מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת בטאמיכל07/08/2011
שלום
אני לאחר החזרה של 3 עוברים מוקפאים. הרופא אמר לבצע בדיקת בטא 12 יום לאחר ההחזרה , הבעיה היא שהיון ה 12 הוא בשבת . האם ניתן לבצע בדיקת בטא ביון ה-11 או שעדיף לחכות ליום ראשון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - תגובה
ד''ר דוד ישי07/08/2011שלום
עדיף יום ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח בדיקות הורמונליותליה07/08/2011
שלום רב עשיתי בדיקות הורמונים אני בת 26 לוקחת 150 מלגרם אלטרוקסין ביום וכבר 5 שנים אני לא נכנסת להריון מה אומר ה FREE ANDROGEN INDE ראיתי שהוא נורא גבוה מה ההשלכות של זה? ומה אומרים כל התוצאות.. תודה מראש
CORTISOL-BLOOD
418.8 nmol/L
138.0
418.8
690.0
DHEA SULPHATE
3.80 µmol/L
0.90
3.80
11.60
TESTOSTERONE- TOTAL
2.9 nmol/L
0.0
2.9
3.0
SHBG
14
14
18 144
FREE ANDROGEN INDEX
20.28
0.55 12.00
20.28
PROLACTIN
342.6 mU/L
59.0
342.6
619.0
הערות והסבר
TSH
6.13 mU/L
0.27 4.20
6.13
הערות והסבר
גרף
LH
12.4 IU/L
12.4 הערות והסבר
FSH
6.2 IU/L
6.2 הערות והסבר
11-DEOXYCORTISOL (S)
at work! nmol/L
at work!
17-OH-PROGESTERONE
at work! nmol/L
at work!
T4- FREE
21.97 pmol/L
12.00
21.97
22.00
הערות והסבר
גרף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור כל כך
מאיה08/08/2011אבל אם הבנתי נכון וה-LH כפול מה-FSH אז כנראה שיש לך שחלות פוליציסטיות. תשאלי את הרופא שלך. ובנוסף, בלוטת התריס שלך לא מאוזנת- תפני לאנדוקרינולוג שיתאים לך מינון של אלטרוקסין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות BETA מתקדמות לאטestia7407/08/2011
שלום רב,
אני אחרי הזרעה, בבדיקת דם הראשונה היה לי BETA 20, יומיים אחר כך BETA 50, כל זאת מלווה בדימום מאוד זעיר בצבע ורוד. היום, 3 ימים אחר כך, במקום שהBETA יוכפל, הוא רק 98, לעומת הזאת ממשיכים לעלות ה-PROGESTERON (80.3) וה-ESTRADIOL
(523) האם זה אומר שההריון לא מצליח? האם זה הריון חוץ רחצי? או שעדיין יש סיכוי להצלחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות BETA מתקדמות לאט - תגובה
זו עליה סבירה ובהחלט יש אפשרות שמדובר בהריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה...
estia7407/08/2011זה יעזור לי להחזיק מעמד עד הבדיקה הבאה.
עוד שאלה, במידה וההריון בכל זאת לא תקין, אני אבין את זה די מהר נכון? דימומים, כאבים או משהו כזה? או יתכן שלא ארגיש כלום?
שוב תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה... - תגובה
ד''ר דוד ישי08/08/2011שלום
קשה לדעת. למה את חושבת שלילי. העליה טובה ואת צריכה לחשוב על הריון מוצלח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי החזרת עוברים טרייםא07/08/2011
ביום חמישי האחרון 4/8 החזירו לי 3 עוברים טריים . לוקחת תמיכה קרניון פעם אחת בבוקר.
היום יום א' 7/8 כאבים בצד ימין (שחלה ימנית?) ממש מרגיש כמו ציר לחץ. כאב לוחץ שמקרין לירך ימין.
ממה נובעים הכאבים? ממהחזרה? מהשאיבה? (לא היו אחרי השאיבה (שהתקיימה ביום שני).
האם צריך לבדוק את העניין?
תודה על תשובותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי החזרת עוברים טריים - תגובה
לפי התיאור שלך אני מבין שהכאב חד צדדי וחזק. במצב כזה צריך לשלול אפשרות של תסביב של השחלה סביב עצמה. כדאי שתבדקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, בינתיים
א08/08/2011הכאב דעך היום, עד כמעט לא מורגש.
