטופלת כבר מחזור 2 עם גונל_+אוביטרל. בוצעה הזרעה אתמול,בעלי בן 44, נתוני זרע לאחר השבחה:
נפח דגימה- 0.8
ריכוז זרעונים- 0.8 (מיליון/מ"ל)
סה"כ זרעונים- 0.4 מיליון
אחוז זרעונים בתנועה- בודדים בתנועה
דרגת תנועה-1,2
הנתונים מאד מדאיגים אותנו ורצינו לדעת האם יש סיכוי להריון, לאחר 6 זקיקים יפים- מעל 19. האם כדאי לעבור לIVF או שיש טעם להמשיך בהזרעות?
נשמח לתשובה מהירה,
רחלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להריון, נתוני זרע חלשים - תגובה
פרופ' שחר קול28/07/2011יש לעבור בהקדם ל- IVF.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רחלי28/07/2011ראשית, תודה רבה על תשובתך. מהתשובה אני מסיקה שהסיכויים עבורנו החודש קלושים. האם ניתן מיידית לעבור ל IVF או שיש צורך בהפסקה בין הטיפולים לקראת הזרעה לתחילת טיפול IVF?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןחסוייה28/07/2011
שלום רב,
ביום שישי 22.07.2011 עברתי החזרה, האם היום בבדיקת הריון ביתית אוכל לראות הצלחה או כשלון להריון? האם כמות ההורמונים אותם אני נוטלת יכולים להראות או לא להראות תוצאה בבדיקת הריון ביתית?
מתי הכי מוקדם אפשר לבצע בדיקת הריון ביתית?
לציין כי בדיקת דם להריון אני צריכה לבצע ביום רביעי 03.08.2011.
אני משתגעת...
תודה ענקית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
פרופ' שחר קול28/07/2011רצוי מאוד להימנע מבדיקות ביתיות, ולבצע בדיקת דם בלבד במועד שנקבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זרעונים דרושים כדי להפרות ביציתדליה28/07/2011
שלום,
אני מטופלת איי ווי אף
ועושה איי ווי אף ללא הורמונים על בסיס ביוץ טבעי ושאיבת ביצית אחת!!
הזרע שלי הוא זרע תורם מחו"ל וש לי 2 סוגי מנות: קטנות, וגדולות:
סוג א - מנות "גדולות" - מנות זרע שבכל אחת מהן יש 10 מליון תאי זרע - אך לאחר "שטיפה" הבנתי שיורדים כ - 50 אחוזים ולכן למעשה המנות הללו מכילות 5 מליון זרעים לאחר השטיפה
סוג ב - מנות "קטנות" -מנות זרע שבכל אחת יש 5 מליון תאי זרע ולאחר שטיפה - יהיו למעשה 2.5 מליון תאי זרע
אני מדגישה שמדובר בהפריה של ביצית אחת! - וללא איקסי
וכן שמדובר בזרע של תורם מחו"ל שאיכותו מעולה!
השאלה שלי :
1. מה מספר תאי הזרע המינימלי שדרוש כדי להפרות ביצית אחת שנשאבה באיי ווי אף - ומדובר בהפרייה טבעית! וללא איקסי?
האם המנות ה"קטנות" שמכילות 2.5 מליון תאי זרע מספיקות כדי להפרות באופן טבעי את הביצית
2. האם נכונה הדעה ש "כל המרבה הרי זה משובח" ? מבחינת העובדה שככל שיהיו יותר זרעונים במנה ככה יש סיכווים להפרייה יותר טובה? או שזה לא משנה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זרעונים דרושים כדי להפרות ביצית - תגובה
פרופ' שחר קול28/07/20111. יש צורך ב - 100,000 תאי זרע.
2. כל המרבה עלול להזיק....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה100,000 או מליון???
דליה28/07/2011סליחה דוקטור שחר אבל אולי שכחת אפס אחד??
כי לי אמרו מליון לפחות....
ושאלה 2:
למה ריבוי של זרעונים יכל להזיק???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)