האם בכל זאת כדאי להבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, בינתיים - תגובה
ד''ר דוד ישי08/08/2011שלום
לא . אם הכאב חלף זה קרוב לודאי לא משמעותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר הנכבד!ג'וליה06/08/2011
פרופ' בידר מה שלומך? אני מאוד מכבדת את כל הרופאים שעונים פה אבל רק אתה ענית לי עד כה בצורה ברורה, ואשמח אם תוכל לחוות דעתך שוב.
אחרי IVF ובטא שגדלה בצורה תקינה יחסית (בבדיקה האחרונה- שלישית- היתה קפיצה של 2.5 בערך)
הבעיה העיקרית שלי היא כשאני קמה באופן מהיר מהמיטה/כסא אני מרגישה כאב חד מאוד במפשעה, בעיקר בצד ימין אך לעיתים בצד שמאל.
האם יתכן שזהו הריון חוץ רחמי לפי הסימטומים ובעקבות הגדילה של הבטא שהיתה קצת גבוהה מ 498 ל3000 תוך 4-5 ימים?
א.ס רק יום ראשון הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר הנכבד! - תגובה
פרופ` דוד בידר07/08/2011לא כתבת איך בדיוק עלה הבטא אך הכאבים שאת מתארת זה לא של הריון חוץ רחמי.
הריון חוץ רחמי מתבטא באי הימצאות שק ברחם כשצריך לראות אותו וכמו כן דימום וכאבי בטן כלליים או רק דימום.
החשוב זה האם רואים באולטרה-סאונד.
אם הבטא לא עולה טוב זה לא חייב להיות הריון חוץ רחמי אלא יכול להיות רחמי שלא מתפתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרו' בידר,להלן נתונים מדויקים:
ג'וליה07/08/2011להלן נתוני עליית הבטא:
25.7- בטא 66
27.7- בטא 117
31.07- בטא 498
4.8 -בטא 3178 (האם זה נחשב אחרי 4 או 5 ימים?)
תודה רבה פרופ' בידר על התגובה המהירה, אין כמוך :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרו' בידר,להלן נתונים מדויקים: - תגובה
פרופ` דוד בידר08/08/2011הבטא עולה באופן גבולי ואפשר כבר לבצע אולטרה-סאונד כדי לדעת האם רואים שק הריון תקין.
יום מבדיקה הראשון הוא 4 שבועות הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בבקשה !!!אור06/08/2011
שלום רב ,
אני אחרי סבב IVF 4 ב-24/7 עשיתי בדיקת בטא (14 יום אחרי השאיבה) - הבדיקה יצאה שלילית . ב-27/7 קיבלתי ווסת שנגמרה ב-31/7 .
באופן מוזר ב-2/8 בערב הופיע שוב דימום לא מוסבר ( לא מריחות אלא ממש דם אדום) שנמשך עד היום .
הייתה לי הרגשה שמשהו לא בסדר והיום עשיתי בדיקת הריון ביתית , למעשה מספר בדיקות וכולן יצאו חיוביות .
איך ייתכן ? מה זה יכול להיות ? אני ממש בפאניקה ולא יודעת מה לעשות ? האם מדובר בהריון חוץ רחמי ? האם יש צורך לגשת למיון בדחיפות ???
המון תודה על העזרה ,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה בבקשה !!! - תגובה
ד''ר דוד ישי06/08/2011שלום
זה באמת מוזר ולא רגיל. אני מציע שראשית תעשי בדיקת דם להריון. עד שתדעי בודאות אם את בהריון או לא, תחזרי לקחת את התמיכה. וחשוב ביותר, תידעי את הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת בטא הבוקר
אור07/08/2011בטא 356
E-2 167
פרוג' - 26
השאיבה היתה ב-10/7 וההחזרה ב-14/7 .
ברור לי שזה לא תקין אבל איך יודעים אם זה חוץ רחמי או לא ? מה אני אמורה לעשות הלאה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת בטא הבוקר - תגובה
בכלל לא בטוח שזה לא תקין. תעקבי אחר רמת הבטא. אני מקווה שחזרת לתמיכה. קחי מינון גבוה יותר ממה שלקחת קודם. אם הבטא ידשדש במקום יעלה החשד שמדובר בהריון אקטופי. כנ"ל אם הרמה תעלה ותעבור את ה 1000 ולא יודגם שק הריון ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה ופרוגילוטוןיעל06/08/2011
שלום לרופאים,
אני ממש בתחילת שבוע 6 אחרי החזרת מוקפאים. לוקחת תמיכה של 3 אנדומטרין ביום ועד עכשיו 4 כדורי פרוגינובה ביום (2 בבוקר 2 בערב)9
הלכתי לקנות עוד פרוגינובה ונתנו לי קופסא אחת של פרוגינובה ועוד 2 של פרוגילוטון. שאלתי אם זה אותו הדבר ואמרו לי שכן בבית מרקחת, אבל יש לי בכל זאת חששות.
אשמח אם תענו לי בדחיפות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה ופרוגילוטון - תגובה
פרופ' שחר קול06/08/2011לא, זה לא אותו דבר.
פרוגילוטון - רק הכדורים הלבנים הם כמו פרוגינובה. קראי מה כתוב על האריזה. זה לא מסובך.
עדיף להחליף לאסטרופם אם יש מחסור בפרוגינובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוגמנטין ואלרג'י x לפני הזרעהמיכל06/08/2011
שלום, בעוד 3 ימים אני צריכה לעבור הזרעה. הבעיה היא שלפני כיומיים נעקצתי ע"י חרק ונייתה לי תגובה מפחידה של נפיחויות האזור. הרופא רשם לי אוגמנטין 875 מ"ג פעמיים ביום וכדור אלרג'י איקס פעם ביום עד יום לפני ההזרעה.
האם הכדורים הנה"ל מסוכנים לפני הזרעה? ע"ג האלון של הכדור אלרג'י איקס כתוב בפירוש שאסור לקחת בהריון. לעומת האוגמנטין שכתוב שיש להיוועץ עם רופא לפני.
אנא עיזרו לי אני ממש מפחדת, האם כדאי לדחות את ההזרעה לחודש הבא? (יש לציין כי אני כבר מסיימת את חמשת כדורי האאיקמין )
אודה לתשובה בזריזות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוגמנטין ואלרג'י x לפני הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/08/2011את יכולה להמשיך בטיפול התרופות שציינת לא יפריעו לכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץרונה06/08/2011
הפסקתי לקחת גלולות בחודש מאי ועלה חשד שהפסקתי לבייץ. עשיתי בדיקת דם שהתוצאות הן: LH-2.4 ESTRADIOL (E-2)-213 PROGESTERONE-10.3 BETA-HCG קטן מ3. אז אני לא בהריון כי המחזור הגיע אבל הפרוגסטרון מתחת לנורמה אז מה זה אומר ? אז היה ביוץ או לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול06/08/2011כנראה שהיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרמודאגת05/08/2011
שלום פרופ'
אני מתכננת לעשות בדיקה AMH
בגלל רזרבה שחלתית ירודה
האם אתה ממליץ על הבדיקה הזאת?
איזה ערך נחשב לתקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/08/2011קודם חשובה בדיקת ה FSH שלך וה E2.
ערך של 0.16 ומטה נחשב נמוך אך גם תלוי במעבדה.
תשאלי לפי איזה ערכים זה הולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר
מודאגת06/08/2011אני בת 35 וחצי
ילתדי לפני 5 שנים ילדה
מנסה הריון שני
FSH לפני חצי שנה - 18 (אסטרדיול קטן מ-200)
FSH לפני שלושה חודשים 11 (אסטרדיול קטן מ-200)
מחזור סדיר מאוד כל 30 יום
מבייצות קבוע כל חודש
אחרי שני סבבים של IVF עם תגובה חלשה להורמונים
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/08/2011תנסי מחזור טבעי עם הזרקה חלקית של הורמונים ונראה מה קורה. בדיקת הAMH בשלב זה לא הכרחית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר
מודאגת06/08/2011תודה על המענה ועל עזרתך הגדולה....
כמה זה מינון חלקי?
קיבלתי פיורגון 375 יח
זה נחשב הרבה לא?
כמה מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר07/08/2011אם עוקבים אחרי זקיק במחזור טבעי בשלב של גודל 14-15 מ״ מ של זקיק מזריקים 2 אמפולות של מנוגון , בדרך כלל, וצטרוטיד ומגדלים זקיק ואז נותנים אוביטרל ושואבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל בחצותטלי05/08/2011
שלום
יש לי הזרעה ביום ראשון בשעה 14:30 בערך . אני צריכה להזריק אוביטרל בחצות יום שישי, האם אפשר להזריק בשעה 23:00. (אני פוחדת להזריק לבד רוצה ללכת לקופ"ח אבל הם עובדים רק עד 11 בלילה . )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל בחצות - תגובה
ד''ר דוד ישי05/08/2011שלום
אפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצה שאלה שלא נענתה...מאיה05/08/2011
שלום
אני לפני הזרעה עי' תרומת זרע.
להלן נתוני זרע שעבר שטיפה+השבחהּ+הפשרה
5 דק' לפני ההזרעה:
VOLUME 0.8 ME
CONCENTRATON 50*10.6
MOTILITY 30%
MOTILITY GRADE +2
האם הזרע מספיק חזק להזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה שלא נענתה... - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי05/08/2011שלום ויקי,
הזרע מתאים להזרעה וניתן להשיג הריון עם תוצאות אלו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר הפלה טבעיתלילך ל.05/08/2011
שלום,
עברתי הזרעה ממנה נכנסתי להריון אך בשבוע הרביעי היתה לי הפלה טבעית
כעת אני במחזור בשל ההפלה ומעוניינת לבצע הזרעה נוספת בביוץ הקרוב
האם הסיכוי להיקלט להריון טוב יותר והאם הרופא יכול לאסור עלי ולא לאפשר לי הזרעה החודש אלא מהמחזור הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר הפלה טבעית - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי05/08/2011שלום לילך,
דימום של הפלה אינו ווסת אמיתי, הוא פליטה של תוצרי ההריון יחד עם רירית ההריון. במידה והדימום שלך כעת זוהי ההפלה, הרי שקרוב לוודאי שיקח זמו כמו 3-4 שבועות עד שרירית הרחם תתחיל לגדול פעם נוספת לאחר שהתקלפה בזמן ההפלה. כך שהייתי מחכה עד הווסת הבא ואז מתחילה טיפול.כמו כן ממליצה לקחת בתא חוזר בעוד שבוע לוודא שירד לשלילי. קחי בחשבון כי יתכן ומועד הווסת הבא ישתנה ויתאחר קצת.
מאחלת לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליצסיטיותליאת05/08/2011
שלום! אני בת 31 בעלת שחלות פוליציסטיות, מנסה להיכנס להריון מזה כ-8 חודשים ללא הצלחה. הריון ראשון שלי נקלט בניסיון השני, באופן ספונטני, לאחר הפסקה של נטילת גלולות למניעת הריון (שנטלתי כ-8 חודשים). אני מטופלת כעת באיקקלומין (חודש שני כבר), כדור אחד ליום מהיום החמישי למחזור. רציתי לשאול- במידה ואני אחזור לקחת גלולות למניעת הריון (למרות הרצון העז להיכנס להריון), לחודש-חודשיים - האם זה יסדיר לי את השחלות הפוליציסטיות ויגדיל את הסיכוי שלי להיכנס להריון??
אודה לתשובתכם המקצועית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליצסיטיות - תגובה
ד''ר דוד ישי05/08/2011שלום
לא אצל כל הנשים הפוליציסטיות יש כמה מחזורים של ביוץ תקין אחרי הפסקת גלולות וגם אצל אלה שיש, התקופה של הגלולות צריכה להיות ארוכה ( חודשים רבים-שנים ). לכן לדעתי זה לא רעיון טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות קשה בקשר להמשך הדרך-גלי05/08/2011
שלום
אני כבר זמן רב עוברת טיפולי ivf אצל אותו רופא. עדיין ללא הצלחה. הרופא טוב ואכפתי, אני מאוד מתלבטת האם לעבור לרופא אחר, לא כי אני לא מרוצה אלא כי זה הדבר היחיד שאני יכולה לעשות... וכי אני לא יודעת אם הרופא אכן ניסה כל מה שאפשר ובמקום אחר אולי יעשו משהו אחר..ואם לעבור-אז למי??? מה שבטוח שאין לי יותר מדי זמן- מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות קשה בקשר להמשך הדרך- - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2011לא צינת את גילך ומה סיבת העקרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת פרטים
גלי08/08/2011הגיל 42
סיבת העקרות היא ירידה בספירת הזרע
תודה על התגובה ואשמח לשמוע מה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות קשה בקשר להמשך הדרך- - תגובה
פרופ` דוד בידר08/08/2011לפני שאת ממשיכה , צריך לראות מה היו התוצאות בטיפולים וצריך לבצע FSH ,E2 ,progesterone ואולי גם AMH.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)